3763
-
#2643 S. DeKnight interjú a fináléról, erősen spoileres annak, aki még nem látta! Kiderül az is, miért kellett eltakarítani ennyi főbb szereplőt és hogy kik lesznek a fő manusok a következő évadban.
-
#2642 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazad lehet... Mondjuk nekem az tényleg csoda számba menne hogyha ekkora vérveszteség után megjelenne a 3. évadban. :DD Mondjátok azt hogy perverz vagyok de már sokadjára nézem eg ahogy Gannicus kinyirta az egyiptomit meg ahogy Sparti lenyomta a kardot Glaber torkán. :DD -
#2641 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont Lucretia elküldte az őröket az orvosért, úgy szabadult meg tőlük...és hát ő is túlélte az első évad végi "abortuszát", pedig őt utána nem egy medicus stoppolta össze, csak Ashur...az öngyilkosságot meg egyetlen dolog motiválta...valóban megkattant a történtek hatására, és gyakorlatilag csak az volt az egyedüli mozgatórugója, hogy egy gyermekkel járulhasson Batiatus elé a túlvilágon -
#2640 Wikipédia szerint Glaber még haditervet se készített :DD Bezzeg a Vengeance-ben.. xd -
#2639 Ja bocs. Róla sem találtam semmit én sem. -
#2638 Ashur is? Mert róla sem találok semmit. -
#2637 Lucretia, Ilithyáról nem tudni. a többi főbb szereplő mindegyik élt. -
#2636 Arról van valahol valami info, hogy igazából melyek azok karakterek akik léteztek és azok akiket az írók találtak ki? -
#2635 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még annyit hogy azér elismerésem a készítőknek hogy volt vér a pucájukban ilyen szintű karaktereket kiírni a sorozatból. -
#2634 Egyébként hihetetlen egy rész volt. Le a kalappal. Gannicus a király!! Ahogy röhögött az összecsapás elött... Hatalmas volt :DD -
#2633 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez igaz. de Oneomaust eltaláltam. :DD Amugy Ashurt kurvára sajnáltam. Majdhogynem azon kaptam magam hogy Névia ellen szurkolok. Nyilván utána Crixus ledarálta volna de mindegy. Doctorét majdnem megsirattam hiányozni fog. Ilithya szerintem halott. Ha jól értelmeztem Lucretia császármetszést végzett hogy finoman fogalmazzak. :DD Azt pedig egyedül senki nem éli túl. Bár voltak már csodák a sorozatban. :DD Glaber tiszta sor... Meg kellett halnia. Mirát is sajnáltam jó kis csaj volt.
Akit kurvára nem értek az Lucretia. Nem értem mi volt a motivációja az öngyilkossággal mikor mindenkit eltakarított az útjából. nyilván Ashurrol nem tudhatott mer az ókorba nem volt telefon. :D -
#2632 menjenek a faszomba a készítők, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a legkirályabb karaktert Ashur-t így nyírták ki:( persze majd egy nő megöl egy gladiátort, tök reális.. meg ahogy megoldották, nagyon szar volt az egész.. RIP ASHUR ÉS DOTTORE 2 rohadt jó karakterrel kevesebb:( nagy kedvenceim voltak..
ezt leszámítva nem csalódtam a fináléban, rohadt jó volt! -
#2631 Nálam is túlélte! Meg szerintem,aki figyelmesen nézte a finálét mindenkinél! Érdekes,h nálad nem. :D -
#2630 Mondjuk azért arra kíváncsi leszek, hogy amikor légiók ellen fognak harcolni, hogy fogják megoldani a dolgot. Most is volt mindegyik oldalon kb 10-15 ismert fej a többi 15-20 statiszta... de légióknál már 100-100 ember kellene... Ne úgy legyen mint az arénában a közönség... az kicsit ócska lenne. -
#2629 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én mondjuk Ilithyia halálára nem vennék mérget, és szerintem Varinius is túlélte a dolgot, csak hát már sosem lesz az a nők kedvence, viszont profil nézetből nézve eljátszhatja Freddy Krueger-t -
Prof William #2628 Ha tartják a színvonalat akkor szerintem lehet 4. évad. Elég egy kicsit beletúrni történelemkönyvekbe, hogy találjanak valakit akit glaber után zúzott le spartacus. Ha elég karizmatikus arcot választanak neki akkor nem lehet gond. Na meg ha a szaxkavarások szintje is hasonló marad. -
hapi #2627 Ez a Spartacus nem valami gagyi tucat sorozat... -
Prof William #2626 Úgy olvastam ha sikeres lesz (aminek nehezen képzelem el az ellenkezőjét)akkor 4 évadot terveznek. Szóval vagy jön valami alrómai akit majd csúnyán kinyírnak a 3-as végén vagy jön Crassus de akkor az lesz az utolsó évad. -
G_ArchAngel #2625 Ha mar csak 1 evad lesz, akkor Marcus Lucinius Crassus lesz a legiok vezetoje. -
G_ArchAngel #2624 Screenshot kellett volna, mert nem volt ott, elb_szatm:/ -
#2623 Egyébként kit küldenek Rómából a következő évadban? Csak teljesen ismeretlent, újat tudnak, mert mindenki halott... -
#2622 ? nem értelek...
