Black Prophecy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Klán név: Hungarian Genide Alliance
STAR a klán címke(clan tag)...sry!<#felkialtas>#felkialtas><#zavart1>#zavart1>
Ez az íccakás meló megkavarja az elmém! Mondjuk a pálesz is naon, de az más téma!😄 Nappal alszol, éjfélkor ebédelsz...ááá!<#idiota>#idiota>
peace
World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova
Sajnos ma sem volt 100%-os a szerver, de késõbb már be lehetett lépni. A klán is alakul, viszont vele együtt a kérdések száma is megszaporodott. Minden magyar játékost szívesen várunk. A kommunikációnkat a skype segíti, így a csere-bere is könnyebb. Az állomás építéshez, ha minden igaz, akkor sok gázra, fémre és plazmára lesz szükség, illetve corons-ra. Tehát minden dolgos kézre szükség van. :-)
Remélem hamarosan találkozunk!
Cormy
Én csak hétvégétõl tudok majd online lenni...12 órás éjszakás mûszak, sötöbö. Ezt is cégesrõl gépelem. 😊
Majd talán 1x fölenged😄
BuriP, Tenkory, Bandess és minden magyar BP beta teszter! Megalakult az elsõ magyar Genide Klán STAR néven!
Belépsz >>> player search >>> jobb oldalt a CLAN tag-ba írd: STAR
Játékos nevet ne adj meg...kidobja majd a search gombra nyomva az összes klán tag nevét. Kontakt és megy is az inv! Azt most nem tom mindenkinek van-e joga invitálni, de a hétvégén valszeg fent lesznek a tisztek is.
Leader: CORMY_HUN
Egy + player azonnal kellene. 9-en vagyunk, 10 fõs létszámtól szektor foglalás és klán ûrállomás építés. Nha csapasd!😊
Remélem csak átmeneti zavar...
Team questes hentelésre viszont abszolút jók vagyunk. Ugyé Xeloga?!😉
Nekem e-hét elég húzós lesz meló ügyben, nem tom hogy leszek...éjszakásban tolom szombat reggelig, de csekkolom az oldalt. Bármi mozgolódás, klánosodás alakul jelezzétek itt egy hsz.-ben pls.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
AMD phenom quad core 9850 Black E., MSI Radeon 4850 HD 512mb, 3GB ram részemrõl. Full high-n nyugiban tudok kifelé bámulni a hajóból és szép lassan picit repkedni is, de így ennyi. Csatában becélozni, befogni képtelenség...komoly szaggatás!
Felbontás 1440x900, Shadow teljesen OFF, Shader model medium-ra, AA4x(inkább 2x-re), motion blur off, RGB effect ki, distance fél állásra vissza...most okés, de csatában még mindig akadozgatok picit.
Kizárólag belsõ nézetben hentelek, csak a célkereszt és ennyi. Külsõ nézetben majd optimalizálás után.😊
Tény, hogy könnyfacsaróan szép a játék, de komoly patch kell ide.😞
Demó verziós Fraps progival mértem párat, ami 30 fps-re van korlátozva. A fentebb említett beállításon 30 fps-t tudja is és tovább is menne, de csatában már kezd mozgolódni a szám lefelé.
Remélem átmeneti, Beta-s gyengeség csak és készül valami javítás erre a problémára is.
Tempest nevû game master írta:
"Eleinte menj a Spire Állomásra és beszélj az Adminisztrátorral.
Késõbbiekben fizess 20k coron-t nemzettséged elkészítéséhez. Ezután nyiss ki egy klán szektort a klán áttekintõ ablakban és adj 200k coront a klán számlájára(ez elég zavarós volt, de aszem így gondolta).
Ezek után tudod létrehozni a saját szektorod."
