Black Prophecy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem tetszik 😮 Az utcánkat is így hívják 😄

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e a játékban bányászni? Mennyire hasonlít az Eve-Online-ra vagy a Freelancer-e?
Venom
Faction választás után lehet úgy missiózni hogy ne lõje szét minden második agyontápolt seggfej player a seggem?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Venom
Na mindegy közben rájöttem 😄

Venom
Üdv. Letöltöttem a játékot és tudni szeretném hogy ti melyik szerveren játszotok?

Pordycus
Sziasztok!
Witcher, ez sokkal egyszerûbb mint az EVE szerintem 10 perc megtanulni mindent a játékba, ha már játszottál bármi hasonlóval😊

A klán továbbra is vár minden magyart a GENIDES oldalon játszik, legkönnyebben úgy csatlakozhattok, hogy rákerestek a játékosok között azokra akiknek a CLAN TAG az HUN.
Ezeket az embereket keressétek elsõsorban😊
Pordy
Blasio
ZaKa

Már megépült a bázisunk, csak fejleszteni kell. Minél többet vagyunk annál jobb😊

Jockey ha nem tetszik a Hunyadi Hadtest név akkor magadba morogj...
Ugatni könnyû...

---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!

Witcher
Üdv! Engem is érdekelne a game. Mennyire bonyolult a menürendszere, és a kezelõfelület? Mert ha olyan mint az EVE nem biztos hogy hozzá kezdek.

http://www.blackprophecy.com/index.php?id=20

XenHai
Valaki passzolna 1 letöltõ meg 1 reg linket ?
Ha visszaolvasol megtalálod szerintem ugyanúgy mint béta alatt😊de holnapután leszek majd én is már ha nem megy segítek majd.
Énis nemrég kezdtem el a játékot Genide oldalon.Hogy tudok csatlakozni a klánhoz? 😄
Üdv tetszetõs a klán név jó választás \o Felrakom a klienst és kereslek titeket😊1-2 nap mert nem tudom hogy lesz a meló üdv
Jockey
hunyadi hadtest? jesszus mária

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Pordycus
HUN

ok, és hogy lehet rátalálni? mi a rövidítése?

Tegnap alakult a Genide magyar klánunk Hunyadi Hadtest 😊
bõvebb infók lejjebb... 😊

na, akkor lessz genide klán?

Igen a legfrissebb van.De egyszerûen nem mûködik.
Csirke4
Üdv a világûrben!

Amúgy frissítetted a vidikari drájvert?
Üdv mindenkinek.Van egy kis problémám.Betölt a játék le megy a videó de nem jön be utána semmi csak nagy feketeség.Mi a megoldás??Esetleg valamit állitanom kell egy txt be felbontás vagy mi ????

A választ elõre is köszönöm.
hát én úgy érzem kissé korai volt ez a start... elég frankó hogy nem lehet npc-kre vadászni mert annyi a player mint a fene, az instance funkció ami ezt orvosolná nem mûködik, rendszer váltásnál fekete képernyõ fogad...

na, nekiálltam Husker néven

Amint lesz szeró megyek vissza Neil néven ha valami bitang lefoglalta a nevet akkor Neilhun

én beszállok szívesen mindenképp, bár a nevemet még nem tudom mi lesz😊

Sajna EvE, STO, GW mellet már nemigazán lenne idõm erre is. <#circling>
Azért sok sikert, és jó gyarapodást.
Hajrá magyarok.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Pordycus
Tessék már reagálni...
Tudom türelmetlen vagyok....

Most karaktertörlés lesz! de ide fórumra csapjátok már ki mi lesz az új karakternevetek, (epersze egyértelmûen genides) hogy levadászhassalak titeket a klánba!

Pordycus
Annak aki még nem döntött, de annak is aki már választott fajt magának:

Azért ajánlom a genidest mert elsõsorban szebb mint a Tyi😊 kék a király😊

Egy kicsit kevesebb HP de jobb manõverezõ képesség és jobb gyorsulás a genides elõnye. de igazából semmiben nem különbözik a Tyitól, csak kinézetbe tulajdonképpen.

