Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben az évadban az elsõ komoly csalódást az új Naevia okozta az eredeti után valahogy nagyon nem szimpatikus fõleg úgy h ebbe a részbe igazából miatta halnak meg egy páran. Mondjuk egy igazi jó vezér felméri a helyzetet és hagy 1 embert veszni h megmentsen többet! Jó tudom igéretett tett úgyhogy nem is firtatom tovább ezt a dolgot. Illetve néha azt veszem észre magamon h jobban érdekel a rómaiak ármánykodása mint az h mi történik a lázadókkal! Összességébe eddig meg vagyok elégedve ezzel az évaddal és várom a folytatást!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A végén elmélkedne egy jót a világ dolgairól majd a csajával az oldalán ellovagolna thrákia felé. 😊
+ én azon se lepõdnék meg ha a sorozat legvégén purcanna ki, én legalább is úgy csinálnám, hisz a nép szereti a happy endinget itt meg nem lesz, hisz Spartacusnak kapa lesz
de Crassus a végén kerül úgy is a képbe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
letargia, hisz kedvenc hõsünk hallott, gonoszok, Lucrétia, Ashur, Litia meg élvezik az életet, de Crassus ott is rendet vág és máris jobb szájízzel alszik mindenki
Nem azért de aki már Herculessel is küzdött annak holmi trák rabszolga nem jelenthet akadályt. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Batiátus nem olyan rosszarc volt mint õk. Vele szívesen megittam volna egy pofa sört valami krimóban és persze vigyáztam volna hogy sose kerüljek az ellenfelei közé.
Csak kb annyira volt tetû mint a többi nemes akik a saját anyukat is megölnék a hatalomért. 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
azért is kanyarítják így a sztorit sztem
Egyre jobb a sorozat, nagyon jól játszották a szerepüket a színészek.
Spartacus nõje nagyon kemény lett. A többi nõ (inkább k**va) meg hogy kavarta a szart. Ilithya mekkora egy ribanc, önelégült pofával mászkált, kereste apját, majd hogy pofára esett... 😄
Örültem, hogy cryxus életben maradt, gondoltam hogy nem õt választja, félt tõle szerintem.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ma néztem a hivatalos honlapot de még ott sincs kinn.
Amúgy komolyan mondom kezdem sajnálni Glabert. Ezek a nõk. :-D
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Következõ rész promo:
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ezért kellett visszahozni Naevia-t???
Na, tudom én, hogy milyen hülye dolgon problémázok, de Lesley-Ann Brandt nagyon bejövõs volt 😊 Vagy õ legyen Naevia, vagy senki 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Azt mondja a két srác, hogy Naevia meghalt! Szerintem csak azért mondták, hogy crixus mondjon le a nõrõl és akkor végre nem a nõ miatt és nem a nõért kell csatákaz megvívniuk 😄 de lehet rosszul gondolom...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A készítõk már nem is képesek úgy elképzelni egy normál részt hogy nincs benne legalább egy kis buzulás?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”