42868
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #22299
    Annyira nem vágtam hanyatt magam ettől se, mint általában szoktam, amit a csávesz kidobál az asztalra. Ha hasonló gondolkodós zenét keresünk tőle, akkor a Wonderful world, na az állejtős zene, vérprofi álomvilág az egész.
    Ebből viszont elég volt egyszer is.
    De lehet csak ma (vagy mindig) vagyok ilyen hiszti picsa!
  • rain70 #22298
    Szerintem a Helpless remix nagyon jó lett! Engem nem zavar itt.

Viszont te (néha) vállalhatatlan vagy!

Elárulod, mikor nevettél utoljára egy jót? Mert az írásaid alapján , több tényezőt figyelembe véve is gondok vannak nálad, talán nálam is, de én leszarok mindent, és mindenen röhögök, ha kell ha nem, még akkor is, ha elküldenek a picsába, persze nem szemtől szembe! Azt sokan nem mernék meg tenni. Te viszont vér komolyan veszel mindent! És ha most azzal jössz, hogy alapjában véve te egy rendkívül jó humorú ember vagy, aki reggeltől estig röhög, csak itt ebben az el...szott fórumban nem, akkor meg mi a francért jársz ide idegesíteni magad minden szaron? Attól, hogy kiraksz :))))))))) ilyeneket még nem hisszük el, hogy jó kedved lenne. És most bejelented 689-szer is, hogy többet nem jössz majd, mert az a köcsög Rain meg mindenki ellened van? Ugyan már, gyere igyál egyet velem baxod!

A másik. Neon Droid, ha a "nagy" (másoló) Mirko Hirsc-nek is leírtam a nem tetszésemet, akkor most is megteszem, tulajdonképpen számomra egyszerűen valami hiányzik belőle, (nem is tudom ezt másképp leírni) nincs benne olyan, amitől nem mondom rá 2 perc után, hogy ez bizony (dög) unalmas, de ne vegye magára az előadó, EZ SAJÁT VÉLEMÉNY, ettől még másnak nagyon jó lehet, de nálam megbuktak. Electro syntwave meg synthwave spacesynt, ez nekem új, a kettő üti egymást, ráadásul szerintem valahogy nincs tisztában a kedves előadó műfajok és azon belüli stílusjegyekkel. Inkább úgy fogalmazok, hogy...... most ellopom Reynaud metal-jat, akkor van a heavy metal és van a trash, vagy dead. Van a dallamos syntwave, meg a dallamtalan is és van ez, amit NEON DROID készít, számomra már túl KEMÉNY. Ez inkább hard synth stílusjegyeket hordoz keményebb synthpop műfajjal. De ettől ez még másnak lehet jó, nekem nem az nem jön be. Sok sikert!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.25. 13:25:28
  • amaximus
    jaj Drága Reynaud mesterem!
    Ne mááár, minek ez a nagy eszmefuttatás?!
    Általában tévedhetetlen vagy (pont mint én is ) , de most ki kell, hogy egészítselek, bár lehet, hogy a zenei témák -ahogy írod- ráépülnek a "80-as évek disco, illetve synthpop muzsikáira", amik meg a 70-60-50-re így vagy úgy, meg Mozart-Bach-Beethoven-re is felőlem, de ez a topik rohadtul nem szólt soha egy 80-as évek zenéiről. MERT NEM!
    Új italo disco, Új synthwave, ÚJ szintipop, tehát ÚJ, nem 30 éves! Vili?

Értem én (tehát nem vagyok értetlen, legfeljebb éretlen), hogy ritkaság, hidd el, én is sok kibaszott ritka ritkaságot gyűjtök, de ettől még nem terhelem az ittenieket és a szegény SG fórum motort egy totál nem fórumtémába vágó aggastyán korú érdekességgel, csak mert most rányomják majd még 27 db (vagy akárhány) kis szériás műanyagra.

