Minden Ubisoft játék megkapja az új védelmet
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alázzalak még, lowlife? Nem érsz te annyit...
<#wilting>#wilting>
csak ennyire futotta ? 😄
csak ennyire futotta ? 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mert szerinted a PC-s platform napjainkban virágkorát éli?
Áhh, mindegy, ebbe nem megyek bele. Nem véletlenül nem látogatom a PC-s játékoknak leáldozott topikot sem...
Egyébként meg fenntartom a hülyeséghez való jogomat <#mf1>#mf1>
Mondjuk te hülyeséget nehezen is tudnál összehozni a háromszavas kommentjeidben <#mf1>#mf1>
Áhh, mindegy, ebbe nem megyek bele. Nem véletlenül nem látogatom a PC-s játékoknak leáldozott topikot sem...
Egyébként meg fenntartom a hülyeséghez való jogomat <#mf1>#mf1>
Mondjuk te hülyeséget nehezen is tudnál összehozni a háromszavas kommentjeidben <#mf1>#mf1>
PC-s játékok amíg világ a világ lesznek, de amúgy hülyék vagytok a PC-s játékipar már megdöglött jó ideje. Nézzetek már szét hány játék készül most PC-re és hány konzol(okra) és hány készült 10 éve PC-re...
Azzal takarózni, hogy még van PC-s játékipar, mert készül néhány játék, aminek a jó része konzolátirat elég nagy merészség.
Egyébként nem vagyok konzolpárti - még mielõtt lehurrogás lenne a vége, vagy leköcsögöztök.
Azzal takarózni, hogy még van PC-s játékipar, mert készül néhány játék, aminek a jó része konzolátirat elég nagy merészség.
Egyébként nem vagyok konzolpárti - még mielõtt lehurrogás lenne a vége, vagy leköcsögöztök.
nekem aztán jöhetsz ilyen szöveggel.
aki hülyeséget ír, az hülyeséget ír.
aki hülyeséget ír, az hülyeséget ír.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"és ez fog még 10 évig menni ;-D közbe meg 2 konzol generáció is kukában fog ki kötni."
Amíg én egy konzolgenerációt kukázok, addig egy pcs két pc generációt kukázhat (a pc generáció alatt a hardver fejlesztést értem, a konzolgeneráció váltás sem más mint egyszerû hardverfejlesztés, amit 6 évente egyszer kell meglépni)
Amíg én egy konzolgenerációt kukázok, addig egy pcs két pc generációt kukázhat (a pc generáció alatt a hardver fejlesztést értem, a konzolgeneráció váltás sem más mint egyszerû hardverfejlesztés, amit 6 évente egyszer kell meglépni)
A
Milyen játékok nincsenek konzolon? Én pl egész jól belejöttem konzolon a C&C3ba, és a Tropico3ba (ha a stratégiákra gondolsz)...
A
persze ehhez alap lenne hogy minden konzolhoz bármilyen szabványos usb-s vezérlõt csatlakoztatni lehessen, és használni lehessen, billentyûzettõl, egéren keresztül, joystickig(hotas rendszerekig).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
én mint pc játékos mondom bárcsak így lenne, mert akkor minden játékot kényszerbõl konzolra írnának, és nem kéne pc-znem amiatt hogy bizonyos játékok és stílusok egyáltalán nincsenek konzolon.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
<#hehe>#hehe>
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Amíg sok a mazochista lesznek PC-re játékok.
Pc-n, és konzolon is jó játszani, bár szvsz a stratégiákat utálom (pc). Nem gondolom hogy egyik a másik kistestvére lenne.
Ezeket a pc-s játékokat pedig nem kell megvenni, ennyi. Anno az eredeti (!) Prince of Persia játékommal is csak crack-el tudtam játszani, mert egyébként nem volt hajlandó elindulni...
Ezeket a pc-s játékokat pedig nem kell megvenni, ennyi. Anno az eredeti (!) Prince of Persia játékommal is csak crack-el tudtam játszani, mert egyébként nem volt hajlandó elindulni...
Úgyis feltörik mint mindig mindent. Nem kell félni =D
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Megprobáltam elképzelni ahogy meghal a Pc-játékfejlesztés és csak konzolra jonnek a stuffok,,vhogy nem tudom elképzelni😄.
Akárhogy nézem a konzol mindig is a kisteso marad😄
Akárhogy nézem a konzol mindig is a kisteso marad😄
Te meg bertino vagy. Nincs kommentár, ez mindent elmond 😄
Hozzáteszem, mint PC játékos, bárcsak ne lenne igazam.
és ez fog még 10 évig menni ;-D közbe meg 2 konzol generáció is kukában fog ki kötni.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
És lassan beér a dolog.
PC-s játékok halála, n+1-edik felvonás.
Nyugi, már nincs sok hátra...
Nyugi, már nincs sok hátra...
erdekes lenne egy cikk azokrol a jatekokrol es programokrol amelyeket meg nem tortek fel....akar konzolok, muholdvevok..stb....a torrentek meg meg mindig viragzanak
hany nap kell majd a feltoreshez ??
← ElőzőOldal 2 / 2