Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Aki szeretné megpályázni a 3. évad valamelyik szerepét: Spartacus Workout 2.0 😊
sapkafej
Róma az alap!

György

Kly
Még a megjelenés másnapján megnéztem a legújabb részt, de csak most tudtam idõt szakítani a posztom megírására.
Nagyon tetszett ez az epizód, jól eltalálták, olyannyira, hogy sokkal jobban várom ennek a folytatását, mint a második évadot. Gannicus karaktere és a kisebb jelentõségû szereplõk karakterei is bejönnek, azt hiszem sokukat fogom majd hiányolni a késõbbiekben 😞
Imdb-n egyébként külön adatlapja van a Gods of the Arenának, ahol spoiler jelleggel meg lehet tekinteni az elkövetkezõ részek címeit, illetve, az egyes színészek neve mellett levõ epizódok számából ki lehet következtetni nagyjából, hogy ki, mikor távozik a sorozatból.

Az elmúlt hetekben amikor vártam a Spartacus folytatására, az azonos történelmi korban (egész pontosan a rabszolgalázadás után néhány évtizeddel) játszódó "Róma" címû sorozatot kezdtem el nézni. Más szemszögbõl mutatja be a kort, maga a sorozat eleve más jellegû, de nekem ez a stílus is bejön. Az elsõ évadot már kivégeztem, hamarosan nekilátok a másodiknak. Aki szereti a történelmi sorozatokat, annak ajánlott megnéznie.

Scientia potentia est.

PetruZ
SötétBarom
Jájdejóvolt!!!!444

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

AntiHero
Ep 2 képek:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Jim Morrison
je, most nezem, hogy jatszik benne a britt a dexterbol 😄 mar varom 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Attila8805
+1

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

vixo
Nah, a bevezetõ rész felülmúlta a várakozásaimat! Már egy ideje lefutott az elsõ rész,szóval nem rakom a mondandóm spoiler közé,aki még nem látta,ne nagyon olvaskodjon most 😄
Egyszerûen ez az a sorozat,ami olyan szinten le tud kötni,h egy másodpercre sem tudok nem odafigyelni rá,pislogni is alig merek 😄
És ugyanez az érzést hozta ez a rész is. Látni a többiek múltját nagyon jó. Szokatlan ez a "kis jámbor, visszafogott" Crixus. 😄
Ashurt is jó látni,mint "magabiztos" gladiátort,aki most Crixus-szal söpri fel a homokot 😄
Kíváncsi vagyok Doctore mi lesz majd Doctore feleségével,ott lesz majd sztem egy kisebb dráma.
Az új bajnok is nagyon bejön,nagyon eltalálták Gannicus karakterét és nála is érdekes látni,hogy Crixus nyakláncát viseli,vagyis a B&S-ban Crixus viseli Gannicus nyakláncát,ha jól láttam,akkor ugyanaz a kettõ 😊 Egyszóval kellemes csalódásként ért a kezdés: eddig 10/10
Ezek láttán,már nem fogok kételkedni a 2.évadban sem! 😊

AntiHero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor megvette Batiatus Crixus-t és megy alatta a zene..<#taps>

AntiHero
Na én is megnéztem. Lehet már kicsit elfelejtettem a "spartacus érzést" ezért az eleje annyira nem tetszett. De ahogy haladtunk a vége fele egyre jobb lett. A végére pedig újra "régi" fényébe tündököl.

Már most sajnálom, hogy csak 6 rész lesz😞

sapkafej
F-A-S-Z-S-Á-G!

György

sapkafej
hihetetlen durván jó volt ez az elsõ rész! kifejezni sem tudom

György

gabo91
Túl vagyok rajt én is.
gratula a készítõknek! <#eljen>
A lehetõ legjobb megoldást választották ezzel az elõzmény évaddal. Nem bukik a sori, folytatódik tovább, ugyanakkor spartacus is kap esélyt hogy felépüljön és õ folytassa.
Jók az új szereplõk, érdekes a történet. Elég eseménydúsra sikerült az elsõ rész. A történtek után nem csodálom, hogy batiatus miért gázol át mindenkin majd a késõbbiekben(elsõ évad).

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

tigeroo
én azon gondolkoztam hogy terrence hill valszeg ugyan ilyen karaktert testesített volna meg ha nem olyan korhatárosra tervezték volna a filmjeit 😄

(még hasonlít is rá picit)
MerlinW
Direkt ilyen a vér (miután a sorozat képregény feldolgozás - a képvilág is ezért olyan amilyen).

GotA elsõ része zseniális lett. Nekem egy másodpercig sem hiányzott Andy. Gannicus karaktere jobban tetszik😊

[merlinw.org]

tigeroo
sztem inkább egy "allstars" banner kéne, nem kéne kihagyni andyt sem 😊
tigeroo
na megnéztem énis hála a szomszéd új wifijének 😄

durván jó rész volt, lehet agyban teóriákat szõni hogy mi lesz az évad közben, ki hogy jutott el a blood & sand-ig. tényleg annyira okosan voltak megcsinálva a szereplõk hogy nemcsak andy spartacusa vitte a hátán a sorozatot. lesznek még itt olyan jellemfejlõdések hogy besza-behu

dehát felesleges végülis kattogni, lesznek még itt durva kavarások is. az elõzõ évadban is úgy kihúzták a fõbb szereplõket néha hogy csak kamilláztunk (pl. varro)
desigo
Nagyon jó rész volt.Ugyanúgy meg volt a hangulata mint a Blood and Sandes részeknek.
Várós a következõ !