A többire sem azt mondtam, hogy hasztalan, csak hogy nem hozott lázba, tőled jobb dolgokhoz szoktam, csak ennyi volt, ez a véleményem, fenntartom, de 2 év múlva majd hozzad nyugodtan megint a néhány bpm-el ide-oda tolizott Helpless-t! Majd akkor már csak be kell idéznem a mai napot.
    Én megvárom az Mflex remixet (már ha lesz), ő legalább tényleg bele tud rakni valami nagyon újat a remixeibe.

A nehézfém miatt én biztos nem reklamálnék, szeretem azt is, de érthető oka van, hogy nem itt élem ki azon irányú rajongásomat.

Azt viszont nem értem, hogy miért nem akarsz társalogni és miért csinálsz úgy,mintha én provokálni akarnálak, azt kérve, hogy kerüljelek? Zizi vagy? Ez egy fórum, aki nem szereti a társaságot, az blogoljon.
    Na, nem akartam én semmit sem, főleg nem megbántani téged, de véleményem azért még lehet, ugye?

• reynaud #22296
    (The Flirts - Helpless) Újabb 2 év múlva ha remixelik ,engem akkor is érdekelni fog !
    Vizsgázott DJ vagyok és tudom díjazni kollégák jól sikerült munkáit,és úgy gondolom ez a remix nem áll távol a topic zenei témájától,azaz elfér itt!
    Mint ahogy az új Trans-X CD infó sem hasztalan,hiszen ha valaki eddig nem vásárolta meg a 2012-es albumot,most itt a lehetőség hogy pótolja egy vadiúj kiadvánnyal!

Értetlen egy alak vagy, ezeket az infókat nem vállveregetésért dobálom,más célból, privát dolgom miért,megköszöném ha kikerülnétek ,nem kívánok senkivel társalogni!
    Majd akkor reklamálj ha heavy metal zenéket linkelek! :)))
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.25. 11:31:26
  • reynaud #22295
    A topic megjelölt zenei stílusai a 80s évek disco illetve synthpop muzsikáira épülnek!(ezt még hányszor kell leírnom?)

Ez a dal vinylen mega ritkaság volt ,IventiRecords jóvoltából most kedvező áron elérhető: California ‎– Volerei
    A téma aktuális,és valószínű jobb ízlésű (nem téged minősítelek) lemezgyűjtőket érdekel!
  • amaximus
    megszületett HUSO K új zenéje is, melyet úgy ért el, hogy egy picit állított a szintijén, de tényleg csak icipicikét, végülis a bevált hangokat adja, most más cím alatt.

Huso K. - Italodrome

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.04.25. 09:51:04
  • amaximus
    vidik böngészgetése során nemrég belefutottam egy lengyel srácba, aki Mflex fan, és próbálgat feldolgozásokat csinálni többektől is, mármint előadni valami hasonlót,mint mondjuk 1-2 Mflex zene, aranyos kezdeményezés, persze egyelőre inkább csak megmosolyogtató...nyilván távol áll az eredetitől, az apropója ennek a hsz-emnek pedig pont az, hogy az egyik nagyon nagy kedvenc Mflex zeném lett általa porondon, ami -ha jól látom- még itt nem is volt.

a páratlan eredeti
    Mflex - Drive to Magicland (synthmagic)

és az ifjú titán féle előadás cover by David Jacek

• amaximus
    ez egy biztos jó album, néhány zene ismers, Vanello profi zenéket szokott kiadni, de némi grafikát vagy dizájnt el tudtam volna viselni látványban a cd-jéhez, ,mert ez nagyon ...hogy is mondjam, hát...inkább nem is mondom.
    Ellenpélda akár pont ez a Neon Droid produkció, na ott ez csúcsprofi, bár ahogy látom, ott van némi szakmai hátszél is.
  • amaximus
    1986

