Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
milf 30nal kezdodik. mivel en 18vagyol nekem o mar milf kategoria.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

a 2 nem zarja ki egymast!😄
Tyler1
Milf??? 27 éves.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kongy
a 2 nem zarja ki egymast!😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tigeroo
kapná a büntisexet pedig
<#vigyor> "vörös milf"!
Kongy
ezt a voros milfet kvara nem birom. nagyon idegesit.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szerintem a terv része volt. Valami kitaláltak Tiberius ellen. Elég okos nõ és nem hiszem, hogy annyira vágyna a menekülõ rabszolgák közé, akiknek nem sok esélyük van.
Ez még akár benne is lehet. 😊 Nagyon illene a sorozat stílusába.
A következõ epizódnak "separate paths" eléggé beszédes a címe.

Valószínû hogy a különváló Crixus, és csapata ebben morzsolódik fel.

Amúgy én is úgy készíteném el a befejezést, hogy Spartacus és új nõje megmenekülnek.
Crassus meg lehet hogy hazafelé masírozva a Via Appián meglátja kedvenc rabszolganõjét az egyik kereszten.

Azért akkoriban fõleg egy akkor nagy területen nem lehetett olyan kordont létrehozni, amin ne lehetne átcsusszanni. A RÓMAI történetírók szerint az utolsó szálig kinyírtak mindenkit, de sztem közel 100% hogy voltak túlélõk, még ha csak pár száz is.
cylonflatus
Na ez az amitõl nem tartok.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

desigo
A készítõk nagylelkûek lesznek és nem ölik meg Spartacust.
Miután elfogják kivágják a nyelvét és névtelenül élete végéig egy bányába viszik dolgozni.
Sokkal jobb nem ? <#nyes>
cylonflatus
Gannicus esetében lennék a legszomorúbb, de valamiért bízok benne, hogy õ megússza. Amúgy ha én lennék a készítõk helyében, én tuti úgy hoznám ki a végét, hogy Sparti is megússza. Na nem a kényszeres happy end mániám miatt, hanem a meglepetés miatt. Az eddigi Spartacus témájú filmekben is mindig meghalt, biztosra veszem, hogy a legtöbben most is erre számítanak. Ráadásul a történelmi hûség se sérülne, mert bár valószínûbb, hogy meghalt, egyértelmû bizonyítékot nem találtak rá.

én az szoktam lenni😛😊

Biztosra mentek és mindenkit keresztre feszítettek vagy megöltek.
Persze akármit kihozhatnak a sorozatból.
Nem kell meghalnia, soha nem talaltak meg a Spartacust a lazadas leverese utan.

http://gaborszantai.co.uk/

biztos az csinálják h ne legyé szomorú amikor meghal 😛

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

cylonflatus
Ebben az évadban véglegesen elérték (nálam legalábbis), hogy bármelyik karakter, side-story érdekesebb, izgalmasabb, mint a címadó karakter. És(sel nem kezdünk mondatot) ez nem egyedül a színész hibája, ennyire azért nem rossz a csávó.

Többen voltak a rabszolgák, mint a római katonák, de akkor nem lehetne eladni a sorozatot.
Kicsit Asterix és Obelix hatása van ennek az egésznek...

http://gaborszantai.co.uk/

ne így fogd fel már,hogy tizen voltak meg Spartacusék is 5-en gyakják a 2 tucat légióst....több tízezren vannak elméletileg csak a sorozat így mutatja be a történetet.....nincsenek ezres statiszták,hogy "élethûbb" legyen a story.....az a 10 katona az 1000 katona volt és Spartiék sem 4-en lándzsázták le õket hanem 759-en....

Csak azt ne! Még kiderül, hogy Ceasar saját kezével gyõzte le a gallokat kb. 10 emberrel. 😊 HBO Rome sorozata egyébként is nagyon jól feldolgozta már a témát.

