NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    jaj Drága Reynaud mesterem!
    Ne mááár, minek ez a nagy eszmefuttatás?!
    Általában tévedhetetlen vagy (pont mint én is ) , de most ki kell, hogy egészítselek, bár lehet, hogy a zenei témák -ahogy írod- ráépülnek a "80-as évek disco, illetve synthpop muzsikáira", amik meg a 70-60-50-re így vagy úgy, meg Mozart-Bach-Beethoven-re is felőlem, de ez a topik rohadtul nem szólt soha egy 80-as évek zenéiről. MERT NEM!
    Új italo disco, Új synthwave, ÚJ szintipop, tehát ÚJ, nem 30 éves! Vili?

Értem én (tehát nem vagyok értetlen, legfeljebb éretlen), hogy ritkaság, hidd el, én is sok kibaszott ritka ritkaságot gyűjtök, de ettől még nem terhelem az ittenieket és a szegény SG fórum motort egy totál nem fórumtémába vágó aggastyán korú érdekességgel, csak mert most rányomják majd még 27 db (vagy akárhány) kis szériás műanyagra.

A többire sem azt mondtam, hogy hasztalan, csak hogy nem hozott lázba, tőled jobb dolgokhoz szoktam, csak ennyi volt, ez a véleményem, fenntartom, de 2 év múlva majd hozzad nyugodtan megint a néhány bpm-el ide-oda tolizott Helpless-t! Majd akkor már csak be kell idéznem a mai napot.
    Én megvárom az Mflex remixet (már ha lesz), ő legalább tényleg bele tud rakni valami nagyon újat a remixeibe.

A nehézfém miatt én biztos nem reklamálnék, szeretem azt is, de érthető oka van, hogy nem itt élem ki azon irányú rajongásomat.

Azt viszont nem értem, hogy miért nem akarsz társalogni és miért csinálsz úgy,mintha én provokálni akarnálak, azt kérve, hogy kerüljelek? Zizi vagy? Ez egy fórum, aki nem szereti a társaságot, az blogoljon.
    Na, nem akartam én semmit sem, főleg nem megbántani téged, de véleményem azért még lehet, ugye?