Hogy néz ki a cipőd?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
egyik így, a többirõl nem tudok képet rakni, mert nem ismerem a nevüket. De az egyik nagyon kényelmes, és már foszlik szét, a másik is kényelmes, és viszonylag új, a harmadik meg azt hittem, hogy kényelmes lesz, ha betörik, de nem, ezért csak kocsmába hordom. Jah meg van egy szintén ultrakényelmes ünneplõs cipõm, és egy bakancsom is.
Scientia potentia est.
Egy ilyenem, amit nemrég vettem, csak még nem hordtam, mert hideg van😄 (le volt árazva xD)
Meg egy Etnies, amirõl nem találtam sehol képet😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"