Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vixo
Amúgy ez most komoly,h Agron és a szír veszik át a helyet Barca&Auctus,Barca&Pietros után a melegfronton? 😄 😄 😄 Úgy látszik vmiért kötelezõ lesz az ilyen "szerelmi" szál jelenléte is az évadokban. 😄 Még jó,h Agron testvére ezt már nem élte meg,lehet nem tetszett volna neki. XD

Sir Quno Jedi
Azé jól jöhet az az angol felirat hozzá néha. Persze anélkül is jó.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kongy
Igazából lusta voltam keresni, így legalább van benne valami kihívás is 😄D Meg azért nem lenne jó elfelejteni az angolt, mert már nincsenek angolóráim gimiben, mivel már túlestem a felsõfokún tavaly 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sir Quno Jedi
Mindig van hozzá angol felirat több helyen is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kongy
Végül megnéztem a harmadik részt is, felirat nélkül. Nagyjából mindent értettem, persze azért volt pár szó, amit elharaptak, de angol felirattal tuti tényleg minden világos lett volna 😄 Most meg már van magyar is, de azért nem fogom megnézni mégegyszer, hogy 2 szót megértsek, amit nem értettem XD

Alig várom a pénteket, most kezd igazán beindulni a sorozat 😊 Eddig a Vengeance is hozza a szokásos színvonalat. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy Gannicus visszatér-e és ha igen mikor 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Crixus helyzete kétséges, szerintem mivel megsebesítették, így el is fogták, szóval Spartacus mellé kell egy másik jelentõs karakter, ha Crixus nem lehet vele, és ez lenne szerintem Gannicus

Doctore-t vagyis Oenomaos-t sajnálom viszont... szerintem több tiszteletet érdemelne ennél, elvégre nem õ végzett a dominusékkal.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Vki nézte már a 4.részt?
Én még várok feliratra, de aki látta nagy vonalakban leírhatná mégis, hogy folytatja e a 3. rész tempóját?

Andy-hez képest azért elég csenevész izomzatra, egyébként nem rossz.
ForzaInter
nagyon hasonlítanak😄

szerintem mindkét csere jó lett.. andyt nem lehet pótolni, de jól nyomja az új srác szerintem.

Yo, Bitch!

elég hasomnlóak a naeviak 😄

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

stargatelost
Pedig Lesley-Ann Brandt baromi szép nõ, én nagyon megkedveltem.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

vixo
Jaja,ha jól emlékszem,akkor kevesellte a pénzt,amit a meztelenkedésért kapott volna. 😄

A régi Naeviát miért cserélték le az újra? Kilépett a sorozatból?
vixo
Akkor ezek szerint még sem volt annyira rossz az új Nevia castingja,ha már 1embert is képesek voltak vele megtéveszteni! 😄 Am Cynthia Addai-Robinsonkapta meg Nevia szerepét.

vixo
tényleg kint van a 4.rész! 😮 Én ugyan nem isohunt-ról szedem,hanem itthoni megbízható oldalról,nem reklámoznék,lényeg a lényeg,h vmilyen módon tényleg kikerült a Web-Dl-720p-Eng-NDL verzsön 😊 fura,pedig csak tegnap néztem meg a 3.részt és még mindig annak a hatása alatt vagyok,erre itt a következõ! 😄

RatBaG
új naevia? én direkt belenéztem az elsõ szezonba, mert nekem is furcsa volt elsõ pillantásra, de úgy tûnt, hogy ugyanaz játssza. a szája ugyanannak nézett ki pl, gondoltam a sok kosz meg a levágott haj miatt nem ismertem fel...

Per Aspera Ad Inferi.

Csacsi
Isohunton azt írják, hogy fake.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gabo91
Például a piacnál 2-3 galdiátor volt, meg egy csapat testõr, és megmenekültek fényes nappal, itt a sötétbe meg futnak. Egyébként crixus nagyon keményen harcolt velük, talán ha spartacus is beszállt volna. Ha kint leölték azt a pár õrt, akkor legalább a kardokat magukkal vihették volna, fegyvertelenül lemenni... Meg érdekes volt, hogy a beteg lábú bicegõ ashur hogy félrevágta a római katonákat kiugrott mögülük és levágta a két gladiátort... pedig annyira nem lehettek kezdõk, ha már a karjukon volt a testvériség jele.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Sir Quno Jedi
Azé ez a bányában szenvedõs vége ez gáz volt. Maroknyi római katona elõl menekülnek, ahelyett hogy lezúznák õket a picsmagba?! Õk a legnagyobb még élõ gladiátorok, azok meg csak reguláris haderõ. Ráadásul a járatokban elõnyben vannak, mert nem tudják egyszerre lerohanni õket pl.

Máskor sokkal rosszabb esélyekkel is kiállnak harcolni és gyõznek pár karcolással.

Én megértem, hogy náha bénázniuk kell, hogy legyen sztori, de lehetne ezt ésszel is.

szucsy89
Kint a 4. rész, nem tudom hogy kamu-e, szegény Zolly tegnap fejezte be erre nekiállhat megint 😛
Új arcok vagy nem, ez a sorozat odabasz és még csak most kezdõdik...<#wow1><#wow1> imádom!
killecske
Hát igen nagyon "más" az eredetihez képest!
1-2 oldalon fent van a 4. rész!

stargatelost
Én azzal már megbékéltem, de ez az új Naevia? <#levele><#levele>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

vixo
Nah,most kezd bemelegedni az évad. 😄 Az elsõ 2rész is jó volt,de ez a 3.rész már igen epicre sikeredett! 😊

gabo91
Pörög a történet nagyon. Remélem, hogy Crixus-t nem akarják kiírni a sorozatból, õ még "eredeti" gladiátor kezdetektõl van a sorozatba. imdb-n néztem, negyedik részben még benne lesz többit még nem látni. Ilithyia nyami nyami

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

killecske
Ááá kurva j ez a sorozat!
Most meg öl a kíváncsiság jövõhétig!
(Bár az új Spartacussal nem vagyok megbékélve!)

