10467
  • Bexter
    Nem, az enyém és nem hozzád kapcsolodóan.
  • LeWyTy
    Reti ötlete volt mi?
  • Bexter
    KÉne egy közös táblázat, ahova fel lehetne tenni azokat az egyéneket akiket serverekről banoltak. Így az adminok jobban képben lehetnének. Persze a listára csak server admin pakolhatna fel.

Vélemény?
  • Bexter
    2.3-ra marketes verzio.

elöző demo verziója.

Itt meg az apk-t tudod leszedni (nem teszteltem)
  • RAZOR27
    Hejh, van egy olyan bugom, hogy az újabb texturák feketék, nem mindig úgy 70-30 arányban, hozzáteszem sokáig az alpha 1.2.6tal játszottam, aztán most a béta 1.8.1-el és amik azóta bejöttek változások, na azokat nem jeleníti meg többnyire (mob textúrák, láda stb.) eddig nemis zavart, csak most spanomnak is hasonló problémája van, aztán mostmár megkérdezem (neki is ugyanaz a verzió volt régen és most is)
  • papi08
    2.3-ra hol lehetne megtalálnii esetleeeeeeeg egy virágbolti verziót(nem a PLAY-re valót)?(szégyellem is a pofám hogy ilyent kérdezem)
    Az a gond hogy a neten terjed egy másik változat is(nem hivatalos), ami azért nem az igazi... Köszönöm :)
  • Bexter
    2.2.-re jön, elvileg 2.3-on már van.
  • Venom
    Remélem. szivesen játszanék vele az Xperia Neo-mon :D
  • papi08
    Egy kis off a facebookon lévő Minecraft Magyarországról:

Kitesznek egy képet egy olyan helyről, ahol 100 megtekintésért 4 dollárt fizet a host, melyen elvileg egy MC Pocket Edition-os kép van, mellesleg semmi köze hozzá. Mikor megírtam nékik hogy ez biza ügyes próbálkozás a pénz szerzésre, jött a válasz hogy Ők nem olyanok mint állítólag én..(elgondolkodtató honnan ismernek..:D) Ekkor megírtam hogy tegyék át egy ingyenes, reklámmentes tárhelyre a képet, vagy az fb saját szerverére..válasz nuku, kommentjeimet törölték, és letiltották a hozzászólási jogom. Természetesen azt a kommentet mikor engem "sértegetnek" nem törölték..Cselesek a fiúk..

Kérdem én, így kell ennek a remek játék elvileg "hivatalos" Magyar Oldalának működnie? Mindenből pénzt csinálunk?

így is lehet..:)

Elnézést az offért, de gondoltam hátha érdekel pár fb rajongót is a dolog..:)

ON:
    Igaz hogy a Pocket Edition jön más androidos telefonokra is, nem csak xperia Play-re?
  • Pistike 007
    Elhatároztam, hogy elkezdek egy ütős templomot vagy katedrálist, de megláttam ezt -_-

..és elment a kedvem :D Tudom, csináljak jobbat.. xD
  • Ken91
    Fiuk W4z3 hazudott ám már egy szép lávatorony épült ebből :'D

am itt az én művem :)
  • uscGhost
    Ez a legjobb építmény amit valaha láttam
  • Venom
    Na tessék és még azt hittem hogy én épitek rosszul.
  • retimester
    W4z3 belőled kitűnő építész lesz, remélem a szüleid büszkék lesznek rád
  • W4z3
  • Bexter
  • W4z3
    Én 2 napja rendeltem, 1 napja fizettem is de még nincs kész. Hibajelentős izében senki nincs...
  • Petka
    Az tök jó, de nekem a hibabejelentőjük is azt írta, hogy most nincs semmilyen elérhető ember, aki fogadná az üzenetet. Huszadik próbálkozásnál meguntam és kiírtam magamból a dühöt itt a topikban :D
  • Rowlend
    Amikor a szervert átrakták a clans.hu szerverére, akkor még nekem sem ment azonnal, de van hibabeküldő szolgáltatásuk, írtam nekik egy levelet oda, és kb. 1 órán belül ment a szerver. :)
  • Ken91
    én maga a szolgáltatásra gondoltam, mert akik ott voltam, vannak azon nem panaszkodnak a minőségre
    az tényleg más dolog h az ügyfélszolgálatuk mennyire aktív... ( tapasztalataim alapján az legtöbb host vicc ebből a szemszögből )
    de teljesen a clans fele nm nyilatkozom mert nem voltam ég ügyfelük.. :S

