Minden Ubisoft játék megkapja az új védelmet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Aztán, kiadnak egy játékot, megveszik jó sokan a hype meg jó elõzetes miatt. Kikerül warezra, rengetegen letöltik. Ezek közül nagyon sokan kipróbálják, játszanak vele, HA JÓ (!) ezek közül is nagyon sokan megveszik (persze hátránya, hogy ha nem jó akkor meg nem veszik meg, EZ ELLEN harcolnak a másolásvédelemmel nagyobb arányban!!!). Sokan akkor veszik meg ha lejjebb megy az ára, vagy kijavítanak a játékban dolgokat. Addig elkezdenek multizni, amivel jóesetben még többen megszeretik a játékot, és megveszik ezt, vagy akár a következõ részt (tapasztalat).
És van egy réteg, aki nem fog venni játékot akkor sem, ha kifejlesztik a feltörhetetlen másolásvédelmet, mert számukra nincs olyan ár/érték arány (ami szubjektív, függ a kereslettõl, igényektõl, stílustól, stb.), hogy megvegyék.
Ha jó játékok lesznek, akkor sokat eladnak, ha nem akkor nem. Amennyit nyernek a jó védelemmel, annyit is vesztenek kb., mert sokan nem fogják megvenni, mivel nem tudják kipróbálni, vagy mert netfüggõ, nem lesz benne lan se valószínû, vagy szintén nagyon sokan vannak, akik egyáltalán akkor hallanak hírt játékokról, ha felkerül warezra 😄
És hogy warez ellen harcolnak-e, konzolon is ugyan úgy van warez, az újabb flashel már netezni is lehet nyugodtan nem eredetivel, és arra is töltenek rendesen (kapásból tudok jópár embert, aki azért vett boxot, még külföldit is ismerek, játék onlineról).
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"Soha ne felejtsük el, hogy amikor seggberúgnak minket, egy lépéssel előrébb vagyunk!\"
Én nem fogok 8000-nél többet költeni egy játékra. de amikor megjelent a PoP trilógia 4000-ért, akkor megvettem, mert szeretem, pedig le tudtam volna tölteni. Amikor megjelent a Battle for Middle-earth 2 4000-ért, megvettem. Egy csomó játékkal vagyok így. Minek venném meg 12000-ért, ha két év múlva megveszem harmad vagy negyedannyiért? Irreálisan magasnak tartom a játékok árait, és nem vagyok olyan jól anyagilag, hogy kockáztassak négyszámjegyû árat.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Konzolra ilyen sincs(pedig lehetne ha azok a buzi konzolgyártók nem követelnék meg a saját szarfos perifériáikat aranyáron(értsd akármilyen usb bill egér, joy csatlakoztatható lenne), és nem követelnék meg hogy azzal a nyomorék kontrollerrel játszható legyen.
Egyébként meg. Tavaly megjelent az arma2, railworks, fejlõdik az lfs, jön valamikor a storm of war (vagy most minek hívják), silent hunter 5, stb.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Igazad van, van egy hozzáállásom, már csak azért is, mert sok pénzt fektetek a gépbe, hogy színvonalas legyen, erre meg a sok olcsó bóvli konzol miatt nem tudom kiélvezni azt amiért fizettem. Számomra a konzolok valahogy még mindig azokat a békeidõkbeli, különbözõ piacokon kapható fekete játékgépeket juttatják eszembe amiken a Super Mario, meg Pacman szintû játékok futottak. Az az érv, hogy a konzollal egy kényelmes fotelból is lehet játszani... feltalálták már a vezeték nélküli bill + egér párost, sõt már van direkt PC-re a W S A D + pár kieg. billentyûbõl álló "gamepad"
Ezt a marhaságot meg honnan veszed???? " ma már sokkal szebben is néznek ki "
Pár sorral lejjebb épp írtam, hogy egy Crysist képtelen lenne a konzolotok futtatni, ezt pedig hivatalosan is elismerték, és nem csak a xar optimalizálás miatt. Most meg itt van a DX11, amivel megint rávertünk a konzolra! Az Ati jóvoltából "sajnos" már a konzolnak is megvan a DX10 támogatottsága, de a grafikát akkor se fogjátok túlszárnyalni! PC-re talán azért jönnek ki az ocsmányabb grafikájú játékok, mert 1. vagy átirat konzolról, 2. vagy mert a konzolos változatra jobban figyelnek a fejlesztõk!
