Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Pallosal és oroszlánnal meg minden.
Az Lesz a Apokalipszis felé vezetõ Útunk Utolsó lépcsõfoka😊
De nem akartam eltérni a fórum témájától.
És az is lehet, hogy dél amerikai, afrikai, szibériai börtönökben játszanak hasonlókat a beteges, korcs börtönõrök szórakoztatására, de hogy hivatalosan nem fognak ilyet rendezni, az biztos.
Ehhez baromira kevés akármennyi médiahátszél is.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Apropó! Azoknak akik szeretik Ilithyát 😄
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
vicceltem
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Egyet értetek vagy nagyon elvetemült vagyok? 😄DDD
Viszont vannak csodák, volt aki azt is túlélte, hogy fejbelõtte magát. Szal. lehet, hogy Lucretia tényleg az istenek kegyeltje, vagy csak oltári mázlija van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lucretia visszahozatala azér annyira nem volt valótlan hogy egy filmbe ne lehessen bevállalni de azok után ahogy a Bobby is visszatért a Dallasba nem lepõdnék meg Battiatus feltünésén sem. 😄DD
Mellesleg ha Batiatus egy 21 századi kórház sebészetén kapja ezt a sérülést akkor is 0% esélye lett volna a túlélésre.
Nekem már az is fura hogy Xena megúszta. Hiába volt olyan fejlett a római orvostudomány de egy egész hasat(gyomor, belek stb) átszúró kardba csak a nagyon-nagyon szerencsések nem haltak bele. Ha túl is élik magát a sérülést a sérült has és belek meg ki tudja mi minden miatt késõbb iszonyú kinok között halt meg a sérültek 99%-a.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Glaber szerepe kimerül a loser képében... Batiatus sokkal jobb karakter volt szerintem, Glaber a közelébe sem ér sajnos.
.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy szvsz. nem hülye Lucretia. Azzal hogy most "segít" Ilithyának, tulajdonképpen ki fogja csinálni, hiszen ha összeugrassza a férjével és pluszban felhasználja amit tud a gyilkosságról, amit elkövetett, meg bevet még ezt-azt, akkor simán kicsinálja a csajt. Galber meg ráadásul segített neki, tartozik neki ennyivel amúgyis (bár nyilván ez nem érdekli különösebben).
@gabo91
Most mit mondhatnék... Ilithya nem az esetem 😛 Szóval szubjektív, hogy ki a jó nõ. Azért azt nem mondom, hogy rossz, egyszerûen csak nekem nem az esetem.
Állatok ellen egyszer sem harcoltak még az arénában. Mint pl a Gladiátorban. Gondolom rengeteg pénzbe kerülne megcsinálni. Kár mert látványos lenne..
Na de, szerintem életben marad õ. Egyszer már megmenekült így tuti hogy még egyszer lesz akkora szerencséje (plusz jól tud helyezkedni). Lucretia hát lehet, hogy Ilithya apjával összemelegedik. Ashur a végén megdöglik majd mint egy patkány. Olyant tudok még elképzelni, hogy most mivel sparti megmentette cryxus nõjét, a végén cryxus menti meg majd spartacus nõjét, sparti feláldozza magát, hogy õk megmeneküljenek. Mondván hogy õ miatta vannak ott stb. stb.
cryxus megmenekülésére pedig olyasmit tudok elképzelni, hogy aránába küldik õket (lényegtelen hogy együtt egyedül egymás ellen állatok vagy katonák ellen) kapnak fegyvert mert nem kivégzést akarnak, hanem cirkuszt, hogy a nép jól szórakozzon. És mivel a népnek nagy hatalma van, ha cryxus legyõz mindenkit mit lehet tenni? üvölt a tömeg õt akarja... kivégezni ott helyben... elégedetlenség... valamelyik lannista befogadja és õ küldi arénába... aztán majd valahogy kimenekítik.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”