Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Ma este elvileg ep5 premier a Starz-on.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

davidka003
Jók a csöcsei. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Cucmey
Na pont ezt akartam bérakni. :-D

PetruZ
Ahogy a köztudtadba és a bírói ítéletek közé kerül újra a Kivégzés Fogalma Mindenhol a Földön, Addigra a Realítik is másféle irányt vehetnek egy Ügyes Marketinges kezében, És végre értelmet nyer a kiszavazás.

Pallosal és oroszlánnal meg minden.

Az Lesz a Apokalipszis felé vezetõ Útunk Utolsó lépcsõfoka😊

Cucmey
Én úgy gondolom ha Afganisztánban szolgáló amcsi katonák több ártatlan ember meggyilkolásáért kapnak fél év felfüggesztettet meg szolgálatból való felmentést akkor egy sorozat gyilkost meg egy családját kiirtó embert összeereszteni korhû díszletek között ebben semmi betegesség nincs.

De nem akartam eltérni a fórum témájától.

Készült már jónéhány film ezzel az alapötlettel.

És az is lehet, hogy dél amerikai, afrikai, szibériai börtönökben játszanak hasonlókat a beteges, korcs börtönõrök szórakoztatására, de hogy hivatalosan nem fognak ilyet rendezni, az biztos.

Ehhez baromira kevés akármennyi médiahátszél is.

Nem azért de sztem pár hónapos médiahátszéllel lazán el lehetne érni hogy újra legyenek ilyen játékok. Nem hiszem hogy olyan sokat változtunk azóta, szóval lazán lenne széles nézõközönsége.

Kongy
ez mekkora fail XDDDD akkorát szakadtam 😄DD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Cucmey
ez ma nem jött össze. 😄DD

Cucmey
Tehát:

Cucmey
Orosz rulett szerintem uncsi. Annak izgalmas aki játssza. 😄 Ezzel nem elégítjük ki a nép és az istenek akaratát! 😄

Apropó! Azoknak akik szeretik Ilithyát 😄

na el is basztam, egyes leülhetek...

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Spartacus Vengeance S02E04 WebRip x264 xTriLL!!!

vicceltem

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Kongy
azért ez kicsit beteges, de meg lehetne valósítani... csak nem a gladiátorharcot, hanem pl az orosz rulettezést halálra ítéltek között... csak, hogy haladjunk a korral 😄DD A nyertes szabad 😄

Cucmey
csak én hallom azt hogy 0:39nél azt kiabálja egy nõ hogy fuck me Gannicus? 😄D

Cucmey
Óriási! Arra gondoltam egyik nap hogy manapság is lehetne gladiátor játékokat rendezni. Pl amerikában rengeteg halálraítélt vár a sorsára. Miért ne lehetne velük rendezni játékokat?? Aztán a gyõzteseknek mondjuk csak 10 évet kéne leülnie halál büntetés helyett. Csak hogy legyen motiváció. 😄D
Egyet értetek vagy nagyon elvetemült vagyok? 😄DDD

PetruZ
Ahogy mondtam:
jaaa ez még új <#banplz>

Kongy
Ashur az Isten, nem tudtad? 😛 😄DD

De õt nem Ashur mentette meg... Az Istenek áldása ez az egész, nem tudtátok? <#crazya>

Sir Quno Jedi
Egen, a hasfalat átszakító sérülések általában halálosak voltak, mivel a belsõ részek gyorsan elfertõzõdnek. Statisztikák szerint az utóbbi nagyobb háborúkban az alhasi sérültek 99%-a halt meg.

Viszont vannak csodák, volt aki azt is túlélte, hogy fejbelõtte magát. Szal. lehet, hogy Lucretia tényleg az istenek kegyeltje, vagy csak oltári mázlija van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Cucmey
Ez így van. átvágott nyakat 2012ben se tudtak volna megmûteni. 😄

Lucretia visszahozatala azér annyira nem volt valótlan hogy egy filmbe ne lehessen bevállalni de azok után ahogy a Bobby is visszatért a Dallasba nem lepõdnék meg Battiatus feltünésén sem. 😄DD

Képzelem ahogy miután Spartacusék elmentek Ashur berohant egy komplett orvosi-mûtõs teammal. 😊

Mellesleg ha Batiatus egy 21 századi kórház sebészetén kapja ezt a sérülést akkor is 0% esélye lett volna a túlélésre.

Nekem már az is fura hogy Xena megúszta. Hiába volt olyan fejlett a római orvostudomány de egy egész hasat(gyomor, belek stb) átszúró kardba csak a nagyon-nagyon szerencsések nem haltak bele. Ha túl is élik magát a sérülést a sérült has és belek meg ki tudja mi minden miatt késõbb iszonyú kinok között halt meg a sérültek 99%-a.
vixo
A szelleme fog visszatérni a 6.részben, mint félig fej nélküli Quintus! 😄 😄

desigo
Apró vágás,akár borotválkozás közben is megesik az ilyen <#idiota>
Sir Quno Jedi
Namost a rómaiak akkora genyók, hogy egy ilyet SIMÁN túlélnek. Láthatod a sorozatban mit kibírnak?! 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Cucmey
Azér nekem elég durva sebnek tûnik. 😄D

