3763
-
#1803 Liam húzzon bele ha méltó akar lenni Spartacus szerepére, mert fizikumban sehol sincs szegény Andy-hoz.
Meg amúgy sincs sehol hozzá.
1:14-nél Mellizom nulla. -
hapi #1802 Kész..
Azonnal akarom! -
#1801 -
Dean Winchester #1800 ennek semmi köze nincs hozzá , mert ha már edzés akkor felhozhatnám példának a C. Bale esetet aki egyik szerepében csontsovány (a gépész) majd a batman filmre tiszta izom.. ha a sportnak köze lenne hozzá akkor ő neki meg kellett volna kapni a rákot.
Viszont a stressz, a problémák,a viták simán a rák kialakulásához vezethetnek! Van ismerősöm is akinek ennek köszönhetően alakult ki a rákja...
naponta élt (él) stresszben, problémák, veszekedések is vannak -
#1799 In memoriam of Andy Whitfield -
#1798 -
#1797 Még a könnyem is kicsordult látva a videót. -
#1796 Síromnál sírva meg ne állj!
Nem ott vagyok, nincs is halál.
Andy -
#1795 Azzal én is tisztában vagyok, hogy nem a sport okozta a rákot, de talán túlhajszolta magát pluszban. Igazából mindegy, nincs sok értelme ezen gondolkodni, sajnos Andy elment, és ezen már semmi és senki sem változtathat. -
#1794 sportolástól(mégha ilyen intenzív is, mint ezek a hálivúdi módszerek) még nem kapott senki rákot, sőt nem is vezet a kialakulásához, halálhoz meg aztán főleg nem.
azonban megelőzésben nagy szerepe lehet, ha vki aktívan sportol, és egészségesen él. -
#1793 de az tuti h nem tett jót neki a plusz edzés.. -
#1792 edzések? ááá, kizárt. ez egy ilyen betegség sajnos, a semmiből is kialakulhat. -
#1791 SZörnyű veszteség... nem nagyon ismertem nála szimpatikusabb színészt mostanság... és csak most indult be a karrierje a Spartacus-szal, eléggé megrázott a halála, kb, mintha ismertem volna. Lehet, hogy az edzések is közrejátszottak a halálában, nem lehet tudni.. Tényleg kiakadtam. RIP -
#1790 most nem bírtam végignézni ezt a videót sem. annyira karizmatikus egyéniség volt, hogy totális szimpátiát kapott nálam. talán ez a magyarázat hogy engem sem rázott meg még ennyire "színész/híresség"-halál mint most andyé -
#1789 Én se tudom egyszerűen felfogni.... Még mindig nem tértem magamhoz. -
#1788 volt a gépemen még pár rész az első évadból, belenéztem a héten, kurva szar a tudat, h látom a képernyőn Andyt, és közben már nem él :/
nézem ezt a videót is, és nem hiszem el! -
#1787 -
ZZ88 #1786 Nyugodj Békében Andy Whitfield!
Sosem feledünk. -
#1785 Őszintén nekem ő nem tűnt a legideálisabbnak a szerepre - nagyobb darab fickót képzeltem el - de ahogy "mentek" a részek egyre jobban megszerettem és talán furcsa lehet ilyet olvasni, de mikor olvastam, hogy meghalt, mintha egy barát halt volna meg. Na nem azért mert ismertem, sőt nem is tudok róla szinte semmit, de a sorozat alatt valahogy hozzám nőtt.
Az ő útja véget ért. Béke poraira. -
#1784 -
#1783 Engem is mellbe vágott a hír, nyugodj békében Andy! -
#1782 Isten Veled. -
#1781 Döbbenet :( -
Dean Winchester #1780 R.I.P. -
#1779 Basszus, rohadt rák ;( Én is azt hittem ha valaki le tudja győzni akkor az Ő lesz. Szimpatikus ember, színész volt, nem ezt érdemelte. RIP :( -
#1778 Hatalmas veszteség :( -
#1777 RIP :( -
#1776 ááá:(
ez most nagyon szívenütött, én azt hittem fel fog épülni.. RIP:((((( -
#1775 Ez így elég kemény hír,és elszomorító! :( Pedig bíztam ,hogy felépül majd,de sajnos a rák győzött. Nyugodjék békében! :( -
Micsu #1774 rip -
#1773 Nem találok szavakat... ez most nagyon mellbevágott...
Nyugodj Békében Andy! -
#1772 Ez most elszomorított.
Nyugodjon békében ! -
#1771 A k**va èletbe, nem hiszem el, mèg most is a sírás környékez:,(
Nyugodj békében. -
#1770 ez most megrázott. nyugodjon békében. -
#1769 Ilyen hírre kellett ébrednem.
Még olyan fiatal volt.
Nyugodjék békében. -
#1768 Úúristen! Ez szörnyűűű!! Annyira szerettem pedig, szörnyen sajnálom! Egy ilyen fiatal ember, aki csupa erő-izom volt. Nagyon-nagyon kár érte, hihetetlen szimpatikus ember, nagyon bíztam benne, hogy fel fog épülni. -
hapi #1767 Ezt nem hiszem el! Ez annyira...
RIP -
#1766 RIP. :/
( másik ) -
#1765 hát ez nem igaz... :-/ RIP -
#1764 Andy Whitfield elhunyt... :(
Hihetetlen, nyugodjon békében.