3763
-
#1763 Ha megtartják a korábbi szokásukat, akkor Január harmadik péntekjén. -
#1762 Mikor kezdünk? :) -
#1761 Liam McIntyre goes to ComicCon
Nagyrészt CC-s események, de feltűnnek a többiek is és van pár új bejátszás a sorozatból is.
-
#1760 Született 1968. március 29. -
#1759 +1 :D -
#1758 Én is, csak utánam egy hétig állva enné a bablevest. -
#1757 -
#1756 jah :D
Nem tom hány éves de kis pöcs koromban is ágaskodott már rá a faszom,szóval nem mai csirke de jól tartja magát :D -
#1755 úgy megbasznám hogy egy hétig fókába menne :D -
#1754 Lucy Lawless interjú, kicsit spoileres, kicsit sejtelmes Lucretia karaktere kapcsán, de sztem ezekre a dolgokra lehetett számítani. :)
-
#1753 Az első évad folytatása lesz, tehát elvileg a rabszolgafelkelés kezdete. -
#1752 de nem, mert ha a készítők is azt mondják, hogy az előzménysorozat nem a 2. évad, akkor ne hívjuk már annak. -
Dean Winchester #1751 végülis mind1 sztem :D
1.évad a bas majd 2.évadnak betudhatjuk az előzménysorozatot
szerintem siman jó hiszen így jöttek sorban egymás utan -
#1750 az első két évadhoz képest nehéz is mivel egy évad volt eddig meg egy 6 részes előzménycsokor -
#1749 Ezt most nem igazán tudom beazonosítani, hogy hova tegyem időben az első két évadhoz képest... -
#1748 na jo lesz ez. -
#1747 -
#1746 Hú nagyon jó trailer! Egész szimpi ez az új Spartacus, bár Andyről sosem fogok megfeledkezni. Jó lenne 20-24 részes lenne az évad, mert nem bírok betelni ezzel a vérontással+lassított harcokkal :D -
#1745 hogy lett volna baj, ha nem hal meg, mikor húzókaraktere volt a B&S-nek, meg az előzménynek is. az egész sorozat neki köszönheti a sikerét, mivel ő tartotta kezében a cselekmény összes szálát.
mellesleg a törikönyv szerint sem olyan korán kellett volna meghalnia. -
#1744 Szerintem meg egy csomó dologba pont, hogy ő rángatta bele Batiatus-t, nem gyenge karakter ő. :)
-
#1743 Hát oké, hogy jó lett volna Batiatus a 2. évadban amint le akarja verni a rabszolga lázadást de méltó büntetés az volt amit kapott az első évad végén. Ha meg nem halt volna meg akkor meg az lenne a baj. -
#1742 én nem értem az minek kellett, Batiatus nélkül nagyon gyenge karakter. inkább mentették volna meg őt, vele lett volna igazi beszabehu 2. évad. -
#1741 Áhh nagyon várom. Lucretia visszatérésének nagyon örülök. -
#1740 messze még a január :/ -
#1739 1:23-nál Gannicus, yeah:) Az előzetes alapján szerintem teljesen jó a Spartacus-t alakító színész. Reméljük a legjobbakat, hiszen rossz színészt még nem sikerült berakni a sorozatba az elmúlt két évben:) -
Jobrog #1738 Áááá, libabőrös lettem -
#1737 -
#1736 A végleges trailer (k* jó lesz ez (is)! :) )
-
#1735 egy kis info:
Today's News -
#1734 -
#1733 Még mindig nem lett szimpatikus a főszereplő! Szörnyen sajnálom, hogy beteg lett Andy! :( -
#1732 -
#1731 crassus karaktere lehet keresztbe lenyeli majd batiatusét :) -
#1730 Igen én is ezt akartam mondani hogy első blikkre nekem is hasonlított. -
Dean Winchester #1729 szerintem eléggé hasonlít az új tag a régire ,majd kiderül mit nyújt a filmvásznon -
#1728 hát én sem tudok azonosulni ezzel az új gyerekkel Spartacus szerepében. se Andy, se Batiatus...elég nagy hendikeppel indul, legalább is nálam. -
#1727 Nagyon sajnálom, hogy nem tudja, tudta vállalni! Az ember sem hinné, hogy egy ilyen ember, aki sportos, egészségesen él (szerintem...), rákos! Szörnyű! :( Láttam az új szereplőről képeket, nem igazán mondanám szimpatikusnak. Sőőt.... -
#1726 így van, az már a B&S folytatása lesz.
Andy Whitfield pedig sajnos rákos, és nem tudja/tudta vállalni a folytatást. #1716-ben az új fsz-ről vannak képek. -
#1725 Most fejeztem be az első évadot, hát hatalmas volt! Tudom, hogy a következő évad, az a 0. évad lesz, tehát az előzményeket mutatja be. (arra is kíváncsi vagyok, de arra egyébként nem annyira). Szóval a folytatás, ami 2012-ben lesz, az már a Vér és Homok folytatása? Jól tudom, hogy az első évadban szereplő főszereplő beteg lett? Akkor innentől fogva nem fog már szerepleni a sorozatban, a későbbiek folyamán sem? -
#1724 nem is rossz :p