Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
váó :-O
PetruZ
Akkor ezt tuti beépítik a sztoriba és már látszik az ok is (legalábbis találgatjuk 😉 ), hogy miért fognak kiválni a többiektõl. 😊
[HUN]Crassus
jééé ott szerepelnek a légióim😛😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

MEdievil
Ganicusal kapcsolatban egy kicsit több mint találgatás:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem nem halhat meg itt az elõzmény sorozatban, mivel akkor nehéz lenne fosztogatnia késõbb a lázadás alatt és ezzel 12000 emberét a halálba küldenie 😊

"Fortunately for the Romans, the gladiators were once again weakened by internal squabbling. Two more Gauls, Ganicus and Cestus, broke away from the main army to plunder area villages and estates. Encamped at the Lucanian Lake, this splinter band was surprised by Crassus and his legions. With no retreat possible, the gladiators fought with the desperate fury of cornered men. More than 12,000 rebels fell in the battle before Spartacus arrived to rescue the survivors."

Annak aki még egy kicsit spoilerezne 😊
http://www.historynet.com/ancient-history-spartacus-and-the-slave-rebellion.htm/1

F

PetruZ
Az 1. évados elmondás szerint Crixusszal harcolt egy másik pár ellen, de Crixus magának akarta a dicsõséget és közben "véletlenül" megnyomorította Ashur-t. De sztem Crixus és a többiek tudják, hogy mit tett most Ashur, hiszen az 1. évadban állandóan lenézik, nem tartják "igazzy" gladiátornak. Bár az is lehet, hogy csak Crixus tudja a teljes igazságot, a többiek csak a teszt elmaradását és a furcsa körülmények között megtörtént billogozást látták.

#1304-5:
Nem lenne rossz csavar a 2. évadra, ha kiderülne, hogy Gannicus él, akár vele van a csaj, akár nem. A Doctore biztosan rögtön megpróbálná levadászni, mert Batiatus tuti hazudott neki a csajról. Aztán kiderül a nagy igazság, ami megroppantja Doctore-t és valami rómaiak elleni csatában hal meg heroik módon - miután elintézte Ashur-t, merthogy azt is megfogadta. 😊

sapkafej
crixus oldalán harcolt, de crixus elárulta mint a szart. valami ilyesmi

György

MerlinW
Ashurt nem valami testvérpár nyomta le az arénában? Nekem valami ilyesmi rémlik.

[merlinw.org]

desigo
Nagyon jó rész volt ez is.
Remélem,hogy egyre több fightot is fogunk látni mert azok eléggé felpörgetik az egészet.
tigeroo
spoiler-tapasz

vagy azlesz hogy ganicus + a nõ megszöknek, vagy megrendezik a halálukat, crixus meg segít nekik hisz akkor õ lehet a bajnok. ááááááá nem bírom kivárni 😄

váh...úgyis olyan csavart találnak ki az írók hogy csak álló fasszal keresgéljük az állunkat hogy wtf...
tigeroo
spoiler + egy kis wall of theorycraft:

szerintem nem fog meghalni. túl "várható" lenne ha abból indulunk ki hogy aki nincs benne a blood & sandban, de ebben igen, azok közül mindenki meghal. sõt én direkt úgy csinálnám meg a ganiccus-történetet hogy esetleg a 2. évadban még viszont is láthassuk, fõleg ha azt nézzük hogy andy hiánya miatt hozták ki idén ezt az elõzmény-évadot (gondoljatok bele, kitudja hogy mennyire lesz népszerû karakter ganicus)

amúgy szerintem az lesz hogy: onemaios nõje >> batiatus akciójáról tudomást szerez >>> majd belebonyolódik és emiatt is kell meghalnia... >>> jön a képbe ganicus és crixus >>> ashur dolgai talán kitudódnak >>> crixus jól elbánik ashurral és lenyomorítja, ganiccus meg megpróbál bosszút állni a gyilkoson de elmenekül. mindezt úgy hogy doctore számára nem derül ki az igazság (legalábbis a gazdája szintjén lévõ hazugság. lehet hogy ganiccus félreértés áldozata lesz és õt büntetik meg vagy õrá kenik a halálát a nõnek - ha egyáltalán meghal)
Kly
Ismét remek rész láthattunk (imdb-n is javult a sorozat értékelése 9,1rõl 9,3ra/re.)

Lehet, hogy az arénában, de könnyen meglehet, hogy még korábban, a próbatételen sor kerül a Gannicus vs Crixus mindent eldöntõ harcra. Ugyanakkor egyáltalán biztos, hogy Crixus öli meg, sõt az is benne van a pakliban, hogy nem is hal meg Gannicus, hanem valamilyen más módon távolítják el a sorozatból.

Scientia potentia est.