Mint ugye mindenki tudja MMO-ba magadnak játszani elég nehéz (és szerintem gáz is) ezért szükséges egy jó klán!
A klán alapítás 20.000 corons, és a bázis építése 200.000 corons!!! és ezen túl iszonyat ára van minden fejlesztésének. Ezért javaslom mindenkinek azt, hogy ne csináljunk 200 magyar klánt, legyen egy de az uralja a világûrt!

Ha valaki nem találna minket csak figyeljétek a csetet, vagy írjatok csetre hogy magyarooooooook😊 (persze ezt angolul kell mert beugatnak a GMek...) Nekem lesz egy sapiens és egy Tyi karakterem is de csak azért hogy minden magyart a genides oldalra tudjak csábítani!
egységben az erõ😊 (5en összeszedtük 6 nap alatt a kánbázisra a lóvét! ha elegen leszünk pillanatok alatt meglesz!

Egy jó tanács:
MINDENT amit nem használtaok adjatok el!!

De a következõket semmilyen körülmények között se!
A 3 fõ nyersanyagot:
METAL - GAS - PLASMA
És a sötétkék hátterû cuccokat, mivel azok kellenek a craftoláshoz.
Fehér BLUEPRINT-ek
Mivel ezek nem foglalnak súlyt, tároljátok õket a storage-ben!
És ha kész a klánbázis, minden mehet a közösbe! Onnantól fogva meg mindnenki azt vesz ki amit akar!

Nagyon komoly kis játék ez😊 és mint mindenben a magyarok itt is a legjobbak!

Pordycus
Tisztelt magyar játékosok!

Ezúton szeretném bejelenteni, hogy holnap, azaz március 21-én véget ér a BETA és kezdõdik a teljes játék!

Nem tudom milyen arányban oszlanak meg a játékosok a két oldal között, de mindenesetre egy nagyon jó hangulatú klán vár titeket a GENIDES oldalon! Magyarok gyakorlatilag csak ott játszanak, és ha valakit ez motivál a TYI oldalon vannak a román cseh és szlovák árulók😊
Várunk szeretettel mindekit!
A klán neve: HUNYADI HADTEST
Alapító: Pordycus

Tagok akiket kereshettek a prológus után:
Zaka
Nexus
Bioderm
Imter...
és még sokan mások!

A global csetet percenként fogjuk bombázni az Any HUNGARIAN here? kérdéssel, amire ha válaszoltok felvesszük veletek a kapcsolatot!

Weboldalunk még nincs, Ts3 szerverünk kettõ is van:
elsõdleges: 87.229.108.32:9987 ATF Valhalla szoba (jelszó: asd123), de ha ez nem mûködne: gameop.hu:9966 - Black Prophecy szoba.

játszik még valaki?

szépen felpeccselték a játékot...

üdv
Zolee néven vagyok még nem választottam oldalt.
Valószínûleg genide leszek elsõ próbára.
sherlock1
Sok minden változott open betában vagy csak apróságok?

http://youtu.be/4v8qae11_-M

üdv

kipróbáltam ezt a gamet, elég jó, tetszik
genide oldalt választottam, és kaptam egy repülõ kis kék felhõt...
ez bug? vagy tényleg ez az elsõ genide "hajó"?

