Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amint a mellékelt példa mutatta a leggyengébb láncszem is hazavágott volna egy 20-30 mai kiskatonát😄

Hát jaja, abszolút igaz volt. 😊
fejnelkuli
Kellett már neki az, hogy egy kicsit a porból ki emelkedjen! Aztán a Ténsasszonyt is jól megcsinálta! 😉

Sir Quno Jedi
Az viszont tényleg kérdéses, hogy a soktízezres sereg mikor lesz meg ezeknek a rabszolgusoknak, mert most kb. egy osztályteremben is csak szellõsen lõdörögnének. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ami igaz is volt, õt tartották a leggyengébb láncszemnek. Fõleg mikor lenyomorodott.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

az Ashuros alázás odavert rendesen!

ForzaInter
szerintem is rohadt jó rész volt.

ashur továbbra is a legnagyobb kedvencem, remélem õ nem hal meg..

glaber meg tiszta batiatus már😄

Yo, Bitch!

Nem tudom mi bajotok volt ezzel a résszel nekem nagyon is tetszett.
jaja az ütött!

Az nagyon tetszett, ahogy Ashur még be is szólt Glabernek, miután lerendezte a katonákat, hogy õ csak a legalja volt a ludus gladiátorainak. <#vigyor>
Sir Quno Jedi
Semmi baj nincs a római katonákkal. Jól képzettek és alakzatban, csatatéren, a szokásos harcmodorukban szinte legyõzhetetlenek. Ellenben ember-ember elleni küzdelemben, vagy egy erdõben futkosva szanaszét kb. semmi esélyük egy képzett galdiátorral szemben. Reális, azokat meg erre képezték ki.

Kb. ha jól képzett közkatonákat ma összeengedsz egy profi kommandóssal, ledarálja õket lazán, mert más módon küzd.

desigo
Kicsit kevésnek éreztem amit a profi katonák nyújtottak.
Ashur begyûjtötte a karperecet hátha jó lesz még valamire...
RatBaG
glabe bedurvult 😄DD
kb két rész alatt a kedvenc karakterek listájának elejére került, pedig eddig untam a fejét.
btw ashur is milyet villantott már! tényleg papírkutyák ezek a római katonák.

Per Aspera Ad Inferi.

Sir Quno Jedi
A domina úgy nevelte, hogy tartsa meg a szüzességét és így õ majd a megfelelõ idõben a megfelelõ célra tudja beádozni. Csakhogy a kislány összefeküdt Crixus-szal. Azért sem örült volna a domina, ha bárki mással lefexik, de Crixus az õ "szeretõje" (szerinte) volt és pöppet féltékeny volt rá.

A szõke csaj pl. a fõnök mucusa volt, na azt kefélték eleget, így szegény ahhoz szokott, hogy a testével mindent elérhet. Ezért is lett a vége ez...

desigo
kész a felirat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://spartacushun.blogspot.com/2012/03/felirat-spartacus-s02e06-hdtv720p.html
Jó de Naeviát eleve úgy nevelték hogy megtartsa a szüzességét stb. Dehogy erõszakolgatták amíg a domina szolgálóleánya volt hanem inkább "úri rabszolga" módon élt.

Ez ment szét amikor megbüntették.
Az erõszak és a megaláztatás minden korban ugyanazt jelentette, Ehhez sztem nem lehet hozzászokni, csak belehalni.

az "ingerküszöbük" kicsit magasabb volt abban a korban az embereknek ám....

"Amúgy gyakori azon nõk között, akik erõszak áldozatává váltak, hogy soha többé nem képesek normális életet élni (fõleg nem szexuálisan).persze!,de ez kb. párszáz éve van igy.....a római korban kb. a nõk megerõszakolása kb. olyan gyakori tevékenység volt mint a KV fõzés ma....nem is beszélve,hogy rabszolga volt tehát már jópárszor megerõszakolhatták.....

Naevia kb. úgy viselkedik mint egy 21. századi budai milliomos lányka aki patent családban nõtt fel épp a másod diplomáját csinálja a SOTE-n és a konzultációról hazafele megerõszakolja 2 csöves....

Visszavonom, végre volt egy kis dual wield. 😄 A szöszit sajnálom amúgy, jól nézett ki... 😞
Cucmey
Glaber bedurvul... 😄D Érdekesnek tûnik a 7. rész.

Szolnokboy1

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

en arra vagyok kiváncsi hogy a többezres csatákat hoy fogják majd megjeleniteni, még mindig tizen huszan lõdörögnek csak együt

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Cucmey
Egyetértek! Bár a régi színésznõ szerintem jobb volt.

Sir Quno Jedi
Mit nem lehet rajta érteni? Egy jólnevelt, naív szûzlányka volt, a domina kedvence, aki úgymond maga nevelte ki. Erre összefeküdt a menõ gladiátorral, majd szépen ezért megbüntették, megerõszakolták és körbeküldték Batiatus üzletfeleinek, hogy azok is megerõszakolhassák, végül benyomták a bányába éhezni, dolgozni, míg meg nem döglik (és gondolom ott is elõbb jól megerõszakolták, megalázták, megkínozták) stb. Namost egy jobbérzésû nõt ennek a felével is egy életre tönkretesznek.

