Minden Ubisoft játék megkapja az új védelmet

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alázzalak még, lowlife? Nem érsz te annyit...

bertino
<#wilting>

csak ennyire futotta ? 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mert szerinted a PC-s platform napjainkban virágkorát éli?

Áhh, mindegy, ebbe nem megyek bele. Nem véletlenül nem látogatom a PC-s játékoknak leáldozott topikot sem...

Egyébként meg fenntartom a hülyeséghez való jogomat <#mf1>
Mondjuk te hülyeséget nehezen is tudnál összehozni a háromszavas kommentjeidben <#mf1>

PC-s játékok amíg világ a világ lesznek, de amúgy hülyék vagytok a PC-s játékipar már megdöglött jó ideje. Nézzetek már szét hány játék készül most PC-re és hány konzol(okra) és hány készült 10 éve PC-re...
Azzal takarózni, hogy még van PC-s játékipar, mert készül néhány játék, aminek a jó része konzolátirat elég nagy merészség.

Egyébként nem vagyok konzolpárti - még mielõtt lehurrogás lenne a vége, vagy leköcsögöztök.

bertino
nekem aztán jöhetsz ilyen szöveggel.

aki hülyeséget ír, az hülyeséget ír.

zola2000
"és ez fog még 10 évig menni ;-D közbe meg 2 konzol generáció is kukában fog ki kötni."

Amíg én egy konzolgenerációt kukázok, addig egy pcs két pc generációt kukázhat (a pc generáció alatt a hardver fejlesztést értem, a konzolgeneráció váltás sem más mint egyszerû hardverfejlesztés, amit 6 évente egyszer kell meglépni)

A

zola2000
Milyen játékok nincsenek konzolon? Én pl egész jól belejöttem konzolon a C&C3ba, és a Tropico3ba (ha a stratégiákra gondolsz)...

A

Sanyix
persze ehhez alap lenne hogy minden konzolhoz bármilyen szabványos usb-s vezérlõt csatlakoztatni lehessen, és használni lehessen, billentyûzettõl, egéren keresztül, joystickig(hotas rendszerekig).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
én mint pc játékos mondom bárcsak így lenne, mert akkor minden játékot kényszerbõl konzolra írnának, és nem kéne pc-znem amiatt hogy bizonyos játékok és stílusok egyáltalán nincsenek konzolon.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

<#hehe>

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Amíg sok a mazochista lesznek PC-re játékok.

Pc-n, és konzolon is jó játszani, bár szvsz a stratégiákat utálom (pc). Nem gondolom hogy egyik a másik kistestvére lenne.
Ezeket a pc-s játékokat pedig nem kell megvenni, ennyi. Anno az eredeti (!) Prince of Persia játékommal is csak crack-el tudtam játszani, mert egyébként nem volt hajlandó elindulni...

JaSoN HuNTeR
Úgyis feltörik mint mindig mindent. Nem kell félni =D

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Megprobáltam elképzelni ahogy meghal a Pc-játékfejlesztés és csak konzolra jonnek a stuffok,,vhogy nem tudom elképzelni😄.
Akárhogy nézem a konzol mindig is a kisteso marad😄

Te meg bertino vagy. Nincs kommentár, ez mindent elmond 😄

Hozzáteszem, mint PC játékos, bárcsak ne lenne igazam.

és ez fog még 10 évig menni ;-D közbe meg 2 konzol generáció is kukában fog ki kötni.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

bertino
naiv.

És lassan beér a dolog.

wedge31
Ezt a marhaságot szajkozátok már 10 éve...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

PC-s játékok halála, n+1-edik felvonás.
Nyugi, már nincs sok hátra...

erdekes lenne egy cikk azokrol a jatekokrol es programokrol amelyeket meg nem tortek fel....akar konzolok, muholdvevok..stb....a torrentek meg meg mindig viragzanak
hany nap kell majd a feltoreshez ??
← ElőzőOldal 2 / 2