674

Free-to-Play Space MMOG
  • Vaxi
    nekem 900 megát szedett le :D
    visszatettem én is :)
    új karit is csináltam. meg kell szokni az irányítást megint :DDD
  • JethroHUN
    Milyen nettel 3/4 óra? Ez a kliens mekkora? még nem kezdtem el letölteni, de ha ez is ilyen 8gb + 3 gb patch akkor felejtős.
  • BuriP
    Azért ha már új klienst raknak fel, akkor előtte felpatchelhették volna. Majdnem háromnegyed órát nézegettem ahogy az "új" kliens frissíti magát.
  • ScarY MAN
    rendben köszi :) estefele leszek :D
  • Ecoterrorist
    Klánhoz csatlakozás nem lehet gond. Feltétel össz-vissz annyi, hogy Genide oldalon kell legyél.
    Két-három deci jó magyar pálesz után a legmakacsabb Tyi is elismeri a "biogenetika" erejét!

Ingame: player search >>> ott találsz egy "CLAN TAG" ablakot >>> oda írd STAR (player nevet ne adj meg) >>> klikk a search-re >>> kidobja az összes tag nevét (mindenki megkapja a STAR szócskát a neve elé, STAR xy) >>> kontakt és ha pont olyan van fent akinek van invitálási joga akkor meg is vagyunk.

• ScarY MAN
    akkor en is letoltom az ujat hátha :)

amugy valaki bevenne majd a klánba?:) scr the one a nevem :P
  • Ecoterrorist
    Szerintem próba! Shader-t vissza tudtam rakni highra ill. RGB effect is ON már...shadow még off, de a distance-t is feljebb tudtam emelni.
    Előtte shader medium, RGB off, distance félig.
    Team küldiztünk egész éjjel mindenféle probléma nélkül. Első indításnál volt csak egy CRT error és egy dc, de utána szépen ment a játék. A legnagyobb gond az volt, hogy aki felrakta az új klienst kikerült a klánból. Azóta ez is megoldva, karakter pontok, skillek nem sérültek!:)

Ha nem is 100% a javítás, de tuti, hogy jobban szalad most!
  • ScarY MAN
    én a kezdetek ota nezem, most volt egy nagyobb kihagyás, és úgy hogy a winfosom már egy kalap szar (értsd: televan szeméttel, amikor felraktam eloszor bp-t akkor volt ujrahuzva), jobban fut, mint annó :)
  • Doom 4
    Arra hogy az optimalizácoi jobb lett e valóban, hogy tudjak az én gépemmel is ha minimumon de szaggatás nélkül játszani...
  • Tenkory
    #543 Arra gondolsz hogy hibák nélkül fut-e a kliens? Nálam crashel indult a játék mikor felakartam lépni..:D
  • lammaer
    Srácok, kb milyen gyakran küldenek closed béta keyt, regisztráció után?
  • Doom 4
    Na tapasztalatokat ha müxik megyek én is és erősítem a magyarokat! :D
  • Torzonborz
    nna nekem annó az előző kliens vmiért nem akaródzott menni. majd megsasolom ezt is :)
  • Ecoterrorist
    Így van! Nekem is jött az ominózus email. Töröljem a gamet mindennel együtt, dokumentumok közül is a Reaktor mappát és tegyem fel az új klienst. Csak remélni tudom, hogy minden cumom meglesz mikor belépek a klános dolgainkról nem is beszélve. Ámen...:)
  • JethroHUN
    Nem tudom, próbáld ki én csak beírtam ide amit nekem küldtek,de én már jó ideje nem játszottam ezzel, fent sincs.
  • ScarY MAN
    akkor amit tegnap leszedtem, felraktam, patcheltem dobjam a kukába? xD dejóóó :D
  • JethroHUN
    Új kilens van. most kaptam egy mailt. h vmi teljesen új "optimalizált" klienst csináltak, és csak azzal lehet majd játszani. Azt kell letölteni és az előzőt törölni.
  • Ecoterrorist
    Kiindulási alap modul:

--------------------------------------------------------------------------
    Többszöri bővítés után, a mi pecónk most így nézz ki:
    The H.G.A. station:)
  • Cormy
    Sziasztok!

Az állomás modulokból épül fel. Pl.: kereskedelmi, hangár, energia, küldetés, stb. Rengeteg variáció van, hogy hogyan építed egymáshoz őket. Sok szabály vonatkozik az építésre és a modulok fejlesztésére, amit persze a saját bőrünkön vagy a többi klán segítségével kell megszereznünk, mert természetesen rendes leírást nem lehet róla találni. Az építkezés fő irányítója igazából nem én vagyok, hanem Mrx. Volt vita, míg többen is belenyúltak az építkezésbe. :-) A kivitelezést az ő feladata, így a látványért is ő a felelős. A klánnak azt kell eldönteni-e hogy a szükséges modulokon felül, merre fejlesszük azt. El kell döntenünk, hogy miben akarunk erősek lenni. Vannak klánok akik a kereskedelemre mentek rá, mások a küldetésekre.
  • Ecoterrorist
    Nem én szerkesztettem az állomást! Cormy leaderünk az egyik fő ténykedő az építésben. Ő tudna részletes info-t adni hogyan-merre-mit. Természetesen rengeteg nyersanyag begyűjtése(gáz, plazma, fém) és pénz is kell a fejlesztéshez, melyben minden egyes klán tagnak ki kell vennie a részét. A kép készítése óta már újabb egységek is épültek. Kis csapatunk nem rest, bővülünk, fejlődünk.:)
  • DarkBlade
    Szívesen.
  • ScarY MAN
    köszönöm :)
  • DarkBlade
    http://client.cdn.gamigo.com/bp/eu/setup.exe
    (MD5: 4ef3089cf1e8763a6b6b1f5de802a35e )