Amíg ezen nem jut túl (ha egyáltalán túljut), addig nem képes férfival intim helyzetbe kerülni, mert azonnal feltörnek az emlékek és pánikba esik. Épp ezért most bosszút akar, úgy véli, hogy vérrel moshatja el, vagy tompíthatja az emlékeit és ha megtanul harcolni, akkor soha többet senki sem nyúlhat hozzá az engedélye nélkül (vagy legalább meg tudja magát ölni elõtte). Megöl minden rómait ha kell (igaz ettõl valójában nem lesz könnyebb neki).

Amúgy gyakori azon nõk között, akik erõszak áldozatává váltak, hogy soha többé nem képesek normális életet élni (fõleg nem szexuálisan).

Kongy
Nekem kicsit ez a 6. rész olyan barátok köztösnek tûnt 😄 De azért történtek érdekes dolgok. Naevia viselkedését meg egyszerûen nem értem... Nekem továbbra is az 5. rész az etalon.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sir Quno Jedi
Szentem tök korrekt kis rész volt. Glaber végül ugyanahhoz a módszerhez folyamodott, mint anno Batiatus és még a maga módján rendes is volt, mert elõtte tett egy ajánlatott... Õ megpróbálta... 😄DD

desigo
+1
elõzõ árnyékába se ér...
davidka003
Legújabb részt még nem láttam de a többi alapján tényleg szar.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

cáfoljatok meg,de ez az új Naevia kegyetlen szar:S meglátom is elakarom tekerni annyira idegesitõ a rinya feje:S))

Cucmey
A facebookos oldalon már vannak fenn új képek a 7. részbõl.

eddig talán a leggyengébb rész volt ez szerintem. semmi érdemes nem történt benne,kivéve 1-2 hajszálnyi változást.

Tényleg, errõl jut eszembe: nekem ebbõl az új évadból hiányzik nagyon a 2 kardos harc Spartacustól!
Kár. Mármint nem az, hogy létezett, hanem, hogy keveset lehet tudni róla. 😊 Kíváncsi lennék egy Szpartival való összecsapásnál melyikük gyõzne...<#vigyor> Már csak a hasonló harcstílus miatt is. (Bár gondolom a valóságban nem nagyon voltak ilyen dual-wield harcosok, nem? <#fejvakaras> )
Jim Morrison

e06 hoz trrnt link?:o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

öregharcsa
Ezek szerintem rabszolgavadászok lesznek, amolyan fejvadászok vagy mi...

http://pspfilez.extra.hu/

PetruZ
Az imdb alapján, ha jól kombinálok, õ egy Lugo nevû új karakter lesz, aki az évad végéig szerepel a listán.
Õ fog elõbújni a kútból:

nem tudom ki ez de ha jól látom Glaber mögött ott van az a fickó a kocsmából aki látta Gannicust kúrni <#fejvakaras>

PetruZ
Hát a vezúvi csata inkább volt megfutamítás, mint mészárlás, úgyhogy akár el is menekülhet, hogy aztán minden címétõl megfosztva gyûlölködjön tovább mondjuk Crassus talpnyalójaként. 😊
PetruZ
Emlékszem egy olyan jelenetre (lehet, hogy rosszul), ahol Glaber "lent" van. Lehet, hogy más okból, de én erre tippeltem. 😊
A full évados elõzetesben az a jelenet nem a 5-ik részi arénás zúzást mutatta?
Hát az se kizárt. De akkor jódarabig raboskodik Glaber, mert az késöbb történik. Szerintem méltóbb lenne, ha Vezuvi csatában veszne oda.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

PetruZ
A korábbi full évados elõzetes alapján
Glaber az arénában végzi, amikor Spartacus 300 fogoly rómaival rendezett játékokat Crixus halálának tiszteletére
. Legalábbis nekem így tûnt. 😊
Spartacus lezuzza a Vezuv lábánál, mikor a híres "liánon lemászok, hátba támadom" taktikával nekirongyol Glabernek. Szerintem ezzel lesz vége ennek az évadnak. Hogy a csatában Glaber meghalt-e vagy sem azt nem tudom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Glaber haláláról lehet tudni valamit? Vagy csak annyit hogy ráfaragott amikor ezt hitte lezúzhatja Spartacust.
Mert ebben az esetben is jöhet az írói szabadság valami változatos legyõzés és halálnem képében.

Mellesleg érdekelne hogy milyen jó harcos. Vagyis hogy a testõrei nélkül meddig bírná Spartacus ellen. Anno még Batiatus is le bírt nyomni 1-2 gladiátort bár lehet hogy csak szerencséje volt.
PetruZ
A leírások említik, mint a lázadó vezérek egyikét és hogy Crassus légiói ölték meg mintegy 12,000 emberével együtt, de semmi egyéb nincs róla, úgyhogy a készítõk bõven élhettek az írói szabadság eszközeivel.
Igen. De a nevén kívül nem sokat tudni róla. Õ is részt vett a Spartakus féle lázadásban.

Õ egyébként létezõ személy volt?
Csacsi
Nekem Ilythia egyik szolgájának tûnt.

Gondolom Glaber büntet 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Cucmey
Szerintem nem õ. Névia barnább. 😄