Drága jó CRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondtam neki hogy akkor egy fekete papír közepére nyomtasson nekem egy fehér négyzetet. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
amúgy 1920x1200 tényleg.. 😛 és a link is azt írja 😄
a fullhádé, 1080p meg népbutítás és marketingfogás
bemegy pistike és eladna neki egy sanyo monitort 50ért mert az fullhádé
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"The Samsung T240HD Touch of Color 24" Full HD LCD Monitor features 1920 x 1080 (1080p) full HD resolution, 1000:1 contrast ratio (10000:1 DCR), 300 cd/m2 brightness, 5 ms response time, Dolby Digital surround sound from two 3-watt speakers, two HDMI inputs and a built-in ATSC tuner."
nem vagyok én hülye, Full HD-t kértem és ezt kaptam 😄D
egyszerûen hihetetlen rajta Blu-ray filmeket nézni, tû éles minden...
.: mobilize.hu :.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
All hail the double x!
Meg ledes tévén....
Ott csak az a képpont ég aminek égnie kell szal a fekete az fekete...
Uyanúgy mint a crt csak fele akkora fele annyit fogyaszt és nem b*ssza a szemet...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
All hail the double x!
az a lényeg, hogy a crt-n sokkal jobb a fekete 😄 sztem le is adom a 2494HS-emet eyg crt-re 😊
All hail the double x!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Épp erre gondoltam már mióta, csak nem tudtam jelenleg iylen szépen megfogalmazni, mint te. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
ui.: senkit sem érdekel, hogy a fekete egy szín-e vagy sem. Az egyértelmûség kényszere miatt odamondjuk és kész, el kell fogadni.
Nézd meg az Eizo monitorokat 100ezer alatt nem kapsz és annak a kontrasztja az csak 800-2000között van de ott fekete a fekete. Mndjuk nem is játékra,filmnézésre tervezték... Na meg a másik becsapás a válaszidõ. Mert az amit felüntetnek a fekete - fehér színek válaszideje. Nyilván a másik több 😛
Szóval csak parasztvakítás ettõl még igaz ,hogy egy márkás monitornál és fõleg ha nem TN paneles akkor a fekete az fekete.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
All hail the double x!
All hail the double x!
Az fény😛
Fény és fény hiánya, legalábbis én így tanultamXD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
am nemrég volt egy elég heves vitám pár júzerrel egy másik fórumon, akik azt álíltottak, hogy van világos fekete szín a nyomtatóban 😊 mondom jah szürke. nem, világos fekete...<#wilting>#wilting> stb stb...
All hail the double x!
Mellesleg, ha okoskodik valaki ezzel szemben, akkor nyugodtan meg lehet kérdezni tõle, most például témához adottan, hogy akkor a fekete-fehér TV színes TV? <#nevetes1>#nevetes1>
All hail the double x!
Sztem innen mindenkinek TFT monitora van vagy CRT...
Azt vágjátok mi a különbség a 2õ között nem?
LCD képernyõt csak telefonokban használnak már...
A TFT is LCD alapú, csaképp minden képpontnak külön tranzisztora can (legalább 3) és az ottvan a képpont mögött, míg az LCD mátrixosan van vezérelve.
A TFT vezérlése egyszerûbb de lényegesen gyorsabb, viszont drágább.
A fekete meg fekete egy 15000:1 kontrasztarányú monitoron...
Sõt nekem a 2000:1 kontrasztarányúmon is fekete de vannak már 1 000 000:1 kontrasztarányúak is szal...
Csak pénz kérdése...
50k-60k között lehet már egész jó 19"os monitort kapni
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Ability: Örülök, hogy már akkor egyre több fajta meg tduja már jó minõségben jeleníteni a fekete színt. Remélem már minél elõbb eljön a váltás ideje nálunk is. 😊
Nehogy már visszafelé fejlõdjön a világ,mi lenne itt,fekete-fehér fadobozos,"bemelegedõs" Orion tv-n nézné mindenki az esti híradót...Ehhh...<#levele>#levele>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Régen valóban az LCD-knek rossz volt a feketéje és a kontrasztja, manapság azonban egy jobb (pláne ledes) lcd érzésre kenterbe ver mindent. És akkor még beszéltem a Pioneer plazmáiról ugye, de szerintem a topicnyitó vagy nem látott lcd / plazma tv-t, vagy pedig csak flame-elni akart egyet - sikerült neki 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Egyszerûen olyan gyönyörû képe van, olyan fekete színekkel, hogy szó szerint fostam bemenni némelyik sötétebb szobába.
Igaz, nem játszottam még éjszaka ilyesmi játékot LCD-n, de nagyon kételkedek, hogy lenne-e ilyen szép képe egy (számomra) megfizethetõ fajtának.
Mindezeken kívül alig várom már, hogy váltsunk mi is LCD technológiára, mert azért csak mennie kell a CRT-nek, de sokáig fogok rá szerintem emlékezni (feltéve, ha nem egy olyan LCD-t sikerül kiválasztanunk, ami oda-vissza veri ezt a monitoromat képminõség téren 😊)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-