Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon tetszett ez az epizód, jól eltalálták, olyannyira, hogy sokkal jobban várom ennek a folytatását, mint a második évadot. Gannicus karaktere és a kisebb jelentõségû szereplõk karakterei is bejönnek, azt hiszem sokukat fogom majd hiányolni a késõbbiekben 😞
Imdb-n egyébként külön adatlapja van a Gods of the Arenának, ahol spoiler jelleggel meg lehet tekinteni az elkövetkezõ részek címeit, illetve, az egyes színészek neve mellett levõ epizódok számából ki lehet következtetni nagyjából, hogy ki, mikor távozik a sorozatból.
Az elmúlt hetekben amikor vártam a Spartacus folytatására, az azonos történelmi korban (egész pontosan a rabszolgalázadás után néhány évtizeddel) játszódó "Róma" címû sorozatot kezdtem el nézni. Más szemszögbõl mutatja be a kort, maga a sorozat eleve más jellegû, de nekem ez a stílus is bejön. Az elsõ évadot már kivégeztem, hamarosan nekilátok a másodiknak. Aki szereti a történelmi sorozatokat, annak ajánlott megnéznie.
Scientia potentia est.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Egyszerûen ez az a sorozat,ami olyan szinten le tud kötni,h egy másodpercre sem tudok nem odafigyelni rá,pislogni is alig merek 😄
És ugyanez az érzést hozta ez a rész is. Látni a többiek múltját nagyon jó. Szokatlan ez a "kis jámbor, visszafogott" Crixus. 😄
Ashurt is jó látni,mint "magabiztos" gladiátort,aki most Crixus-szal söpri fel a homokot 😄
Kíváncsi vagyok Doctore mi lesz majd Doctore feleségével,ott lesz majd sztem egy kisebb dráma.
Az új bajnok is nagyon bejön,nagyon eltalálták Gannicus karakterét és nála is érdekes látni,hogy Crixus nyakláncát viseli,vagyis a B&S-ban Crixus viseli Gannicus nyakláncát,ha jól láttam,akkor ugyanaz a kettõ 😊 Egyszóval kellemes csalódásként ért a kezdés: eddig 10/10
Ezek láttán,már nem fogok kételkedni a 2.évadban sem! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Már most sajnálom, hogy csak 6 rész lesz😞
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
gratula a készítõknek! <#eljen>#eljen>
A lehetõ legjobb megoldást választották ezzel az elõzmény évaddal. Nem bukik a sori, folytatódik tovább, ugyanakkor spartacus is kap esélyt hogy felépüljön és õ folytassa.
Jók az új szereplõk, érdekes a történet. Elég eseménydúsra sikerült az elsõ rész. A történtek után nem csodálom, hogy batiatus miért gázol át mindenkin majd a késõbbiekben(elsõ évad).
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
(még hasonlít is rá picit)
GotA elsõ része zseniális lett. Nekem egy másodpercig sem hiányzott Andy. Gannicus karaktere jobban tetszik😊
[merlinw.org]
durván jó rész volt, lehet agyban teóriákat szõni hogy mi lesz az évad közben, ki hogy jutott el a blood & sand-ig. tényleg annyira okosan voltak megcsinálva a szereplõk hogy nemcsak andy spartacusa vitte a hátán a sorozatot. lesznek még itt olyan jellemfejlõdések hogy besza-behu
dehát felesleges végülis kattogni, lesznek még itt durva kavarások is. az elõzõ évadban is úgy kihúzták a fõbb szereplõket néha hogy csak kamilláztunk (pl. varro)
Várós a következõ !
Kellene új banner a mostani szereplõkkel.
na de ez nem tudott negatív irányba befolyásolni, kurva jó lett a nyitó rész, Crixus-os részek még mindig a legjobbak 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Spartacus Gods of the Arena (bevezetõ rész)
Beszabehu! Az elsõ sorozat végét olyan magas lángra srófolták, hogy elképzelni sem tudtuk hova van már innen felfelé. Nos megmutatták basszus. Asszem új stílust alkottak a srácok... Mikor már azt hiszed túl vagy a csúcsponton, akkor az utolsó nem egész 5 percben rátromfolnak TRIPLÁN!!!
Kész vagyok!
Akinek nem tetszett az elsõ sorozat, az ezt se nézze, akinek igen, az vegyen magára dupla pelust elõtte, dõljön hátra és nyissa tágra a szemeit!
értékelni nem lehet, mert nincs is mihez viszonyítani/10"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
#1232 - Most már teljesen világos, erre vártam, kösz. <#eljen>#eljen>
Ez a Gods of the Arena a folytatása?
Gods of the Arena: 2011 - most szombaton volt az 1. rész
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
azért a végén a szereplõk neve még mindig Andy nevével kezdõdik 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
És a 6 rész is kevés lesz sajnos 😞
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egyszóval jó volt nagyon ez a rész, nagyon érzik az írók, mi kell a népnek. 😊