Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt hittem csak szimplán effekt.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Hozta a megszokott komoly hangulatot.
Elején még zavart a sok új arc de szerintem pár rész múlva szokhatóak lesznek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
itt vannak érdekességek. 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
én se szeretem elõre tudni a dolgokat, jó, ez az Ashur dolog egyértelmû volt, de tényleg jobb az, mikor váratlanul lép be a jelenetbe az egyik badass fõszereplõ. pl. Lucretia megjelenése az elsõ részben nagyon durvára sikerült, de ha elõre tudom, akk az omg-faktor gyengébb lett volna 😄
ezért nem is néztem soha semmilyen évad/epizód videót, trailert, stb...
a képpel semmi gond, nem a képen van a hangsúly hanem az idõponttal 😄 ha nem írod oda akkor egy kurva szót sem szóltam volna.
mint ahogy az "új" spartacusról is láttam már képet...
a topikba miért jövök? Talán mert kíváncsi vagyok van-e valami spoiler mentes fejlemény...
de hát ha te szereted tudni,hogy a szereplõket melyik részben látod újra akkor egészségedre, én nem szeretek tudni semmit sem, szeretem a sorozatot élvezni és percrõl percre élvezni 😄
Yo, Bitch!
ne rontsd már el más örömét...
Letöltés
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lawless meg majd ha összeszedi magát felveszi a Xena-s rucit és indul bosszútálíni. Nem lennék Spartacusék helyében az biztos. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Glaber tipikusan az az arc akit Spartacusnak le kell zúznia mielõtt nagyobb célok felé indul. Közel van, valamint van egy kis elintézetlen ügye a fõhõssel.
Azt nem bántam volna ha Batiatus megússza az évad végét, de Glaberrel szemben nincsenek ilyen fenntartásaim. 😊
Ha jól emlékszem õ is túl élte a Battiatus ház bukását. Kiváncsi vagyok mikor tér vissza. Nagyon jó volt ahogy keverte a szart. 😄D