674
Free-to-Play Space MMOG
-
Lord Diablo #594 üdv
Zolee néven vagyok még nem választottam oldalt.
Valószínűleg genide leszek első próbára. -
#593 Sok minden változott open betában vagy csak apróságok? -
Eftörsokk #592 üdv
kipróbáltam ezt a gamet, elég jó, tetszik
genide oldalt választottam, és kaptam egy repülő kis kék felhőt...
ez bug? vagy tényleg ez az első genide "hajó"? -
meggu87 #591 üdv
Aryan HUN -Genide oldal -
SütiMester #590 helló
Gugol néven vagyok fent Tyi oldalon -
Imter #589 Hali!
Kellene egy pár magyar játékos neve kellenek a friendek :)
Meg csinálhatnánk vmi klánt :)
Az én nevem IMTER -
meggu87 #588 senki sehol?:( -
meggu87 #587 A már kiosztott pontokat újra lehet valahogy osztani?(képességekre gondolok felszerelés stb) -
meggu87 #586 Sziasztok klánhoz tudok csatlakozni?illetve kéne valaki aki tud segítene egy-két infóval. -
#585 Hogy a closed beta nem működött, most letöltöttem az open beta-t, de amikor elindítom behozza a reakktor és a gamigo logoját aztán csak feketeség van és az egész nem tölt be. Tudja valaki mitől lehet? -
darkling #584 Hoppá valami nem jó, na még egyszer:
Open béta elkezdődött -
darkling #583 Elkezdődött az EU open béta -
#582 Végülis így sem rossz, jelentkeztem a Beta-ra de remélem minél hamarabb kijön a végleges verzió. -
#581 Lehet kereskedni a játékosoknak egymás közt, és azt hiszem klánszinten is(de erröl más többet tud mondani). Az állomásokon a kereskedőknél, vehetsz dolgokat vagy adhatod el a felesleges szerzeményeket(quest-rewardot, loot-ot), de ne számíts freelanceres, vagy egosoftos X-sorozatra emlékeztető gazdasági szimulátorra, a BP elsősorban harci "űrvadászgép" szimulátor. -
#580 Én most hallottam először erről a játékról de anno imádtam a freelancert, nagyon sokáig játszottam vele. Így a képek videók alapján ez is hasonló csak MMO köntösben. Az a kérdésem, lehet itt kereskedni is, vagy csak harcról szól az egész? -
#579 De nincs benne tartalomhiány, hiába várja hogy az NPC-ktöl 2-3 szintenként kapott questekböl viszi végig a játékot. Amelyik szinten ezek a questek megnyílnak ott álltalában a szintet meglépve kapsz új szektor-koordinátákat. Ezek a questek ezekbe szólnak hogy amíg megcsinálod őket addig kiismerd a szektorok jellegzetességeit. Fejlődni az állomásokon elvállalt küldetésekből(missio) lehet. Ezek lehetnek solo, vagy team-missziók(PvP, vagy PvE), vagy ha tagja vagy valamilyen klánnak akkor klánmissziók is. Ezekből lehet EXP-t, pénzt, illetve fegyvereket, gear-t szerezni(ezekböl a küldetés végén a misszió szintjének megfelelően választhatsz 4 felajánlott tárgyól egyet: Fegyver, rakéta, hajóalkatrész, módosítók, lehetnek ezek). Állomásokból egyre több lesz, prologus végén alapban megkapod Genide oldalon Crysalis-t, majd pár szinttel később újra elérhető lesz az Apo Kata-i templom, aztán pár szinttel később egy bányászállomás (a neve most nem jut eszembe) stb..., ezeknél mind vállalhatsz küldetéseket.
Hogy a nagyobb szintüek farmolnak, ez minden PvP-s játéknál előfordul, a BP pedig PvP-re van kihegyezve. (Erre mondják: ma ők, holnap te! ) Úgy lvl10 körül kapsz egy küldetést a Battlefield szektorokba hogy ölj meg 10 Tyi playert, és az a 10 sem fog szeretni érte .
Ha a csatákban akad, laggol a játék, akkor erősebb config kell, vagy visszavenni a grafikából. Igényli az erős vasat a játék viszont tényleg szép és jól kidolgozott. -
DanyG HUN #578 rendben persze, de attól függetlenül még mindig egy bétáról beszélünk.... -
lammaer #577 Hát, ami miatt siránkozott azt nehezen lehetne bugként reportálni. Mert ha hiányzik a tartalom, az nem bug, hanem az, hogy hiányzik a tartalom :) -
DanyG HUN #576 Szerintem is elég unalams ezt hallgatni, nem kötelező játszani a játékkal, mellesleg azért hívják bétának (ha nem tudnád ) mert még nem egészen tökéletes a játék...... Amúgy meg ha gond van, írd meg a fórumon a készítőknek (tudod, bug report.......) -
#575 Jobb oldal felsö ikon, sry. -
#574 Csinálj solo küldetéseket, hogy tovább fejlődj és jobb gear-hez juss, Crysalis stationon bedokkolsz és tudsz különbözö missziókat elvállalni (bal oldal felsö ikon).
