42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    Ho-ho, most frissiben látom, hogy tegnap Ernesto háza táján végre történt valami érdekes, méghozzá egy egészen jó megjelenés. Mostanában nem láttam őt sehol aktívnak, így végre ideje is volt már valamivel felborzolni a kedélyeket.
    Ötletes.

Ernesto - Fly Like A Hummingbird (speedy life spacesynth)

• amaximus
    A vinyl infóid hasznosak, csak én nem az infók haszontalanságáról beszéltem, már ha ezt sikerült valamelyest megértened.
    Leírom mégegyszer, mert úgy látom nem ment át: mindenki,bárki,annyi vinylt gyűjt, annyi pénz áldoz rá,amennyit csak akar, én nem a vinyl ellen beszéltem, hanem egyes kiadási típusokról. Hogy mennyit ér egy átlagos piaci ártól jóval túlárazott lemez? Pont annyit,amennyiért van aki megveszi. A körítés, hisztérikus, mágikus blablát mellé, az ideológiát, hogy miért olyan drága, azt mindig vagy a kiadó, vagy a rajongói oldal rakja hozzá. Erre van,aki vevő, van,akit meg megmosolyogtat. Ennyi.
    Én úgy gondolom, attól, hogy leírtam a véleményem, még messze van a köpködő kocsmai stílus, de lehet a te környékeden ez már annak számít. Vannak ilyen társadalmi különbségek az országban, ez van!

Az én gyűjteményem pont annyira privát dolog,mint amennyire a tied is, nem gondolod?! Csak nekem nincs szükségem arra sem anyagilag, sem mentálisan, sem fizikailag , hogy "bemutassan" neked vagy a méltóságos nagyrabecsült fórumnak,hogy mim van.
    Eladásban nem keverek semmit sem, most ne akarj meggyőzni mindenáron, hogy gyári italo kiadvány az elmúlt 20 évben soha semmikor nem volt olcsó,mert akkor mi let volna a szerencsétlen CD boltossal,meg mennyi a haszna marhaságokkal. A sok kicsi sokra megy kevés veszteséggel típusú kereskedelmi gyakorlatról, készlet kisöprésről, kiárúsításról is hallottál már gondolom. Ne haragudj Reynaud, évek alatt én tényleg voltam olyan figyelmetlen, hogy nem dokumentáltam kellően a hasonló eseteket, nem fotóztam,nem videóztam (pont le is szartam valószínű), így hagyjuk is ezt! Igazad van. Legyen meg a Te akaratod!

Én azért kívántam Neked minden jót az eladásokhoz,mert úgy is gondoltam, Te meg ezt is sértődbve reagálod le, biztos a nagy meleg miatt,mert másra nem tudok gondolni, vagy amire még talán,azt nem is írom már le.

Ha nem eladó a lemez,akkor minek rakod ide, hogy tudják, neked az is megvan? Ne már! Nincsenek önértékelés gondjaid, ugye?

Az én szarkupacombam is benne van ez a lemez, még az is lehet, ha nagyon felbosszantom magam a kivagyiságodon, és lesz pakolászni kedvem, előkotrom és INGYEN ODADOM AZ ELSŐ 10 jelentkező közül VALAKINEK! Mert mint mondtam, nekem nem a lemez a lényeg,hanem a ZENE!!!

üdvözlet a köpködős kocsmából
  • reynaud #22666
    Az utolsó bekezdésedre reagálnék először:
    Igen attól hogy Ausztrál import beszerzésből származott a lemez,jóval drágább volt,megvan mert eltettem a CD csomagban talált a lemezhez mellékelt kis cédulát,melyben a zenei igazgató úr elnézést kért tőlem a lemez szokatlanul magas áráért!

A többi irományodhoz:
    Nem szívtam semmit mellre,csak megkértelek tiszteld meg azokat akiket érdekelnek vinyl megjelenésekről infók, tudnék linkelni neked pld.német italo fórumot ahol ezekért az infókért a posztoló tagnak járt a köszönet a fáradozásért,normális esetben ez így természetes!
    Korábban írtam én tőled ilyent nem várok el,csak minimum annyit hogy ne köss bele mindenbe,ez egy zenei fórum,nem egy sarki ,köpködő kocsmában vagy!

A gyűjteményedről: privát dolgod,de valahol úgy érzem csak blabla az egész,dobj fel legalább egy ritkának számító lemezt,ha nekem nincs meg akkor ha eladód üzletelhetünk!