Szal, 20k alapból kell, de hogy szektorra és állomása is legyen a klánnak az még 200k! ufff! Egy alap állomás, alap funkciókkal benne van az árban. Dokkolás, raktár, javítás, de a késõbbiekben bõvíthetõ a pecó ha jól megy a szekér!😊
Nekem eddig 5-6k-m van, de lehetne több is. Sokat költöttem a különféle technikák kipróbálgatására. Ha belehúzok egy 10-es összejön pár nap alatt. Hála istennek egy jump to battle quest után mindig full invertoryval térek vissza, ami ha van spec drop 1k-s kör is lehet. Alap kacatokkal is megvan 300-400 coron.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
pl.: Babylon Health Club Gift Certificate
Több féle típussal, electra, crystal és diamond -al is találkoztam.
A koncentráció a küldetésekhez kell ha jól értettem. minden elvállalt küldetésnél csökken valamennyivel.
Ma olvastam chat-en hogy egy klán alapítása 20.000 pezóba kerül. Bár gondolom más is kell, megfelelõ számú tag, és valami irat egy állomás adminisztártorától8lehet hogy ez kerül 20k-ba?)
Repair drone ügyben az újratelepítés megoldotta spec gomb problémát. Elõtte semmilyen F billre nem akart tölteni. Továbbá az idegbõl billentyûzetre tenyerelés sem hozott eredményt ill. nem azt amit akartam.😄
Lassan megtanultam az invertoryból töltést roncs vagy aszteroida mögé bújva, de reinstall...ma délutánra okés lett!
lv6 vs. lv20.
Esetemben lv8-n jött szembe az lv23-as csóka junk's c 157 szektorban. Épp az említett Behemoth roncsát próbáltam megen lecsekolni, hátha átmeneti zavar volt csak, de 2-3 villanás, pajzs mintha sosem lett volna, kitérés, a felugró adrenalinból egy kis trust-ra is tudtam tolni, de frankón atomjaimra is hullottam😄
Respawn és már figyelt is bünti a nevem mellett!
Kérdés: Melyik az a fegyo, amivel pajzs mögé lehet sebezni hull-ra? Több esetben is aktív pajzzsal kaptam be találatot a hajótestre. Lájkolnám azért a technikát az én vasamon is!😄
Az f1 az MKI-es repair drone-t aktiválja, Ha MKII-esed van csak akkor f2-t használd.(MKIII-ashoz f3, MKIV-eshez f4 kell majd). Ugye prolog után már csak MKII-eseket tudsz venni.(ezért érdemes az utolsó csata elõtt a prologban betárazni MKI-esbõl, mert csak feleannyiba kerül, és még jóideig bõven elég lvl10 körül.)
Mondjuk lvl-6 vs. Lvl-20 az egy tüsszentés, és vége.
Más:
Nem látlak már kb. 2 napja BuriP!(mondjuk lehet csak elkerültük egymást?) Teszteljünk már valami team eksönt!😊)
Junk's szektorok kezdenek egyre húzósabbak lenni. Már látni lv20+ vérpistikét is, akik mivel a való életben tiszteletet nem kaptak ingame gyakják a lv5-10 playereket a respect-ért! Közel egy szinten teljesen okés, kihívás, móka, fairplay, de majd 15 lv különbséggel, Faragó Ricsi kommentátor szavaival élve: "Felborult a pálya"!😊
Persze, ha beveri az arcod a high-tech fegyoival te kapsz büntit! 3 halál és bukod az xp-t vagy valami ilyesmi...döbbenet!
Warhammer online-ban pl. fel vannak osztva tier 1-2-3-4-re (lv0-10, lv11-20 és így tovább) a területek, hogy fairplay legyen a pvp. Persze lehetett menni zúzósabb pvp pontosabban rvr szerverre is, de ott is csak egy szinttel kisebb tier-be tudtál visszamenni. Szal lv6-os kari max. lv20-as playerel futhatott össze.
Valami korlát, player kill határ vagy tudom is én nem ártana itt sem. Az, hogy én kapok büntit meg egyenesen falhoz csap!