Hát ez kész annyira ott van a sorozat, hogy köpni nyelni nem tudok.
Shiwo
tippem szerint a nõ öngyilkos lesz, Gannicus valami módon meg Crixus-szal fog szembekerülni az aránában..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kly
<#worship>

Scientia potentia est.

desigo
gyurma78
Kly
Hosszupuska nem jön be, twitteren nem tudom követni, feliratokon meg még nincs fönt. U mad? <#idiota>

Scientia potentia est.

szucsy89
Felirat van már?
PetruZ
Ja, ja, bár a sûrûbb, pörgõsebb sztori 6 részbe sûrítése is biztos sokat hozzáad az élvezeti faktorhoz.
Mindenesetre már látni, a többiek miért fogják utálni Ashur-t (
a "marking" körülményei miatt nem tekintik õt igazi testvérnek
), és szerintem Gannicus
el fogja bukni a viadalt a megnyitón, annyira zavarodott, ami ismét visszaveti majd a Batiatus házat, de ekkor jön el Crixus ideje...
Hogy Oenomanus feleségével mi lesz, az még rejtély, de mivel Doctore-ként a fõ sorozatban nem haragudott Batiatusra, szerintem nem fogja tudni, hogy mi történt valójában.
tigeroo
jah. és azon gondolkozom hogy most ez az elõzmény jobban is tetszik mint az elsõ évad... mert itt más szemszögbõl ismerünk meg mindenkit.

most erre a részre visszagondolok, crixus jelenetei, onemaios szerepe ebben a részben, ashur, áá egyszerûen lehidal az ember! már a sorozaton belül is eszméletlen összetettek voltak ezek a karakterek, nemhogy egy elõzménysorozattal (nomeg a cselekmény elõtt még egy kis eltelt idõvel) még erre ráis tudnak tenni egy lapáttal
PetruZ
Majd jön nyáron a Camelot, csak kihúzzuk vele. 😊
AndrewT
már elõre aggaszt, hogyan lehet kibírni a következõ 4 hét utáni egy évet O.o

tigeroo
ez a sorozat! mekkora vagy!
PetruZ
Hú, a mindenit, mekkora rész volt ez is! 😮 Ezek után a 2. évad sztorijától sokkal kevésbé félek, mint attól, hogy az új színész képes lesz-e felnõni a szerephez.
desigo
"Spartacus holnap csak, senki ne várja ma."
MerlinW
Most komolyan..?

[merlinw.org]

[HUN]Crassus
huhh SOK(K) volt ez a 2. rész is😊

Punker
felirat?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MerlinW

[merlinw.org]

[HUN]Crassus
enkóre tv-ben nekem ma este mutatják be😊

gyurma78
Lement, pár helyen megvan. Nemsokára szerintem mindenhol elérhetõ lesz.
Csacsi
Épp én is ezt akartam kérdezni. Sehol sem lelem <#nemtudom><#confused><#help>

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Örm
Hello!
Nem tudjátok véletlenül, hogy tegnap ne ment le a gods of the arena 2. része? Mert nem találom sehol!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

desigo
milyen jó soruk volt a gladiátoroknak hogy ha jó teljesítettek modelleket kúrhattak, én ilyen fogatlan nõket dobtam volna neki, a film is feelingeseb lett volna így 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

PetruZ
Mivel általában kevesebb lóvéval vannak eleresztve és csak egy sorozatot tudnak futtatni, bár a Starz inkább a nagyhalak közé tartozik. A Spartacus sikere mindenesetre hozott annyit, hogy az elõzmény sorozat és a 2. évad mellé nyáron jön egy másik franchise is, a Camelot, ami hasonló lesz, mint ez, csak az Arthur-legenda tárgykörében. 😊
ForzaInter
tudom, már le is szedtem 1. részt

PetruZ: igen, hallottam a beteségérõl sajnos, de amugy is kábel sorozatoknál kb 9-10 hónap van évadok közt😞

Yo, Bitch!

PetruZ
Itt azért most közbeszólt az élet (a fõszereplõ rákbetegsége miatt), egyébként már idén tavasszal lett volna 2. évad.
PetruZ
Objektíven nem is, mert a megítélés mindig szubjektív. 😊 Én másfél rész után untam meg, szubjektíve nem tetszett. Biztos jó, de én már nem kezdek neki újra.
szucsy89
de most itt van az elõzménysorozat, kezd el azt nézni, múlt héten jött ki az elsõ része
ForzaInter
kurvajóó😄 ezt utálom kábeles sorozatokban, vége évadnak, aztán majdnem 1 évet várni kell az uj évadra:\ itt meg még többet is..

Yo, Bitch!

szucsy89
2012
ForzaInter
tegnap este végeztem vele, nagyon nagy sorozat, mikor kezdõdik a 2. évad?

Yo, Bitch!

Kly
Szerintem háromnál kevesebb részbõl objektívan nem lehet megítélni egy sorozatot. (Ha annak idején nem tartottam volna be ezt a szabályt, már az elsõ rész után felhagytam volna a Spartacus nézésével.)

Scientia potentia est.

MerlinW
Gyúrjunk rá😊

[merlinw.org]

Tyler1
szép is lenne, ha így mûködne 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MerlinW
Pedig zseniális sorozat a Roma. A második szezont érdemes folytatni, mert hamar beindul, jön a jól ismert Antonius - Cleopatra - Caesar káosz😊 Ráadásul a végén jól besûrítették az akciót, miután megkapták a kaszát és le akarták zárni a történetet.

Nekem az egyik kedvenc sorozatom.

[merlinw.org]

PetruZ
Én már az elsõ szezont is, másfél rész után... 😊
Én a Rómát szerettem, de a második szezon elején valahogy mégis meguntam 😞