Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Pompeius hazatért a légiókkal és leverte Spartacust.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Amugy en emlekszem rosszul, vagy valaki mas verte le Crixus csapatait, majd Spartacus-ba beletort a foga. Ezutan kapta csak meg Crassus a teljhalatalmat?
Szoval a 9. resz vegeig neki csak mellekszereplonek kellene lennie, aki a hatterben tevekenykedett.

http://gaborszantai.co.uk/

Sir Quno Jedi
Nos a valóság az, hogy többnyire akkor is, ma is az emberek inkább megadják magukat és élnek tovább fogolyként/rabszolgaként, mintsem hogy magul vessenek véget életüknek. Ha nem így lenne, akkor mindenki kamikaze lenne, de az emberek, ha választani kell, inkább leteszik a fegyvert és megadják magukat, kevesen vannak, fõleg kevesen a civil lakosságból, akik a végsõkig elmennek, akár az életük árán is.

Szal. míg élnek, van remény, ha már kihaltak írmagostúl, akkor ott a vége.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"felkoncolt halottnak lenni legyõzöttként" lenni jó.

Sir Quno Jedi
Hjakérem ez a rómaikanak elvi kérdés is volt már, mert mivel a rabszolgaságra építették a gazaságukat, így ha vérszemet kap a többi rabszolga is, akkor bukták volna a birodalmukat. Szóval elég sok mindent képesek lettek volna bevetni, mivel nekik is élet-halál harc volt ez, csak más szempontból. Evvan. A rómaiak amúgy csak követték a hagyományokat. A rabszolgaság nagyon régi intézmény.

Végülis, anno, ha legyõzték az ellenséget, akár ki is írthatták volna õket (ez volt a legkézenfekvõbb és bölcsebb dolog sok esetben), ehelyett a szokások szerint egy részükbõl rabszolgát csináltak. Ezt számtalan nép így mívelte a történelem során. Kérdés mi a jobb, felkoncolt halottnak lenni legyõzöttként, vagy tovább élni rabságban...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Egy esélyük lehetett volna, ha elég távolra tudnak menekülni Rómától, ahol már nem érvényesül a hatalma.

Ott meg az azokat a területeket felügyelõ népekkel kellett volna tudni szót érteni. Akik nem biztos, hogy örömmel vették volna ennek a vegyes nemzetiségû csoportnak a letelepedését.

Bár ügyes politikával Spartacusnak talán sikerülhetett volna.

Igen, szerintem sem volt esély a heppi endre rabszolga szempontból, akárhogy is csûrik-csavarják...
tigeroo
szerintem nem tudtak volna elmenekülni. róma túl nagy és hatalmas birodalom ahhoz hogy ezt megengedje magának, példát kell statuálni hogy õ a menõgyerek és senki se baszakodjon vele. szerintem a szomszédos provinciákat átfésülték volna menekültek után, falvakat átkutatni, aki pedig rejteget, az róma ellensége = halál
Én arra lettem volna kíváncsi, hogy ha a kilíkiaiak nem verik át õket, és sikerül áthajózniuk Szicíliába. Onnan még bármi lehetett volna, bár az is eléggé csapda-szituáció, túlzottan jól abból sem jöttek volna ki. 😊

Vagy ha tényleg nincs ez az ellenségeskedés, meg nem követelik Crixus-ék az itáliai hadjáratok folytatását, hanem az eredeti terv szerint az Alpokon át eljutnak együtt Hispániába, és ott csatlakoztak volna a szintén elég komoly Sertorius-féle felkeléshez.

Na de ezek csak utólagos fejtegetések, nem így volt, és valóban sosem tudjuk meg, hogy mi lett volna egy esetleges egyéb szcenárió esetén. 😊
Szerintem akkor is leverték volna õket a rómaiak, akkorra már hatalmas sereget szedtek össze Crassusék, a rabszolgák nagy létszámú seregében pedig - ahogy a sorozatban is ábrázolják - nem volt mindenki gladiátor, csak egy részük, a többi szedett-vetett mindenféle felszabadított rabszolga.
davidka003
Inkább az elsõ évada nagyon jó.
A 2. már sokkal sokkal gyengébb szvsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

MerlinW
Nézd meg a 2 évados Roma c. sorozatot. Tökéletes Caesar-os cucc.

[merlinw.org]

Eddig csak olvasója voltam a topicnak,most h beértelek titeket,csatlakozom majd.
Legnagyobb évad ez a 3.,a 8. rész meg nagyon finom volt.
Crixus-t nagyon sajnálom nekem nagy kedvencem volt,de szép volt a vége nagyon a zenével,mindennel.
Megérint a sorozat,príma.

Csacsi
Tudom, hogy így volt....csak jó elmerengeni, hogy mi lett volna ha.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

tigeroo
egy seggbekúrt spinoff? <#eplus2> nemlenne rossz valami politikázós töltet mint anno batiatussal, a részeg végén meg 1-1 leszámolás vagy harc és kész.
végülis még csak egy katona, hosszú az út a diktátori címig (ugye a hadjáratai, majd a római ármánykodásai)

csacsi: elvileg a törikönyvekben is így van, crixus róma ellen vonult, spartacus pedig menekülni akart, de majd kijavít valaki
Csacsi
Arra azért kíváncsi lettem volna, hogyha együtt maradnak..és úgy indulnak Róma ellen, akkor mi lett volna a felkelés vége.

