Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom maradt e vajon életben valaki azon a tankeren. 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Per Aspera Ad Inferi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gannicus mélyebb érzésû mint gondolnánk. Szerintem azért vállalta el az arénát ismét, hogy a testvérei méltó kezek által érjék el végzetet.
Aztán másként alakult.
fuck mmo's..i.,
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Annál sokkal fontosabb az, hogy az apja befolyása volt az a szenátusban, ami kívánatos arává tette a másik praetor szemében. Namost azzal, hogy az apja kampeca, el is fogytak az okai, amiért elvette volna a ribit. Ez látszik is Varinius arcán, ahogy ott áll. A felismerés mindkettõjük szemében ott van. Ilithya terve kútba esett, már nem értékes portéka, így nincs mit "eladnia", Varinius szemében értéktelenné vált. Az "érdekházasságok" már csak ilyenek, ha nincs már érdek...
Ilithya fiatalkori hibájáért fizet, hogy kisírta az apjánál, hogy hozzá mehessen Glaber-hez. Ha ült volna a seggén, elõbb-utóbb az apja "méltó" férjet kerített volna neki (mint amilyen most pl. Varinius, vagy még hatalmasabbat), dehát egy fiatal buta lánykának a "kemény" római katona kellett. Rábaszott valljuk be.
Glaber meg az apósa halálával nyilván veszített egy erõs támogatót, viszont már bent van paretorként és akár még elõnyt is kovácsolhat az öreg halálából, ha jól forgatja a szavakat. Ámbár mivel nem jó politikus, csak egy katona, így kb. semmi esélye a szentáusi dögevõk ellen, szvsz. élve felfalják, ha azokkal kezd. Vannak elõnyei a szabadságnak, de durva hátrányai is.
Sztem sokkal jobb volt a 4. rész minden szempontból...Valahogy hiányzott a meglepetés (jó meghalt Ilithya apja), de vártam még valami OMG-t...na mindegy, majd legközelebb...nem azt mondom, hogy rossz rész volt, de volt már jobb is...meg amúgy is...Who is this man???

glabert se csipázom annyira, de azért annak örülök, hogy végre móresre tanítja az asszonyt.
Per Aspera Ad Inferi.
fuck mmo's..i.,
A gödörbõl egy sötét bõrû fonott hajú emberke mászik ez biztos.
Hmm.. Talán Barca is visszatér a túlvilágról?? 😄DDD
És ki a fene mászik ki a gödörbõl??? O_O
Am jó volt az 5.rész, szépen emelkedik a színvonal, ahogy már megszokhattuk, Gannicus belépõje EPIC volt! 😊
CGI nem volt a toppon de egy sorozatnál felesleges ezt figyelni.
Azért sajnálom hogy összedõlt ez a nagyszerû aréna. Valószínûnek tartom hogy ezért nem lesz több aréna jelenet.
Buzulás nem tetszik. Értem én hogy nagy divat volt az ókori népeknél de az én gyomrom nehezen veszi be.
Amúgy tényleg jó rész volt, most már mindenki összekerült, jöhet a hent. 😊
kurvajó rész volt amúgy.
Yo, Bitch!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nem csak Spartiék tolják kõkeményen, hanem murva jól tolja ez a Glaber gyerek is. Mindenki hülyének nézi, de ha úgy adódik bármire képes és kijön gyõztesen a vesztes helyzetbõl is. Megfelelõ villain. 😄 No meg Ashur sem gyenge, nem ma kezdte az ipart.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
palesz77 írta:
Hát ez az új Spartacus! Sanama nézd meg minél hamarabb!!!
Gannicus túlélte! El se hiszem komolyan.. Rhaskost sajnálom, már kezdtem megkedvelni pedig az utóbbi 2 részben - eddig nagyon nem bírtam -, erre tessék.. Bár várható volt hogy nem élik túl mindhárman. Az aréna leégetése elég gagyi lett amúgy, de a harcok jók voltak legalább, történt is valami most a sztoriban, nem úgy mint az elõzõ epizódban.. Jó kis rész volt, már várom a folytatást!!
Jó rész volt tényleg.
Amúgy ami nem tetszett,hogy az aréna harcokkal elment vagy 10perc,mikor noname1 püfölte noname2-t...
Meg amiket még észrevettem...
-Gaius megérkezett az arénába és ivott bort, Lucretia nagyon nézte a poharat,és mutatták... Csak nem megmérgezték?
-Doctore meg Gannicus... Rájuk esett valami égõ ponyva,de semmi bajuk
Doctore hogy fog víz alatt úszni mire kijutnak az arénából?
-Illetve Gannicus otthagyta a fakardot--»szívás
Innentõl kezdve szerintem Gaius be fog durvulni
Mondjuk elég érdekes az egész. Crixust megcsapták rendesen... Már eleve annak el kéne fertõzõdni,aztán még elkezdenek úszni a szennyvízben, ahol belek,stb vannak...
A másik amin beflasheltem, Nasir... 2nap alatt lábraállt