ha szivárvány színben is jelenik meg vinylen, és ha szentimentális emlékek fűznek hozzá, azért akkor is próbáljunk meg a korszakon belül maradni.
  • amaximus
    Már tegnap este láttam én is ezt az új zenét, ma mindenképpen ide raktam volna,mert tényleg jó a zene és a videó is, tetszik! Gratulálok! Tetszik az albumod is, igényes és változatos lett! A fene se gondolta, hogy egyre több magyarba futok ezekben a stílusokban is.
    Meg azt sem, hogy ezek közül sok ezen a YT csatornán is összefut vagy összefonódik.
  • amaximus
    természetesen költői kérdés volt. :)
    azt nem értem, hogy ezekben mi a jó?! a helplesst 2 évente remixelik, ez pont egy falatnyival másabb,mint a 2013-as remix, a h&h-val pedig semmit nem csináltak szinte, csak aláraktak egy új dob-bassline alapot, ez kb. 2 perces dj munka. Mexikóban a Patrick Millernél untakozó rezidens dj-ék ezt naponta csinálják. számomra ennek sem újdonság, sem érdekesség, sem többlet ereje nincs. csak erre céloztam. trans-x pedig sokadik lóbőr, de ennyi. nincs jelentősége, tovább léptem, hoztál jobbakat!
  • reynaud #22288

Gloobal Music EP Vol.1
    Talking Eyes - In The Sun
    New Italo Disco Vol.1 By Gloobal Music (limited edition)
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.25. 08:04:22
  • reynaud #22287

Tony Costa & Cristina Manzano - I Want An Illusion
  • reynaud #22286

Vanello (CDA)
  • Blasta
    Koszonom a megosztást, ez pedig mégjobb ;)
  • reynaud #22284
    Természetesen helyesen :i Venti D'Azzurro Records

Tessék megvásárolni,ritkaság volt! :)
    Kapható lesz:
    on black vinyl
    on white vinyl
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.24. 21:20:40
  • reynaud #22283
    Videó lemaradt.

Linda Jo Rizzo

• reynaud #22282

LINDA JO RIZZO - Fly Me High (CD Album - (2015.04.30)
  • reynaud #22281

Albert One - Face To Face
    Rofo - Summer Love / Face It

i Venti D'Azzuro Records
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.24. 19:40:00
  • reynaud #22280
    Mit nem értesz?, segítek!

Két 80s dal igazán jól sikerült remixben,(nem tudom kik az elkövetők,de nekem aki nem dobja el a mai modern hangzást sem, bejön mind2 rmx),és egy cd ajánló volt .

Így már világosabb? :)))

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.24. 19:02:15
  • amaximus
    ezt az utolsó 3 hsz-ed és a vidiket (zenéket) sem igazán értem, és sehová sem tudom rakni, de mindegy....biztos jó lesz valamire.

Michael - The Day You Said Goodbye
  • reynaud #22278
    THE FLIRTS

• reynaud #22277

Trans-X

Egykori toronymagasan legjobb zenéjük.
  • reynaud #22276
    C.C. Catch ‎– Heaven And Hell

• reynaud #22275

Wind kolléga egykori bejegyzése jutott eszembe!
  • reynaud #22274
    International - Touch Me (In The Heat Of The Night) - (Preview)
    Rövidesen megjelenik,megvásárolható lesz,a formátumról nincs infóm!

Emlékeztetőleg ,egy régebbi,nagyon jól sikerült muzsikájuk.
  • amaximus
    egész jó!
    Neon Droid - Dreamstar
  • reynaud #22272
    SelloRekT /LA Dreams - After Her

Sellorekt/LA Dreams - PaintBox
  • reynaud #22271
    FM-84 - Neon Sunrise

FM-84 on bandcamp

FM-84 on soundcloud
  • reynaud #22270
    Alpha Sixty - Desire Tonight

Alpha Sixty ‎– Dark City (fizikális korong sajnos egyenlőre nincs)

Giorgio Moroder és Bobby Orlando zenei világát idézi,döbbenetesen jó!
  • rain70 #22269
    Az opera is szerintem egy szar lett, régen használtam, de annál is jobb a CM browser. Sokan nem tudják, de az opera jobban figyel, mint bármi, csak épp jól titkolják. De engem nem is érdekel ez a része, mindenki figyel mindenkit!
    A mobil átlagos, főleg a samsung nagy táblagépét használom és azon is nagyon tré a betöltődés. De most pc-én vagyok így nem zavar.
    Guglit nem használok, mert fos az egész már, régen az is jó, vagy jobb volt. Illetve az android miatt kénytelen vagyok használni néhány G alkalmazást.

