Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Szerintem nem biztos hogy olyan hûde nagy happy end lesz. Pl a Maffiózóknak sem lett egy vidám vége. Aki látta a sorozatot az tudja mirõl beszélek. :-D

killecske
Nagyon jó volt a 4. rész is!
Ebben az évadban az elsõ komoly csalódást az új Naevia okozta az eredeti után valahogy nagyon nem szimpatikus fõleg úgy h ebbe a részbe igazából miatta halnak meg egy páran. Mondjuk egy igazi jó vezér felméri a helyzetet és hagy 1 embert veszni h megmentsen többet! Jó tudom igéretett tett úgyhogy nem is firtatom tovább ezt a dolgot. Illetve néha azt veszem észre magamon h jobban érdekel a rómaiak ármánykodása mint az h mi történik a lázadókkal! Összességébe eddig meg vagyok elégedve ezzel az évaddal és várom a folytatást!

Kongy
A nagy filózás közepette, mikorra várható az 5. rész? 😄 Oké, péntek, de már elõbb kint szokott lenni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ez igaz. történelmi tény hogy sosem találták meg a testét.

A végén elmélkedne egy jót a világ dolgairól majd a csajával az oldalán ellovagolna thrákia felé. 😊
pedig valahogy happy end lesz a vége
PetruZ
Ilyen nincs, ez nagyon sz*r vég lenne. 😊
na mondjuk az még jobb vég lenne, spartit elfogják, de megmenekül, mert Carrassussal üzletet köt és akkor tényleg happy ending
PetruZ
Spartacust nem fogták el és a teste sem került elõ, tehát akármi is lehet a vége (a gyõzelmen kívül). 😊
sztem azért válik Litia a férjétõl, mert az írók még szerepeltetni akarják, ugye Glaber majd nem sokára ugrik a képbõl
+ én azon se lepõdnék meg ha a sorozat legvégén purcanna ki, én legalább is úgy csinálnám, hisz a nép szereti a happy endinget itt meg nem lesz, hisz Spartacusnak kapa lesz
de Crassus a végén kerül úgy is a képbe

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elfogja Spartacust, leveri a rabszolga lázadást, mindenki vírit a kereszten és akkor Sparti még el mondja neki, hogy ott volt az unokahúga Lucrétiánál, így még is lesz elégtétele a hõsnek, "gyõz"

letargia, hisz kedvenc hõsünk hallott, gonoszok, Lucrétia, Ashur, Litia meg élvezik az életet, de Crassus ott is rendet vág és máris jobb szájízzel alszik mindenki
Lucretia majd nevet változtat felveszi páncélját és harci karikáját majd Xena néven elindul és egyenként levadássza Spartacus embereit. 😊

Nem azért de aki már Herculessel is küzdött annak holmi trák rabszolga nem jelenthet akadályt. 😊
Kongy
Én csak Ilithya-ra értettem, hogy kinyírhatták volna, természetesen antihõsre szükség van, arra tökéletes Glaber meg az a sz.rkavaró Ashur... Még ide tartozik szerintem Lucretia is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sztem Glaber meg a kis felesége max az évad végéig fogják húzni.

Batiátus nem olyan rosszarc volt mint õk. Vele szívesen megittam volna egy pofa sört valami krimóban és persze vigyáztam volna hogy sose kerüljek az ellenfelei közé.

Csak kb annyira volt tetû mint a többi nemes akik a saját anyukat is megölnék a hatalomért. 😊
Sir Quno Jedi
És akkor még egy jó karakterrel kevesebb??!? Glaber is kell ide, mióta nincs Batiatus. Megfelelõ "gonoszok" nélkül a hõs sem lhet igazi hõs.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kongy
Kinyírhatták volna Batiatus-szal együtt, nem esett volna rosszul 😛

sztem még nagyon messze van az még
azért is kanyarítják így a sztorit sztem
Az ilyen karakterekre valami nagyon csúnya halál vár elõbb utóbb. 😊
gabo91
Na végre megtudtam nézni a 4. részt.

Egyre jobb a sorozat, nagyon jól játszották a szerepüket a színészek.
Spartacus nõje nagyon kemény lett. A többi nõ (inkább k**va) meg hogy kavarta a szart. Ilithya mekkora egy ribanc, önelégült pofával mászkált, kereste apját, majd hogy pofára esett... 😄
Örültem, hogy cryxus életben maradt, gondoltam hogy nem õt választja, félt tõle szerintem.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Kongy
hát igen, már akkor is kavarták a sz.rt, ahogy most is...