Mira is ott van -
G_ArchAngel #2621 Mira nem halt meg:|
vagy csak lustak a Spartacus Wiki szerkesztoi, mert a tobbiek mar 'listan vannak' -
#2620 -
#2619 Hihetetlen egy rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnálom Mira-t. Kemény egy nő lett belőle amióta íjazik. Naevia is ügyesen elbánt Ashural. Női szarkeverés ebből sem maradt ki. Lucretia szépen benyalizta magát Ilithyia-nak az eltette az útból Ashurt, majd a végén mégis átvágta...bár lucretia így vagy úgy de ment volna a szakadékba...
Bírtam Ashur poénját: "azt hiszed megváltozik ettől valami? a halálom nem gyógyítja be a sebeidet. És a belé rakott farkam emlékét sem, ... sem azt ami utána jött...hahaha
Végül kicsit aránytalan volt a halálozás szerintem. Banner csere szükségeltetik.
Jobb oldalon mindenki halott, balról meg csak egy. :D jó ez így.
Várom a folytatást! -
#2618 Hát, most így belegondolva már nincs nagyon :DD -
#2617 Ne, csak őt ne... kár érte jó teste volt... -
KaBuTo666 #2616 Van még nő, akire kiverheted! -
#2615 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fasza most olvasom hogy Ilithyia is meghalt... Írókat fejbe tudnám verni legszívesebben. -
#2614 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kurva életbe, hogy megint kinyírtak minden normális szereplőt. Legjobban lucretiat sajnálom :(( -
hapi #2613 felirat kész
http://spartacushun.blogspot.com/ -
#2612 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spartacus lenyomta a kardját a tokrán ;) -
Prof William #2611 Glaber megmurdelt legalább az utolsó részben? Remélem nem akarják ilyen évadokon átívelő roszarcnak tartogatni... -
#2610 Engem inkább az zavar vele kapcsolatban, hogy korábban végig kétkardos volt (még a Vengeance elején is), most meg folyamatosan kard + pajzs kombót játszik. Lehet, hogy Liam-ot képtelenség volt normálisan felkészíteni...
-
JackMeadow #2609 spartacusra legalab adtak mellenyt h a csoffatak teste ne laccodjon -
suba53 #2608 Szerintem is teljesen korrekt volt így a megoldás. Végül is nem dokumentumfilmet készítettek, hanem játékfilmet, amibe nagyon sok minden belefér. -
#2607 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elolvastam, tudom, hogy a wiki-ből schmittelted ki. :) De azt is nézd meg, hogy a valóságban Varinius csak Glaber után próbálkozott Spartacus kifüstölésével, de rajtavesztett, és a két praetor elleni küzdelmek során (illetve a téli kiképzés alatt) halt meg valamikor Oenomanus. Nem tudni, mikor és hol, egyszerűen nem írnak róla. Tehát itt összevontak két (három) sztorit és egyben mesélték el, a saját interpretációjukban.
Nekem nem volt bajom ezzel a megoldással.
-
G_ArchAngel #2606 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elolvastad, amit bemasoltam? Nincs pontosan megemlitve mikor halt meg, de nem ebben a csataban, mert a kesobbi fosztogatasoknal meg emlitik.
Szoval kiscica:) -
#2605 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincs róla feljegyzés, hogy hol és mikor halt meg, egyszerűen eltűnik mindkét fő műből a téli időszakban. Csak feltételezés, hogy harcban esett el. Tehát nyugodtan bevehették ide és szerintem jól is csinálták meg.
De igazából felesleges erről vitázni, hiszen Glaber is ekkor "tűnik el", ők meg kinyírták. Pedig egyik történetíró sem írta azt, hogy Glabert a rabszolgák ölték meg. Tudjuk, hogy a rómaiak szerettek kihagyni kellemetlen dolgokat az írásaikból, ez is ilyesmi lehet.
Varinius-t meg az előző részben ölték meg, holott róla leírták, hogy megúszta a támadást és elmenekült. De a további sorsa neki is ismeretlen.
Szóval kisnyúl. :)
-
G_ArchAngel #2604 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Oenomaus fell in an early battle even before his fellow commander, Crixus, died, possibly during the winter of 73-72 BC when the slave armies were plundering cities and towns in the south of Italy."
Jelenleg se tél nincs, se a dél-itáliai városokat nem fosztogatták még.