973
Hogy néz ki a cipőd?
  • zvaragabor
  • kraawz
    pár napja vettem tavaszra.

• Benny04
    tudtam hogy kiszúrod a hsz-emet bazmeg
  • Rockynhooo
    király. csak velúrral meggyülik majd abajod :\
  • ba32107
    Én ilyet akarok venni:
  • Loál János #168

Beszteszt evö.
  • immovable
    2 évig bírják nálam általában.
  • Sadist
    Mibe fáj, 40?
  • Ragnar360
    hogy érted leszakad ?:DDD nagyon strapálod azt max 1 évig bírja v mi ?:)
  • Sadist
    Ha már egy beszívott lajhár sebességével rendelkezel, simán lefutod, vagy pofánvered mielőtt lendíteni tudná a lábát.
  • Sadist
    Nyárra egy sivatagi Altama volna jó, de ebben is simán ki lehet bírni.
  • immovable
    Tényleg jó. Én mindig fehér nike cipőket veszek. Általában párhuzamosan 2 van s ahogy leszakad az egyik veszek újat, hasonlót. Mindig fehér s mindig ilyen stílusú cipőket hordok. ;)
  • Ragnar360
    hát ez kurvaszép cipő az is biztos :)))

ilyen van nekem is csak feketébe, meg annyi a különbség, h ezüstcsík van benne néhol - nagyon menő és kényelmes, meg bőr, be se ázott és nem is fázott benne a lábam

de ha jóltudom akkor ez fehérbe ami neked is van nem bőr, de mind1, lényeg h baromijól nézki - nem mellesleg elöször ilyet akartam venni, csak lebeszéltek a fehérről, nade majd most tervezek ilyet venni,különösen jól mutat az ember lábán - Nike Alexander powah
  • Immigrants
    Egy ilyen, csak fekete a nyelve:

Meg egy ilyen csak kék csíkokkal:

Teremcipő mániás vagyok :DDDDD
  • bazza

Már másfél éve bírja, de lassan lecserélem.
  • immovable
    Ilyet.

• OrioN the S
    nekem volt meg egy Vans, Nike Shox, Levi's, Flag, de a kurva kutya megette egy este alatt :| reggel majdnem agyverzest es sirogorcsot kaptam. Azota masfel meter magasba van a csukam :d
  • OrioN the S
    Tisza (Y) pont arrol akartam kepet rakni.
  • OrioN the S
    a csicska vaszon konzervbol is van jo, de tipikus divatcipo szal... jah. fos.
  • Rockynhooo

ilyen e csak tépőzárasban.

am meg adidas old school foreva.
  • byzhouse
    másfél éves konzerv cipőm és még 1 hiba sincs rajta csak ajánlani tudom :-) (csicska vászon konzerveket viszont nem ajánlom!!!)
  • ngcsnet
    egyetértek, ugyanis én is pont ugyanúgy jártam mint te, egy Vans OTW Lite cipővel. 1 éve vettem, de már teljesen szétnyílt (nem deszkáztam benne sokat). Nem a kopástól megy szét, hanem egyszerűen az illesztése szar, szóval a Vans egy nagy csalódás, szerintem...Előtte egy Vision Street Wear cipőm volt, ami sokkal komolyabb minőség, még mindig teljesen egyben van, deszkázásra nem a legideálisabb (vansel sokkal jobb), de legalább időtálló, masszív darab.

Én is Globe cipőt keresek mostanában, de ocean-earth-ön kívűl semmit nem találok.
  • byzhouse

ilyen van tervben(hasonló konzerv cipőm van arany csilaggal,fekete talpal)
  • Sir Quno Jedi
    Ilyesmi nem lenne rossz, haverom most vett egy hasonlót (valamék haix az is full vasalt elől és felül, meg alul végig az egész talpa), de nekem ez is tetszik, meg a sivatagis verziója űberfasza.
  • sKeezo
    1 éves, geci sokat használtam. nem a legszebb, de nincs semmi baja 1 év után, ha letisztítom olyan mintha új lenne. még a talpa is
  • sKeezo
  • immovable
    Ez inkább hozzám illene.
  • Sir Quno Jedi
    Ilyenem van fehér-kékben, de akarok most mellé venni egy ilyen feketét is. Utóbbi évtizedben szinte kizárólag Nike Air Pegasus-okat hordtam a bőrcipők mellett. Már vagy 3 különböző generációt elnyűttem. Nagyon faja, csak ajánlani tudom bárkinek.

• DIESEL DOG #145
  • DIESEL DOG #144
    szokták ezt mondani igen... :DDD
  • REPS0L
    egy ilyen

meg egy ilyen
  • tommygear
    am meg

• tommygear
    úristen
  • PeeTeR
    nyaron idealis viselet egy kek tennisz short -ban meg feher trikoban :DDDD
  • tommygear
    LOOOOOL
  • And5
  • PeeTeR
    megvan :D
    HEFA -ba lehet kapni. olyan 14-16e korul mozog.
    Men Tour 3 a neve
  • PeeTeR
    telre egy 4eves Nike Snowboard bakancsom van, nem nagyon talaltam kepet rola :)
  • Hegi90
    kurva jól néz ki. Hol lehet ilyet kapni?
  • Danyi95
    Nyári-Őszi-Téli-Tavaszi!DC Forever :D:D