280
Miért a nagy lcd mánia?
-
#200 van pedofil topik? -
#199 -
#196 Nekem van szerencsém CRT tv-n PS3-azni, eléggé... érdekes, az alacsony felbontás miatt. De jó ez, meg lehet szokni :D -
#195 Az biztos, hogyha már monitort vesz az ember, akkor illik odafigyelni és bizony valami minőségibbet választani. Anyni féléből lehet vlasztani, hogy belezavarodik az ember, de szerencsére ennek is megvan a maga topikja. ha eljön az ideje, majd figyelgetem. :)
Ability: Örülök, hogy már akkor egyre több fajta meg tduja már jó minőségben jeleníteni a fekete színt. Remélem már minél előbb eljön a váltás ideje nálunk is. :) -
#194 Egyetértek! Szerintem,elég csak azt figyelembe venni hogy milyen egy PS3-as,vagy XBox360-as játék 55 centis tv-n,fos.És milyen egy Panasonic Full HD-n,vagy HD Ready-n.(Igen,Pana fan vok:P)
Nehogy már visszafelé fejlődjön a világ,mi lenne itt,fekete-fehér fadobozos,"bemelegedős" Orion tv-n nézné mindenki az esti híradót...Ehhh... -
#192 Nee, ez a topic biztos csak áprilisi tréfa. A kedves topicnyitónak kb. semmi köze nincs a CRT / LCD témához...
Régen valóban az LCD-knek rossz volt a feketéje és a kontrasztja, manapság azonban egy jobb (pláne ledes) lcd érzésre kenterbe ver mindent. És akkor még beszéltem a Pioneer plazmáiról ugye, de szerintem a topicnyitó vagy nem látott lcd / plazma tv-t, vagy pedig csak flame-elni akart egyet - sikerült neki :) -
#191 Csak a TN panelosoknak van egy kis szépséghibájuk, a többi (jobbfajta) közel tökéletes. Persze be is kell őket állítani, mert az én monitoromat is olyan fényerő/kontraszt beállítással adták ki gyárilag, hogy szó szerint kb. megvakultam tőle sötétben. Dinamikus kontraszt pedig javítja a feketét kb. tökéletesre (még TN panelnál is), csak némelyik ocska fajtánál lehet látni ahogy villog. Például az enyém tök érdekes, amikor hirtelen világos képet kell adnia, akkor így kifédelődik, szinte már ilyen HDR hatást keltve, még tetszik is kicsit. :D Játéknál poén, filmeknél fos, de olyan nagy szükségem nincs is rá. -
#190 márpedig ha okos vagy olyat fogsz választani :D -
#189 Én nem tudom, de tegnap éjszaka oylan jót F.E.A.R.-eztem a CRT-mmel. :P
Egyszerűen olyan gyönyörű képe van, olyan fekete színekkel, hogy szó szerint fostam bemenni némelyik sötétebb szobába.
Igaz, nem játszottam még éjszaka ilyesmi játékot LCD-n, de nagyon kételkedek, hogy lenne-e ilyen szép képe egy (számomra) megfizethető fajtának.
Mindezeken kívül alig várom már, hogy váltsunk mi is LCD technológiára, mert azért csak mennie kell a CRT-nek, de sokáig fogok rá szerintem emlékezni (feltéve, ha nem egy olyan LCD-t sikerül kiválasztanunk, ami oda-vissza veri ezt a monitoromat képminőség téren :)) -
Mindenhisztor #188 Ha-ha. -
#187 szeretnék venni egy hd crt kijelzővel felszerelt mobilt,valaki tud segíteni? -
#186 bazdmeg Gabi XXXD -
#185 Hát annak az Avatarnak aztán olyan tökéletes lehet a feketéje, mint a hóesésnek. :) -
#184 1280x1024-ben annyit bír csak. 5 éves monitor. -
#183 Komolyan nem értem ezt az egészet. Az egyik szobában Kékes TV-n toltam Avatart tegnap, a másikban pedig Orionon ment baksiról a Crysis. Kifogástalan volt a feketéje. -
#182 sajnálom, hogy amikor az első monitoromat kaptam nem volt annyira elterjedt az lcd és drága is volt. A szemem már elég rossz ilyen rövid idő alatt :S -
andersh #181 De neki van igaza és te tévedsz sajnos.. -
#180 Természetesen tévedsz. -
Apocalipto #179 Természetesen nem neked van igazad. -
#178 jézusom :S pont tegnap néztem meg egy filmet hd ready lcdn ps3ról futattva , elötte egy nappal itthon crt-n ... hát ég és föld a különbség.. és csak egy szar r5 nem bd :) -
andersh #177 szerintem nem
ha meg mégis akkor téved :D -
RYO21 #176 szerintem úgy értette, hogy dark angel 666-nak van igaza -
#175 Basszus.............mi folyik itt ?
