Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Saját öltlet, nem ezt kapta utasításba, de megint önállóskodott.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

desigo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ashur saját ötlettõl vezérelve mondta el a fiolát vagy Lucretia ez volt a terve?
PetruZ
Hogyne, mindenki (még a nõk is) kimerülten, kókadtan hever szanaszét. 😄
"egy olajtankeren randalírozott Új-Zéland partjainál."

Nem tudom maradt e vajon életben valaki azon a tankeren. 😊

Cucmey
Riszpekt neki. Remélem az istenek figyelnek rá és megmentik a déli sarkot annak ellenére hogy benzin függõ vagyok de A Shellen kivül van pár benzinkút. 😄D

Cucmey
Nem tom lehet... Pénteken kiderül 😄D

Sir Quno Jedi
Namost õ az istenek küldötte, így hallgatniuk kellett volan rá.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

vixo
komoly 😄

RatBaG
"Letartóztatták Lucy Lawlesst, a Spartacus egyik fõszereplõjét, mert a Greenpeace színeiben pár társával együtt egy olajtankeren randalírozott Új-Zéland partjainál."

Per Aspera Ad Inferi.

Kongy
Amugy igen meg asszem monsja is h igy halhatnak dicso halalt

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az ilyen harcos körökben nagyra értékelik a dicsõ halált, a nemes halált.
Gannicus mélyebb érzésû mint gondolnánk. Szerintem azért vállalta el az arénát ismét, hogy a testvérei méltó kezek által érjék el végzetet.
Aztán másként alakult.

vixo
sztem azért tûnhet sötétebb bõrûnek, mert abból vagy legalábbis hasonló pöcegödörbõl húzza ki Ashur, ahol Spartacus és Varro is együtt töltött egy kis idõt az 1.évadban.😊

Vagy inkább ki a Trák?

Cucmey
Szerintem biztos nem õ az. A promóban sokkal sötétebb bõrû valaki mászik kifelé.

MeoH
MEgeshet. Bar nekem a promo videoban ugy tunt, mintha sotetebb boru lenne, mint a kepen. DE majd kiderul. Csak olyan fura, hogy nem mutatjak, mintha vmi nagy visszatero lenne 😊

fuck mmo's..i.,

Dynamic
Elõször én is erre gondoltam, mikor láttam a Starzon az új képeket, de a haja valahogy mégis más. De valóban: majd kiderül 😉
vixo
új karakter, mennek a találgatások: "Castus he was also a General in Spartacus' army along with Crixus,Oenomaus and Gannicus. In history Castus was a Gaul slave Gladiator who actually survived til the end"
majd kiderül,h jó tipp-e vagy sem. 😊

Kongy
már bocs, de ez ki a rák?! 😄DD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

vixo
Spoiler!!! kép: nagy valószínûséggel Õt húzza ki Ashur a gödörbõl.

Sir Quno Jedi
Ezek a buzgárok amúgy is elég szaporák. Pediglen szépen hullanak is a filmben. 😄DD

Kongy
És mi van ha Agron tesója tér vissza? Neki is raszta haja volt 😄DD

nah akkor majd veszekednek a kis arabon Agron-al:S

Kongy
nem létezik. 😮 de ha jól emlékszem vízbe zuhant mikor meghalt... szóval nem tudni..

ForzaInter
ez tuti barca😄

Yo, Bitch!

Cucmey
Attól függetlenül hogy Spartacusékat üldözi nekem egyre szimpatikusabb Glaber. Bár biztos vagyok hogy ebben az évadban õ távozni fog a sorozatból és van egy olyan sejtésem hogy mivel a feleségének most ekkora bosszúságot okozott ezért Ilithya keze biztos benne lesz ebben. 😄

Az a kút túlvilág kapuja, és most szépen felhívják az eddig meghalt arcokat. 😊
Sir Quno Jedi

Annál sokkal fontosabb az, hogy az apja befolyása volt az a szenátusban, ami kívánatos arává tette a másik praetor szemében. Namost azzal, hogy az apja kampeca, el is fogytak az okai, amiért elvette volna a ribit. Ez látszik is Varinius arcán, ahogy ott áll. A felismerés mindkettõjük szemében ott van. Ilithya terve kútba esett, már nem értékes portéka, így nincs mit "eladnia", Varinius szemében értéktelenné vált. Az "érdekházasságok" már csak ilyenek, ha nincs már érdek...