Musachy:
    Nem tudom, szerintem nem. De lehet, ilyenkor hívom segítségül két jó haveromat. Viszkit és Kólát!
    Az is nagy zene és egyedi, de két különböző stílusról van itt szó.
    Egyébiránt 5 perce kaptam értesítőt, hogy a YT csatornára is kikerült.

• Musachy
    "Akinek bántja a lelkivilágát a negatív kritika az ne fórumozzon. " Ez akkor saját magadra is vonatkozik, nemde?

Mflex: nekem a fenti zene ugyan tetszik, de az igazán nagy ütés a Rock My Heart. Szerintem az az eddigi legjobb.
  • amaximus
    a mobil böngészés mizériát megértem, bár én szinte csak asztalin netezek.nagyon ritkán mobilon, de ahhoz ajánlom próbáld ki az opera minit (csak 2,5MB!) pici gyors, és a szar sg mobil fórum motort is jól kezeli, látványosan jobban mint a normál opera vagy chrome böngészők mobilra. nekem azzal gyorsan, de legalábbis teljesen elviselhető módon töltődik be mobilról is az oldal, tele YT vidivel!
    igaz kb. 2 klikket érdemes még telepítés után rászánni egy pici beállításra, de ennyi.
    elő is lehetne írni, hogy hogy csak spoilerbe lehet vidit rakni,de szerintem akkor elég sok dolgom lenne....vagy törölgethetnék vagy állandóan emlékeztethetnék, figyelmeztethetnék.... ami nem biztos, hogy a fórum hasznára válna, tehát egyelőre önkéntes alapon javaslom ezt. részemről majd így fogom berakni, tehát vagy linkbe vagy spoilerbe.
    Mflexhez egy gondolat, hiszem majd ha hallom, :) pesze bizakodok, de tényleg rendkívüli a muzikalitása és kreativitása is. Ezzel is megalapozta magát a legjobbak között.

• rain70 #22266
    Jó akkor hagyd ott leseszarom, , de egy másik gondolat. Már párszor kértem, ha lehet oldjuk már meg, hogy nem b...szuk tele youtube videókkal és baromi nagy képekkel a fórumot, ugyanis főleg mobilról nagyon nehezen tölti be, sokszor emiatt nincs is kedvem kivárni, mert nagyon lassítja az egészet, mire minden fost betölt. Csak annyit kellene tenni, hogy SPOILER-be tesszük és máris megoldódott a probléma, vagy csak a sima link van kint, ha meg annyira lusták itt egyesek, hogy nem mindjárt itt tudják lejátszani, akkor nyaljon sót, vagy mást! De ez sem kell figyelembe venni, csak egy kérés volt.

Kissé félreértelmezted, amit írtam. David-re akkor is rákattintanak több millióan pár nap alatt, ha nem, Adam Sandler, hanem te fingasz bele a pofájába ebédelés közben. Nem kell neki ahhoz megerőltetnie magát, ő sztár és bármit el tud adni. Nem az én, vagy te "klikkelgetésed" a lényeg. A YT meg úgysem számolja többet, ha azonos IP-ről ment a klikk, tehát ez nem jó érv. A zene jó, de max kétszeri lejátszásra nálam. A videó mögött meg nem pár rongyos dollár fekszik. Ez nem is vitás.

Nem találtam sehol Mflex YT csatornáján semmit, vagy csak én vagyok béna, de a facebook-on ráleltem. Az hittem valami PRAY nevű dal jön, de mint kiderült az IMA, az IN MY ARMS lesz. A csávesz cseszettül tudja, hogy kell felkelteni az érdeklődést, abból a kis részletből nem sok minden derül ki, és nem is szeretek előre ilyeneket írni, de szerintem kegyetlen brutális italo disco lesz, vagy inkább Mflex italo, mert semmihez sem hasonlítható hangokat használ. Nem is értem már, hogy f...ba van ekkora inspiráció és muzikalitás a fejében!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.19. 09:15:08
  • amaximus
    Helló (néha be)Esőember!