Mint írtam az italodisco stílusban kiadott original CD lemezekre mindig volt kereslet,manapság is kiemelt áron kelnek el,tehát semmi nem indokolta hogy ezeket leárazzák, sok gyűjtő örült ha egyáltalán hozzájuthatott italo albumokhoz,tehát engem nem tudsz meggyőzni erről, az általad említett időszakban is ugyanúgy fogytak,esetleg egy-egy válogatás szériát leakciózta,ilyenről én is tudok de 2000 ft alatt az sem lehetett kapni!
    Valószínű az egyik nagy áruházlánc kosaras ,valóban a kutyát sem érdeklő oldies és stb 400-800 ft-os válogatás lemezeivel kevered a minőségi italo albumokat!
    Csak gondolj bele egy kiskereskedő vállalkozó CD boltos ha egy ezresért adott el egy Joy vagy Scotch lemezt azon vajon mennyi haszna volt,semmi ,sőt inkább vesztesége!

Köszönöm az eladáshoz a jó kívánságokat,nem létszükséglet hogy eladjam őket,itt és máshol is sok érdeklődő van,de nem lep meg,italo lemezeket nem nehéz eladni,és ez napjaink italo muzsikáira is jellemző,jól fogynak a lemezek,sőt a digitális vesztességmentes fájlok is!

Ez is egy jó lemez de nem eladó! Mike Mareen ‎– Dance Control

• amaximus
    a végén vettem észre, hogy elkapott a szófosi, bocsánat, lépjen mindenki tovább.

jaj, Reynaud koma! Te már alapjáraton mindent mellre szívsz, ha kell , ha nem!
    Amikor ide írsz (nyilvános, közösségi fórum),akkor attól függetlenül, hogy megcímzed valakinek, egy közösségi témában nyilatkozol, formálsz véleményt,amira óhatatlanul reagálhat bárki,akinek van véleméyne a témáról. Ha ezt el akarod kerülni,akkor kell privátot írni!
    Néha annyira butyutaságot tudsz írni, hogy ááááá, de nem reagálok mindenre, hagyom, hagy pancsolj te is itt, ahogy én is és más is.
    Én a véleményem mondtam el, nem kértem, hogy sorakozzon fel bárki mögé. Egy eredeti vinyl kiadást legfőképpen 2010-ig értékelek ebben a stílusban, és volt nekem is lemezjátszós korszakom, de egyszerűen továbbléptem, de most ne is kezd papolni a minőségről,mert elvisszük a témát és amúgy sem lenne igazad. A JÓ vinylnek megvan a kiváló analóg hangzása, ez tény, csak egy a bökkenő, a jóból van a kevés, ellenben tonnányi szart rányomnak ráadásul szar minőségben és most nem kell felsorolni az egymillió kiadványból azt az ezret,ami valóban jól is szól, ezt ne is feszegessük, a lényeg, én nem azt gyűjtöm, tényleg nem érdekel már ez a pörgettyűs téma, de ettől még számomra értéktelen vacakok azok a kiadványok,amik egyszemélyes magánkiadók által felkarolt, stúdiót sosem látott felvételekkel vannak mindenfajta színben rehabilitálva. Hozzáteszem többnyire nem a mesterszalagról származó forrásokból, hanem nem is részletezem, innnen-onnan egszerzett kópiákból van összerakva. Különböző hifi meghallgatásokra járok, bőven van tányérra való viszonyítási alapom. A mostaniaknak -ebben a diszkó stílusban- a hőskorhoz nagyon ritkán van köze, persze nagy szerencse, hogy néha belecsúszik pár jó is a szórásba, ha odafigyelnek rá rendesen.

