-
Szerintem a Helpless remix nagyon jó lett! Engem nem zavar itt.
Viszont te (néha) vállalhatatlan vagy!
Elárulod, mikor nevettél utoljára egy jót? Mert az írásaid alapján , több tényezőt figyelembe véve is gondok vannak nálad, talán nálam is, de én leszarok mindent, és mindenen röhögök, ha kell ha nem, még akkor is, ha elküldenek a picsába, persze nem szemtől szembe! Azt sokan nem mernék meg tenni. Te viszont vér komolyan veszel mindent! És ha most azzal jössz, hogy alapjában véve te egy rendkívül jó humorú ember vagy, aki reggeltől estig röhög, csak itt ebben az el...szott fórumban nem, akkor meg mi a francért jársz ide idegesíteni magad minden szaron? Attól, hogy kiraksz :))))))))) ilyeneket még nem hisszük el, hogy jó kedved lenne.
És most bejelented 689-szer is, hogy többet nem jössz majd, mert az a köcsög Rain meg mindenki ellened van? Ugyan már, gyere igyál egyet velem baxod! 
A másik. Neon Droid, ha a "nagy" (másoló) Mirko Hirsc-nek is leírtam a nem tetszésemet, akkor most is megteszem, tulajdonképpen számomra egyszerűen valami hiányzik belőle, (nem is tudom ezt másképp leírni) nincs benne olyan, amitől nem mondom rá 2 perc után, hogy ez bizony (dög) unalmas, de ne vegye magára az előadó, EZ SAJÁT VÉLEMÉNY, ettől még másnak nagyon jó lehet, de nálam megbuktak. Electro syntwave meg synthwave spacesynt, ez nekem új, a kettő üti egymást, ráadásul szerintem valahogy nincs tisztában a kedves előadó műfajok és azon belüli stílusjegyekkel. Inkább úgy fogalmazok, hogy...... most ellopom Reynaud metal-jat, akkor van a heavy metal és van a trash, vagy dead. Van a dallamos syntwave, meg a dallamtalan is
és van ez, amit NEON DROID készít, számomra már túl KEMÉNY. Ez inkább hard synth stílusjegyeket hordoz keményebb synthpop műfajjal. De ettől ez még másnak lehet jó, nekem nem az nem jön be. Sok sikert!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.25. 13:25:28