Cucmey
Igazából nagyon fejlett volt az orvoslás a Római birodalomban. állítólag szürke hályogot is mûtöttek. Biztos az elvágott nyaki ütõeret is sikerrel gyógyította egy egyszerû rabszolga. 😄D

Volt egy ragtapasz meg egy kis feltöritlenítõ a zsebében és amikor Spartiék nem néztek oda gyorsan rárakta a sebre. Logikus nem? 😊
Varo/Jai Courtney lesz Willis partnere a DieHard5-ben, mint a fia, gratula neki
egyértelmûen batiatus vitte sztem a pálmát

Kongy
Hidd el, Ashur bevarrta a nyakát 😄DD

Cucmey
Átvágott nyakkal érdekes lenne 😄D

davidka003
Batiatus a 6. részben tér vissza, nem halt meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

szucsy89
Nekem Batiatus volt a fav, sajnos õ már nincs 😄

Én is Mirára szavazok mint legjobb nõ 😄
desigo
Ilithya nem gyenge amit lemûvel.
Nélküle unalmas lenne az egész.
Kongy
Jöhetne már az Ep5 PreAir-je...

Én már kifejezetten szurkolok neki. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DaemoonHunter
ezt adom
többek közt õ az egyik aki nélkül a sorozat semmit se érne 😊

ForzaInter
ashur a legnagyobb arc😄

Yo, Bitch!

Kongy
Azt adom (Y) Mira a legjobb <#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jóhogy csalódott a Doctore, hisz rájött, hogy a felesége halála elõtt még megcsalta Gannicus-szal... meg aztán Ashur még ki is színezi picit a történetet.

Ilithya jo nagy ribanc 😄 Amugy meg Sparti csaja a legjobb szerintem.<#pias>

Glaber szerepe kimerül a loser képében... Batiatus sokkal jobb karakter volt szerintem, Glaber a közelébe sem ér sajnos.
.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én Doctore-Gannicus találkozásra leszek kíváncsi, ugye Doctore kicsit cslódottan nyiatkozott a nõkrõl Crixuséknak

Sir Quno Jedi
Nekem hiányozna Glaber a sorozatból. Van egy stílusa, jó gonosznak és õt is mindig szopatják, mert nem elég jó politikus. Próbálkozik, de mindig felsül (ami nem csoda, ilyen háttérrel).

Amúgy szvsz. nem hülye Lucretia. Azzal hogy most "segít" Ilithyának, tulajdonképpen ki fogja csinálni, hiszen ha összeugrassza a férjével és pluszban felhasználja amit tud a gyilkosságról, amit elkövetett, meg bevet még ezt-azt, akkor simán kicsinálja a csajt. Galber meg ráadásul segített neki, tartozik neki ennyivel amúgyis (bár nyilván ez nem érdekli különösebben).

Cucmey
Én azért rendeznék vele egy ünnepséget az Istenek tiszteletére! 😄

Kongy
Egyszerû CGI-vel meg lehetne oldani, nem kerülne olyan sokba szerintem. Amúgy elég szolidak a lázadók által bejárt helyszínek... nagyon látszik, hogy egy díszlet az egész :S de egy sorozattól nem is szabad többet várni, nem a létfontosságú, és ettõl függetlenül nagyon jó Vengeance, egy panasz nem érheti.

@gabo91

Most mit mondhatnék... Ilithya nem az esetem 😛 Szóval szubjektív, hogy ki a jó nõ. Azért azt nem mondom, hogy rossz, egyszerûen csak nekem nem az esetem.

ForzaInter
happy end semmiképp sem lehet a mivel megtörtént eseményen alapul

Yo, Bitch!

Cucmey
Ehhez kapcsolódva akit érdekel egy kis történelem:

Venatio

Cucmey
Erröl jutott eszembe....
Állatok ellen egyszer sem harcoltak még az arénában. Mint pl a Gladiátorban. Gondolom rengeteg pénzbe kerülne megcsinálni. Kár mert látványos lenne..

gabo91
1. Ilithya meg ne haljon, õ a legjobb nõ az egész sorozatban :p azok a fürdõs jelenetei létfontosságúak a sorozatba 😄

Na de, szerintem életben marad õ. Egyszer már megmenekült így tuti hogy még egyszer lesz akkora szerencséje (plusz jól tud helyezkedni). Lucretia hát lehet, hogy Ilithya apjával összemelegedik. Ashur a végén megdöglik majd mint egy patkány. Olyant tudok még elképzelni, hogy most mivel sparti megmentette cryxus nõjét, a végén cryxus menti meg majd spartacus nõjét, sparti feláldozza magát, hogy õk megmeneküljenek. Mondván hogy õ miatta vannak ott stb. stb.
cryxus megmenekülésére pedig olyasmit tudok elképzelni, hogy aránába küldik õket (lényegtelen hogy együtt egyedül egymás ellen állatok vagy katonák ellen) kapnak fegyvert mert nem kivégzést akarnak, hanem cirkuszt, hogy a nép jól szórakozzon. És mivel a népnek nagy hatalma van, ha cryxus legyõz mindenkit mit lehet tenni? üvölt a tömeg õt akarja... kivégezni ott helyben... elégedetlenség... valamelyik lannista befogadja és õ küldi arénába... aztán majd valahogy kimenekítik.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;