Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baszki azért tartsuk már be 3 napig a spoiler tag használatát... de ez vonatkozik az utánad következõ hsz-ra is -.-"
miért nem lehet spoilert használni?? 😮
szétspolerezitek itt a töbieknek a dolgot 😄

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

szucsy89
Majd leszakadt a pofám olyan jó rész volt... 😛
hatalmas kép, a legjobb amikor szépen kicsusszant az agy😊

gabo91
Jó rész volt. Hatalmas volt mikor crixus támaszkodott a falnél elégedett pofával majszolta a darab húst, közben a germánok meg egymást verték... majd meglátta asszonyát egybõl bevadult 😄

Végén mikor spartacus elmondta a miheztartást, Agron mekkora kis buzi volt. Komoly gondjaik fognak még akadni a germánokkal :S

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

CalebJoe
ja tiszta Mortal Kombat kivégzés volt<#eplus2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk félbeszakították a témázást... annál rosszabb pedig nincs! 😄
Hát ez hullajó rész volt. Arclevágás Rulez😊

Glabernek meg csak meglett a kiscsaj 😄

Cucmey
Nekem nagyon bejött ez a rész. Lehet perverz vagyok de mikor Sparti kettévágta a csóka fejét még a hideg is kirázott olyan jó volt. 😄D
Gannicus meg... Óriási!!!! 😄D

aztapicsa Gannicus nem szarral gurigázik😛

Gannicus has made his decision... <#eljen> <#worship>
Jó kis rész volt, tetszett!
PetruZ
Igen, terv szerint jövõ január megint.
A hetedik rész is hozza a színvonalat.

Ez a sugárzási rend pont jó.
Amint vége, jön a Trónok harca.
Nem maradunk néznivaló nélkül egy ideig.

A harmadik évadra megint egy évet kell várni?

vixo
Airdate:
8. Balance - Mar. 16, 2012
9. Monsters - Mar. 23, 2012
10. Wrath of the Gods - Mar. 30, 2012

Az utolsónak eléggé beszédes címe van, nyilván epic lesz. ^_^

Köszönöm! még annyit kérdeznék, hogy az elkövetkezendõ hetekben lesz majd szünet vagy minden héten kapunk új részt?

elõttem szolokhoz csatlakozom én is...
úgy kell nézni a sorozatot ahogy kiadták!
ha valaki megnézi a vér és homokot elsõre aztán az aréna Isteneit akkor lesz ütõs a sorozat hiszen jó lesz látni,hogy a már általunk kedvelt szereplõ hogyan és mikét került oda ahova, esetleg olyan cselekményt követett el amire nem is gondolnánk 😄
Csacsi
10 részes lesz.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szerintem is. Történetben a gods of the arena volt elõbb, de azt teljes mértékben csak a blood and sand megnézése után lehet érteni.
RatBaG
a blood and sanddel érdemes kezdeni akkor is, úgy lesz érdekes igazán az elõzmény...

Per Aspera Ad Inferi.

na most akkor melyik ? 😄

Punker
0. gods of the arena
1. blood and sand
2. vengeance

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

toysoldier
1. blood and sand
2. gods of the arena
3. vengeance

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

sziasztok. most kezdenék bele ebbe a sorozatba..csak nem tiszta,hogy melyik évaddal kell kezdeni.. Aréna isteneivel vagy Vér és Homokkal?

ashur jobban játsza a szerepét mint spartacus... szerintem
az egyiptomi volt az aki a tömlöcbõl felmászott? (eléggé buzis kinézete van szegények)
ashur szép kis csapatot gyûjtött össze xD
basszus ashurt elsõre meg se ismertem 😄 tök fura volt arcszõrzet nélkül látni...

ez a sorozat a 3.résztõl kezdve egyre jobb és jobb!
hány részes lesz ez az évad? 12?
Cucmey
hát erre marha kiváncsi leszek. 😄

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n4Thv7Wuczc

bocs hogy igy de nem akarta beszurni a videót

Ütõs rész volt, Ashur új arca kissé szokatlan.
Cucmey
néha már a nyelvemre jön nekem is. 😄D
meg a "bassza meg egy talicska apró majom" a Maffiózókból. 😄

ForzaInter
batiatus szállóigéje volt😄

Yo, Bitch!

