Black Prophecy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e a játékban bányászni? Mennyire hasonlít az Eve-Online-ra vagy a Freelancer-e?
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Witcher, ez sokkal egyszerûbb mint az EVE szerintem 10 perc megtanulni mindent a játékba, ha már játszottál bármi hasonlóval😊
A klán továbbra is vár minden magyart a GENIDES oldalon játszik, legkönnyebben úgy csatlakozhattok, hogy rákerestek a játékosok között azokra akiknek a CLAN TAG az HUN.
Ezeket az embereket keressétek elsõsorban😊
Pordy
Blasio
ZaKa
Már megépült a bázisunk, csak fejleszteni kell. Minél többet vagyunk annál jobb😊
Jockey ha nem tetszik a Hunyadi Hadtest név akkor magadba morogj...
Ugatni könnyû...
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
bõvebb infók lejjebb... 😊
A választ elõre is köszönöm.
Azért sok sikert, és jó gyarapodást.
Hajrá magyarok.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Tudom türelmetlen vagyok....
Most karaktertörlés lesz! de ide fórumra csapjátok már ki mi lesz az új karakternevetek, (epersze egyértelmûen genides) hogy levadászhassalak titeket a klánba!
Azért ajánlom a genidest mert elsõsorban szebb mint a Tyi😊 kék a király😊
Egy kicsit kevesebb HP de jobb manõverezõ képesség és jobb gyorsulás a genides elõnye. de igazából semmiben nem különbözik a Tyitól, csak kinézetbe tulajdonképpen.
Mint ugye mindenki tudja MMO-ba magadnak játszani elég nehéz (és szerintem gáz is) ezért szükséges egy jó klán!
A klán alapítás 20.000 corons, és a bázis építése 200.000 corons!!! és ezen túl iszonyat ára van minden fejlesztésének. Ezért javaslom mindenkinek azt, hogy ne csináljunk 200 magyar klánt, legyen egy de az uralja a világûrt!
Ha valaki nem találna minket csak figyeljétek a csetet, vagy írjatok csetre hogy magyarooooooook😊 (persze ezt angolul kell mert beugatnak a GMek...) Nekem lesz egy sapiens és egy Tyi karakterem is de csak azért hogy minden magyart a genides oldalra tudjak csábítani!
egységben az erõ😊 (5en összeszedtük 6 nap alatt a kánbázisra a lóvét! ha elegen leszünk pillanatok alatt meglesz!
Egy jó tanács:
MINDENT amit nem használtaok adjatok el!!
De a következõket semmilyen körülmények között se!
A 3 fõ nyersanyagot:
METAL - GAS - PLASMA
És a sötétkék hátterû cuccokat, mivel azok kellenek a craftoláshoz.
Fehér BLUEPRINT-ek
Mivel ezek nem foglalnak súlyt, tároljátok õket a storage-ben!
És ha kész a klánbázis, minden mehet a közösbe! Onnantól fogva meg mindnenki azt vesz ki amit akar!
Nagyon komoly kis játék ez😊 és mint mindenben a magyarok itt is a legjobbak!
Ezúton szeretném bejelenteni, hogy holnap, azaz március 21-én véget ér a BETA és kezdõdik a teljes játék!
Nem tudom milyen arányban oszlanak meg a játékosok a két oldal között, de mindenesetre egy nagyon jó hangulatú klán vár titeket a GENIDES oldalon! Magyarok gyakorlatilag csak ott játszanak, és ha valakit ez motivál a TYI oldalon vannak a román cseh és szlovák árulók😊
Várunk szeretettel mindekit!
A klán neve: HUNYADI HADTEST
Alapító: Pordycus
Tagok akiket kereshettek a prológus után:
Zaka
Nexus
Bioderm
Imter...
és még sokan mások!
A global csetet percenként fogjuk bombázni az Any HUNGARIAN here? kérdéssel, amire ha válaszoltok felvesszük veletek a kapcsolatot!
Weboldalunk még nincs, Ts3 szerverünk kettõ is van:
elsõdleges: 87.229.108.32:9987 ATF Valhalla szoba (jelszó: asd123), de ha ez nem mûködne: gameop.hu:9966 - Black Prophecy szoba.
Zolee néven vagyok még nem választottam oldalt.
Valószínûleg genide leszek elsõ próbára.
kipróbáltam ezt a gamet, elég jó, tetszik
genide oldalt választottam, és kaptam egy repülõ kis kék felhõt...
ez bug? vagy tényleg ez az elsõ genide "hajó"?
Aryan HUN -Genide oldal
Gugol néven vagyok fent Tyi oldalon
Kellene egy pár magyar játékos neve kellenek a friendek 😊
Meg csinálhatnánk vmi klánt 😊
Az én nevem IMTER
Open béta elkezdõdött
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Hogy a nagyobb szintüek farmolnak, ez minden PvP-s játéknál elõfordul, a BP pedig PvP-re van kihegyezve. (Erre mondják: ma õk, holnap te! <#papakacsint>#papakacsint>) Úgy lvl10 körül kapsz egy küldetést a Battlefield szektorokba hogy ölj meg 10 Tyi playert, és az a 10 sem fog szeretni érte <#eplus2>#eplus2>.
Ha a csatákban akad, laggol a játék, akkor erõsebb config kell, vagy visszavenni a grafikából. Igényli az erõs vasat a játék viszont tényleg szép és jól kidolgozott.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.