Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mert Spartacus azért magasabb, de tény, hogy izomzatban eltörpül mellette. Lugo meg magasságban valóban eltörpül még Crixus mellett is!!! 😄 Viszont testfelépítésben azért odab*sz rendesen! 😊
Mondjuk a homokos vonalat hagyhatnák már végre. Eddig azt mondom okés belefér. De a mostani rész már nagyon sok volt!
Barca és társai jelenteket meg kivétel nélkül eltekertem. 😄D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A medve nem játék.
Viszont szerintem a harci és szex jelenetek is fontosak. ezek nélkül szerintem "tizenkettõ egy tucat" római sorozat lenne a Spartacus.
mivel Sparti gladiátor nem várható el tõle a Batiatus által hozott cselszövéses/politikai vonal, viszont ez a faszi csak lézeng a képernyõn mintha nem találná a helyét, ezért mondtam hogy még egy komolyabb akciójelenetet sem lehet rá írni, pedig ha már az menne neki elnézõbbek lennének az emberek...
A sztori szokás szerint jó, Glaber egy állat, a többiek meg hozzák az elõzõ évadokban lévõ szintet.
http://pspfilez.extra.hu/
A harcot leszarom, az a legkevésbé fontos ebben a filmben, csak töltelék a népnek, mint ahogy az erotikus részek is. Sokszor az ember szívesen átpörgetné, hogy történjen is már valami. A sztori, meg a szereplõk keverés-kavarása/lelkizése már sokkal érdekesebb.
Ott volt Batiatus. Soha nem kellett igazándiból harcolnia, mégis a legjobb karakter volt az egész sorozatban. Nem feltétlen kell tonnányi akciójelenet ahhoz, hogy egy film érdekfeszítõ legyen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Láttam többen is Andy-t méltatják és igaz nem lehet õt helyettesíteni tökéletesen - megpróbálták, de szerintem nem sikerült.
Most néztem meg a 6.-7.-részt egymás után - hát mit mondjak egy normális akciójelenetet nem lehet írni a fickóra.
A kétkardos párbaj jelenet elvileg egy küzdésben a leglátványosabb, pörgõs, gyors, brutális, hát itt valahogy kitértek mindig a látvány elõl, csak pörögtek/kifordultak és ha történt volna valami ott "vágtak" más kameraállásra. Elsumákolják a fickó bénaságát hiszen nem annyira akrobatikus/látványos a mozgása mint Andy-nek volt.
Ha nem lenne jó a történet szerintem már nem néznék az emberek... összességében romlott a sorozat hangulata bár vannak nagyon jó jelenetek benne.
Ez csak az én véleményem, bocs hogy belepofáztam...
üdv mindenkinek
http://pspfilez.extra.hu/
De még hol lesz az,hogy elmennek északra, majd visszafordulnak, aztán nem jutnak át a tengeren.
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Lassan vége az évadnak,és alig történt valami. Ha így haladnak tovább, 10évad kijön a történetbõl... :S
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenesetre érdekes lesz látni Glabert és Spartacust újra egymással szemben. 😊
Per Aspera Ad Inferi.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
The Gods have blessed us all with news of what is to come in the next season of Spartacus. Julius Caesar and Marcus Crassus – to be played by Todd Lasance and Simon Merrells - will stand opposite Spartacus and the rebel cause!
Majd megint sajnálni fogom, hogy vége lesz. 😞
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