am írj nekik mailt talán jobban jársz
  • Petka
    Ha tényleg a legjobb hosting, akkor nem engedhetné meg magának, hogy a teljes support üzemen kívül legyen. Mert ha még az lenne, hogy le van terhelve az ügyfélszolgálatuk a sok ügyfél miatt, hát azt mondom oké, a legjobbakkal is megesik. Na de az, hogy egy darab kontaktot nem lehet elérni náluk, szerintem elég erősen minősíti őket. Nehogy már én legyek a cégért. Legyenek ők az ügyfélért!...
  • Ken91
    hát nem tudom az tény h szerver hostolásba a clans.hu legjobb ( habár haverom a staynek a tulaja )
    skynak sok hibája volt szinte sose lehetett elérni őket v max telefonon és ez elég volt ahhoz, hogy az ügyfelek elmenjenek tőlük ( saját sírjukat ásták meg )
    am a clans.hu meg szerintem csak azért nem elérhető, mert az átállás azért őket is megviselte és kis milló fele áll most a fejük... xD

kicsit várj és ugy is segítenek amiben tudnak :)
  • Petka
    A szerver az enyém. Amióta a skyt megvette a clans.hu, azóta se a webadmint, se az ftp, se a szervert, se a clans.hu supportot nem érem el. Szopjon le a clans.hu! Még 1 hónapig menne a szerverem, mert előre kifizettem, de dugják fel a seggükbe a havidíjat is a supporttal együtt. Hulladék szolgáltatók. A skynál legalább el lehetett érni bárkit...
  • Bexter
    Lewy & Reti, menjetek szobára...
    Ne itt légyszíves :(
  • LeWyTy
    Mire kellett volna rájönnöm?amivel eddig is tisztában voltam, csak nem érdekelt?
    Mondom az elmúlt pár napban bejött az élet...

Am meg 20 vagyok -_-

Ne akarj már most is hülyét csinálni belőlem sg-n
    Én pár napja is ezért mondtam hogy nem haragszom..
  • retimester
    és erre 21 évesen jöttél rá? -_-
  • LeWyTy
    Mittom én... nem is érdekel.
    Köszi hogy bannolva lettem!!
    pár napja minden összejön
    most hogy nem kockulok jobb lett az életem

Köszi reti

Del game és -fav.... nehogy visszaessek... BB ALL!
  • atosz15
    leállt a cubehost :(
  • uscGhost
    Ha tavasszal elülteted a magokat, akkor már jövő nyáron eheted! :)
  • byzhouse
    ehh durva,hogy elhagyatott bányában 8ládát találtam o.O
  • retimester
    Lewyty miért nem megy a szervered?
  • taki0003
    http://www.minecraftwiki.net/images/d/d5/2011-10-06_17.06.15.png
    Grafikát vedd le "Fancy"-ről, a látótávolság legyen normál, és ne fullscreenbe játsz. Ezek az ötleteim.
  • gerguson
    Sziasztok!!!
    Valaki tudna segíteni?? A prpblémám az hogy mikor elindítom a minecraftot és kb játszok vele egy percig,aztán fogja magát és kilép.Java paltfrom se binary hibaüzenet jelen meg néha.De van mikor az sem.Már nagyon idegesít nem tudom csinálni a szerverem.Ugyanezt csinálja singleplayernél is.
    Mi lehet a gond?
  • Ken91
    hali

vki pls mondja meg nekem h a dinnye kb mennyi idő alatt nő meg? xD
  • Venom
    Jahogy ez. na ez érdekes lessz :)
  • Csibusz
    Sziasztok, ha lehet annyira válaszoljatok már... hogy elméletileg megcsináltam.. mikor F3at nyomok az allocated memory 100% idáig csak 50% volt.. Akkor most elméletileg kihasználja minden maradék szabad memóriámat a játék nem?? Köszönöm előre is a választ..
  • unamito
    Meg lehet majd bűvölni a fegyvereket és a páncélokat, hogy sokkal erősebbek legyenek, és ellenállóbbak. Ehhez egy "Enchantment Table" kell.

Bővebb infó: >>>ITT<<<
  • W B
    Meg vanbűűűvölve... valami plusz dolgot ad...
  • Venom
    nemigazán értem a rózsaszin páncél lényegét :D