Azzal sem túlzottan értek egyet, hogy Joy és pont az a Joy (vagy a 80as italo albumok) nem volt soha ezres alatt, hisz igaza van Rain-nek, volt egy jó hosszú időszak, kb. 98-2006 között biztosan,amikor évi jónéhány alkalommal szinte minden italo kiadvány fillérekért akcióztak,kiárusítottak,én is láttam tonna számra, mert nem kellett a népnek, illetve a 80-as évekbeli előadók re-re-re-kiadott albumait képletesen szólva már-már újságmellékletként árulták,sokszor csak be voltak dobva százával egy nagyobb mindentbele dobozba,aztán válogass..... Kínálat-Kereslet, ez a viszonyszám mindig, és ezután is ez lesz.és most tényleg nem fárasztanálak hosszú eladási statisztikákkal. Anno 90-esben kb. 10 év alatt 4-500 CD lemezt vettem, régóta hever 1-2 nagyobb dobozban, akkori új árán kb. 700-800ezer forintnyi halomban, kb. ugyanennyit elcsesztem kölcsönzéssel, egyéb beszerzéssel, de ez sem érdekel már, mert azóta mind digitalizálva van, és már nem igazán vonzódom ahhoz, hogy több aktatáskányi zenét tárolgassak,mikor elfér az egész +még vagy húszezer szám 1-2 négyzetcentiméteren. Már jóideje csak digitálisan vm-ben vásárolok.A lényeg, hogy meglegyen és meghallgassan, hogy nem fizikailag tapizható barázdákon, vagy csillogó felületen tárolódik a vm,az nekem lényegtelen. Mondom,ettől még ne zavar mások gyűjteménye, én csak a forrással nem tudok megbarátkozni, de mindenki oda hánnya a pénzét, ahová akarja,ez tény.
    A Scotch-tól (is) minden meg van,ami valaha is számított, jó volt és szükségem van rá, csak azért nem veszem meg ugyanazokat, hogy 2-3-133x is meglegyen ugyanaz! De biztos bennem van a hiba, hisz most előtted bevallom őszintén, én sem vagyok tökéletes!

Neked tényleg sok sikert az eladásokhoz,mondtam, csak a megfelelő vevőt kell megtalálni,a többi nem számít.Legyen mindenben szerencséd, és jöjjön vissza minél több manitu,amit elkölthetsz majd más zenékre!

",Ausztrál importból származik,és a Juventus rádió egykori zenei igazgatója szerezte be nekem,ha jól emlékszem több mint egy hónapot vártam a lemezre"
    És ezért most sokat ér?
    Hát a légipostáról hallottatok-e??

• reynaud #22664
    Különös lenne ha téged azok a vinylek lázba hoznának,nincs is készüléked mivel meghallgatnád,tehát a hsz-em nem a te számodra készült, tartsd tiszteletben hogy olvassák a topicot olyanok akik nem kevés pénzt áldozva rá, gyűjtik ezeket a lemezeket illetve hasznos infóként kezelik,lásd. Biatomi kollégát!

A héten egyébként Rain beszólásán nevettem igazán nagyot,miszerint az általam mutatott italo albumok filléres lemezek és 990 ft-ért vett Joy lemezt!
    Aki komoly lemezgyűjtő és járt a 90s évek első felében lemezboltban azt tudhatja,ezeket az italo lemezeket a hivatalos kiadó eredeti korongján, mindenhol kiemelt áron adták,ha egyáltalán lehetett találni itt hazánkban az üzletek CD választékában,a minőségükkel pedig semmi probléma ,sőt ezek a régebbi kiadású lemezek többnyire jobban szólnak mint a mai kiadásúak !

Jártam néhány tucat lemezboltban itthon és külföldön egyaránt ,Joy és Scotch CD-t soha nem láttam 990 ft-os áron,véleményem szerint ennyi pénzért legfeljebb egy orosz kalóz másolatot lehetett venni!
    Manapság pld. egy új Albert One - Best Of ára, friss infóm : 5990-ft
    Az a "Best Joy" CD egyébként nem eladó!

Italodisco stílusra mindig volt,van és lesz kereslet,tehát az új kiadású Scotch lemezre is,aki ezt nem tudja értékén kezelni az talán nem is kedveli ezt a műfajt!

Sokan érdeklődnek privát elsősorban Bobby O - Best Of 'lemezem áráról,igyekszem majd privát válaszolgatni,de előre jelzem ,miután én nem 990 ft-ért vásároltam,nem tudom olcsón adni,Ausztrál importból származik,és a Juventus rádió egykori zenei igazgatója szerezte be nekem,ha jól emlékszem több mint egy hónapot vártam a lemezre!

