Black Prophecy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ha szerinted ilyen rossz akkor ne játsz vele, de nem kell telenyavajogni a forumot.<#nezze>#nezze>
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Ennél nagyobb szemetet akarva se lehetne csinálni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
minden patch fennt van,meg is tudtam még tegnap kreálni a karakterem,de ma már nem tok belépni vele,pedig rendszergazdagént is indítottam,de semmi.win7
mert amikor már 4-5 en lõnek egyszerre egyáltalán nem lehet eltalálni semmit.
Persze más küldetés nincs mért lenne, az a 4 amit Noahtól lehet felvenni abból is kettõ bugos és nem lehet megcsinálni, mi a franc lényege van ennek? az egész játék egy nagy átvezetõ videó, semmi más.
Junkyardon kellene vmi kristályokat gyûjteni de persze h nem lehet oda ugrani. Az egész beta arról szól h lövöldözzed a low ellenségeket Nimbus körül 5 xpért?
Ott van a world of tanks béta... tavaly május környékén indult, most let open béta, és eddig volt összesen kb 5 patch.
Ahhoz képest hogy nem jó, szépen megy.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Lammaer pm írd meg az email címed, elküldöm a letöltõt, pár mega, az majd leszedi magától, 5.5 gbre számíts majd.
Van valami hír arról, hogy mikor lesz OB, mert már nagyon szeretnék vele játszani, de annak nincs sok értelme, hogy csinálok egy karaktert aztán OB-re törlik.
World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova
visszatettem én is 😊
új karit is csináltam. meg kell szokni az irányítást megint 😄DD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Két-három deci jó magyar pálesz után a legmakacsabb Tyi is elismeri a "biogenetika" erejét!<#banplz>#banplz><#pias>#pias><#zavart1>#zavart1>
Ingame: player search >>> ott találsz egy "CLAN TAG" ablakot >>> oda írd STAR (player nevet ne adj meg) >>> klikk a search-re >>> kidobja az összes tag nevét (mindenki megkapja a STAR szócskát a neve elé, STAR xy) >>> kontakt és ha pont olyan van fent akinek van invitálási joga akkor meg is vagyunk.
<#alien2>#alien2>
amugy valaki bevenne majd a klánba?😊 scr the one a nevem 😛
...
Elõtte shader medium, RGB off, distance félig.
Team küldiztünk egész éjjel mindenféle probléma nélkül. Elsõ indításnál volt csak egy CRT error és egy dc, de utána szépen ment a játék. A legnagyobb gond az volt, hogy aki felrakta az új klienst kikerült a klánból. Azóta ez is megoldva, karakter pontok, skillek nem sérültek!😊
Ha nem is 100% a javítás, de tuti, hogy jobban szalad most!
...
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
--------------------------------------------------------------------------
Többszöri bõvítés után, a mi pecónk most így nézz ki:
The H.G.A. station😊

Az állomás modulokból épül fel. Pl.: kereskedelmi, hangár, energia, küldetés, stb. Rengeteg variáció van, hogy hogyan építed egymáshoz õket. Sok szabály vonatkozik az építésre és a modulok fejlesztésére, amit persze a saját bõrünkön vagy a többi klán segítségével kell megszereznünk, mert természetesen rendes leírást nem lehet róla találni. Az építkezés fõ irányítója igazából nem én vagyok, hanem Mrx. Volt vita, míg többen is belenyúltak az építkezésbe. :-) A kivitelezést az õ feladata, így a látványért is õ a felelõs. A klánnak azt kell eldönteni-e hogy a szükséges modulokon felül, merre fejlesszük azt. El kell döntenünk, hogy miben akarunk erõsek lenni. Vannak klánok akik a kereskedelemre mentek rá, mások a küldetésekre.
(MD5: 4ef3089cf1e8763a6b6b1f5de802a35e )
http://client.cdn.gamigo.com/bp/eu/setup-1a.bin
(MD5: bd4e4c8807e3203439d866d534f7da3b)
http://client.cdn.gamigo.com/bp/eu/setup-1b.bin
(MD5: 094bd5b14fd2ab0f32e8e4355c13ff3b)
http://client.cdn.gamigo.com/bp/eu/setup-1c.bin
(MD5: abefcc5229f8e6ccdf81f5eca1f8e0c6)
http://client.cdn.gamigo.com/bp/eu/setup-2a.bin
(MD5: ed365f14d077f406a0d1a7367e4a9d0a)
(eldobtam a levelet... aztan most felraktam megint)
...
Jelenleg már meg van a 10 klán tag. Sajnos többet fel sem tudunk addig venni, amíg ki nem épül a saját klán állomás. A változatosság kedvéért a klán szektor igénylésnél is generál egy hibaüzenetet. :-(