973
Hogy néz ki a cipőd?
-
-
#412 f -
#411 e -
#410 -
#409 -
#408 mindegyik undoritó -
#407 az tényleg nem a legjobb, de a superstarok általában ilyenek -
#406 Hát hóban átázna az tuti, de nagy hóban nem megyek ilyennel. Meg már itt a jóidő. -
Csak az enyém szép fehér -
#404 az enyém ilyen, és sosem ázik át:
-
#403 nem ázik át? -
#402 ne is mond, nekem meg van még, de vettem inkább másikat... -
#401 ezelőtt meg ilyen volt, egy kis lyuk lett rajta oldalt, nagyon sajnaltam,kedvenc cipőm volt
-
enyem ilyen -
#399 Gola Firefox -
#398 Tennék egy képet a ( szerintem ) fasza Levi's "átmeneti" cipőmről.. de nem találtam eddig meg a házban...xD A neten meg még úgy se..:DxD -
#397 hú a feketének mi a neve? -
#396 régen meg ilyen volt kék
-
#395 Ezek is jól néznek ki
-
#394 jócsak gondoltam ne basszanak már át a kufárok xD -
#393 Már korábban leírtam, hogy ebben is focizgattam betonpályán lyukasórákban, de még csak meg se kopott a talpa egyáltalán.... Nem válik sehol, nem deformálódott el, és még a mosást is bírja. -
sKeezo #392 grat -
#391 nekem8 mit csinálsz -
#390 -
#389 nekem is a tornaicpőmnek ami ilyen 1000ft-os volt szétvált a tálpa,de én soknak tartom ezért a cipőért ezt az árat.
persze ez már csak izlés kérdése hogy ki milyen cipőt vesz ennyiért.
bár szerintem egy sima tornacipő sem fog szétszakadni ha tényleg csak járok benne és nem focizok ,futok,stb. -
#388 hát én inkább veszek 1000-ért egy kínait, amin nincs semmi felirat belerakok egy talpbetétet és jól elvagyok vele egész nyáron -
#387 STOP SHOP Debrecen azon belül humanic ha jól emlékszem :) -
#386 Az a baj, hogy Mo-ra hamarabb kerültek be a kínai "tornacipők" mint a hivatalos eredeti Converse kosarascipők. Ezért mondják rá sokan hogy ezért a szarért nem adnak ki ennyi pénzt... Ez olyan mintha valaki azt mondaná egy Nike-ra, hogy minek venné meg 15ért, ha a kínaiban meg tudja venni ezerötért is olyat ami ugyanúgy néz ki (de kurvára nem ugyanaz a kettő. Te is látod, hogy ez azért nem mind1. A kínai tornacipők még általános iskolás koromban se bírták tovább fél évnél, a mostani Converse-em meg megvan már másfél éve, és mint már leírtam, semmi baja nincsen. Ez is kényelmes és jól néz ki. -
#385 le volt árazva, 9,9-ért vettem.
én meg a papucsot több ezerért, és utcára azt felvevőket nem értem meg. mindig lehet valamit taláni.. -
#384 egyetértek.
bár ami nekem van most Nike azis vászon , 15-ért vettem de az valahogy tetszett és nem azért mert "nájk" hanem a kinézete meg kényelmes is.
bár converset biztos nem vennék.
egyyszerü tornacipő amilyet a Karátban megveszel 1000 ftért :D
csak itt 14 ezerbe kerül még plusszba az hogy rávanirva a CONVERSE -
#383 olvass vissza -
#382 Sosem értettem azokat akik több mint 10 rugót kiadnak egy vászon tornacipőre...azért mer rá van írva, hogy kommersz vagy wtf? -
CB SNIPER #381
nekem volt egy ilyenem nem is olyan rég..de azt pénzt amennyi volt 1xrübb lett volna elégetni annyit is ér :D kinézetre szerintem jo de aki fém talpat rak egy ilyen cipöre hátra megkéne ölni xd -
#380 enyém ilyen... -
#379 Ilyenem is van.Csak a nyelve velúr meg alul a csík kék és fehérrel van benne a fila.. Persze ezt télen használtam..:D
Ha többiről találok képet.. adok..XD -
#378 Két lehetőség van. Vagy a Playersroom-ban, vagy az office shoes-ban. Tavaly ilyen tájban vettem. Azt tudom, hogy az Arénában lévő Office-ban láttam annak idején de, hogy végül úgy emlékszem, hogy a debreceni Playersrromban vettem meg. Nagyon jó, kényelmes cipő, csak hát velúr és nagyon óvatosan kell vele bánni.
A Playersroom-nak még fent van a honlapján. Ha más nincs akkor a weben meg lehet rendelni.
#370:
Igen, ott vettem. 10k volt. -
#377 Hááát... vmi olyasmi. Inkább azt mondanám, hogy dzsigolós. :D De egyébként az sem annyira. A kép elég becsapós, ennyire nem lakkos. -
#376 és hol ?
14-ért nem is "olyan" drága.
-
#375 pontosítok bocsi mert nem vettem hanem kaptam -
#374 14-ért vettem még novemberben.