674
Free-to-Play Space MMOG
-
#634 Ahoj,
Chlovis néven én is csatlakoznék. Rákerestem a HUN-osokra de mindenki offline volt.
-
Majesty #633 Sziasztok!
Most választotam a Genides oldalt és szivesen csatlakoznák a magyar klánba.Lvl6-os vagyok Toni néven.
-
Tenkory #632 részemről uninstall..ez a játék egy bughalmaz, a pvp nevetséges
majd fél év múlva visszanézek -
#631 Az valóban jó lenne :) -
Majesty #630 Sziasztok!
Jó lenne ez a játék ha nem lagolna nagyon sokat és még szaggat is. -
r4pt0r #629 Nekem a login után fagy meg, szóval még csak a menüt láttam. :D -
Royalkrisz #628 Én még mindig nem kapta választ.Belépek a játékba fekete kép fogad miután lefutott a kis videó .A VGA driver a legfrissebb de igy sem megy.Valami megoldást kaphatnék.
A választ lőre is köszönöm. -
colbeny #627 Úgy látom nem él a szerver, amint lehet, megyek fel és csatlakozom a klánhoz :) -
#626 Valakinek az tetszik ...
Egyébként lesznek benne nagyobb hajók?
Vagy csak vadászgépekkel lehet csatába indulni ? -
lammaer #625 Pont az EVE legdroidabb részét keresed? :) -
tomonor #624 nekem tetszik :O Az utcánkat is így hívják :D -
Dravere #623 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e a játékban bányászni? Mennyire hasonlít az Eve-Online-ra vagy a Freelancer-e? -
#622 Faction választás után lehet úgy missiózni hogy ne lője szét minden második agyontápolt seggfej player a seggem? -
#621 Na mindegy közben rájöttem :D -
#620 Üdv. Letöltöttem a játékot és tudni szeretném hogy ti melyik szerveren játszotok? -
#619 Sziasztok!
Witcher, ez sokkal egyszerűbb mint az EVE szerintem 10 perc megtanulni mindent a játékba, ha már játszottál bármi hasonlóval:)
A klán továbbra is vár minden magyart a GENIDES oldalon játszik, legkönnyebben úgy csatlakozhattok, hogy rákerestek a játékosok között azokra akiknek a CLAN TAG az HUN.
Ezeket az embereket keressétek elsősorban:)
Pordy
Blasio
ZaKa
Már megépült a bázisunk, csak fejleszteni kell. Minél többet vagyunk annál jobb:)
Jockey ha nem tetszik a Hunyadi Hadtest név akkor magadba morogj...
Ugatni könnyű... -
#618 Üdv! Engem is érdekelne a game. Mennyire bonyolult a menürendszere, és a kezelőfelület? Mert ha olyan mint az EVE nem biztos hogy hozzá kezdek. -
meggu87 #617 http://www.blackprophecy.com/index.php?id=20
-
#616 Valaki passzolna 1 letöltő meg 1 reg linket ? -
meggu87 #615 Ha visszaolvasol megtalálod szerintem ugyanúgy mint béta alatt:)de holnapután leszek majd én is már ha nem megy segítek majd. -
Porsche911 #614 Énis nemrég kezdtem el a játékot Genide oldalon.Hogy tudok csatlakozni a klánhoz? :D -
meggu87 #613 Üdv tetszetős a klán név jó választás \o Felrakom a klienst és kereslek titeket:)1-2 nap mert nem tudom hogy lesz a meló üdv -
#612 hunyadi hadtest? jesszus mária -
#611 HUN -
Eftörsokk #610 ok, és hogy lehet rátalálni? mi a rövidítése? -
Imter #609 Tegnap alakult a Genide magyar klánunk Hunyadi Hadtest :)
bővebb infók lejjebb... :) -
Eftörsokk #608 na, akkor lessz genide klán? -
Royalkrisz #607 Igen a legfrissebb van.De egyszerűen nem működik. -
#606 Üdv a világűrben!
Amúgy frissítetted a vidikari drájvert? -
Royalkrisz #605 Üdv mindenkinek.Van egy kis problémám.Betölt a játék le megy a videó de nem jön be utána semmi csak nagy feketeség.Mi a megoldás??Esetleg valamit állitanom kell egy txt be felbontás vagy mi ????
