Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
Eléggé valószínûtlen, hogy lenne.

xXtamasXx
Nem vágom, az újabb verziókhoz jobb gép kell?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

papi08
Jó akkor mondom úgy: Jelen pillanatban nincs keret egy újabb gép beszerzésére, így maradnom kell ennél a verziónál. De inkább tárgytalan a dolog 😊

13 éve itt. Szép idő.

LeWyTy
Az a vidi valószínûleg egy modot mutatott be, amiben az obsidianból is lehetett készíteni cuccokat.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
A jobbaknak(admin) az 1.7 is classic<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Az obsidiánra visszatérve láttam olyan vidit amiben csináltak belõle mindenféle eszközt de akkor a legjobb az a gyémánt ha jolsejtem 😄
papi08
Jó, akkor most hagyjuk a hülyeséget, és vegyük komolyan a kérdésem.😊
Köszönöm. 😊

13 éve itt. Szép idő.

Grr1234
<#hehe>

papi08
Most nagy nevetés tárgya leszek, de nem tud valaki Honbéli 1.3-as szerót? 😄D

13 éve itt. Szép idő.

xXtamasXx
Lehet kéne a banner alá egy linket tenni, hogy "Magyar szerverek" és ott lenne felsorolva az összes.

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Úgy birom az ilyeneket aki a hét minden napján hírdeti a szerverét, nekem mikor volt szeróm egyetlen egyszer hirdettem itt, jöttek vagy 5-en és kész minek itt hírdetgetni minden nap, fejezzétek már be mert engem kib*szottul idegesít.

Minecraft szerver
tört szerver, dedikált(nem hamachis), laggmentes, sok plugin, telek védés, jelentkezni felül a honlapon
papi08
Az egy saját gyapjú textúra, még a régi házam miatt kellet átalakítanom az alap textúrát, és úgy maradt 😊 😄
Köszönöm 😊

13 éve itt. Szép idő.

Az hótömb a zászlóba, vagy a saját készítésû gyapjú textúrád? 😄 Én is saját készítésû textúrákat használok 😄 Amúgy nemrossz ház 😊

papi08
3 új kép a házamról:

Egy apró emlékmû:

És a kedvencem:

13 éve itt. Szép idő.

Videók a szerverrõl:

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Akit érdekel a szerverem:

Itt lehet jelentkezést írni: [email protected]
Amit nyújthatunk nektek:
-Laggmentesség
-24/7 szerver futtatás
-Baráti közösség
-Rendes adminok
(Lehet, hogy ezek mind közhelyeknek tûnnek, de nálunk ez nem átverés!)
A szerveren 4 város található.A 4.-ben van még üres telek.

U.I:Bocs, ha reklám szaga volt.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

papi08
Ajj 1.3-hoz nincs ilyen lehetõség 😞
S ha kerítéssel elválasztanám? akkor oda spawnlolnak? :/

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Ahh, értem, köszönöm😊 utána is járok 😊

13 éve itt. Szép idő.

LeWyTy
Rezidential vagy mi a plugin neve... és ki lehet vele a megadott területen kapcsolni a mobokat.
De nemtom hogy mûködik.

papi08
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, valahogy nem oldható-e meg, hogy a mobok(pl: sertés, tehén, egyéb állatok) ne spawnoljanak a házam környékére?
Szeretnék építeni egy kis elkülönített részt, de így is spawnol minden hová😞
Köszönöm! 😊

13 éve itt. Szép idő.

LeWyTy
Ne kössé má<#falbav>

Freddycom
Ezt én tudom, összefüggéstelenül beszélsz.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

LeWyTy
Ha nem kötnél belém... akkor rájöttél volna hogy mind1 hogy kapu vagy portál<#eplus2>

Freddycom
Ha értelmes lennél, látnád, h nem a netherkaput javította ki, hanem h mondtad h nem lehet belõle semmit csinálni.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

LeWyTy
Nem mind1?

Zomil
portalt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
Vagyis tudsz de csak netherkaput... másra nem jó<#nevetes1>

LeWyTy
Obsidiánból nem tudsz csinálni semmit.... de úgy tudom van egy olyan plugin.

Heló srácok valaki segitsen már nekem 😄 Nem tudok csinálni obszidián csákányt mert nem tudom kiolvasztani a kõzetböl valaki irhatna (Simkó Ivó Vilmos<------ facebook (japánul van a nevem 😄 ) köszi
Petka
Beakadt a véletlenszám generátorod 😄

Hát ha módolva lenne a játék akkor talán XD

Malakai
Talán nem tud senki segíteni. 😊
Tippre valami mod, nem tapasztaltam.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

És nekem senki nem akar segíteni? 😄 --->#2643<---

Malakai
%appdata%\.minecraft\bin\minecraft.jar\lang\en_US.lang

Próbáld ki azt módosítani.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pistike 007
Számbádi #2633? 😊

Mind a 2-t láttam már a zene meg ritkasz*r 😄

LeWyTy
És meg is van a kedvenc zeném<#eplus2>

LeWyTy
Vagy ez?

LeWyTy
Ez volt már?

LeWyTy
Minecrafthungary.com

ZsZso
Elkelt.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Ha valaki szeretne egy kódot, amivel augusztus 14-ig ingyen játszhat Minecraftot, az szóljon (HumbleBundle #3hoz kaptam, de tuti nem használom fel)! Nem egetrengetõ ajánlat, de ha valakit érdekel, akkor gyûjjön a PM! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

xXtamasXx
Nem szeretnéd megosztani a mapot? Nagyon "kipróbálnám" 😊

Szééép<#taps><#eljen>
Amúgy én problémámra senkise tudja a választ? #2643

Bexter
Cool 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

LeWyTy
Nálunk is készül.....
Majd arról is lesz HD videó.

Am itt a hajóm már HD ban

tetszik a japán stílus, nálunk bhavan is van egy egész kis japán stílusú falucska.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

LeWyTy
Egy 1 perc alatt készített videó <#action>

sajna a "minõségi" és a "tört" üti egymást.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.