Apropó Bobby Orlando : CD albumon ,az első soralbuma " Freedom In An Unfree World" "O" Records csillagászati összegért kapható ,néhány darab itt (1,136 € ) másutt 1,340 $
    Nos, az én gyűjteményemben van egy példány ebből a CD albumból,a katalógusból melyből anno rendeltem több ezer lemez kináltak, az 1cd-s soralbumok közt toronymagasan a legdrágább ez a lemez volt ,ennyit a 'filléres' italo ill. 80s disco lemezekről :))) !
  • amaximus
    Agyvérzés kerülget a 48x újrakiadott, megismételjük a már megismételt megismétlését típusú albumokat.
    Minimum egy raklapnyit ajánlott belőle venni, mert jó lesz az még majd 5-10 múlva, az akkori újrakiadáskor is. Legalább néhány mp újdonság vagy 2-3 vadiúj szám lenne, akkor megérteném az értelmét. A Scotch ettől függetlenül természetesen kiváló zenéket csinált akkor, örökre lefektették emléküket a stílusban.
  • amaximus
    A korábbi témákhoz, az ilyen hangzatos Limited, Remastered, Special blabla satöbbi rózsaszín,kék, bíbor,szivárvány színű kis vagy mikro szériás újrakiadások max. azokat hozza lázba,akik gyűjtik a műanyagot (vinyl) és vagy még nem volt meg vagy 100x az eredeti, arról nem beszélve, hogy a legtöbbet kb. olyan 'kiadók' adják ki,mint Amaximus Records vagy Reynaud Records , tehát kb. ennyire érdekesek is (számomra). Bő 80-90%-ban öngyártású, önköltséget sem nagyon visszahozó rajongói cuccok. Ha valakit ez hoz izgalomba, nyomasson ki néhány kevésbé futtatot régi zenét valamilyen színű vinylre, párat biztos mindig el tud adni belőle valamelyik erre gerjedő vinyl fanatikusnak.
  • Biatomi
    ezt se maradjon le....de van még más is,akit érdekel járjon utána
    Wish Key ‎– Orient Express / Last Summer
    2015
  • reynaud #22660
    JOY - BEST 990 ft??? ,gondolom használtan vetted,elővettem a CD-t és ezen is rajt van még az ára ,1992-ben vásároltam egy Keszthelyi lemezüzletben,természetesen vadonatúj celofánozott CD volt,az ára: 2350 Ft.
    Ez az összeg akkor egy CD lemezért nem az olcsó kategória volt!

Egyébként mostanság egy lemez árértékében az nem igazán számít mennyiért vetted,annál inkább milyen állapotban van,illetve hány darabot árulnak belőle jelenleg,illetve beszerezhető e vadonatújként!
    Ha jól tudom beszélsz angolul,olvasd el az eladó kommentjét: Jobb oldalt az infóknál!

Egyébként felraktam egy listát az eladó lemezeimről ,és engem is meglepett hogy a képen látható két Bad Boys Blue soralbumot szinte azonnal megvették,azt gondoltam ezek nem értékes lemezek,másnap rákérdeztem a miértre és lemezboltos barátom azt mondta,nagyon nehéz,illetve nem lehet BBB soralbumokat beszerezni,ezeket már nem gyártják, tudom persze használtan a discogs oldalról van rá lehetőség!

Ez a Yamaha gépem sokkal szebben szól mint a Phillips!

• reynaud #22659
    Néhány 80s zene 2015-ös kiadása:

Loui$ ‎– Magic Dance (Vinyl, 12", Limited Edition, Remastered, Repress, Special Edition )
    Sensitive ‎– Driving (Vinyl, 12", Limited Edition, Numbered, Reissue, Remastered)
    Malcom And The Bad Girls ‎– Shoot Me ( Vinyl, 12", Limited Edition, Reissue, Remastered)
    Dharma ‎– Plastic Doll (Vinyl, 12", Limited Edition, Remastered, Repress, Special Edition )
    Camomilla ‎– Queen Of The Night (Vinyl, 12", 45 RPM, EP, Limited Edition, Numbered, Reissue, Remastered )
    Radio Band ‎– Radio Rap (Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, Limited Edition, Numbered, Reissue)
    Blue Russell ‎– I Wanna Fly Away ( Vinyl, 12", 45 RPM, Reissue, Remastered )
    Clay Pedrini ‎– New Dream (Vinyl, 12", Limited Edition, Numbered, Repress, Special Edition )

Új kiadvány:
    Melotron ‎– Kindertraum - The Early Years (Vinyl, LP, Compilation, Limited Edition ) - SP Records
    Gazebo ‎– Blindness (File, MP3, Single - I Venti d'Azzurro Records) - mp3 :)))
  • rain70 #22658
    Nagy zenék vannak rajta.