Ilithya fiatalkori hibájáért fizet, hogy kisírta az apjánál, hogy hozzá mehessen Glaber-hez. Ha ült volna a seggén, elõbb-utóbb az apja "méltó" férjet kerített volna neki (mint amilyen most pl. Varinius, vagy még hatalmasabbat), dehát egy fiatal buta lánykának a "kemény" római katona kellett. Rábaszott valljuk be.

Glaber meg az apósa halálával nyilván veszített egy erõs támogatót, viszont már bent van paretorként és akár még elõnyt is kovácsolhat az öreg halálából, ha jól forgatja a szavakat. Ámbár mivel nem jó politikus, csak egy katona, így kb. semmi esélye a szentáusi dögevõk ellen, szvsz. élve felfalják, ha azokkal kezd. Vannak elõnyei a szabadságnak, de durva hátrányai is.

daver88
Kövezzetek meg, de nekem annyira nem jött be ez az 5. rész. Nem igazán értettem, hogy Gannicusnak mi a motivációja...pénz?? hát nemtudom...
Sztem sokkal jobb volt a 4. rész minden szempontból...Valahogy hiányzott a meglepetés (jó meghalt Ilithya apja), de vártam még valami OMG-t...na mindegy, majd legközelebb...nem azt mondom, hogy rossz rész volt, de volt már jobb is...meg amúgy is...Who is this man???

RatBaG
hát én most nagyon röhögtem az epizód végén, mikor elõször leesett nekem, aztán ilithyanak is, hogy a papa halálával nincs aki felbontsa a házasságot. fordult a kocka 😄DD
glabert se csipázom annyira, de azért annak örülök, hogy végre móresre tanítja az asszonyt.

Per Aspera Ad Inferi.

Kongy
Ütõs elõzetes 😊 Mira az íjjal (Y) 😄 Ashur-t is szépen kipofozták a végére, és lesz Spartacus vs Gannicus harc is. Tetszetõs. Várjuk szeretettel😊

falkavezért ki kell választani😛😞)

ugy latom a sparti-gannicus 1v1re nemkell sokat várni

MeoH
NAgypn jo resz volt. Komolyan meg izgultam is, hogy mi lesz 😊 Nem is tudom, mikor volt ilyen sorozatnezes kozben. Gannicus visszahozasa nagyon tetszett, kedvelem a karaktert. Kivancsian varom, mit kevernek az irok a sztorival, de asszem beindult a sorozat 😊

fuck mmo's..i.,

Cucmey
Ezen gondolkoztam én is. Ha igen akkor a borotválkozás nagyon sokat fiatalít rajta. 😄D
A gödörbõl egy sötét bõrû fonott hajú emberke mászik ez biztos.
Hmm.. Talán Barca is visszatér a túlvilágról?? 😄DDD

vixo
Jól látom,h a végén,aki ledobja a kötelet a kútba vagy mi az isten az, Ashur? Megborotválkozva és kicsit kipofozva? 😄 jól felvitték a dolgát,a promo elején még kapja az ívet, a végére meg így ki van pofozva? XD
És ki a fene mászik ki a gödörbõl??? O_O
Am jó volt az 5.rész, szépen emelkedik a színvonal, ahogy már megszokhattuk, Gannicus belépõje EPIC volt! 😊

Cucmey
6. rész elõzetes. 😊

Cucmey
Én most néztem meg az ötödik részt. Hát ez valami elképesztõen jó volt.
CGI nem volt a toppon de egy sorozatnál felesleges ezt figyelni.
Azért sajnálom hogy összedõlt ez a nagyszerû aréna. Valószínûnek tartom hogy ezért nem lesz több aréna jelenet.
Buzulás nem tetszik. Értem én hogy nagy divat volt az ókori népeknél de az én gyomrom nehezen veszi be.

