674

Free-to-Play Space MMOG
  • Troyan
    Ahoj,

Chlovis néven én is csatlakoznék. Rákerestem a HUN-osokra de mindenki offline volt.

• Majesty
    Sziasztok!

Most választotam a Genides oldalt és szivesen csatlakoznák a magyar klánba.Lvl6-os vagyok Toni néven.
  • Tenkory
    részemről uninstall..ez a játék egy bughalmaz, a pvp nevetséges
    majd fél év múlva visszanézek
  • Wanax
    Az valóban jó lenne :)
  • Majesty
    Sziasztok!

Jó lenne ez a játék ha nem lagolna nagyon sokat és még szaggat is.
  • r4pt0r
    Nekem a login után fagy meg, szóval még csak a menüt láttam. :D
  • Royalkrisz
    Én még mindig nem kapta választ.Belépek a játékba fekete kép fogad miután lefutott a kis videó .A VGA driver a legfrissebb de igy sem megy.Valami megoldást kaphatnék.

A választ lőre is köszönöm.
  • colbeny
    Úgy látom nem él a szerver, amint lehet, megyek fel és csatlakozom a klánhoz :)
  • XenHai
    Valakinek az tetszik ...
    Egyébként lesznek benne nagyobb hajók?
    Vagy csak vadászgépekkel lehet csatába indulni ?
  • lammaer
    Pont az EVE legdroidabb részét keresed? :)
  • tomonor
    nekem tetszik :O Az utcánkat is így hívják :D
  • Dravere
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e a játékban bányászni? Mennyire hasonlít az Eve-Online-ra vagy a Freelancer-e?
  • Venom
    Faction választás után lehet úgy missiózni hogy ne lője szét minden második agyontápolt seggfej player a seggem?
  • Venom
    Na mindegy közben rájöttem :D
  • Venom
    Üdv. Letöltöttem a játékot és tudni szeretném hogy ti melyik szerveren játszotok?
  • Pordycus
    Sziasztok!
    Witcher, ez sokkal egyszerűbb mint az EVE szerintem 10 perc megtanulni mindent a játékba, ha már játszottál bármi hasonlóval:)

A klán továbbra is vár minden magyart a GENIDES oldalon játszik, legkönnyebben úgy csatlakozhattok, hogy rákerestek a játékosok között azokra akiknek a CLAN TAG az HUN.
    Ezeket az embereket keressétek elsősorban:)
    Pordy
    Blasio
    ZaKa

Már megépült a bázisunk, csak fejleszteni kell. Minél többet vagyunk annál jobb:)

Jockey ha nem tetszik a Hunyadi Hadtest név akkor magadba morogj...
    Ugatni könnyű...
  • Witcher
    Üdv! Engem is érdekelne a game. Mennyire bonyolult a menürendszere, és a kezelőfelület? Mert ha olyan mint az EVE nem biztos hogy hozzá kezdek.
  • meggu87
    http://www.blackprophecy.com/index.php?id=20

• XenHai
    Valaki passzolna 1 letöltő meg 1 reg linket ?
  • meggu87
    Ha visszaolvasol megtalálod szerintem ugyanúgy mint béta alatt:)de holnapután leszek majd én is már ha nem megy segítek majd.
  • Porsche911
    Énis nemrég kezdtem el a játékot Genide oldalon.Hogy tudok csatlakozni a klánhoz? :D
  • meggu87
    Üdv tetszetős a klán név jó választás \o Felrakom a klienst és kereslek titeket:)1-2 nap mert nem tudom hogy lesz a meló üdv
  • Jockey
    hunyadi hadtest? jesszus mária
  • Pordycus
    HUN
  • Eftörsokk
    ok, és hogy lehet rátalálni? mi a rövidítése?
  • Imter
    Tegnap alakult a Genide magyar klánunk Hunyadi Hadtest :)
    bővebb infók lejjebb... :)
  • Eftörsokk
    na, akkor lessz genide klán?
  • Royalkrisz
    Igen a legfrissebb van.De egyszerűen nem működik.
  • Csirke4
    Üdv a világűrben!

Amúgy frissítetted a vidikari drájvert?
  • Royalkrisz
    Üdv mindenkinek.Van egy kis problémám.Betölt a játék le megy a videó de nem jön be utána semmi csak nagy feketeség.Mi a megoldás??Esetleg valamit állitanom kell egy txt be felbontás vagy mi ????