üdv
Aryan HUN -Genide oldal
helló
Gugol néven vagyok fent Tyi oldalon
Hali!
Kellene egy pár magyar játékos neve kellenek a friendek 😊
Meg csinálhatnánk vmi klánt 😊
Az én nevem IMTER

senki sehol?😞
A már kiosztott pontokat újra lehet valahogy osztani?(képességekre gondolok felszerelés stb)
Sziasztok klánhoz tudok csatlakozni?illetve kéne valaki aki tud segítene egy-két infóval.
baly94
Hogy a closed beta nem mûködött, most letöltöttem az open beta-t, de amikor elindítom behozza a reakktor és a gamigo logoját aztán csak feketeség van és az egész nem tölt be. Tudja valaki mitõl lehet?
Hoppá valami nem jó, na még egyszer:
Open béta elkezdõdött

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

[url=http://www.blackprophecy.com/index.php?id=14&tx_ttnews=205&tx_ttnews=30&cHash=b179790a9c]Elkezdõdött az EU open béta[/url]

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

HöfEE
Végülis így sem rossz, jelentkeztem a Beta-ra de remélem minél hamarabb kijön a végleges verzió.

BuriP
Lehet kereskedni a játékosoknak egymás közt, és azt hiszem klánszinten is(de erröl más többet tud mondani). Az állomásokon a kereskedõknél, vehetsz dolgokat vagy adhatod el a felesleges szerzeményeket(quest-rewardot, loot-ot), de ne számíts freelanceres, vagy egosoftos X-sorozatra emlékeztetõ gazdasági szimulátorra, a BP elsõsorban harci "ûrvadászgép" szimulátor.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

HöfEE
Én most hallottam elõször errõl a játékról de anno imádtam a freelancert, nagyon sokáig játszottam vele. Így a képek videók alapján ez is hasonló csak MMO köntösben. Az a kérdésem, lehet itt kereskedni is, vagy csak harcról szól az egész?

BuriP
De nincs benne tartalomhiány, hiába várja hogy az NPC-ktöl 2-3 szintenként kapott questekböl viszi végig a játékot. Amelyik szinten ezek a questek megnyílnak ott álltalában a szintet meglépve kapsz új szektor-koordinátákat. Ezek a questek ezekbe szólnak hogy amíg megcsinálod õket addig kiismerd a szektorok jellegzetességeit. Fejlõdni az állomásokon elvállalt küldetésekbõl(missio) lehet. Ezek lehetnek solo, vagy team-missziók(PvP, vagy PvE), vagy ha tagja vagy valamilyen klánnak akkor klánmissziók is. Ezekbõl lehet EXP-t, pénzt, illetve fegyvereket, gear-t szerezni(ezekböl a küldetés végén a misszió szintjének megfelelõen választhatsz 4 felajánlott tárgyól egyet: Fegyver, rakéta, hajóalkatrész, módosítók, lehetnek ezek). Állomásokból egyre több lesz, prologus végén alapban megkapod Genide oldalon Crysalis-t, majd pár szinttel késõbb újra elérhetõ lesz az Apo Kata-i templom, aztán pár szinttel késõbb egy bányászállomás (a neve most nem jut eszembe) stb..., ezeknél mind vállalhatsz küldetéseket.
Hogy a nagyobb szintüek farmolnak, ez minden PvP-s játéknál elõfordul, a BP pedig PvP-re van kihegyezve. (Erre mondják: ma õk, holnap te! <#papakacsint>) Úgy lvl10 körül kapsz egy küldetést a Battlefield szektorokba hogy ölj meg 10 Tyi playert, és az a 10 sem fog szeretni érte <#eplus2>.
Ha a csatákban akad, laggol a játék, akkor erõsebb config kell, vagy visszavenni a grafikából. Igényli az erõs vasat a játék viszont tényleg szép és jól kidolgozott.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

rendben persze, de attól függetlenül még mindig egy bétáról beszélünk....
Hát, ami miatt siránkozott azt nehezen lehetne bugként reportálni. Mert ha hiányzik a tartalom, az nem bug, hanem az, hogy hiányzik a tartalom 😊

Szerintem is elég unalams ezt hallgatni, nem kötelezõ játszani a játékkal, mellesleg azért hívják bétának (ha nem tudnád <#szomoru2>) mert még nem egészen tökéletes a játék...... Amúgy meg ha gond van, írd meg a fórumon a készítõknek (tudod, bug report.......<#wow1>)
BuriP
Jobb oldal felsö ikon, sry.