Reynaud.
    Az a Cd is megvan, régen ezeket fillérekért lehetett beszerezni. A Joy best of 990 ft volt, rajta van az árcédula és nem tartozik a nagyon jó minőségű korongok közé.
  • rain70 #22657
    Ez nem úgy működik, hogy most fiút akarok és az lesz, idáig is akartuk mégis lány lett a hamramdik is.
    Az orvos szerint a géneink olyanok, hogy mi csak lányokat tudunk csinálni, vagyis nem próbálkozom többet.
  • reynaud #22656
    Estimado feat. Valerio - Tonight

• reynaud #22655
    Jó lemez,s akinek eddig nem volt Scotch CD a gyűjteményében,itt a lehetőség!
  • ItaloMucsacso70
    Kötelező darab 2015-ből.
  • reynaud #22653
    Egy fiú kell még oda hogy a totális nőuralmat megszüntesd a családodban!

Scotch nekem is nagy kedvencem,tényleg kivételesen jó zenéket csináltak,Vince Lancini óriási fazon!
    Nekem a favorit zeném tőlük "Take Me Up '90s verziója, az Italo 2000 duplán rajt van!
    De van egy ilyen Scotch lemezem is.

Best Of Scotch
  • ItaloMucsacso70
    Ha olyan lesz a minősége mint az előző három Alexander Bez maxinak akkor alázni fog mindenkit.
    Példaértékű ahogy szólnak a zenéi.
  • reynaud #22651

TDHDRIVER - My Fantasy World
  • DJMIX
  • rain70 #22649
    Házasság ilyen, és már 1 órája fent vagyok, mert a kislányom úgy döntött már nem akar aludni az ágyában, csak is kézben, különben megy a bömbölés!

Miko Mission meghatározó volt a 80-as években italo discoban. Nekem a kedvenc a Scotch zenék voltak, főleg a disco band és a - delirio mind, azok baromi jó zenét csináltak és más is volt, mint a többi egy kaptafára készülő néha már már unalmas slágerek.

Ezen a videón mindig szakadok!!!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.03. 05:38:52
  • reynaud #22648
    Van néhány olyan barátom akik a házasságot követően nagyon visszaléptek,zenehallgatás valamint lemezgyűjtés terén,tehát ismerős a story, náluk ugyanaz, első a család!
    Én nagyon régóta gyűjtők lemezeket,elsősorban CD formátumon,mostanában viszont pld.a new-italo zenék többsége csak vinylen elérhető.

Ez a lemez és a rajta található zenék,anno nálam a legmagasabb szint volt italodisco stílusban,a kedvenc maxi cd-m!

• rain70 #22647
    A joy ára meg hihetetlen nekem, nagyon feltornázták! Én biztos ki nem fizetnék ennyit érte, de ez én vagyok.
  • rain70 #22646
    Nekem is megvannak többségében ezek lemezek, amiket lefényképeztél. A vol 3 nincs, de a négyes fogat igen. Egy ideig gyüjtőgettem én is, aztán 18 évesen már meg is házasodtam, utána már nem volt ilyenre idő.
    Házasság = befogod a pofád és nyugton maradsz! , vagy kiherélnek.
    Most meg aztán olyan nőuraolm van, ahogy nekem szavam sincs! De ez így van jól, a családomért én biztosan ölnék!

Inkább Cd-im vannak, vinyl lejátszóm valamikor volt, de magadta magát, azóta nem is hallottam vinyl-t szólni. Szóval nem tudom hol tart a mai technika vinyl-ben, de gondolom a 80-as évek hangzását csak a régiek tudják biztosítani. A viva stúdióban szinte minden digitális alapokon működik. Analóg rendszer is van, de nem használjuk, túl sokba kerül a fentartása.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.02. 19:10:54
  • reynaud #22645
    Van még egy pár CD lejátszóm,Technics a kedvenc,általában zenét azon hallgatok!

Emlékszel volt egy összezördülésünk a Joy zenéivel kapcsolatban,tudom te nem kedveled őket,én annál inkább.
    Van néhány lemez tőlük a birtokomban ,nézd milyen áron lehet hozzájutni Best of Joy

Az első "Best of" lemezük volt!

Egyébként te milyen lemezeket gyűjtesz és vinyl vagy inkább CD?

