Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
A 2. részbõl egy rövid részlet:

PetruZ
+1
Attila8805
Köfi!
Én azt hittem csak szimplán effekt.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

tigeroo
a mûvér lufi pukkasztást felveszik külön a zöld vászon elõtt aztán ezzel turbózzák fel az eredeti képeket
Attila8805
Mádzsárul?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

desigo
Az évad új részét félve kezdtem nézni de pozitívan csalódtam.
Hozta a megszokott komoly hangulatot.
Elején még zavart a sok új arc de szerintem pár rész múlva szokhatóak lesznek.
PetruZ
Hogy készülnek a vér-effektek: "What we often do is fill balloons with our fake blood then film them at high speeds against a green screen getting sliced, poked, and exploded. We then take these blood elements and composite them into shots. We also do it the old fashioned way with tubing and pumps for those ridiculously awesome throat slashings." (Steven S. DeKnight)
PetruZ
Rájöttem, hülye default kitöltés... Valaki majd törölje innen, ha tudja.
PetruZ
Hé, nem ezt akartam. Hanem ezt: http://www.youtube.com/embed/MWFxvpKFjbo
PetruZ
PetruZ
A Spartacus - Gods of the Arena-t jelölték a Screen Actors Guide Award Outstanding Stunt Performance díjára (a linken a legalsó), a végeredményt ma este hírdetik majd ki (magyar idõ szerint éjjel / hajnalban).
Cucmey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.starz.com/originals/spartacus/Episode202APlaceInThisWorld#/preview

itt vannak érdekességek. 😄

Cucmey
Hát maradjunk annyiba hogy már nem emlékszek rá mikor láttam meg elõször. De lehet csak olvastam és ott mondta nagyon régen. Igazából lényegtelen is.

Csacsi
Elõzetes még nincs a második részhez? 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Tyler1
mit? hogy mikor, hogy tûnik fel? kétlem, hogy ezt 1 éve ellõtték volna...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Cucmey
jól van legközelebb nem rakok be semmilyen hírt. Lucreciát meg má egy évvel ezelõtt tudtam. Na ez az amit idõ elõtt el lõttek.

pontosan erre gondoltam 😄 köszi...
Tyler1
egyszerû, ezentúl minden késõbbi epizóddal kapcsolatos dolgot spoilerbe! 😊

én se szeretem elõre tudni a dolgokat, jó, ez az Ashur dolog egyértelmû volt, de tényleg jobb az, mikor váratlanul lép be a jelenetbe az egyik badass fõszereplõ. pl. Lucretia megjelenése az elsõ részben nagyon durvára sikerült, de ha elõre tudom, akk az omg-faktor gyengébb lett volna 😄
ezért nem is néztem soha semmilyen évad/epizód videót, trailert, stb...

jó semmi gond ,én így gondolom a többiek meg másként 😄
a képpel semmi gond, nem a képen van a hangsúly hanem az idõponttal 😄 ha nem írod oda akkor egy kurva szót sem szóltam volna.
mint ahogy az "új" spartacusról is láttam már képet...

a topikba miért jövök? Talán mert kíváncsi vagyok van-e valami spoiler mentes fejlemény...

tigeroo
akkor miért jösz a topikba? 😄
Cucmey
A fészbukon rakott ki a Stars csatorna hivatalos Spartacus oldala 5 új képet a második részbõl. Gondoltam megosztom ha a neten 2.2 millió ember meglepetését már elrontották akkor itt sem lesz nagy újdonság. 😊

nem meglepetés hanem amit már írtam jobb nem tudni elõre melyik részben fog újra feltûnni...
de hát ha te szereted tudni,hogy a szereplõket melyik részben látod újra akkor egészségedre, én nem szeretek tudni semmit sem, szeretem a sorozatot élvezni és percrõl percre élvezni 😄
ForzaInter
ez milyen spoiler már? mivel nem halt meg, és továbbra is szerepel a sorozatban, ezért egyértelmû, hogy visszatér hamarosan.. szóval nem tudom mi lenne azon a meglepetés ha meglátnád..