Azért marha cseles ez a Crassus. Felállít egy csapdát, majd kb. 20 ember állít oda, nehogy sikerrel járjon. Bár, ha ezren lettek volna, három gladiátor és két csaj úgyis leverte volna õket.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Shiwo
még nem láttam a részt, de ha

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vizesek lettek, akkor azért vették le a ruhát... a pontos miértjét nem tudom, de én is hallottam már, hogy sokkal könnyebb úgy tüdõgyulladást kapni, ha a ruha rajtad szárad meg, mintha leveszed és fagyoskodsz

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

tigeroo
így van, ha a hegymászók teljesen leizzadnak a ruha alatt vagy vizesek lesznek a hidegben akkoris leveszik a ruhát és "összebújnak"

szal hagyom inkább a témát😄
davidka003
Akkor van gond ha haverral mész hegyet mászni. 😄
Amúgy nem volt ez annyira rossz rész. Persze töltelék volt de elnéznék még 1-2 ilyet csak tovább tartson a sorozat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Pedig ez a valóságban is az ajánlott megoldás. Mármint nem a szex, hanem hogy két ember meztelenül összebújjon - egymást melegítsék. Volt pár ilyen eset hegymászók között, mikor fent ragadtak. A szex pedig valszeg még hatékonyabb, hiszen olyankor még több hõt termel a test.

[merlinw.org]

ForzaInter
saxa a legjobb csaj😄 de ez a kiscsaj se semmi tényleg.

Yo, Bitch!

Szolnokboy1
"Bejövõs a kiscsaj."

Én most beleszerettem. Amikor a csöcs szó szerint kibuggyant és megremegett... OMG! Érdemes pár tucatszor visszanézni. 😄 FAPFAPFAP!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Attila8805
Hát én is rákúsznék még -5 ben is 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

stargatelost
Már láttuk egyszer 😊 De sose lehet elégszer <#szeret> Bejövõs a kiscsaj.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

AntiHero
Hát ez engem is zavart, hogy a minuszokban még azért vetkõznek.. De ez legyen a legkisebb baj, legalább láthattuk õt is meztelenül 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

RatBaG
tudom, hogy szerves részét képezi a sorozatnak, de azért mikor épp a fagyhalál elõl menekülnek, ne kezdjék már ledobni azt a kevés ruhát, ami rajtuk van, csak hogy ki legyen pipálva a dugás. vagy akkora volt súrlódási energia, hogy tökéletesen ellensúlyozta? áhh...
sajnos a köv részben Sibylt elviszi a tüdõgyuszi, RIP. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

tigeroo
hát nemtom milesz még 3 részben, de ez az epizód már elég töltelék volt
desigo
A római katonák egy része is a rövidgatyó/póló + páncél öltözéket preferálják.
MerlinW
Sok lehetõségük volt a város és a hegy között felöltözködni😊 Nem igen volt üzletsor a környéken😊

[merlinw.org]

Annyira kemények, hogy meg sem kottyan nekik.

Itt persze kissé túlzásba viszik a dolgot, de anno volt a Discoveriyn hogy a rómaiak anno 14-16 fokban már olyan lengén öltöztek, hogy hajaj... Jobban hozzá voltak szokva...
én se értem miért nincs rajtuk rendesebb meleg cucc ha hóban vannak..."nem jön át" ez a félmeztelen style a hóban😄

desigo
Régen nem volt nadrág,kabát,sapka?
Idegesítõen lengén vannak öltözve.
desigo
Igazán odacsaphattak volna a végén...
killecske
A végén Spartacus vigyora odabaszott!

FELIRAT

http://spartacusfelirat.hu/

Badass jelenet!

Kongy
Én már megnéztem angol felirattal, annyira nem kiemelkedõ rész, bár nem lett rossz, és a végén a fordulat ütõs 😊

Jim Morrison
Mindenki a feliratot várja? : ) 40% on áll.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
2013-Mar-15 Spartacus: War of the Damned 03x07 Mors Idecepta
2013-Mar-22 Spartacus: War of the Damned 03x08 Seperate Paths
2013-Apr-05 Spartacus: War of the Damned 03x09 The Dead and the Dying
2013-Apr-12 Spartacus: War of the Damned 03x10 Victory

[merlinw.org]

off

azt meg Rubik Ernõ kertésze mondta<#circling>

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Ilyesmire nem emlékszem a Macskafogóból. <#bee1> <#eplus2>
(Na jó, offolást abbahagytam. <#smile>)
Tudok jobbat:
Alea iacta est.