3763
-
Dean Winchester #2363 baszki azért tartsuk már be 3 napig a spoiler tag használatát... de ez vonatkozik az utánad következő hsz-ra is -.-"
miért nem lehet spoilert használni?? :O
-
JackMeadow #2362 szétspolerezitek itt a töbieknek a dolgot :D -
#2361 Majd leszakadt a pofám olyan jó rész volt... :P -
bcrics #2360 hatalmas kép, a legjobb amikor szépen kicsusszant az agy:) -
#2359 Jó rész volt. Hatalmas volt mikor crixus támaszkodott a falnél elégedett pofával majszolta a darab húst, közben a germánok meg egymást verték... majd meglátta asszonyát egyből bevadult :D
Végén mikor spartacus elmondta a miheztartást, Agron mekkora kis buzi volt. Komoly gondjaik fognak még akadni a germánokkal :S
-
#2358 ja tiszta Mortal Kombat kivégzés volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bega82 #2357 Mondjuk félbeszakították a témázást... annál rosszabb pedig nincs! :D -
bcrics #2356 Hát ez hullajó rész volt. Arclevágás Rulez:) -
ddany7 #2355 Glabernek meg csak meglett a kiscsaj :D -
#2354 Nekem nagyon bejött ez a rész. Lehet perverz vagyok de mikor Sparti kettévágta a csóka fejét még a hideg is kirázott olyan jó volt. :DD
Gannicus meg... Óriási!!!! :DD -
Kasadya #2353 aztapicsa Gannicus nem szarral gurigázik:P -
bega82 #2352 Gannicus has made his decision...
Jó kis rész volt, tetszett! -
#2351 Igen, terv szerint jövő január megint. -
suba53 #2350 A hetedik rész is hozza a színvonalat.
Ez a sugárzási rend pont jó.
Amint vége, jön a Trónok harca.
Nem maradunk néznivaló nélkül egy ideig.
A harmadik évadra megint egy évet kell várni? -
#2349 Airdate:
8. Balance - Mar. 16, 2012
9. Monsters - Mar. 23, 2012
10. Wrath of the Gods - Mar. 30, 2012
Az utolsónak eléggé beszédes címe van, nyilván epic lesz. ^_^ -
Dean Winchester #2348 Köszönöm! még annyit kérdeznék, hogy az elkövetkezendő hetekben lesz majd szünet vagy minden héten kapunk új részt?
előttem szolokhoz csatlakozom én is...
úgy kell nézni a sorozatot ahogy kiadták!
ha valaki megnézi a vér és homokot elsőre aztán az aréna Isteneit akkor lesz ütős a sorozat hiszen jó lesz látni,hogy a már általunk kedvelt szereplő hogyan és mikét került oda ahova, esetleg olyan cselekményt követett el amire nem is gondolnánk :D
-
#2347 10 részes lesz. -
bega82 #2346 Szerintem is. Történetben a gods of the arena volt előbb, de azt teljes mértékben csak a blood and sand megnézése után lehet érteni. -
#2345 a blood and sanddel érdemes kezdeni akkor is, úgy lesz érdekes igazán az előzmény... -
zotja22 #2344 na most akkor melyik ? :D -
#2343 0. gods of the arena
1. blood and sand
2. vengeance
-
#2342 1. blood and sand
2. gods of the arena
3. vengeance -
zotja22 #2341 sziasztok. most kezdenék bele ebbe a sorozatba..csak nem tiszta,hogy melyik évaddal kell kezdeni.. Aréna isteneivel vagy Vér és Homokkal? -
Dean Winchester #2340 ashur jobban játsza a szerepét mint spartacus... szerintem
az egyiptomi volt az aki a tömlöcből felmászott? (eléggé buzis kinézete van szegények)
ashur szép kis csapatot gyűjtött össze xD -
Dean Winchester #2339 basszus ashurt elsőre meg se ismertem :D tök fura volt arcszőrzet nélkül látni...
ez a sorozat a 3.résztől kezdve egyre jobb és jobb!
hány részes lesz ez az évad? 12?
-
#2338 hát erre marha kiváncsi leszek. :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n4Thv7Wuczc
bocs hogy igy de nem akarta beszurni a videót
-
ZZ88 #2337 Ütős rész volt, Ashur új arca kissé szokatlan. -
#2336 néha már a nyelvemre jön nekem is. :DD
meg a "bassza meg egy talicska apró majom" a Maffiózókból. :D -
#2335 batiatus szállóigéje volt:D -
#2334 nem túl gyakori, de nekem valamiért ez beégett az agyamba: "remove yourself from fuckin sight"
ha jól emlékszem, így volt :D -
#2333 http://hu.wikipedia.org/wiki/Spartacus_(gladiátor) -
#2332 az eddigi három évadot figyelembe véve szerintem még mindig a Jupiter's cock kifejezés vezet. :DDD -
bega82 #2331 Tényleg... igazad lehet! :) -
#2330 egyik sem. :D az "absent" és a "such" a nyerő. :) -
bega82 #2329 Szerintetek melyik kifejezés hangzik el legtöbbször ebben a soriban?
Mert nekem az "I would have words" meg a "see to it" nagyon gyanúsak! -
#2328 Most volt csak érkezésem megnézni a 6. részt, jó volt ez, nagyon is. Glaber és Ashur volt előtérben, ami nem is baj, sokat fejlődtek, főleg Glaber, kezd "igazzy" római lenni, a sima kis gyűlölködős s*ggnyalóból valódi szemét gazemberré vált, aki végre a saját kezébe vette a dolgokat. :) Ashurról írták az FB-n, hogy akkoriban a borotválkozás elég luxus volt, tehát a sima arc tehetős, vagy fontos embert jelzett, és láthatólag ő ezt teljesen ki is élvezte (szó szerint).
-
#2327 Spartacus gyűjtögetős kártyák -
#2326 Ashur nagyon jól nyomja. Glabert is egész megkedveltem. Ha esetleg meghal idény végén azért sajnálni fogom. :DD -
#2325 korrekt rész volt, nekem tetszett. végén: Ashur being Ashur :D -
Prof William #2324 Referenciaként mindenki nézze meg a John Rambo ( a legújabb)utolsó 20 percét. :)