Yo, Bitch!

ez spoiler vagy tévedek? pl. én mint laikus élvezni szeretném a sorozatot és nem tudni semmit sem elõre... ha meglátom a 2.részben akkor legalább meglepõdök..stb így meg sajnos tudom elõre 😞
ne rontsd már el más örömét...
Cucmey
Nem jött össze. 😄D

Cucmey

Cucmey
Ez a kép a második részbõl van. Úgy néz ki itt tér vissza Ashur. 😊

Úgy tûnik az az égõs arénás rész lesz az évadzáró. Valszeg majd ott bánnak kegy Glaberékkel de nagyon csúnyán. 😊 Akik Spartacus halállistáján vannak azoknak nem szánnak kegyes halált az égiek. 😊
Roh*dt jó rész volt, és ez még csak az elsõ része az évadnak. 😄
daver88
Aki a héten nézi, és a XviD-SYS vagy a 720p-dimension verziót szedte le (mint én), annak beidõzítettem a feliratot. Innen letölthetõ:
Letöltés

PetruZ
Nem, muszáj lesz kibírni. De addig meg lehet nézni újra az elsõt, hátha eltér a webestõl (kétlem). 😊
Cucmey
Nem adják véletlenül a neten a második részt is. már nem birom jövõ hét péntekig. 😄D

PetruZ
Majd jövõ pénteken. Ma az elsõ résznek lesz a valódi tévés debütálása (múlt héten csak weben adták).
Mikor is jön a következõ rész?
szucsy89
OMG meg akarom nézni az összes részt MOST! <#rinya>
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Végül is elképzelhetõ hogy volt a zsebében egy ragtapasz amit szépen felrakott a félig átvágott nyakára amikor senki sem figyelt így megúszta. 😊

Lawless meg majd ha összeszedi magát felveszi a Xena-s rucit és indul bosszútálíni. Nem lennék Spartacusék helyében az biztos. 😊
Tyler1
Nem fogják, de többre mentek volna vele, mint Lawless életben tartásával 😊

szucsy89
Glaber amúgy kiköpött Vastag Csaba <#idiota>
davidka003
Batiatus lehet visszatér, végülis nem mutatták, hogy meghalt. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Mellesleg remélem hogy Glaber és kedves neje valami nagyon csúnya halált halnak az évad végén és nem fogják átmenteni õket egy következõ évadra.

Glaber tipikusan az az arc akit Spartacusnak le kell zúznia mielõtt nagyobb célok felé indul. Közel van, valamint van egy kis elintézetlen ügye a fõhõssel.

Azt nem bántam volna ha Batiatus megússza az évad végét, de Glaberrel szemben nincsenek ilyen fenntartásaim. 😊
ForzaInter
batiatus mellett a másik kedvenc karakterem volt, remélem minél hamarább visszatér.

Yo, Bitch!

Cucmey
Most vettem észre a fórum képén Ashurt. 😄
Ha jól emlékszem õ is túl élte a Battiatus ház bukását. Kiváncsi vagyok mikor tér vissza. Nagyon jó volt ahogy keverte a szart. 😄D

Cucmey
Igen ez így volt. Ezért is vagyok kiváncsi hogy a sorozatban hogy oldják ezt meg ha már most feszülnek az ellentétek.

PetruZ
Ja, ja, látható volt egy villanásnyira, hogy odáig kihúzza. 😊
A trailer alapján Sparatiék ott majd erõsen bebüntetnek mindenkit kezdve Glaberral. 😊
Tyler1
az oké, de én azt mondom, hogy már az elsõ részben klikkesednek, pedig most még nem kéne 😊

PetruZ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most indultak Naevia után. Délre. Add össze az egyet, meg az egyet 😊, és tedd hozzá, hogy az eddigi elõzetesek alapján az évad nagy valószínûséggel a Crixus halálára rendezett játékokig fog tartani.

ForzaInter
jó írás.. de a felénél inkább abbahagytam az olvasását, így is túl sok mindent tudok már. úgy pedig, hogy mindent tudok nem az igazi nézni a sorozatot.

Yo, Bitch!