PetruZ
Glaber tipikus római, nem egy lángész (taktikailag pláne nem), de kellõen fennhéjázó és opportunista, hogy meglássa és megragadja a kínálkozó lehetõséget. 😊 Kár, hogy mint tudjuk, olyan helyzetbe manõverezi majd magát az önteltségével, amibõl már nem lesz kiút, de legalább addig is okoz még néhány meglepetést, mint pl. most.
Amúgy tényleg jó rész volt, most már mindenki összekerült, jöhet a hent. 😊
ForzaInter
ja eddig bíztam benne, hogy nem buzul be, de most már egyértelmû..:\

kurvajó rész volt amúgy.

Yo, Bitch!

Agron-nak faxé kell homárkodnia basszameg:S

Kongy
lehet, hogy lesz rá alkalmad 😄 ebben a sorozatban bármi megtörténhet a Lucretiás eset után 😄D

Csacsi
Azért egy Spartacus vs. Gannicus párharcot megnéznék.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kongy
A legutóbbi rész óta Glaber-t is kezdem legalább annyira bírni, mint Spartacus-ékat 😊)

Sir Quno Jedi
Öcsémfacsiga, ez odabaszott! 😄

Nem csak Spartiék tolják kõkeményen, hanem murva jól tolja ez a Glaber gyerek is. Mindenki hülyének nézi, de ha úgy adódik bármire képes és kijön gyõztesen a vesztes helyzetbõl is. Megfelelõ villain. 😄 No meg Ashur sem gyenge, nem ma kezdte az ipart.

Hát ez egy "fucking good" rész volt. 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Hát emberek, az 5. rész egyértelmûen az eddigi legjobb, és legeseménydúsabb rész. Alig várom a következõt 😊 Együtt a nagy csapat. (Y)

copy pastre sikerült,sry<#wow1>

Elküldve: 2012.02.25. 12:51:23 Hozzászólás témája:
palesz77 írta:
Hát ez az új Spartacus! Sanama nézd meg minél hamarabb!!!

Gannicus túlélte! El se hiszem komolyan.. Rhaskost sajnálom, már kezdtem megkedvelni pedig az utóbbi 2 részben - eddig nagyon nem bírtam -, erre tessék.. Bár várható volt hogy nem élik túl mindhárman. Az aréna leégetése elég gagyi lett amúgy, de a harcok jók voltak legalább, történt is valami most a sztoriban, nem úgy mint az elõzõ epizódban.. Jó kis rész volt, már várom a folytatást!!

Jó rész volt tényleg.

Amúgy ami nem tetszett,hogy az aréna harcokkal elment vagy 10perc,mikor noname1 püfölte noname2-t...
Meg amiket még észrevettem...
-Gaius megérkezett az arénába és ivott bort, Lucretia nagyon nézte a poharat,és mutatták... Csak nem megmérgezték?
-Doctore meg Gannicus... Rájuk esett valami égõ ponyva,de semmi bajuk
Doctore hogy fog víz alatt úszni mire kijutnak az arénából?
-Illetve Gannicus otthagyta a fakardot--»szívás
Innentõl kezdve szerintem Gaius be fog durvulni

Mondjuk elég érdekes az egész. Crixust megcsapták rendesen... Már eleve annak el kéne fertõzõdni,aztán még elkezdenek úszni a szennyvízben, ahol belek,stb vannak...
A másik amin beflasheltem, Nasir... 2nap alatt lábraállt

PetruZ
Ó, igen, várható volt, hogy így fog Crixus és Oenomanus meglógni és így áll össze a csapat. 😊