http://client.cdn.gamigo.com/bp/eu/setup-1a.bin
    (MD5: bd4e4c8807e3203439d866d534f7da3b)

http://client.cdn.gamigo.com/bp/eu/setup-1b.bin
    (MD5: 094bd5b14fd2ab0f32e8e4355c13ff3b)

http://client.cdn.gamigo.com/bp/eu/setup-1c.bin
    (MD5: abefcc5229f8e6ccdf81f5eca1f8e0c6)

http://client.cdn.gamigo.com/bp/eu/setup-2a.bin
    (MD5: ed365f14d077f406a0d1a7367e4a9d0a)
  • ScarY MAN
    *felraknám :D
  • JethroHUN
    Ezt te szerkeszted? vagy vannak sablonok, előre megtervezett,válaszható állomások?
  • ScarY MAN
    tudna valaki adni egy linket ahonnan letudom tolteni a betat?:D

(eldobtam a levelet... aztan most felraktam megint)
  • Doom 4
    Jól néz ki, gratulálok! Bár csak ott lehetnék:D
  • Ecoterrorist
    Így van!:)
    Íme:
  • Cormy
    Jelentem meg van a szektor! Épül az állomás. :-)
  • Cormy
    Helyzetjelentés!

Jelenleg már meg van a 10 klán tag. Sajnos többet fel sem tudunk addig venni, amíg ki nem épül a saját klán állomás. A változatosság kedvéért a klán szektor igénylésnél is generál egy hibaüzenetet. :-(
  • Doom 4
    Hát, most főleg javítanom kell a jegyeimen, addig nem nagyon lesz új gép, meg hát tanulás miatt is csak keveset leszek, de remélem egy hónap múlva már aktív tagja lehetek a csapatnak!
  • Ecoterrorist
    Helyesbítek!
    Klán név: Hungarian Genide Alliance
    STAR a klán címke(clan tag)...sry!

Ez az íccakás meló megkavarja az elmém! Mondjuk a pálesz is naon, de az más téma!:D Nappal alszol, éjfélkor ebédelsz...ááá!

peace
  • Cormy
    Üdv Srácok!

Sajnos ma sem volt 100%-os a szerver, de később már be lehetett lépni. A klán is alakul, viszont vele együtt a kérdések száma is megszaporodott. Minden magyar játékost szívesen várunk. A kommunikációnkat a skype segíti, így a csere-bere is könnyebb. Az állomás építéshez, ha minden igaz, akkor sok gázra, fémre és plazmára lesz szükség, illetve corons-ra. Tehát minden dolgos kézre szükség van. :-)

Remélem hamarosan találkozunk!

Cormy
  • Ecoterrorist
    ...csak átmeneti probléma, reméljük. Szóltak, hogy szóljak, így neved bediktáltam BuriP és Bandess kollégával együtt. Várnak titeket.
    Én csak hétvégétől tudok majd online lenni...12 órás éjszakás műszak, sötöbö. Ezt is cégesről gépelem. :)
  • Tenkory
    Megpróbáltam föllépni.."You have been disconnected from server".
    Majd talán 1x fölenged:D
  • Ecoterrorist
    Attention!
    BuriP, Tenkory, Bandess és minden magyar BP beta teszter! Megalakult az első magyar Genide Klán STAR néven!

Belépsz >>> player search >>> jobb oldalt a CLAN tag-ba írd: STAR
    Játékos nevet ne adj meg...kidobja majd a search gombra nyomva az összes klán tag nevét. Kontakt és megy is az inv! Azt most nem tom mindenkinek van-e joga invitálni, de a hétvégén valszeg fent lesznek a tisztek is.
    Leader: CORMY_HUN

Egy + player azonnal kellene. 9-en vagyunk, 10 fős létszámtól szektor foglalás és klán űrállomás építés. Nha csapasd!:)
  • Ecoterrorist
    No problem. Dobálgat a game rendesen kifelé sajnos. Jött pár új patch, most a friend listet kell újra élesíteni. Nagy nehezen összeszedtük egy kisebb magyar kompániát erre patch után üres a lista. Csak te látszol még fent. Cormy, Helios, Pranyo, akikkel mászkáltunk sehol.

• Tenkory
    bocsi hogy leléptem a partyból tegnap de kidobálgat hibával..utána már ráhagytam
  • Ecoterrorist
    ...bah...még egy,0.8.9_4s, de most meg mindenki eltűnt a friend listából. Xeloga kolléga maradt egyedül!:)
    Remélem csak átmeneti zavar...
  • JethroHUN
    Majd 0.9.9 -nél talán felrakom újra.