Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Amilyen nagy pofája volt, szerintem már nem is élne. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Igaz. Ha Glaber nem lett volna akkor Spartacus még mindig trákiában kolbászolna 3-ad rangú harcosként.
Csacsi
Surát Batiatus nyiratta ki. De ha nincs Glaber, akkor egyiküket sem fogják el...szóval legfõképpen Glaberre haragszik.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Surát nem Batiatus nyiratta ki? Így szervezte meg hogy ne legyen kedve elmenni a ludusból.

Glaber akkor még azoknak a békés életét élte akik nem találkoztak Spartacussal.
Mondjuk lehet, hogy Gannicus tényleg képzettebb, meg hát csak lenyomott egy embert bekötött szemmel is... 😊
Viszont Szparti meg lerendezett vagy 5 római katonát egy fakarddal! 😄DD
MeoH
Nem mondom, hogy sima ugy lenne, es valszeg kiegyenlitett kuzdelem lenne. De a lattotak alapjan sztem Gannicus brutalisabb, jobb harcos. De biztos, hogy sok ellenfeluk nincs a sorozatban 😊 És kivancsian varom, hogy Ashur egyiptomija kinek jut.

fuck mmo's..i.,

Nem hiszem, hogy elintézné Gannicus, vagy legalábbis nem lenne sima ügy. Amikor összecsaptak, akkor is kiegyenlített volt a dolog, meg hát azért Szparti is elég szépen kifejlõdött a ludusban, még ha néha nagy mák faktor is kellett neki. 😊
MeoH
Igen, O jatsza a Hegyet a THben. Asszem raillik az a szerep is 😊 Es igen a Lugo gyerek es szep szal bikanyaku parasztgyerek 😛

Amugy sztem Andy sem volt izmosabb az uj Spartinal, csak szalkasabb, jobb volt a kockahasban. Es nem kotelezo Hegynek lenni egy jo harcosnak, ha eleg gyors, es Spartacus inkabb arra hajt, sebesseg es taktika, nem veletlenul tolja dual-weilddel 😊 Bar sztem Gannicus elintezne, ha arra kerulne a sor

fuck mmo's..i.,

Basszus, tényleg, a Hegy! Hát ezért volt olyan ismerõs a búrája... még mielõtt Szparti "leszabályozta". <#eplus2>

Amúgy a Lugo még nagyon brutális, milyen sûrû gyerek már!!! <#ijedt> <#worship>
Kongy
de az a vicc, hogy direkt takarják a felsõtestét 😄D Andy-nek sosem kellett 😄D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DaemoonHunter
épp ezaz hogy izmosabb, bár lehet a nagy szabadságba felszedett pár kilót valójában is.
ez a kép mindent elárul.

Cucmey
A következõ rész címe Balance lesz. Vajon mért?? Azért mert Spartacus elvágja Ilithya nyakát amiért Glaber megölette Surát és így egyensúlyba kerülnek a dolgok. 😄DD
Mit szólnátok hozzá???
Amúgy nem akarom hogy egy ekkora szarkeverõ mint az Ilithya kiszálljon. 😄D

Vagy sok kengurupörköltet tolt magába.
Így van.
bocs,*magába*

A Trónok Harcában õ Ser Gregor Clegane? Mondjuk tényleg hegy méretû, jó sok anyatejet szívhatott magára hogy ilyen sûrû lett 😊
Kongy
Ettõl függetlenül a Spartacust játszó színész nem olyan izmos, mint Andy volt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sedulust Conan Stevens, ausztrál pankrátor/színész játssza, aki a Trónok harca 1. évadában is szerepelt. A fickó egyébként 214 centi és 143 kiló, így persze, hogy eltörpülnek mellette.
Az zsír lenne.
vixo
errõl volt is szó a sorozat kezdetén,h ha nagyon sikeres lesz (már pedig az lett) akkor 5évadot is megélhet. ^_^

desigo
Egyre viccesebb ahogy Spartacus eltörpül a nagy kigyúrt,izmos állatok között.
Részrõl-részre egyre jobban kitûnik ez.
Arclevágás meg keresztre szögezés odavert...
Sõt ha csak nagy vonalakban követeik Plutharkosz írásait, akkor 5 évadra elég anyag is kijön.
A történelmi adatok alapján legalább 2 évad minimum elvárható.
Az vigasztal csak, hogy utána kezdõdik a Trónok harca 2. évad.
MeoH
Igy van, meg 3resz.

