Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Glaber akkor még azoknak a békés életét élte akik nem találkoztak Spartacussal.
Viszont Szparti meg lerendezett vagy 5 római katonát egy fakarddal! 😄DD
fuck mmo's..i.,
Amugy sztem Andy sem volt izmosabb az uj Spartinal, csak szalkasabb, jobb volt a kockahasban. Es nem kotelezo Hegynek lenni egy jo harcosnak, ha eleg gyors, es Spartacus inkabb arra hajt, sebesseg es taktika, nem veletlenul tolja dual-weilddel 😊 Bar sztem Gannicus elintezne, ha arra kerulne a sor
fuck mmo's..i.,
Amúgy a Lugo még nagyon brutális, milyen sûrû gyerek már!!! <#ijedt>#ijedt> <#worship>#worship>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ez a kép mindent elárul.
Mit szólnátok hozzá???
Amúgy nem akarom hogy egy ekkora szarkeverõ mint az Ilithya kiszálljon. 😄D
A Trónok Harcában õ Ser Gregor Clegane? Mondjuk tényleg hegy méretû, jó sok anyatejet szívhatott magára hogy ilyen sûrû lett 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Részrõl-részre egyre jobban kitûnik ez.
Arclevágás meg keresztre szögezés odavert...
De azóta nem sok vizet zavart. Vajon mire tartogatják?
Na ilyenkor kéne az edit gomb. Ha van itt admin akkor törölje.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval én a másodikra tippelek.
egyébként két dologra gondoltam még elõzetes elõtt
1.: megölte!
2.: magával vitte
arra én is 😄 csak már látom elõre,hogy a 8. résznek pont azzal lesz vége...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SfNEwVh6KWw
apropó elõzetes.. láttátok már a 8. rész elõzetesét?? Glaber vs. Spartacus meccsre marha kiváncsi leszek.
amúgy egyetértek mindenkivel, brutálisan jó rész volt !
A végére meg nem találok szavakat..
Glaber végre egy igazi rohadék lett, amire számítani lehetett az elõzõ évadban