Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden tiszteletem Andyé, de szerintem is a GoA a legjobb évad és Gannicus a legjobb karakter a sorozatban.

http://gaborszantai.co.uk/

AntiHero
Kár, hogy a Gods of the Arena lelõtte az elsõ évad végén a legjobb jelenetet 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Attila8805
Jó szórakozást hozzá 😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ó, hogy miért nem kezdtem én el elõbb ezt a sorozatot... Ez a Gods of the Arena szerintem k*rva jó volt, véres, pörgõs. Nyilván nincsen mély tartalma a történetnek meg morális tanok, de nagyon is élvezhetõ sorozat. Holnap folytatom a Blood and Sanddel.

vagy megszokom vagy megszökök! 😊 most hogy jön az érettségi, muszáj az amúgy is telített napjaimat túlzsúfolni új sorozatokkal.

HIMYM, Dexter, Breaking Bad, The Walking Dead, Game of Thrones és most már a Spartacus is... még jó, hogy a felsorolt sorozatok közül 2nél pont szünet van, 3.nál meg most kezdõdött... 😄

na majd késõbb jelentkezem a véleménnyel! 😊

stargatelost
Darálva biztos elég zavaró lesz, nekünk két év alatt azért más volt.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Baszki, tudtam hogy meghalt a sorozat szereplõje amúgy, de hogy csak 39 éves volt... bazzeg... egy karriert így félbetört a betegség :\

mennyire zavaró tényezõ a "hirtelen" színészváltás a karakternél?

ForzaInter
így van😄

Yo, Bitch!

na jó akkor hogy tisztázzuk... (elõzményes dolog most nem érdekel)

1. évad: Blood and Sand2. évad: Vengeance3. évad: War of the Damned
Mert a csúnya letöltõ oldalakon a release nevekben mindig blood and sand van, de gondolom nem külön-külön fut ez a 3-4 sorozat, hanem az évadok kaptak különbözõ címet. vagy tévdek?

Mostmár lepörgetem a maradék 3 részt szerintem<#idiota>

Egyébként nem tûnt fel hogy több féle Spartacus sorozat van... aztán mégis 😄

ForzaInter
Full ugyanaz, nagyrészt ugyanazokkal a karakterekkel, csak Spartacus nem szerepel benne. De hiába van elébb idõrendben, tényleg jobb ha a Blood and Sand-al kezdesz és utána nézed meg az elõzménysorozatot.

Yo, Bitch!

stargatelost
Gigafail!!!!!!

Egy nézési sorrendet azért csekkolhattál volna elõtte.

1. Blood and Sand
2. Gods of the Arena
3. Vengeance
4. War of the Damned

Amit te nézel, az az elõzménysorozat, amit rendes sorozat elsõ és második évada között ment le, ugyanis Spartacust alakító színész elhunyt. Persze lehet mondani, hogy te nézed jól, de szerintem jó nagy spoilereket kapsz, és a karaktereket is máshogy ismered meg, mint kéne...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Aha, értem, köszi a választ. Akkor annyira nem baj talán, hogy a rendes sorozat elõtt nézem. De képi világban és cselekmények szempontjából hasonló a Blood and Sand is, igaz?

ForzaInter
Gods of the Arena egy 6 részes elõzmény sorozat. Az azért készült mert a 2. évad forgatása közben kiújult Andy rákja és utána csináltak meg a Gods of the Arena-t. Idõrendben a sorozat elõtt játszódik de az 1. évad után készült.

Yo, Bitch!

most nézem, 2 féle sorozat van? A Gods of the Arena és a Blood and Sand? csak mert én a Gods of the Arena S1-et szedtem le eddig.

van egymáshoz köze a kettõnek???

most kezdtem el nézni a sorozatot, a 3. résznél járok. ebben mindig csak ölnek meg dugnak?😄

shiiiit! tenkes

én is azt vártam 😄 akkor nézegethettem volna még 1-2 napig xD 1 hét szünet, akkor azt hiszem én most megvárom mindkét részt és így egy duplarészes finálét tudok tartani 😄
toysoldier
Apr. 5, 2013

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

hey hol a 9. rész??

davidka003
Spartacus német szinkronnal
Batiatus mennyivel jobb így. 😄 (NOT)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

AntiHero
Azt én is észrevettem 😄 De csak a mostani részben látszott bután ahogy el se éri a kard.