RatBaG
nem túl gyakori, de nekem valamiért ez beégett az agyamba: "remove yourself from fuckin sight"
ha jól emlékszem, így volt 😄

Per Aspera Ad Inferi.

jugen
http://hu.wikipedia.org/wiki/Spartacus_(gladiátor)

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Cucmey
az eddigi három évadot figyelembe véve szerintem még mindig a Jupiter's cock kifejezés vezet. 😄DD

Tényleg... igazad lehet! 😊
Szolnokboy1
egyik sem. 😄 az "absent" és a "such" a nyerõ. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Szerintetek melyik kifejezés hangzik el legtöbbször ebben a soriban? <#smile>
Mert nekem az "I would have words" meg a "see to it" nagyon gyanúsak! <#vigyor>
PetruZ
Most volt csak érkezésem megnézni a 6. részt, jó volt ez, nagyon is. Glaber és Ashur volt elõtérben, ami nem is baj, sokat fejlõdtek, fõleg Glaber, kezd "igazzy" római lenni, a sima kis gyûlölködõs s*ggnyalóból valódi szemét gazemberré vált, aki végre a saját kezébe vette a dolgokat. 😊 Ashurról írták az FB-n, hogy akkoriban a borotválkozás elég luxus volt, tehát a sima arc tehetõs, vagy fontos embert jelzett, és láthatólag õ ezt teljesen ki is élvezte (szó szerint).
PetruZ
Cucmey
Ashur nagyon jól nyomja. Glabert is egész megkedveltem. Ha esetleg meghal idény végén azért sajnálni fogom. 😄D

vixo
korrekt rész volt, nekem tetszett. végén: Ashur being Ashur 😄

Referenciaként mindenki nézze meg a John Rambo ( a legújabb)utolsó 20 percét. 😊
Ha innen nézzük a dolgot, akkor igen. Az akkori világ jóval kegyetlenebb volt a mainál.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

persze,de ha úgy nõsz fel,hogy mész az erdõben és dárdával kell elejtened a vaddisznót amit helyben fel kell koncolnod meg feldolgoznod és tini vagy gyerek korodban elvisznek katonának egy 20 évre az sokkal edzettebb mint a mai világban ahol szinte még sorkatonaság sincs a legtöbb országban ,vagy ha van is az is kb. bohóckodással egyszintü:p Nem mondom 1-2 afrikai országban már gyerekek is láthatnak élhetnek át olyan dolgokat mint mondjuk a spartacusi idpkben az átlagemberek naponta😛

Viszont ha ellenséges tûzérség közéd lõ, ott azatán szó szerint röpülnek a végtagok és a belsõségek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az ölés elleni gát akkor is megvolt. Ami azt illeti elöbb lelõsz valakit mint leszúrsz (ha csak nem vagy valami perverz 😊). Ezért is volt rendkívül fontos, hogy mennyire veterán egy egység vagy sem (már akkor is).

Hát 5.56-osal lövöldözni 150 méterrõl meg mikor 20 ezer ember esik egymásnak fejszékkel sztem nem egy kategória😛😊

Hát épp az mondom, hogy szerintem nem csak közelében volt, de túl is tesz rajta, egy WWII háború.
Persze alapvetõen más test-test ellen küzdeni, mint távolról lelõni valakit, de a sérülések szerintem durvábbak egy mai harcban.

tudom hogy a film az nem az igazság😛 ,de hidd el lehet még a filmben sem tudják bemutatni azt mikor egy szüges buzogánnyal arconsonnak valakit melletted 1 méterre😛
Közelében nincs egy ókori ütközetnek mondjuk egy 2. VH-s sztálingrád pedig az azért durva volt.....

az elsõ világháború elején volt olyan ütközet,hogy az emberek képtelenek voltak egymásra lõni!! Aztán rájöttek,hogy ha ember alaku céltáblákon gyakorlatoztatják a katonákat akkor tudják elérni,hogy le is lõjjék egymást!Nah ilyen az ókorban-középkorban nemagyon volt ám😊

Hát pont hogy nem. A durva csonkolások, csak a filmekben vannak, amúgy rohadt nehéz felszelni valakit (csatában). Persze voltak akkor is brutális sebek, de inkább vágot és szúrt sebek. Ellenben egy mai harcban egy becsapódó gránát úgy szétkapja a társadat, hogy a látvány beleég a retinádba. Lõfegyverek is szépen osztanak, fõleg nagyobb kaliberrel.

nah még annyit a témához,hogy ha megnézed abban a korban hogyan nézett ki egy csata meg hogyan néz ki ma akkor egy akkori ütközet egybõl depresszióba taszitana kb. minden mai katonát bármelyik seregbõl.....
úgy röpültek a végtagok/belek/husdarabok 15 cm-re az arcoktól mint szilveszterkor a konfetti😛
a kivégzések,felnégyelések és olyan megalázások,hogy a legdurvább SAW rész is délutáni mókázás azokhoz képest olyan hétköznapiak voltak minthogy lemész a boltba kenyérért kb.
Nem is beszélve ,hogy az egész nép az arénákban csüngött és mint a sorozat is bemutatja ott sem baráti boxmeccsek mentek😛 Ezért mondtam,hogy Naevia kicsit tulreagálja itt a dolgokat😛
Nézd meg Spari csaja úgy belezi ki az agresszorokat,hogy öröm nézni😄
ok ok szuzikének nevelték,de azért a római lakomák sem hétvégi szentmisék voltak biztos látott elég meredek dolgot,hogy ne rinyálja össze magát kétpercenként😛😊

Arnoux
Örülök, h bekeményített Glaber. A szememben õ lett az új Batiatus 😊