Okés, Closed Beta-ról beszélünk, de remélem azért némi balance-t kap ez a dolog is?!
Az fránya Behemoth hajóroncs még mindig bug-os!😞
Genide, Crysalis station quest, lv8-n adja.
Doom 4! Kontakt, ha épségben megérkezett a kulcs!
peace & gömbcsuklós kalács!😊
Decemberre több helyrõl is jelezték, hogy érkezett kulcs. Karácsonyi ajándékozási láz vagy tényleg elszaporodtak az offline karakterek?!
Mind1! Örvendezek vala! 😊
Egy ment haverarc-nak (Persze a kocsog nem játszik. Max. behúzom az ID/PASS-t tõle), egyel én tolom és van egy fölös még, ha szépen kérsz!😄
Kell a magyarságot erõsíteni, mert siralmas a jelenlét részünkrõl.
Nemhogy Klán questet, de még team q-t sem sikerült kipróbálni pedig jó mókának ígérkezik. Persze mindenféle külföldi player-el vegyülhetnék, de inkább hazai csapattal kockulna az ember.
Kontakt, PM és megy kulcs!
Genide oldalon ténykedünk!
ingame: BassNectaR
Viszont a hajód ettõl még lehet egyedi. #434
A történet dióhéjban:
A történet meglepõ módon a jövõben játszódik. <#nevetes1>#nevetes1>. Az emberiség elkezdte gyarmatosítani az ûrt , és a Földtõl egyre távolabb merészkedik. A gyarmatosítók lassan el is vesztik vele a kapcsolatot. Mível az emberi test nehezen alkalmazkodik az idegen világok és az ûr viszontagságaihoz elkezdenek kisérletezni magukon hogy növeljék a túlélésük esélyét. Két fõ irányba kezdik a fejlesztéseket. Az egyik csoport a DNSszerkezetet manipulálja, mesterséges mutációkat létrehozva (Genide-k), a másik csoport techinkára támaszkodva mechanikus implantátumokkal növeli az esélyeit (TYi-ok), A két csoport közt állandó jellegû elleségeskdés folyik. Közben az androidok, mesterséges intelligenciák is személyiség jogokat követelnek, minden fontosabb pozitciót Tyi, és Engine személyek töltenek be a "sima" emberek másodlagos polgárok lesznek. Közben megalakul egy milicista emberi (terror)szervezet a Jadd Baran, akik szinte mindekivel harcban állnak. A Földdel réges-rég megszünt minden kapcsolat, 171 év hallgatás után jött egy primitiv kóddal írt üzenet mindössze "cavete restauratores / cavete a restauratoribus." azóta nem volt újjabb kapcsolat. 40 évvel késõbb egy hajót (a Baltazar-t) indítottak vissza a Földre hogy kiderítsék mi történt de az út több mint száz évig tart. A Tyi és a Genine közt már két faji háború volt, és a feszültségek köztük egy új kitörését jósolják. Kb. itt csatlakozol a történetbe emberként aki egy telepeshajóval a Dion-nal tart egy új kolonia a Tiramat bolygó felé.
Illetve azt szeretném kérdezni, hogy a két válaszható faj közül, melyiknek mi a története? Vagy van valami magyar oldal is ahol le van írva? Mert annyira nem értek angolul, hogy teljesen megértsem amit a hivatalos oldalon leírtak.
Apo Kata listán utolsó küldetése: Tyi transzporterek drogot csempésznek, semmisítsd meg õket és a kíséretüket, mielõtt elhagyhatnák a szektort.
1.az eredeti (alap): Belépsz a szektorba, kilövöd a transzportokat, és a kíséreteûket, ha sokáig tart a game kijelöl egy vanishing pontot amit ha elérnek a transzportok buktad a küldetést.
