3763
-
#3443 Agron. Szerintem. -
#3442 Szerintem Glaber -
bega82 #3441 Oenomaus előtti fickó az ki? -
JackMeadow #3440 sosevotneki -
G_ArchAngel #3439 A srac az elozo evadban nem volt ennyire gyik.
Se has, se mellizom... Oke, nem edzenek, nem esznek rendesen, de rosszabbul fest, mint egy pesti hipszter. -
#3438 nagyon jo resz volt a 9.! spartacus vegre megmutarta h van toke is:D eddig ilyen arena szeru cuccot nem lathattunk csak anno Andytol. -
Prof William #3437 Milyen fura hely a túlvilág... Abban korban biztos nem így képzelték el. :) -
#3436 -
Prof William #3435 A 10.ik lesz az utolsó? nem lehet tudni, hogy esetleg hosszabb lesz-e? -
#3434 Áhhh, nem nézem meg r*hadjak meg :D
2 részes finálét akarok egyben, ezzel :D . 1 hét még :( -
#3433 nekem ez már túl mézescsupros rész volt, logikátlan akciókkal -
#3432 Nagyon jó rész volt a legutóbbi,simán meghatódtam a végén... -
#3431 Tényleg fasza rész volt, eddigi legjobb az évadban. Már csak egy mégjobb finálé hiányzik :) -
bcrics #3430 -
#3429 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hú de nem örültem neki, hogy újNaevia túlélte... Agront is már elkönyveltem halottnak, és talán jobb is lett volna úgy (még nagyobb lehetett volna a rész végén az érzelmi töltet). Aztán amikor úgy nézett ki, hogy Tiberius is megússza...! De szerencsére nem így lett.
A rögtönzött gladiátorharc meg kicsit paródiába hajlott át szerintem, főleg ahányszor bevágták a közönséget :D
Amúgy eddig nem zavart a távolság dolog, de most azért feltűnt, hogy mintha kurva közel lennének egymáshoz (pedig biztos nem), legalább háromszor vagy négyszer fordultak meg egymásnál (rómaiak-lázadók), és olyan volt, mintha egy nap alatt történt volna az egész.
Na mindegy, kíváncsian várom a zárást. :) -
#3428 Nah visszatértek a gyökerekhez. Az éved addigi legjobb része volt. Well Done. -
Susarc #3427 -
Susarc #3426 Persze,hogy nem PS....CGI!:) csak a poén miatt irtam ezt a netes mondást!
majd nézzétek a részt...tudom hogy vannak ilyen maszkirozási eljárások a bodysokat is emigyen "készitik ki" a versenyekre,de itt CGI van ami annyira szemet szur Spartacus esetében,hogy nagyon!:)
-
G_ArchAngel #3425 Nincs ebben semmi, fotozasokra, divatbemutatokra is ezt csinaljak a modellekkel. Arnyekolassal harom dimenziosabba teszik az izmokat. Egy atlagos sminkes/testfestonek par perc. -
#3424 Nem kell hozzá 'shop, sima tónusos makeup megteszi (és látványosabb is).
-
Susarc #3423 This looks shopped!
az a has bammeg....
-
bega82 #3422 Majdnem megkérdeztem, hogy ki lőtt le kit? :D Aztán rájöttem, hogy előbb olvasni kell, mielőtt hülyeségeket kérdezek... :) -
Retsu #3421 Szerintem meg nem nagy gond hogy lelőtte. Senki sem gondolhatta komolyan(remélem) hogy a harcok évadokon át majd Spartiék+a Batiatus ház közt fognak zajlani :D -
#3420 Igen arra :) -
Neoncsoves #3419 Most kezdtem el az elsőt, a Blood and Sand-et. -
G_ArchAngel #3418 Gondolom a 2. evadot meg nem nezted meg... -
#3417 én megnézném hogy melyik évben jött ki az egyes évad, és úgy nézném, szerintem triviális hogy úgy a legnagyobb élmény ahogy a tv-ben is adagolták a készítők a nézőknek.. -
Dean Winchester #3416 ez is egy jó példa,hogy miért nem kell az előzmény sorozat megnézésével kezdeni.... -
Neoncsoves #3415 Arra gondolsz amikor a végén kinyírja a a ludus tulaját és tulajdonosnőjét? -
#3414 erről pont olvastam egy vitát, valami olyasmit írtak, hogy kötelező jelleggel az IMDB-s címet kell használni a sorozatoknál, nem az alcímet, ezért van például úgy fent, hogy Spartacus: Blood and Sand Season 3, nem pedig úgy, hogy Spartacus: War of the Damned
-
G_ArchAngel #3413 Minden tiszteletem Andyé, de szerintem is a GoA a legjobb évad és Gannicus a legjobb karakter a sorozatban. -
#3412 Kár, hogy a Gods of the Arena lelőtte az első évad végén a legjobb jelenetet :) -
#3411 Jó szórakozást hozzá :) -
Neoncsoves #3410 Ó, hogy miért nem kezdtem én el előbb ezt a sorozatot... Ez a Gods of the Arena szerintem k*rva jó volt, véres, pörgős. Nyilván nincsen mély tartalma a történetnek meg morális tanok, de nagyon is élvezhető sorozat. Holnap folytatom a Blood and Sanddel. -
Neoncsoves #3409 vagy megszokom vagy megszökök! :) most hogy jön az érettségi, muszáj az amúgy is telített napjaimat túlzsúfolni új sorozatokkal.
HIMYM, Dexter, Breaking Bad, The Walking Dead, Game of Thrones és most már a Spartacus is... még jó, hogy a felsorolt sorozatok közül 2nél pont szünet van, 3.nál meg most kezdődött... :D
na majd később jelentkezem a véleménnyel! :) -
#3408 Darálva biztos elég zavaró lesz, nekünk két év alatt azért más volt. -
Neoncsoves #3407 Baszki, tudtam hogy meghalt a sorozat szereplője amúgy, de hogy csak 39 éves volt... bazzeg... egy karriert így félbetört a betegség :\
mennyire zavaró tényező a "hirtelen" színészváltás a karakternél? -
#3406 így van:D -
Neoncsoves #3405 na jó akkor hogy tisztázzuk... (előzményes dolog most nem érdekel)
1. évad: Blood and Sand2. évad: Vengeance3. évad: War of the Damned
Mert a csúnya letöltő oldalakon a release nevekben mindig blood and sand van, de gondolom nem külön-külön fut ez a 3-4 sorozat, hanem az évadok kaptak különböző címet. vagy tévdek? -
Neoncsoves #3404 Mostmár lepörgetem a maradék 3 részt szerintem
Egyébként nem tűnt fel hogy több féle Spartacus sorozat van... aztán mégis :D