Kellene új banner a mostani szereplõkkel.
Tyler1
nekem nem jött be a mûvér, nem hiszem el, h ez 2011-ben még ekkora gondot okoz a filmiparban, hogy nem tudnak élethû mûvért csinálni. persze a 3d-re, meg imax-re van eszük.

na de ez nem tudott negatív irányba befolyásolni, kurva jó lett a nyitó rész, Crixus-os részek még mindig a legjobbak 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Hát nem tudom. Én nagy Blood and Sand fan vagyok, de nekem ez most nem jött be valamiért, lehet csak Andy-t hiányolom. De az utolsó 5 perc tetszett.
Ez nagyon ott volt, annyira jó hogy van végre felnõtt sorozat/film elegem van a 12-es karika alatt rabló fosztogató rosszfiúkból.
Sir Quno Jedi
nodekibeszéltazelsõsorozatelejérõl?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szolnokboy1
nekem az tetszett, hogy visszavettek a túlzott vérspriccekbõl. most már pont jó. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

szucsy89
Aztakurva mekkora rész 😄 Talán még jobb mint az elõzõek... vagy csak hiányom volt már nem tudom 😛
[HUN]Crassus
azért az elsõ sorozat nehezen indult be...jól emlékszem az elsõ 3 részt vagy 15 részletben néztem meg mindíg meguntam aztán BANG rákattanás😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

desigo
AntiHero
<#worship>

felirat várás ezerrel😊

Sir Quno Jedi
Idéznék magamtól:

"Spartacus Gods of the Arena (bevezetõ rész)

Beszabehu! Az elsõ sorozat végét olyan magas lángra srófolták, hogy elképzelni sem tudtuk hova van már innen felfelé. Nos megmutatták basszus. Asszem új stílust alkottak a srácok... Mikor már azt hiszed túl vagy a csúcsponton, akkor az utolsó nem egész 5 percben rátromfolnak TRIPLÁN!!!

Kész vagyok!

Akinek nem tetszett az elsõ sorozat, az ezt se nézze, akinek igen, az vegyen magára dupla pelust elõtte, dõljön hátra és nyissa tágra a szemeit!

értékelni nem lehet, mert nincs is mihez viszonyítani/10"

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

vixo
Facebookos alkalmazással játszik vki? 😄
Az arénában vívott harcokat,h kell irányítani? O.o

Ezt eddig is értettem.Csak akkor ezek szerint elég rendesen elkerülte a figyelmemet ez a 13 rész, és egy pillanatnyi zavar jött létre...köszi a válaszokat.

#1232 - Most már teljesen világos, erre vártam, kösz. <#eljen>
PetruZ
Az a Bloond and Sand, az elsõ évad, ami tavaly ment le. Ez a mostani, a Gods of the Arena a "nulladik" évad, mert elõzmény a B&S-hez. De nézési sorrendben lehet, hogy jobb elõbb a B&S és utána a Gods, a hivatkozások és a flashback-ek miatt.
CalebJoe
Spartacus Blood and Sand: 2010 - 13 rész ezen mit nem lehet érteni?
De akkor mi ez a 2010-es 13 részes?
Ez a Gods of the Arena a folytatása?
zzeN
Blood and Sand: 2010 - 13 rész
Gods of the Arena: 2011 - most szombaton volt az 1. rész

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kicsit összezavarodtam, help...egyik torrenten azt látom hogy spartacus vér és homok elsõ évad 13 rész, mindhez van magyar felirat...máshol meg azt látom hogy elsõ évad elsõ rész, magyar felirat nincs 2010-2011es évet írnak össze vissza...most akkor mi van? <#kerdes><#fejvakaras>
mosoporr
mindenki megfiatalodva tért vissza...
azért a végén a szereplõk neve még mindig Andy nevével kezdõdik 😊

[HUN]Crassus
ez csak poén no problem😊

tigeroo
bazz hétfõig anyáméknál dekkolok nemtudom megnézni😄Dd asszem addig -fav a topik
Ne SPOILER-ezz!!!! 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

[HUN]Crassus
atyaég az a nyílvános WC odabaszott😄

Szolnokboy1
holnap lesz magyar sub

http://twitter.com/mczolly_sub

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Nem igaz hogy még nincs magyar felirat!!!! Már nem bírok magammal. Addig még gyorsan végigfutom a legjobb jeleneteket. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Csacsi
Már van 720p-s..és ahhoz angol felirat.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

hd verzió mikor jöhet vajon?
Csacsi
Nah ez nagyon ott volt. csak nagyon kevés volt 😞

És a 6 rész is kevés lesz sajnos 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Épp telon olvasgatlak titeket,mert asszony épp skypeol anyosomekkal.Alig bírom kivárni hogy befejezze aztán hadd szóljon

PetruZ
Sweet f*kin' Jesus, mekkora volt ez a nyitórész, fõleg a vége! Vér és csöcsök, újra! 😊 Jó pár olyan karakter bukkant már fel, akik a "fõ" sorozatban csak említés szintjén szerepeltek, vagy a múltjuk volt homályos és ismeretlen, meg vannak olyanok is, akiket addigra már elfedett a történelem pora, de itt még kemény ellenfelek lesznek. No meg az, hogy Solonius
itt még országos cimbora
és Ashur
is csak egy a tanoncok között, bár a nagy pofája már itt is megvan
. 😄

Egyszóval jó volt nagyon ez a rész, nagyon érzik az írók, mi kell a népnek. 😊
Nagyon romantikus! <#vigyor>

Már megvan a rész, de még megvárom vele barátnõmet, együtt szoktuk nézni. Addig visszafogom magam. Kíváncsi vagyok nagyon.