3763
-
#2403 épp ezaz hogy izmosabb, bár lehet a nagy szabadságba felszedett pár kilót valójában is.
ez a kép mindent elárul.
-
#2402 A következő rész címe Balance lesz. Vajon mért?? Azért mert Spartacus elvágja Ilithya nyakát amiért Glaber megölette Surát és így egyensúlyba kerülnek a dolgok. :DDD
Mit szólnátok hozzá???
Amúgy nem akarom hogy egy ekkora szarkeverő mint az Ilithya kiszálljon. :DD -
ZZ88 #2401 Vagy sok kengurupörköltet tolt magába. -
ZZ88 #2400 Így van. -
Jobrog #2399 bocs,*magába* -
Jobrog #2398
A Trónok Harcában ő Ser Gregor Clegane? Mondjuk tényleg hegy méretű, jó sok anyatejet szívhatott magára hogy ilyen sűrű lett :)
-
#2397 Ettől függetlenül a Spartacust játszó színész nem olyan izmos, mint Andy volt. -
ZZ88 #2396 -
ZZ88 #2395 Sedulust Conan Stevens, ausztrál pankrátor/színész játssza, aki a Trónok harca 1. évadában is szerepelt. A fickó egyébként 214 centi és 143 kiló, így persze, hogy eltörpülnek mellette. -
ZZ88 #2394 Az zsír lenne. -
#2393 erről volt is szó a sorozat kezdetén,h ha nagyon sikeres lesz (már pedig az lett) akkor 5évadot is megélhet. ^_^ -
#2392 Egyre viccesebb ahogy Spartacus eltörpül a nagy kigyúrt,izmos állatok között.
Részről-részre egyre jobban kitűnik ez.
Arclevágás meg keresztre szögezés odavert... -
ZZ88 #2391 Sőt ha csak nagy vonalakban követeik Plutharkosz írásait, akkor 5 évadra elég anyag is kijön. -
ZZ88 #2390 A történelmi adatok alapján legalább 2 évad minimum elvárható. -
ZZ88 #2389 Az vigasztal csak, hogy utána kezdődik a Trónok harca 2. évad. -
#2388 Igy van, meg 3resz. -
ZZ88 #2387 Ne már, csak 3 rész van ebből az évadból hátra? -
ZZ88 #2386 Hatalmas rész volt, ennyi intrikát és cselszövést besűríteni egy részbe nem piskóta. Glaber meg egy vadállat. -
#2385 Gondolom, lesz majd egy epic 1v1je vmelyik gladival es meghal -
suba53 #2384 Ashur egyiptomija elég komoly belépővel indult.
De azóta nem sok vizet zavart. Vajon mire tartogatják? -
Dean Winchester #2383 látszódik ,hogy spoiler :D én észre se vettem csak mikor klikkelni akartam a spoiler gombra akkor látom,hogy ott a szöveg :DDD -
hapi #2382 bazz elrontottam! na ezért mit kapok...
Na ilyenkor kéne az edit gomb. Ha van itt admin akkor törölje. -
hapi #2381 Nem értem mit találgattok ezen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos hogy nem ölte meg, mert terhes spartacus gyerekével, ezt az aduászt tuti, hogy még ki fogják játszani. A csaj nem halhat meg amíg ez a ziccer nincs megjátszva.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prof William #2380 Ebben a sorozatban ha valami főbb szereplő meghal akkor ezt premier plánban, és több liternyi vér közben teszi. :)
Szóval én a másodikra tippelek. -
#2379 hát elvileg Glaber meg akarja ölni, mert megszökött. -
#2378 De mit zsarolna rajta? -
#2377 és tudom is hogy miért! hogy valakivel zsarolni tudja Glaber-t. :)) -
#2376 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tuti magával vitte, fogadni merek rá -
Dean Winchester #2375 JAJA az előzetesből kiderült. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
egyébként két dologra gondoltam még előzetes előtt
1.: megölte!
2.: magával vitte
-
#2374 Nem kell őt félteni;)) -
bega82 #2373 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valóban nem derült ki, nem mutatták, tehát lehet több dologra is gondolni... ámde ha nagyon izgulsz miatta, és szeretnéd előre tudni, akkor a Cucmey által belinkelt előzetesből azért kiderül. :) -
#2372 Hatodik rész után mindenképpen sokkal jobban tetszett...a végére egy kérdésem maradt csak, mert ha jól láttam, akkor nem mutatták:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi lesz/lett Ilithyiával?? -
#2371 Jó rész volt ez a 7-es is, csak kár, hogy az utolsó 10 percben indult be igazán, azelőtt elég langyos volt. :D Most meg néztem volna már a következő részt :DD Jól ki van ez találva! -
#2370 ez még jobb:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
:D -
Dean Winchester #2369 sajnos megláttam mert amit most szedtem le filmet annak a végén ott volt a köv. rész előzetese... pedig sose nézem meg :D
arra én is :D csak már látom előre,hogy a 8. résznek pont azzal lesz vége... -
#2368 ez nekem nem megy. itt az előzetes:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SfNEwVh6KWw -
#2367 -
#2366 nem tom szerintem semmi spoilert nem írtam le. minden részbe ketté vágják valakinek a fejét Gannicus meg már az előzetesben is óriási volt. :DD
apropó előzetes.. láttátok már a 8. rész előzetesét?? Glaber vs. Spartacus meccsre marha kiváncsi leszek. -
#2365 Ja, ja, rendesen kinyílt a csipája. :) -
Dean Winchester #2364 viszont Lugo dumája is jó volt :D
amúgy egyetértek mindenkivel, brutálisan jó rész volt !
A végére meg nem találok szavakat..
Glaber végre egy igazi rohadék lett, amire számítani lehetett az előző évadban