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

PetruZ
kaposi1
Köszönöm srácok a Blog címet.<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kommersz

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kaposi1
..."A felirat a blogon lesz elérhetõ."
Meg tudná adni valaki a blog címét.<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sir Quno Jedi
Én ezeken beszarok, most aztán majd mehetnek kiszabadítani Crixus-t is. 😄

Lehet tudni valamit arról hogy a HBO mikor tûzi a mûsorára? Még nem sokat találtam errõl.
Sir Quno Jedi
hõs-e vagy! 😄 (not)

stargatelost
LOL, ahhoz sok sikert 😄 gondolom angol feliratra gondoltál, nem nuku feliratra 😄
Egyébként ez tipikus house sorozat (orvosi duma), tehát olyan nehéz nyelvi dolgok vannak benne (régi szavak, választékos, összetett beszéd), amihez azért elkél a magyar felirat. Én türelmesen várok 😊

Kongy
Nekem már nincs türelmem, megnézem felirat nélkül 😄D

Cucmey
Fantasztikus!! 😊

szucsy89
"Mindenekelõtt szeretném megköszönni a sok kedves üzenetet, levelet. Elképesztõ látni, mennyien, és mennyire szeretik a fordításaimat. Elnézést, hogy nem válaszolok minden egyes levélre, de nagyon sok van. (Láttam a Facebook eseményt is, szóhoz sem jutok...)
Ahogy sokan javasolták, aludtam egyet a dologra.

Egy biztos: hivatalos (tehát a nagy feliratos oldalakon bejelentett) feliratot már nem láttok tõlem. Rengeteg kritikát kaptam, hogy ha pofátlanul két-három (!) napig váratom az embereket, miért "ülök" a foglalt fordítás jogán. Nosza, most szabad a pálya, várom a hõs partizánokat. Ha nem lesz bátor vállalkozó, oda is fel fog kerülni a felirat.
Mostantól nem fogok becsült idõpontot mondani. A százalékjelzõ továbbra is mûködni fog, a saját tempómban fogok haladni. A felirat a blogon lesz elérhetõ.Remélem, hogy annak, aki tényleg szereti a felirataimat olvasni, ez a rendszer megfelelõ lesz."
MeoH
Igy van. Megertem vmilyen szinten, de ha mar elvallalta, akkor legalabb ezt a reszt befejezhette volna. Es jelezni, hogy ennyi volt, kovetkezo hetit mar nem forditom. Amugy sajnalom, mert jok voltak a feliratok.

fuck mmo's..i.,

tigeroo
igazad van, illett volna neki máskor besokallni

mi a franc bajotok van emberek? teljesen megértem mostmár a döntését...
Azzal együtt, hogy megértem a fordító döntését ezt a rész még illett volna lefordítani. Ugyan is beválalta és más azért nem fordítja mert õ igen. Ha abbahagyja a fordítást azért kellett volna pár napot hagyni a következõ fordító kiválasztására nem pedig a fordítás napján besokalni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jim Morrison
<#szomoru1> Néztem már angolul subbal is, de a magyar mindig tök jól sikerült (szerintem). Kár hogy abbahagyta.
#2013: ...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Erre csak annyi a válaszom hogy,
a, a srác igényesen fordította ha lesz új fordító nem biztos hogy olyan jó lesz
b, a legtöbbször már másnap volt felirat
c, ingyen végzett igényes munkáért semennyi magyar parasztot nem köteles elviselni az ember
d, kapja be mindenki aki miatt most pár napig nem lesz felirat mert fordító csere lesz, és az idõ
Nem tudjátok a HBO mikor tûzi mûsorára Magyarországon?
Sir Quno Jedi
Trollkodás, vagy sem, de ez a szilárd véleményem. 😄

Ne trollkodj. 😄
Cucmey
Kibaszottul nem szeretem mikor elrontják a szórakozásom.

Sir Quno Jedi
minek ehhez fordítás??? aki feliratért rinyál mindig, az kissé már a szánalom kategória nemde?

vixo
oh my gosh,such a drama! 😮
valahogy nem hat meg a dolog, van olyan sikeres ez a sorozat, hogy ne maradjon sokáig fordító nélkül...személy szerint én türelmes ember vagyok,szóval meg tudom várni.
persze szomorú,h vannak ilyen retard emberek,akiknek nincs jobb dolguk,mint ezzel trollkodni,h mikor lesz már felirat,stb.
de én is úgy látom,h elsõsorban nem nekik készíti a fordító a feliratot,hanem 1xrészt mert rajongója az adott sorozatnak és munkájával a többi normális fan-nak kedvez. am ennyi erõvel minden sorozat fordító nélkül maradna, nem hiszem,h csak Spartacus-nál volt ez a jelenség...
that's all! 😊

davidka003
Legalább lesz hely olyan fordítóknak akik komolyan tudnak vele foglalkozni.
Not?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;