Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Alig várom a pénteket, most kezd igazán beindulni a sorozat 😊 Eddig a Vengeance is hozza a szokásos színvonalat. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy Gannicus visszatér-e és ha igen mikor 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Doctore-t vagyis Oenomaos-t sajnálom viszont... szerintem több tiszteletet érdemelne ennél, elvégre nem õ végzett a dominusékkal.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én még várok feliratra, de aki látta nagy vonalakban leírhatná mégis, hogy folytatja e a 3. rész tempóját?
szerintem mindkét csere jó lett.. andyt nem lehet pótolni, de jól nyomja az új srác szerintem.
Yo, Bitch!
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Per Aspera Ad Inferi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Máskor sokkal rosszabb esélyekkel is kiállnak harcolni és gyõznek pár karcolással.
Én megértem, hogy náha bénázniuk kell, hogy legyen sztori, de lehetne ezt ésszel is.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Most meg öl a kíváncsiság jövõhétig!
(Bár az új Spartacussal nem vagyok megbékélve!)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Meg tudná adni valaki a blog címét.<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Egyébként ez tipikus house sorozat (orvosi duma), tehát olyan nehéz nyelvi dolgok vannak benne (régi szavak, választékos, összetett beszéd), amihez azért elkél a magyar felirat. Én türelmesen várok 😊
Ahogy sokan javasolták, aludtam egyet a dologra.
Egy biztos: hivatalos (tehát a nagy feliratos oldalakon bejelentett) feliratot már nem láttok tõlem. Rengeteg kritikát kaptam, hogy ha pofátlanul két-három (!) napig váratom az embereket, miért "ülök" a foglalt fordítás jogán. Nosza, most szabad a pálya, várom a hõs partizánokat. Ha nem lesz bátor vállalkozó, oda is fel fog kerülni a felirat.
Mostantól nem fogok becsült idõpontot mondani. A százalékjelzõ továbbra is mûködni fog, a saját tempómban fogok haladni. A felirat a blogon lesz elérhetõ.Remélem, hogy annak, aki tényleg szereti a felirataimat olvasni, ez a rendszer megfelelõ lesz."
fuck mmo's..i.,
mi a franc bajotok van emberek? teljesen megértem mostmár a döntését...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
#2013: ...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a, a srác igényesen fordította ha lesz új fordító nem biztos hogy olyan jó lesz
b, a legtöbbször már másnap volt felirat
c, ingyen végzett igényes munkáért semennyi magyar parasztot nem köteles elviselni az ember
d, kapja be mindenki aki miatt most pár napig nem lesz felirat mert fordító csere lesz, és az idõ
valahogy nem hat meg a dolog, van olyan sikeres ez a sorozat, hogy ne maradjon sokáig fordító nélkül...személy szerint én türelmes ember vagyok,szóval meg tudom várni.
persze szomorú,h vannak ilyen retard emberek,akiknek nincs jobb dolguk,mint ezzel trollkodni,h mikor lesz már felirat,stb.
de én is úgy látom,h elsõsorban nem nekik készíti a fordító a feliratot,hanem 1xrészt mert rajongója az adott sorozatnak és munkájával a többi normális fan-nak kedvez. am ennyi erõvel minden sorozat fordító nélkül maradna, nem hiszem,h csak Spartacus-nál volt ez a jelenség...
that's all! 😊