973
Hogy néz ki a cipőd?
-
Axl Rose #133 -
#132 ugyan ezt tornacipő styly-ba:D -
#131 asszem veled jó haverságban lenni :D nem mind1 h az acélbetét melyik oldalán állsz xD -
#130 ezt se 2 perc lesz befüzni :D -
DIESEL DOG #129 én most ilyet akarok majd venni:
-
-
#127 vmi jó cipőt akarok venni most..mit ajánlotok? -
#126 Hat amig nem kezdek el benne bulizni, addig birja :) Utana kezdi feladni :D Meg birja es, ha kimosom hibatlan, de latszodik rajta a sok ora partyzas :)
Nekem is volt Globe cipom es az birta a legtovabb az osszes kozul. Annak is a talpa kopott el, de kulsore hibatlan maradt. -
#125 és tél? :) -
#124 Hali mindenkinek...
Lenne egy ilyen cipőm eladó...Igen kedvező áron...Ha valaki érdekel akkor írjon privit...
Ő lenneLE COQ -
#123 nyar-tavasz (1.5 eves, hibatlan)
osz (meg 0km -es)
-
#122 fúúj xD -
#121 ez a lakai fasza -
#120 -
#119 bakacs 2 éve hordom , utcai 1 éve hordom -
#118 #117: akkor énis irok valamit az enyémről.
tavaly nyáron lett véve , mai napig hordom , fociztam is benne párszor , elég jól birja a strapát attól hogy ilyen vászon szerüség nem szakadt még szét sehol. -
#117 Esetleg annyival kiegészíthetné mindenki, hogy mennyit bírt a cipője. A vansem kb egy éves de a talpa eléggé szétkopott. Az Etniesem se bírt sokkal többet, viszont előtte volt egy Globeom, ami több mint 3 évet bírt, de sajnos azóta sem találok itthon normális Globe cipőket. Esetleg ha valaki tudna egy jó kis üzletet ahol vannak Globe cipők nagy választékban az linkelhetne egyet. -
#116 egy ilyen
meg egy ilyen
-
#115 Ilyen volt piros csíkokkal:
-
#114 ??
itt szerintem nem verte senki magát a cipőjére...
-
#113 Ilyen-e:
-
#112 "Komolytalan emberek légyszíves ne rombolják szét a topicot!"
Ez a saját topicod első hozzászólásából való, szóval másoktól elvárod, hogy nem barmolják szét a tiédet, de te már megteheted másokéval. Te tényleg hun vagy hallod-e :D -
#111 Olvasni sem tudsz ember? Fekete-fehérben... OMG :D -
#110 Eddig tartott a flamementes cipőképküldözgetés, köszönjük Spec én tök örültem ennek a toppicnak, bár az elején nem láttam sok értelmét, de csomó olyan csukát betettek ami tetszik és épp vásárlás előtt állok, úgyhogy lehet segít. Nem kell mindenben a rosszat keresni. Ha nem tetszik a topic ne gyere be, írni meg végképp nem kötelező. -
totahun #109 és büszke vagy erre a fosszínű cipődre ??? elég tré! -
#108 Nah még1x, bocsi elcsesztem. Szal ez van fekete-fehérben.
-
totahun #107 kinek nagyobb a fasza topik! kíváncsio vagyok hogy az userek közül kik azok akik maguknak vették a cipőt. Akik szülei pénzén vették és dicsekednek vele azokat mind seggbe basznám egy gumibottal!!! -
#106 Ilyenem van csak fekete-fehérben.
-
Laceee #105 Belgiumban láttam ilyen kakasos cipőt először :). -
gyuszi1987 #104 nyári, többiről nem találtam kápet sajna:
-
#103 -
#102 ígye
-
#101 -
#100 -
DIESEL DOG #99 Ez az egyik:
És a másik:
-
#98 :PPPP
-
#97 Amerikából. hozták rokonok.
de am 64.99$
Nemtom itthon lehet-e kapni. -
Szoki333 #96 MA
HOLNAP
HOLNAPUTÁN
Egy nap csak egy cipőt hordok, az előzőnapit kidobom. Mert megtehetem, és nem higiénikus. -
ba32107 #95 Ez bejövős! -