Cucmey
Egyébként attól féltem hogy ebben az évadban nem lesznek majd aréna jelenetek de eddig teljesen elégedett vagyok. 😊

Cucmey
hmm. én se láttam pedig néztem is a fészbukot.

vixo
Oenomaus biztos ad Gannicusnak majd az arénában a következõ részben! 😄

PetruZ
FB-n hamarabb ki szokták tenni a hivatalos csatornára, mint a honlapra (bár most nem láttam, vagy nem tûnt fel).
Cucmey
Ezt honnan szedted? :-D
Ma néztem a hivatalos honlapot de még ott sincs kinn.
Amúgy komolyan mondom kezdem sajnálni Glabert. Ezek a nõk. :-D

Kongy
Ahham... ez mondjuk teljesen elfogadható, ismerve Gannicus-t... 😄 Szerintem nem fél a haláltól, bõven kinézem belõle, hogy nem tud meglenni gladiátorkodás nélkül. Érdekes csata lesz, ha összekerül a galljainkkal annyi szent! 😊

Szolnokboy1
annak idején tudtommal voltak olyan gladiátorok, akik felszabadulásuk után is gladiátorok maradtak, csak kaptak érte pénzt is. itt is ez lehet a helyzet.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

köszi de bazdmeg arra nem gondolsz , hogy nem volt idõm végig nézni??? annál a résznél abbahagytam, gyors egy kommentet bedobtam majd mentem a dolgomra... elnézésed kérem amiért meg mertem osztani a gondolataimat -.-"
Kongy
Az szép! 😮 Gannicus végül nem szabadult fel?

Szolnokboy1
Nagyon jó volt a 4. rész, az eddigi legjobb az évadban. A római oldalon a szarkavarás volt jól megírt és érdekes, míg az erdõs részek a harcok és a kerete (volt íve az epizódnak, menekülés, veszteségek, katarzis, megnyugvás) miatt tetszett. Remélem, még sok ilyen lesz.

Következõ rész promo:

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

stargatelost
Annak aztán sok értelme van epizód nézése közben beírni ilyen baromságot, mikor még hátra van a fele és egy rakat dolog kiderülhet. Grat.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

gondoltam mivel már kijött a 4.rész így spoiler nem kell 😊 de akkor elnézést kérek.
megnéztem... film közben írtam, hogy mit várok az más kérdés, hogy végül kiderült..
Kongy
De most õszintén...
Crixusnak így se sok oka van az örömre, ismét a Batiatus házban... halálra ítélve...

stargatelost
Basszus jó rész volt, de mégis felidegesített.
Ezért kellett visszahozni Naevia-t???
Hogy össze-vissza sikonyáljon, botladozzon, jó hosszakat nézzen elõre ostobán és legyen egy sor szövege? Oké, nagy traumán ment keresztül, én megértem, de ez így akkor is gáz volt, mert 1. nem tudtak mit kezdeni a karakterrel (legalábbis eddig), 2. ez az új színésznõ kurva béna. Ezért semmi értelme nem volt visszahozni, simán történhetett volna úgy, hogy a bányában holtan találják vagy a haláláról értesülnek. Kb. ugyanígy mehetett volna a sztori tovább, csak Crixus lett volna szomorúbb.
Na, tudom én, hogy milyen hülye dolgon problémázok, de Lesley-Ann Brandt nagyon bejövõs volt 😊 Vagy õ legyen Naevia, vagy senki 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Csacsi
Ha megnezted volna teljesen a 3. reszt nem irtad volna amit irtal.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ez krvjó rész volt.
Kongy
Spoilerbe mondjuk belefért volna

amúgy jól gondolod. naevia él, csak sajnos más színésznõ játssza, de nem annyira rossz azért.

3.résznél járok!
Azt mondja a két srác, hogy Naevia meghalt! Szerintem csak azért mondták, hogy crixus mondjon le a nõrõl és akkor végre nem a nõ miatt és nem a nõért kell csatákaz megvívniuk 😄 de lehet rosszul gondolom...
PetruZ
Hmm, a frissen kirakott képek alapján Gannicus
az ötödik
részben tér vissza. 😊
Kongy
Jó... ma tudtam meg 😛 Meg totál megfeledkeztem a 2. évadról, és csak nemrég kapcsolódtam be 😄

vixo

feb.15.-tõl már elérhetõ a 4.rész,ahogy azt pár hozzászólással lentebb írtuk.

Kongy
4. rész beszerezve 😊) Nem fake, valamelyik adón 1 héttel a premier elõtt adják, csak valami plusz díjat kell érte fizetni.

Kongy
Alig várom a holnapot! 😊

Dynamic
Kongy
Igaz.ettol fuggetlenul Tiberiusnak a szeme se all jol... ezek a szirek... 😊)

Sir Quno Jedi
Nana, a nagydarab buzgár hazudott, pedig benne Spartacus már feltétel nélkül bízott. Tiberius nyilván nem mert neki ellentmondani. ÁMDE mikor a neki bazira ellenszenves Crixus békülõsre vette a figurát és elmondta, hogy azé nem komálja, mert egy szír már 1x elárulta, na akkor elszégyellte magát és köpött, mint a TV maci!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kongy
Ja enis kicsit mar tulzasnak erzem.... raadasul Tiberius Spartacus eletere is tort akkor kellett volna megolni... ja meg hazudott is...utana

Már éppen kezdtem örülni hogy minden meleget kinyírtak erre itt ez a bimbózó romatikus kapcsolat?

A készítõk már nem is képesek úgy elképzelni egy normál részt hogy nincs benne legalább egy kis buzulás?
gabo91
Hát igen crixus vagy kétszer akkora mint spartacus

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Kongy
Agron amúgy nem tûnt hominak... de sosem volt szimpatikus. Kár, pedig a tesója jobb arcnak tûnt. Amúgy nagyon értenek ezek a melegek kiválasztásában, Tiberius meg Pietros is elég szexi lehet meleg szemmel, szerintem 😄DD

Sir Quno Jedi
vagy ha élne, összeverekedtek volna a szíren... 😄