fuck mmo's..i.,

Ne már, csak 3 rész van ebbõl az évadból hátra?
Hatalmas rész volt, ennyi intrikát és cselszövést besûríteni egy részbe nem piskóta. Glaber meg egy vadállat.
MeoH
Gondolom, lesz majd egy epic 1v1je vmelyik gladival es meghal

fuck mmo's..i.,

Ashur egyiptomija elég komoly belépõvel indult.
De azóta nem sok vizet zavart. Vajon mire tartogatják?

látszódik ,hogy spoiler 😄 én észre se vettem csak mikor klikkelni akartam a spoiler gombra akkor látom,hogy ott a szöveg 😄DD
bazz elrontottam! na ezért mit kapok...

Na ilyenkor kéne az edit gomb. Ha van itt admin akkor törölje.
Nem értem mit találgattok ezen:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Biztos hogy nem ölte meg, mert terhes spartacus gyerekével, ezt az aduászt tuti, hogy még ki fogják játszani. A csaj nem halhat meg amíg ez a ziccer nincs megjátszva.
Ebben a sorozatban ha valami fõbb szereplõ meghal akkor ezt premier plánban, és több liternyi vér közben teszi. 😊

Szóval én a másodikra tippelek.
Kongy
hát elvileg Glaber meg akarja ölni, mert megszökött.

PetruZ
De mit zsarolna rajta?
Kongy
és tudom is hogy miért! hogy valakivel zsarolni tudja Glaber-t. 😊)

Kongy
tuti magával vitte, fogadni merek rá

JAJA az elõzetesbõl kiderült.

egyébként két dologra gondoltam még elõzetes elõtt
1.: megölte!
2.: magával vitte
Kongy
Nem kell õt félteni😉)

Valóban nem derült ki, nem mutatták, tehát lehet több dologra is gondolni... ámde ha nagyon izgulsz miatta, és szeretnéd elõre tudni, akkor a Cucmey által belinkelt elõzetesbõl azért kiderül. 😊
daver88
Hatodik rész után mindenképpen sokkal jobban tetszett...a végére egy kérdésem maradt csak, mert ha jól láttam, akkor nem mutatták:

Mi lesz/lett Ilithyiával??

Kongy
Jó rész volt ez a 7-es is, csak kár, hogy az utolsó 10 percben indult be igazán, azelõtt elég langyos volt. 😄 Most meg néztem volna már a következõ részt 😄D Jól ki van ez találva!

ForzaInter
ez még jobb:

😄

Yo, Bitch!

sajnos megláttam mert amit most szedtem le filmet annak a végén ott volt a köv. rész elõzetese... pedig sose nézem meg 😄
arra én is 😄 csak már látom elõre,hogy a 8. résznek pont azzal lesz vége...
Cucmey
ez nekem nem megy. itt az elõzetes:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SfNEwVh6KWw

Cucmey

Cucmey
nem tom szerintem semmi spoilert nem írtam le. minden részbe ketté vágják valakinek a fejét Gannicus meg már az elõzetesben is óriási volt. 😄D

apropó elõzetes.. láttátok már a 8. rész elõzetesét?? Glaber vs. Spartacus meccsre marha kiváncsi leszek.

PetruZ
Ja, ja, rendesen kinyílt a csipája. 😊
viszont Lugo dumája is jó volt 😄
amúgy egyetértek mindenkivel, brutálisan jó rész volt !
A végére meg nem találok szavakat..
Glaber végre egy igazi rohadék lett, amire számítani lehetett az elõzõ évadban