Drága jó CRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
Ha ennyire fejlõdés ellenes vagy, akkor mi a francot keresel itt a gép elõtt, SÁTÁN MÛVE ÚRISTEN NEHOGY SZÁMÍTÓGÉPEZNI MERJ!
púúúúú
púúúúú
púúúúú
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Úgy imádom az ilyen pubertás kor ópiumgõzös bugyraiban tobzódó taknyosokat, akik azt hiszik, hogy mennyire felvilágosultak mert szembemennek a világgal 😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Mellesleg már jócskán vannak hibrid autók, tehát te nyisd ki a szemed. Hülye hippi.
UI.:
"de ezt nem mindig mutatják az LCD tévében"
De a CRT tévében igen, tehát vegyetek CRT-t! ÉLJEN A CRT!
Szerk.: mielõtt belekötnétek csak mondom, hogy nyilván nem egy HD minõségrõl beszélek, csak arról, hogy sokkal szebbek a színe, nem tûnt homályosnak, abszolút élvezhetõ volt. Ez most ne képezzen semmilyen összehasonlítás tárgyát, csak arról beszélek, hogy a képminõség romlása utána is teljesen élvezhetõ volt. Színesebb volt a képvilága és filmeknél speciel szarokrá hogy színhelyes-e, az élvezhetõsége nekem így jobb volt.
Az LCD és satöbbi mánia helyet fejleszthetnék a zöld jármûveket, de nem teszik, mert az olajtulaj pénzemberek megakadályozzák, mint a magukat bluray-el szarrákeresók a HD DVD-vel szemben...
Mellesleg csak Mo. van elmaradásban, kint ugye digitális mûsorszórás megy HD felbontású csatornákkal _alapból_. Meg gondolom marha költséges egy pendrivera rányomni a HD filmedet és úgy nézni a TV-n. Vagy venni egy USB-s külsõ vinyó rack-et.
dvd felbontása 720x576 (normál PAL)
ehhez képest az lcd tv-d valszeg 720p, ha nem 1080p, tehát legalább 1280x720. Ehhez van 80-as átmérõd. Evidens hogy a kisebb felbontású analóg (és amit még digitálisnak hívnak sokan, digi és társai, hát...), meg a DVD képméretét növelni kell, ezért lesz életlen. CRT-d felbontását nem tudom, örülnék ha megosztanád velünk, okosabban lehetne felfedni a rejtélyt. De ha csak a monitorokra gondolunk, akkor te is tudod, hogy a CRT szinte tetszõlegesen változtatható felbontású, nagyobb torzulás nélkül, míg LCD nem. De ez a TV adásoknál, filmeknél nem lesz gond, amint bevezetnek végre egy egységes rendszert, mely valszeg a valós digitális mûsorszórás után a 720 v 1080p lesz. És igazán akkor jön el az LCD ideje. És akkor a következõ esti mese, hogy LCD és LCD közt is van ég és föld. Jelenleg az igen profi, nagy felbontású LCD-k sok pénzbe kerülnek, és az analóg adás azokon is trutyi. De lassan azok is a süllyesztõbe kerülnek, szépen lemegy az áruk a béka popsija alá. És jöhet az új technológia, ami jelenleg úgy néz ki a LED, de kitudja mi jön még.
.: mobilize.hu :.
Egy LCD tv ugye kevés helyet foglal, keveset fogyaszt és ezért mindenki szerint kurva gazdaságos és beneszarjakmodern, de akkor nézd még hozzá azt, hogy még neked kell kiszolgálnod a tv-d hd-s felbontású mûholddas vétellel meg bluray lejátszóval, hogy full hdzni tudj... Így ezeknek a költségeit beleszámolva is milyen kurva gazdaságos, nem???
Nekem van egy 80-as LG lcd-m, és egy 55-ös LG crt-m. A földi és mûholdas adásokat, és a dvd-t is szebb minõségben adja le az utóbbi...
Neked van CRT-d, te szereted, oké... Másoknak meg van LCD, ami olyan vékony, hogy nem veszed észre a szobában (ez is mekkora lol😄), az is oké... fogadd el, hogy az LCD, meg LED-ek meg satöbbik jobbak technológiailag... Nézd a CRT-t, aztán örülj, hogy neked olyan van, és tervezgesd a világ CRT-sítését...
Ilyen erõvel, minek a nagy Smartphone mánia, mikor telefonálni a 10 évvel ezelõtti telefonokkal is lehet.
.: mobilize.hu :.
Nem sértésként szántam csak nem jutott jobb szó eszembe. Öröklõdõ dologra gondoltam, pl ha szülõknek is gyenge a szeme akkor valszeg a gyereknek is az lesz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
azért a "genetikai hiba" egy picit erõs volt 😉
Persze láttam már TFT-t, iskolában is jórészt már ilyenek elõtt vagyunk (direkt nem írom, hogy dolgozunk, mert az az azért erõs túlzás lenne. 😊), de mintha azok nekem túl élesek lennének. Valószínû amúgy, hogy az mára a normális, csak én CRT-n nõttem fel, nem nagyon van nap, hogy ne lennék gép elõtte és nekem ennek a képe a normális. Valószínû amúgy, hogy gyorsan átszoknék egy TFT monitorra élesség témát illetõen.
Igazából én sem nagyon dicsérem a CRT-t. Érzem is, mintha picit szúrná a szememet, meg nagyon gyorsan el is tudja fárasztani. További elõny lenne még, hogy pl ennél a gépnél nagyon jó lenne, ha a monitor mögé elférne a gép, mert nagyon sok helyet lehetne spórolni az asztalon, továbbá az áramszámla is kevesebb lenne, ami engem bár annyira nem érint, de említik anyumék, hogy elég magas a díj.
Én igazából nagyon nem lennék ellene a váltásnak, csak anyumék nem nagyon akarnak megint pénzt költeni, mert elég sokat költöttünk mostanában így azt mondják, hogyha majd elromlanak, akkor lesz váltás.
Jah és szemész szerint jelenleg +2 dioptriával jobb a szemem, mint az átlagnak. Na ez az, amit igazán furcsállok, bár nem mintha nem örülnék a ténynek.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
De ha lenne pénzem akkor TFT-t vennék, mert sokkal sokkal jobb mindenben.
Csóró fõiskolásként ez van, majd talán egy diplomával jobb lesz.
Diákhitelt meg fel nem veszem ez miatt bár tényleg jó lenne már egy új monitor.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