Francnak kell az elavult technika...2 LCD TV-m van és 2 LCD monitorom.
Még a gyerek szobában csúfoskodik egy samsung CRT. Már nem sok lesz a pályafutása mert az Xbox 360 on ratyi a képe. -
#174 Nyugodtan tegezz csak. -
andersh #173 nem mert 60Hz-s CRT sokkal jobban fárasztja, mivel látszik ahogy remeg a kép és kibaszott idegesítő és megfájdul tőle a szemem fél perc alatt amíg 100Hz előtt ülve nem.
szóval nem tökmind1.
meg annak is mondd ezt aki szemrákot kapott a régi fos monitoroktól. mert ismerek olyat is. -
#172 A szem a közelre fókuszálástól romlik, nem a monitortól, ha könyvet olvasol az is rontja, fölösleges ezen vitatkozni mert tök mindegy milyen a monitorod ha sokat ülsz előtte ugyan úgy távollátó leszel. -
RYO21 #171 mi a franc az a válaszidő? -
andersh #170 igen, az van neki
-fényerő, kontraszt, valódi fekete, válaszidő, rálátási szög
csak h párat említsek -
Apocalipto #169 Igaza van. -
#168 Ha kussban maradtál volna, bölcsebb lettél volna. -
#167 Hát mondod is te szemétláda XD -
#166 akassz már falra egy CRT tv-t! -
#165 te is oltári tévedésben vagy, nekem volt LED-es és LCD is, lényeges különbség van köztük, ugyanolyan elektronika mellett, valóban az Oled lenne az igazi, de az tényleg kiba drága, de itt az új LPD-i és vissztérünk a sugárzáshoz, csak itt lézer fogja kinyomni a szemünket -
Livius #164 Hát ami a TV műsorban megy HD-t nagyon nem ér az biztos. Annak örülnék ha a legtöbb Sport adó már tudna adni HD-ban. Anno az M1 bl meccsei kurva jók voltak, nah ott nagyon lehetett látni a különséget. Akár a hangyafasznyi számokat is lehetett látni messziről. -
#163 ennyi, egy DVD méretű mkv is jóval szebb képet produkál, mint a sima DVD. És aztán a kicsit nagyobb méretű mkv-k meg néhol akár jobb képet is adhatnak, mint a tömörítetlen társai. -
#162 Az LCD és satöbbi mánia helyet fejleszthetnék a zöld járműveket
Ez demagógia. Adott a lehetőség, élj vele: nekem van HD plazma, de zöld járművekkel járok: metró, villamos, bringa. -
#161 De ha azt nézzük hogy torrentre felkerül minden film HD-ben, akkor megéri. Bluray és HD tévéelőfizetés kell a halálnak (a Maunika só HD-ben is színvonaltalan szar marad) de a tömörített HD anyagok is odabasznak a DVD-nek minőségben. -
#160 ITT NOKIA-t mindenkinek -
andersh #159 hát ezek mind kellenének crt-hez is
bluray lejátszó, settopbox, műhód stb
nincs lóvéd az új cuccra és most itt vered a nyálad
nézzél xvidet a gépen azt kész -
andersh #158 @64Hz
sajnálom szegény szemeit aki ilyen frekvencián nézi :D
elég drága még a lézeres szemműtét szerintem :D