2.mielõtt a közelükbe érsz megjelenik 2-3 kb.6fõs unknown drone csapat, és elkezdenek lõni mindent amit érnek, ilyenkor a Tyi-okkal vállvetve küzdesz ellenük, majd amelyik fél túléli azt lenyomod.(ha túl sok drone marad meg az elég húzós tud lenni.)
3.a közelükbe érve zöldre váltanak a csempészek és fel kell venned velük a kapcsolatot, hogy megadhassák magukat. Itt két válaszlehetõséget kapsz.:
-Ha nem fogadod el a megadást, akkor visszatérve az eredeti küldetéshez kinyírod õket.(itt volt egy bug is egyszer nem mind váltott vissza semlegesbõl(zöld), ellenségesbe(piros) így miután kilõttem õket nem tudtam lootolni.)
-Ha elfogadod a megadást, a gép kijelöl egy NAV pontot, ahova kísérni kell õket:
4. Mielött elérnétek a NAV pontot megjelenik egy csapat Jadd Baran, és a Tyi kisérettel együtt meg kell védened a transportereket, kinyírva a támadókat. Ha megvan tovább a NAV pontig.
5. Mielõtt elérnétek a NAV pontot a Tyi-ok meggondolják magukat és megtámadnak, vissza az eredeti tervhez, pusztuljon a férgese!
Az tény, hogy hétrõl-hétre érezhetõen javul a cucc. Dolgoznak a fejlesztõk, érkeznek a mikro patch-k, csak lesz open beta 1-2 hónapon belül?! Ámen!
CRT error, dc, rejtélyes hibaüzik, bug-k egyenlõre, de egy szép, hosszú, összetett mondatos, igazi pörköltszaftos magyar káromkodás után azért csak újra és újra logolok.😊 Bizony igencsak kattanós a game, persze szigorúan szubjektíven.😄
Mondjuk a Freelancer-s, kapukon át történõ utazgatást naon hiányolom. Ejj, de jó is volt az!😉
Csak utólag olvastam el mit írtam.<#nezze>#nezze>
Az elöbb viszont jól felhúzott a game. Csinálok egy csempész-teherhajós küldetést, kivégzek a 5-öt 4-bõl, meg majdnem minden vadászt, benyögi hogy az utolsó teherhajó mindjárt eléri a Vanishing pointot, jó messze van -még szerencse hogy a harc feltöltötte az adrenalinom-, Boost-al utolérem és kilövöm, aztán ráfordulok hogy az utolsó vadásszal végezve befejezzem a küldetést, erre kijön az üzenet "Dissconected form server".<#gonosz3>#gonosz3>
BassNectaR néven kopogtatok majd!😉
Apropó Genide oldallal játszók. Behemot-os küldetés (lvl8as küldetés crysalis stationon adja a doki) volt már jó valaha is? 2hete járkálok már a 157-es junkyard sectorba de sosm volt még szerencsén. És ahogy a chatet figyelem ezzel mások is így vannak
ingame: Ectoplasm
Ha Genide oldalon vagy szólj, mert akkor törölnöm kell a karit, mivel Tyi oldalon van.(Egy szerveren csak egy oldalon lehet tolni).
Valami magyar mozgolódás TYI oldalon? Végig szenvedtem a prologot és Tyi oldalra mentem. Jó lenne már nekiesni valami team vagy netán Clan questnek. Tele a rendszer mindeféle Tyi Clan szektorral. Gondolom Genide oldalon detto.
Négy - öt magyar csókával már találkoztam még a kaszt választás elõtt a kezdõ(prolog rész, Spire station) körül, de valahogy nem látom õket most.
Néhány ingame név jöhetne és összehozunk valamit.
Részemrõl:
Ectoplasm (Tyi), aktív
BassnectaR (még semleges), inaktív >> ha Genide oldalon ténykedtek, akk ezzel a karival oda tudok menni. Befejezem ezzel is a prologot és go!😊
Amúgy egyre jobb a cucc, most is jött egy pici patch! Persze van kellemetlen hibaüzi és néha teljes off, de játszható azé azé!