Állítólag kikerült torrentre az uccsó rész, vki találkozott már vele, vagy csak fake?

davidka003
Nekem meg már elegem van már a sok meztelenségbõl. Eddig nem volt ilyen.
Örülök, hogy vége. (NOT)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ForzaInter
mindig is tele volt ilyen lassításokkal. pont most a 3. évadban kezdett ez zavarni?

Yo, Bitch!

Ha már a készítõk ragaszkodnak ehhez a nevetséges lassításhoz, akkor jó lenne, ha harci jelenteket legalább átnéznék. Vicc, hogy a kard fél méterre suhan el a római mellett, de az már szaltózik egyet hátra. Komolyan örülök, hogy csak két rész van az egészbõl.
Az egész sorozat szintjét lerontja nálam ez a pocsék 3. évad.
tigeroo
"büntisex" ifjunóvátámín <#idiota>
nem rossz de nekem õ valamiért unszimpatikus egy picit 😄
tigeroo
a vörös csajszi aki spartacus megkurelt õ a legjobb sztem, kis ártatlan pofi, kapná a büntit keményen 😄
tigeroo
így van, a trailer alapján sparti is vérszemet kapott és crixuszosan megy a feje után. hulljon is a gecibe ... kezdek római párti lenni
Gannicus lehet leszokik a piáról is a csaj kedvéért? Az egyik jelenetben nagyon úgy tûnt..
Amúgy a kis barnát én is sajnálnám, olyan kis aranyos 😄
Igen, ha kicsit is tarjak magukat a tortelmi esemenyekhez - eddig nem volt jelemzo - akkor most Spartacusek bevernek par koponyat, vagy arra kenyszeritenek par romait, hogy gladiatorkent egymaset verjek be, majd a tizedikben mindenki kap egy okori CosmoDisc-et.

Gannicust fogom csak sajnalni, a tobbiek nulla erzelmet kepesek kivaltani. Hulljanak a fergek.

amíg nem nézem meg az új részt addig a topicba se nézek be 😄
egyébként cézárt sajnáltam én is, kicsit keményebbnek gondoltam. vártam volna,hogy leveri a két testõrt, aztán Tiberiusnak is ad 😄
Jó rész volt, Crixust én is sajnálom de hát ez van. még 2 rész lesz, ugye?
Dynamic
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah, gyanús is volt a mostani részben, hogy pikk-pakk lerendezték a "halálát", mint egy jelentéktelen mellékszereplõnek. Így már érthetõ, miért csak pár villanásnyira foglalkoztak vele, majd a köv. részben kap rendesen 😞
stargatelost
De tudjak, Tiberius asszem mondja is.

AntiHero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Agron kereszt :/

Hõj, túléli? Biztos nem tudták, hogy õ Crixus nõje (mondjuk Ceasarnak tudnia kellet volna).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Dynamic
Elmondták, az epizód végén, hogy mi a céljuk Naeviaval, ami mellesleg a következõ rész trailerében benne is van.

tigeroo
vagy megmenekül mert olyan még nemvolt és a készítõk újítani akarnak a spartacus mítoszban.
AntiHero
Szerintem szépen karóba lesz húzva vagy kereszt.

Shiwo
majd tán a következõ részben...

bár erõs a gyanúm, hogy visszasírja még a ludus és a bánya közötti "szép" idõket..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

A vöröske? A római csaj? Hát nem rugnám le az ágyamról... 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Gannicus csaja. Azért drukkolok neki, hogy Gannicus-nak jó legyen (amúgy a csaj maga is aranyos). 😊

tigeroo
nekem a vöröske is bejön<#smile>

amúgy spoiler madafaka!

sztem is ganiccus a legnormálisabb, de csak azért mert õ legalább beismeri hogy leszarja az efféle magas eszméket
menyire jellegtelen már az a barna csajszi mitõl vagytok anyira odatõle, sztem meg is fog halni

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Gondolom így epikusabb volt. Amúgy Naevaval mi lett, azt nem is mutatták?

Akkor csak én nem sajnálom Crixust? Én ebben az évadban már nagyon megutáltam. Meg nagyjából az összes többi rabszolgát is kivéve Gannicus és a kis barna barátnõjét (a szõke az mehet a levesbe). Ha õk megússzák én elégedett vagyok. Nekem már Spartacus sem szimpatikus. Szóval már a Rómaiakaknak drukkolok. Ceasar az nagy kedvencem, nagyon sajnálom, hogy így "ki"b*sztak vele. :/

igen eredetileg Publicolától szenvedtek vereséget Crixus-ék

Megvan a neve: Lucius Gellius Publicola

davidka003
Na kiütöttem valakit. 😄