www.adamexdesign.hu
Ahelyett hogy csinálnának egy tartós játékot (ami bõvíthetõ, pályaszerkesztõ, coop missziószerkesztõ, jó változatos AI, módolható, multiban is normális hitbox rendszerrel), amiben van lan, meg cd kulcsos multi, a lehetõségük meg lenne ezekbõl a játékokból is (ghost recon, splitner cell, stb., ötletek is), nem lenne gondjuk a bevétellel. Ha már ennyire a védelem erõsítésére mennek rá, az már nem jelent jót.
Egyben azt is jelentheti, hogy nem sikerült, ezért a hypeal akarják eladni, persze csak tipp (meg tapasztalat).
A PC-nek meg hogy számtalan dologra használható (és nélkülözhetetlen, amúgyis mindenkinek van otthon), jól beállítható, a hardvereket igényszerint lehet fejleszteni, a konzolnál jobb minõséget ki lehet hozni hasonló árból összességében (mivel 2-3 ezer Ft-al drágábbak a játékok, lehet számolni 1-2 éven belül mekkora a különbség), ma már sokkal szebben is néznek ki a játékok, és legalább nem ilyen szar paddal kell szenvedni stratégiákban, fps-ekben.
Szimulátor meg lesz még azért, Armed Assault 2 -nek is jön valami független kiegészítõje, Battle of Britain is überszimulátor lesz, helikopteresbõl is jön ha jólolvastam.
Ésszel fejlesztve (eladva korábbi hardvereket, nem a legüberebb hardvereket megvéve) szerintem jobban megéri a PC. És ezért soha nem fogja leáldozni. Az Atinak és Nvidianak is nagy üzlet még mindig, a Microsoftnak is (directx10, 11, windows 7), és a játékokat sem csak szánalomból adják ki, megéri kiadniuk (ha veszteséges lenne, akkor tényleg nem adnának ki semmit). A többi álnyavajgás csak a konzolok népszerûsítésére szolgál, ha mindent kiadnának rendesen pc-re is (sõt így pc-re több is jönne, szimulátorokkal kiegészítve), közel sem lenne ekkora különbség.
Persze nyugodtan folytassátok az értelmetlen, primitív vitát, majd jókat nevetünk rajta jópár év múlva. 😄
-->õszintén remélem, hogy nagyon gyorsan tönkre fognak menni, mert amilyen játékokat manapság kiadnak...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Szóval, hajrá Ubisoft!
PC-re "komoly" játékokat fejlesztenek, amihez kell a jó irányítás, egér, billentyûzet, joystick.
Konzolra pedig gyerekeknek fejlesztenek olyan játékokat, amikhez elég a pad.
A "portolt" játékok általában nem használhatóak. PC-re portolt konzolos játéknak "konzol" feelingje van és én pl. nem játszom vele.
PC-s játékot meg általában nem is lehet portolni egyáltalán konzolra. Pl. HOI3.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Egy olyan védelem ami játék közben akárcsak egy pillanatnyi net szakadás miatt kivág a játékok fõmenüjébe, minden csak nem megoldás. Fail.
A Ubisoft döntése azonban végleges"
Majd csõdbe mennek!
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
😄DDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddd
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
lényegtelen szerintem, hogy mitõl - hogy mások pénzelik-e vagy sem - még mindig van.
de hát ezt olyan nehéz elismerni egyeseknek, hogy tyû.