Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék beharangozni egy minõségi magyar minecraft tört szervert.
A szerveren számos plugin fut (többek között mob arena,citizens) amik könnyebbé és egyszerübbé teszik a Minecraftot
és persze uj funkciokat is adnak hozzá.A szerver Rpg és Freebuild alapokon nyugszik.
Szerveren Munka rendszer +egyedi munkák vannak.
Weboldal
Szerverre jelentkezés után van tagfelvétel.
Vízparton lévõ kis "épület":
Alsó szint, a nagy ajtó a belsõ medencéhez vezet:
Belsõ medence(az a nagy kép nem véletlen van ott, jól elrejti az ajtót a titkos raktár felé😛):
Elõtér:
"Saját szobám":
Konyha:
szorriii a sok képért 😊
13 éve itt. Szép idő.
Amúgy azért használom azt világításra, mert szebb mint a fáklya, és ezzel is kicsit modernebbnek hat a ház, mint fáklyával. 😄
Grr1234: "Örül a szívem, és mégis sajog belé.." ..mert innen építkezni már csak lefelé szeretnék, hisz akkor tönkre vágnám a mostani kinézetét😄
vagy pediglen egy külön, hasonlós stílusú épület (amit tervezek is)
13 éve itt. Szép idő.
Most csináltam.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
na ezzel a videoval mar villantom a szerver epuleteinek a 0.07% -at 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
De egy sikertelenül elvégzett teszt miatt a házamat elnyelte a víz, és akkora a lagg hogy képtelen vagyok tovább építkezni, így egy vadi új otthont fabrikálok magamnak 😄
13 éve itt. Szép idő.
Az 1.3-ban nem lehet valahogy felgyorsítani a MainCart-okat? Mert ebben a verzióban még nincs lehetõség "Powered Rail" építésére. Köszönöm a válaszokat! 😊
13 éve itt. Szép idő.
A szerverem szeretném bemutatni mert egyenlõre nem sokan vagyunk.Pontosan 15-en:.skeleton.hu tól bérlünk szervert, és nem szeretnénk hogy az a pénz amit erre fektetünk kárba menyen.Szóval aki akar játszani, regizzen a fórumra és a jelentkezés témánál írjon pár szót, vagy írj itt egy levelet nekem.
Holnap csináljuk a pluginokról a vidit.
Amit nyújtni tudunk:
*No lagg
*No hamachi
*Jófej adminok
*Sok plugin
És még sok más.😄
IP: badacsonyCraft.skeleton.hu
Whitelist:on
Online map: badacsonycraft.skeleton.hu:8123
Fórum: badacsonycraft.atw.hu
Weboldal: badacsonycraft.skeleton.hu (még csinálom)
Videó:
amugy enderman nem igazán ilyen lesz, eleve csak akkor fog rádcuppanni, ha a célkeresztet ráviszed és ha elfordulsz odafut hozzád, nem fog megállni és nézni tovább 😊
bár igy is tuti parás lesz, engem néha a creeperek is meg tudnak ijeszteni 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
EZ nem kicsit PARA!!!!
Aki a creepertöl néha megijedt az ettõl konkrétan összefossa magát.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szeretnék beharangozni egy minõségi magyar minecraft tört szervert.
A szerveren számos plugin fut (többek között mob arena,citizens) amik könnyebbé és egyszerübbé teszik a Minecraftot,
és persze uj funkciokat is adnak hozzá.A szerver Rpg és Freebuild alapokon nyugszik.
Szerveren Munka rendszer +egyedi munkák vannak.
A szerver 24/7 be megy szervergépröl.
Honlap
Kérdésem az volna,hogy a Slime-ból,hogy tudok Slime Ball-t kinyerni?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
<#nevetes1>#nevetes1>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Jó volna, ha lehetne hozzá magán szervert csinálni.
amugy ez is sandbox...minimális céllal...
ennyi cél van minecraftban is...ne öljenek meg a zombik 😊
off vége. Ez nekem jobban tetszene, mint a Minecraft, és sztem több embernek tetszene jobban.
csakhogy elvileg nem is lehet vele ingyenesen játszani, kipróbálni. 😞
Igazándiból ugyanúgy építgetni kell, és fura világ, mint a Minecraft, csak itt be kell védeni különféle eszközökkel a birodalmakat, stb.
Ha valaki megveszi, és játszik a bétával, ott 1 nagy szerver van, v sok kisebb?