A választ előre is köszönöm.
  • Eftörsokk
    hát én úgy érzem kissé korai volt ez a start... elég frankó hogy nem lehet npc-kre vadászni mert annyi a player mint a fene, az instance funkció ami ezt orvosolná nem működik, rendszer váltásnál fekete képernyő fogad...
  • Eftörsokk
    na, nekiálltam Husker néven
  • Neilhun
    Amint lesz szeró megyek vissza Neil néven ha valami bitang lefoglalta a nevet akkor Neilhun
  • Eftörsokk
    én beszállok szívesen mindenképp, bár a nevemet még nem tudom mi lesz:)
  • DarkBlade
    Sajna EvE, STO, GW mellet már nemigazán lenne időm erre is.
    Azért sok sikert, és jó gyarapodást.
    Hajrá magyarok.
  • Pordycus
    Tessék már reagálni...
    Tudom türelmetlen vagyok....

Most karaktertörlés lesz! de ide fórumra csapjátok már ki mi lesz az új karakternevetek, (epersze egyértelműen genides) hogy levadászhassalak titeket a klánba!
  • Pordycus
    Annak aki még nem döntött, de annak is aki már választott fajt magának:

Azért ajánlom a genidest mert elsősorban szebb mint a Tyi:) kék a király:)

Egy kicsit kevesebb HP de jobb manőverező képesség és jobb gyorsulás a genides előnye. de igazából semmiben nem különbözik a Tyitól, csak kinézetbe tulajdonképpen.

Mint ugye mindenki tudja MMO-ba magadnak játszani elég nehéz (és szerintem gáz is) ezért szükséges egy jó klán!
    A klán alapítás 20.000 corons, és a bázis építése 200.000 corons!!! és ezen túl iszonyat ára van minden fejlesztésének. Ezért javaslom mindenkinek azt, hogy ne csináljunk 200 magyar klánt, legyen egy de az uralja a világűrt!

Ha valaki nem találna minket csak figyeljétek a csetet, vagy írjatok csetre hogy magyarooooooook:) (persze ezt angolul kell mert beugatnak a GMek...) Nekem lesz egy sapiens és egy Tyi karakterem is de csak azért hogy minden magyart a genides oldalra tudjak csábítani!
    egységben az erő:) (5en összeszedtük 6 nap alatt a kánbázisra a lóvét! ha elegen leszünk pillanatok alatt meglesz!

Egy jó tanács:
    MINDENT amit nem használtaok adjatok el!!

De a következőket semmilyen körülmények között se!
    A 3 fő nyersanyagot:
    METAL - GAS - PLASMA
    És a sötétkék hátterű cuccokat, mivel azok kellenek a craftoláshoz.
    Fehér BLUEPRINT-ek
    Mivel ezek nem foglalnak súlyt, tároljátok őket a storage-ben!
    És ha kész a klánbázis, minden mehet a közösbe! Onnantól fogva meg mindnenki azt vesz ki amit akar!

Nagyon komoly kis játék ez:) és mint mindenben a magyarok itt is a legjobbak!
  • Pordycus
    Tisztelt magyar játékosok!

Ezúton szeretném bejelenteni, hogy holnap, azaz március 21-én véget ér a BETA és kezdődik a teljes játék!

Nem tudom milyen arányban oszlanak meg a játékosok a két oldal között, de mindenesetre egy nagyon jó hangulatú klán vár titeket a GENIDES oldalon! Magyarok gyakorlatilag csak ott játszanak, és ha valakit ez motivál a TYI oldalon vannak a román cseh és szlovák árulók:)
    Várunk szeretettel mindekit!
    A klán neve: HUNYADI HADTEST
    Alapító: Pordycus

Tagok akiket kereshettek a prológus után:
    Zaka
    Nexus
    Bioderm
    Imter...
    és még sokan mások!

A global csetet percenként fogjuk bombázni az Any HUNGARIAN here? kérdéssel, amire ha válaszoltok felvesszük veletek a kapcsolatot!

Weboldalunk még nincs, Ts3 szerverünk kettő is van:
    elsődleges: 87.229.108.32:9987 ATF Valhalla szoba (jelszó: asd123), de ha ez nem működne: gameop.hu:9966 - Black Prophecy szoba.
  • Eftörsokk
    játszik még valaki?
  • Eftörsokk
    szépen felpeccselték a játékot...