Viszont ha szerinted ilyen rossz akkor ne játsz vele, de nem kell telenyavajogni a forumot. -
#573 Ez egy rakás szar, értelme nincs, pvp gank az egész, végre eljutottam odáig h frakciót választottam, lv6 de küldetés megint nincs persze, mert majd lv11 től.... és baromira semmit nem lehet csinálni, egyetlen egy helyre lehet lenni a jankyardra ahol persze lv20 Tyi játékosok szarrá darálnak minden Genides-t + még vagy 5 bot fejenként amik lőne mindenre baromi élvezetes, h forogsz körbe körbe, a sok ellenfél közül az sem tudod mire lőj, közbe meg 1 lövéssel felrobbant a pro kocka gyerek...és a laggtól egyetlen lövés sem talál.
Ennél nagyobb szemetet akarva se lehetne csinálni. -
Quler #572 valaki esetleg tudna a kérdésemre választ adni?
minden patch fennt van,meg is tudtam még tegnap kreálni a karakterem,de ma már nem tok belépni vele,pedig rendszergazdagént is indítottam,de semmi.win7 -
#571 FPS értéket vhogy meglehet jeleníteni? a pingnek van, az a "lépcső" csak mert már nem tudom hogy mért nem találok el semmit, lagg v akad :S
mert amikor már 4-5 en lőnek egyszerre egyáltalán nem lehet eltalálni semmit. -
lammaer #570 Ne vedd el a kedvem, még le se töltöttem... :) -
#569 Ez egy rakás szar ez a játék, nem tudom mi értelme annak h kapod a kurva lehetetlen küldetéseket, 20 genide gép ellen, + vmi csatahajó 10 lövegtoronnyal és persze mindezt lődd szét 5 perc alatt, aham....
Persze más küldetés nincs mért lenne, az a 4 amit Noahtól lehet felvenni abból is kettő bugos és nem lehet megcsinálni, mi a franc lényege van ennek? az egész játék egy nagy átvezető videó, semmi más.
Junkyardon kellene vmi kristályokat gyűjteni de persze h nem lehet oda ugrani. Az egész beta arról szól h lövöldözzed a low ellenségeket Nimbus körül 5 xpért? -
Quler #568 authentication sucessfulling elmegy,aztán disconnect -
Quler #567 miért nem lehet belépni már megint?tán maintance van? -
#566 Milyen nagy területen lehet benne repülgetni?:o -
lammaer #565 Béta az erről szól - és sztem ez a jobbik eset.
Ott van a world of tanks béta... tavaly május környékén indult, most let open béta, és eddig volt összesen kb 5 patch.
-
#564 Ennyi rohadt patchet már, komolyan. -
#563 Érdekes, akkor mért küldtek egy emilt, h új kliensük van és töröljem le a régit. Mind1 akkor -
DarkBlade #562 Érdekes, én kezdetek óta ezt használom.
Ahhoz képest hogy nem jó, szépen megy.
-
#561 Az már régen nem jó kilens.
Lammaer pm írd meg az email címed, elküldöm a letöltőt, pár mega, az majd leszedi magától, 5.5 gbre számíts majd. -
DarkBlade #560 #532 hsz. -
lammaer #559 Srácok, tudna vki linket adni a klienshez? Regisztráltam, végre megjött a kulcs, aktiváltam az accountot, csak éppen semmi levél nem jött honnan tölthetném le a klienst / a weboldalon sem találtam kliensre linket. -
#558 Hello
Van valami hír arról, hogy mikor lesz OB, mert már nagyon szeretnék vele játszani, de annak nincs sok értelme, hogy csinálok egy karaktert aztán OB-re törlik. -
#557 én se voltam mostanában, de majd odateszem magam a héten :) -
#556 Én meg sorry a klán társaktól az átmeneti inaktivitásért. Meló 1000-el, estére teljes off...bla, bla! Sajna nálunk nincs hétvége, ahogy a "vezénylés" diktálja, de a végén vagyok, így hamarosan re...:) -
DanyG HUN #555 Most léptem be a klánba! Üdv minden klántagnad