De hát ezt sosem tudjuk meg.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Nekem tetszett.

Viszont most megint 1 hét szünet, és csak 5-én (itthon 6-án) lesz új rész 😞

Aprilis 12.

ForzaInter
na arra kíváncsi leszek😊

da vinci az a elõzetesek alapján nem hozott lázba.. meg azért az teljesen más mûfaj.

Yo, Bitch!

PetruZ
Elõbb a Da Vinci sorozat jön áprilisban. A Marco Polo szeptemberre van kiírva.
Sir Quno Jedi
Jah, indul a Marco Polo...

ForzaInter
mindkettõt nézem😄

de más stílusú sorozatok. a cézár spinoff ugyanabban a korba játszódna már megismert karakterekkel, és a stílus is ugyanaz lenne. én remélem lesz ebbõl valami, ha nem akkor meg remélem indul valami másik új történelmi sorozat a starzon.

Yo, Bitch!

vagy Vikings-et

szucsy89
nézz GoT-ot
killecske
Én úgy nem tudnám sorozat fõszereplõnek tekinteni h mutatták azt h segberakják mint egy nõt! <#nyes>

Meg a kurva a..tok spoiler bazmeg nincs?
ForzaInter
hát elvileg szó van róla, hogy sorozatot fog kapni.

én örülnék neki, kell majd valami spartacus pótlék😄

Yo, Bitch!

davidka003
Spin-off? Hát mondjuk én bírom a színészt de nem tudom mennyire életképes egy évad vele.
Egyébként azt mondták, hogy azért nem folytatják, mert sokba kerül.
Szerintem akkor a spin-off is sokba kerülne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

killecske
Az jobban tetszett volna nekem ha mondjuk Cesar meg Tiberius meg az apja így hárman ölték volna meg és közbe mutatták volna h Crixus próbál védekezni de mindhiába!

ForzaInter
kíváncsi vagyok, hogy cézár karaktere kap e majd spinoffot. jó lenne, szerintem egyre esélyesebb is, másképp minek foglalkoznának ennyit a karakterével.

Yo, Bitch!

davidka003
2 rész és vége?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

killecske
Azon nagyot röhögtem! <#eplus2>
Remélem h kegyetlen bosszút fog állni!
Azért remélem a többi fõbb karakter kicsit méltóságteljesebb halált fog halni! Durva de méltóságteljest!

Sztem így lett hiteles, számomra az lett volna gáz ha a veretlen gallt, Ceasar legyõzi egy 1 vs 1 harcban. Így h Tiberius hátba támadta hihetõbb Crixus halála nekem.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

davidka003
Hát ja.
Szegény cézárt is karóba húzták.

killecske
Nem gondoltam volna h íj méltatlan halála lesz...

TDC Geronimo
Most néztem meg én is 😞(((

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tigeroo
megnéztem énis, nekem semmi bajom a "léptékekkel", hiszen tv film, nemis kellenek bele nagy tömegek, de az öncélú és mármár önönparódiába fulladó lassított harcoktól már herótom van. körbemegy a kép a csatatéren és mindenki perdül-gurul--elgurul társa mellett aki-vág-nyes-ugrik tovább, és ezt így fél méterenként minden gladiátor csinálja mint valami balettelõadáson, hihetetlen unalmas már sztem
azok a cgi izmok amitráhegesztettek spartacusra 😄

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Shiwo
Sõt, én még azt is el tudom képzelni, hogy Spartacus feláldozza magát, hogy õk megléphessenek

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

szucsy89
Én a happy end faktort abban adnám meg a nézõknek, hogy Gannicus és a kis barna barátnõje valahogy megmenekül és õk élik tovább szabad életüket... a többieknek pedig természetesen halál. Valahogy nem tudom elképzelni ahogy a készítõk azt az ártatlan kis csajt megölik hogy leesik a feje vagy karóra tûzik. 😄D
Kongy
Hány rész is van még ? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Azta vérhabos kurvaistenit, milyen rész volt már ez te atyaúrsiten😄
A vége pedig ehh,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...igen kihal az egyik szereplõ.Sõt, kettõ is xD

Az egyiknek a feje már szerepel a következõ rész promojában is.
Sõt ha jól látom a másik pedig kap egy aranyos keresztet.

Ez nagyon nem volt rossz.

Most neztem meg az E08-at, azt hiszem ilyen eros visszaesest meg soha nem lattam sorozattol es nem a szineszek, hanem a forgatokonyv irok csinaltak akkor bakikat, hogy hihetetlen.

Hasonlít az exemre, illetve arcra kiköpött mintha õ lenne.
Márhogy a középsõ csajszi.

juj

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Igen, nyilván a hétköznapi értelemben az ilyen nõkre használják... de helytelenül! 😛 😄
Tyler1
20 évesen is lehet valaki anya, attól nem lesz milf 😊 Ezt középkorú vagy idõsebb (értsd anyakorban lévõ) nõkre használják, akik még a kúrható kategóriába tartoznak.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
milf ott kezdõdik hogy anya lesz. (mothers i like to fuck)
De hát 27 évesen mért ne lehetne anya valaki? 😊