David papa vidója 3 nap alatt összekapart 3,5 millió nézettséget, szerintem ezen még ő maga is meglepődött, tegnap óta pedig bő egymilliót, így valószínű egyáltalán nem zavarja sem őt, sem engem, ha akár csak egyszer vagy egyszer sem klikklesz már rá soha többet, ez önmagától is állati jó! :))))

Mflex fenti vidiről őszintén? A fenti sáv egy privilégium, és az enyém! (Mivel normál esetben csak én férek hozzá!) És egyáltalán nem a versenyképességről vagy bármi másról szól, csak a hóbortjaimról.
    Igen, tényleg kint maradt, a franc se foglakozott vele, de pont ma le akartam venni,mert kb. 2 kétig volt kint az előző is és a tervek szerint minden olyan Mflex újdonság,ami nekem is tetszik ott lehet egy darabig. Lehetne oda ugyan egy lejátszási listát is rakni, ezt majd átgondolom, mivel itt gyakorlatilag kevés lenne az értelme. De ha már annyira kedvedre vayg kedvetlenedre van, ezért még hagyom pár napot!
    AHogy láttam már némi infó morzsát, hamarosan úgyis jön valami újabb Mflex Sounds alkotás, addig is mondjuk el egy IMA-t,mert hogy annyi biztos, ez a mozaikszó fedi a címet.
  • rain70 #22264
    Most ez a kedvencem!

Gliese 614 - Open Road

https://soundcloud.com/dronespace/gliese-614-open-road
  • rain70 #22263
    Nem igazán volt időm mostanában olvasgatni, felújítási munkálatok vannak a stúdióban és szinte minden időmet elveszi. hogy állandóan ide-oda pakolászunk, vagyis én nem, csak ahova mondom. De az is kiborít már.

Te el se hinnéd, hogy mennyi minden rajtam múlik. Az nem, hogy Fred Ventura mehetne a halál F...ra az ilyen zenéivel, de sok másban igen, mondjuk te is mehetnél, ha már oly sokszor leírtad (nem csak itt), pedig visszaolvasva a fórumot egy értelmes valakinek tűntél. De ha van véleményem azt leírom és két dolgot tudsz, vagy tudtok tenni ellene, vagy elfogadod, vagy nem. Akinek bántja a lelkivilágát a negatív kritika az ne fórumozzon.

Amaximus!

Elismerem, hogy Mflex szinte mindenkit legyalázott megint, amit ő tud már zeneileg műfajokban azt szinte senki más, de áruld már, hogy miért van kint hetekig tőle a fenti videó?
    Legalább váltogathatnád, ez így nem "versenyképes" más előadóval. Vagy ennyire tetszik? Vagy csak elfelejtetted és ezután 100 év múlva is ott lesz?

A David Hasselhoff videó nagyon jó, a zene is elég jó, bár nem fogom nyomkodni folyamatosan az újrajátszást, mert annyira azért nem.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.19. 07:14:49
  • amaximus
    hatalmas retro 80-as érzés, hatalmas klipp és a zene is hatalmasan passzol mindehhez a Kung Fury című film előzeteseként mely kickstarter-es (összegyűjtött, támogatott) pénzből készül, és DaviD HasselhOFF (#TakeHoff as 80’s icon) megadja hozzá ezzel a kellő lökést!
    nekem nagyon bejön!

David Hasselhoff - True Survivor

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.04.18. 09:20:45
  • reynaud #22261

Bobby Farrell ‎- I See You - (1985)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha majd lesz egyszer kedvem hozzá,megmutattom a dal original extended verzióját,ritka kincs!

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.17. 21:20:35
  • reynaud #22260
    Spatial Vox - Fantastic Love