A választ előre is köszönöm. -
Eftörsokk #604 hát én úgy érzem kissé korai volt ez a start... elég frankó hogy nem lehet npc-kre vadászni mert annyi a player mint a fene, az instance funkció ami ezt orvosolná nem működik, rendszer váltásnál fekete képernyő fogad... -
Eftörsokk #603 na, nekiálltam Husker néven -
Neilhun #602 Amint lesz szeró megyek vissza Neil néven ha valami bitang lefoglalta a nevet akkor Neilhun -
Eftörsokk #601 én beszállok szívesen mindenképp, bár a nevemet még nem tudom mi lesz:) -
DarkBlade #600 Sajna EvE, STO, GW mellet már nemigazán lenne időm erre is.
Azért sok sikert, és jó gyarapodást.
Hajrá magyarok. -
#599 Tessék már reagálni...
Tudom türelmetlen vagyok....
Most karaktertörlés lesz! de ide fórumra csapjátok már ki mi lesz az új karakternevetek, (epersze egyértelműen genides) hogy levadászhassalak titeket a klánba! -
#598 Annak aki még nem döntött, de annak is aki már választott fajt magának:
Azért ajánlom a genidest mert elsősorban szebb mint a Tyi:) kék a király:)
Egy kicsit kevesebb HP de jobb manőverező képesség és jobb gyorsulás a genides előnye. de igazából semmiben nem különbözik a Tyitól, csak kinézetbe tulajdonképpen.
Mint ugye mindenki tudja MMO-ba magadnak játszani elég nehéz (és szerintem gáz is) ezért szükséges egy jó klán!
A klán alapítás 20.000 corons, és a bázis építése 200.000 corons!!! és ezen túl iszonyat ára van minden fejlesztésének. Ezért javaslom mindenkinek azt, hogy ne csináljunk 200 magyar klánt, legyen egy de az uralja a világűrt!
Ha valaki nem találna minket csak figyeljétek a csetet, vagy írjatok csetre hogy magyarooooooook:) (persze ezt angolul kell mert beugatnak a GMek...) Nekem lesz egy sapiens és egy Tyi karakterem is de csak azért hogy minden magyart a genides oldalra tudjak csábítani!
egységben az erő:) (5en összeszedtük 6 nap alatt a kánbázisra a lóvét! ha elegen leszünk pillanatok alatt meglesz!
Egy jó tanács:
MINDENT amit nem használtaok adjatok el!!
De a következőket semmilyen körülmények között se!
A 3 fő nyersanyagot:
METAL - GAS - PLASMA
És a sötétkék hátterű cuccokat, mivel azok kellenek a craftoláshoz.
Fehér BLUEPRINT-ek
Mivel ezek nem foglalnak súlyt, tároljátok őket a storage-ben!
És ha kész a klánbázis, minden mehet a közösbe! Onnantól fogva meg mindnenki azt vesz ki amit akar!
Nagyon komoly kis játék ez:) és mint mindenben a magyarok itt is a legjobbak! -
#597 Tisztelt magyar játékosok!
Ezúton szeretném bejelenteni, hogy holnap, azaz március 21-én véget ér a BETA és kezdődik a teljes játék!
Nem tudom milyen arányban oszlanak meg a játékosok a két oldal között, de mindenesetre egy nagyon jó hangulatú klán vár titeket a GENIDES oldalon! Magyarok gyakorlatilag csak ott játszanak, és ha valakit ez motivál a TYI oldalon vannak a román cseh és szlovák árulók:)
Várunk szeretettel mindekit!
A klán neve: HUNYADI HADTEST
Alapító: Pordycus
Tagok akiket kereshettek a prológus után:
Zaka
Nexus
Bioderm
Imter...
és még sokan mások!
A global csetet percenként fogjuk bombázni az Any HUNGARIAN here? kérdéssel, amire ha válaszoltok felvesszük veletek a kapcsolatot!
Weboldalunk még nincs, Ts3 szerverünk kettő is van:
elsődleges: 87.229.108.32:9987 ATF Valhalla szoba (jelszó: asd123), de ha ez nem működne: gameop.hu:9966 - Black Prophecy szoba. -
Eftörsokk #596 játszik még valaki? -
Eftörsokk #595 szépen felpeccselték a játékot...