NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #22266
    Jó akkor hagyd ott leseszarom, , de egy másik gondolat. Már párszor kértem, ha lehet oldjuk már meg, hogy nem b...szuk tele youtube videókkal és baromi nagy képekkel a fórumot, ugyanis főleg mobilról nagyon nehezen tölti be, sokszor emiatt nincs is kedvem kivárni, mert nagyon lassítja az egészet, mire minden fost betölt. Csak annyit kellene tenni, hogy SPOILER-be tesszük és máris megoldódott a probléma, vagy csak a sima link van kint, ha meg annyira lusták itt egyesek, hogy nem mindjárt itt tudják lejátszani, akkor nyaljon sót, vagy mást! De ez sem kell figyelembe venni, csak egy kérés volt.

Kissé félreértelmezted, amit írtam. David-re akkor is rákattintanak több millióan pár nap alatt, ha nem, Adam Sandler, hanem te fingasz bele a pofájába ebédelés közben. Nem kell neki ahhoz megerőltetnie magát, ő sztár és bármit el tud adni. Nem az én, vagy te "klikkelgetésed" a lényeg. A YT meg úgysem számolja többet, ha azonos IP-ről ment a klikk, tehát ez nem jó érv. A zene jó, de max kétszeri lejátszásra nálam. A videó mögött meg nem pár rongyos dollár fekszik. Ez nem is vitás.

Nem találtam sehol Mflex YT csatornáján semmit, vagy csak én vagyok béna, de a facebook-on ráleltem. Az hittem valami PRAY nevű dal jön, de mint kiderült az IMA, az IN MY ARMS lesz. A csávesz cseszettül tudja, hogy kell felkelteni az érdeklődést, abból a kis részletből nem sok minden derül ki, és nem is szeretek előre ilyeneket írni, de szerintem kegyetlen brutális italo disco lesz, vagy inkább Mflex italo, mert semmihez sem hasonlítható hangokat használ. Nem is értem már, hogy f...ba van ekkora inspiráció és muzikalitás a fejében!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.19. 09:15:08