David papa vidója 3 nap alatt összekapart 3,5 millió nézettséget, szerintem ezen még ő maga is meglepődött, tegnap óta pedig bő egymilliót, így valószínű egyáltalán nem zavarja sem őt, sem engem, ha akár csak egyszer vagy egyszer sem klikklesz már rá soha többet, ez önmagától is állati jó! :))))
Mflex fenti vidiről őszintén? A fenti sáv egy privilégium, és az enyém! (Mivel normál esetben csak én férek hozzá!) És egyáltalán nem a versenyképességről vagy bármi másról szól, csak a hóbortjaimról.
Igen, tényleg kint maradt, a franc se foglakozott vele, de pont ma le akartam venni,mert kb. 2 kétig volt kint az előző is és a tervek szerint minden olyan Mflex újdonság,ami nekem is tetszik ott lehet egy darabig. Lehetne oda ugyan egy lejátszási listát is rakni, ezt majd átgondolom, mivel itt gyakorlatilag kevés lenne az értelme. De ha már annyira kedvedre vayg kedvetlenedre van, ezért még hagyom pár napot!
AHogy láttam már némi infó morzsát, hamarosan úgyis jön valami újabb Mflex Sounds alkotás, addig is mondjuk el egy IMA-t,mert hogy annyi biztos, ez a mozaikszó fedi a címet.