• rain70 #22644
    A vol 3 is igazi klasszikus. Marx & Spencer (gondolom) Stay és Claudio Mingardi- Starman alias Savage, vagy csak a zene volt savage. Már nem emklékszem.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.02. 18:41:49
  • rain70 #22643
    Ilyen Philips CD lejátszó nekem is volt valamikor. Qrva Jó kis cucc volt hangban, de a formája sosem nyügözőtt le.
  • reynaud #22642
    Megtaláltam a gyűjteményemben a közel 8 perces eredeti verziót, ezen a 4 CD-s italo válogatáson,meg is hallgattam,tényleg jó!

The Italo Disco Collection (Kötelező darab!)
    The Italo Disco Collection Vol. 3 (Szintén kötelező gyűjteménybe való darab!)
  • rain70 #22641
    Meg Ismael is, meg Italove, meg az anyám ...csája is vagyok, mert azokat is szoktam ajnározni, főleg az utolsót, mert világra hozott baxod!

A csávesz kapott már tőlem rosszat is régebben (többször is), de amíg olyan magasan kisujjból szétaláz mindenkit manapság, számomra az egyedi és qrva jó hangjaival . ötleteivel, addig kénytelen leszel ezt olvasni, vagy elhúzol az alreg neveddel a büdös ..csába többed magaddal a kicseszett király fórumotokra!

22640

Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet, mert néha alig érteni, fülelni kell rendesen. De még mindig jobb ez a megoldás, mint Ismael- Angel-je, ahol 5 másodpercenként pofázott bele egy spanyol fax!

Az oroszoknak jó az, ha nem írod biztos sosem tudok róla!

Brutál 80-as hangzás. Az egy nagy baja, hogy még ilyen röviden is unalomba fullad a felétől. Ebben jóval több volt szerintem.

Ez is elég jó, de csak egyszeri hallgatásra.

Megyek pelenkázni, még az a szar is sokkal érdekesebb, mint donicskaka!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.02. 17:08:07
  • amaximus
    a video hangja max.128as mp3, konkrétan elég messze van az eredetitől,néha még rossz hallgatni is gondolom a direkt videoba szánt minőséget, az ének rész vm-ben annyira nem is tűnt fel, de picit tényleg halk lett az éneksáv.
    poén, az oroszok vagy épp nem tudom kik, simán leszedik a copyright szöveget is tartalmazó video zenét és úgy rakják fel a válogatásokra. vicces. legutóbb belefutottam love message számcímmel egy mostani italo disco vol. xxx válogatásba,ahol meg az EP 3 számos demo mixe lett ezzel a számcímmel 1az1-ben berakva! igénytelenség a köbön.
  • amaximus
    100% neeeem! Csak 100% Mflex-fan!
  • donicsfan
    Rain = Mflex?
  • rain70 #22637
    Ez kibaszott nagy!!!!
    Honnan vannak ennyire egyedi ötletei, nem beszélve róla, hogy a hangszíne most kivételesen teljesen selymes, ilyet is tud? Bár nekem halknak tűni egy kicsit, de ez lehet, hogy a cd minőségű anyag lebutított változata miatt ilyen. Qrva jó hallgatni a zenét teljesen a végéig, annyira egyedi mindenben, hogy nincs semmihez sem viszonyítani. Nagyjából ugyanezeket írta a többi rajongó is. Egy álomvilágba kerüsz, ha Mflex zenéjét hallgatod! ***** zene!

A csávesz egy kicseszett földönkivüli, más magyarázat nincs, egyszerűen nincs párja!
    Van az átlagos disco, aztán a jobb italo disco zenék, majd a nagyon jó és ritka italo disco zenék és végül van Mflex disco olyan hangokkal, hogy befosok annyira szépek!

Reynaud!

Kösz az infót, kíváncsivan várom a következő bombát!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.06.30. 07:12:04
  • DJMIX
  • reynaud #22635
    Ne becsüld le ezt az oldalt,komoly lemezgyűjtők is látogatják rendszeresen,kaptam is már néhány érdeklődő privát üzenetet,de valószínű másutt is felpakolom az eladásra szánt lemezeket!
    Ahogy időm engedi összeírok egy listát,elsősorban CD lemezek,(soralbumok,best of,illetve nagyon jó válogatások),és nem csak italo!
    Mike Mareen,Digital Emotion,Joy,The Flirts,Scotch,Joy Peters,Bad Boys Blue,Bobby Orlando,Giorgio Moroder,Albert One,etc.
    Indulok erőteljes lépésekkel a vinyl gyűjtés felé!

Válogatások közt pld. ilyen nagyon jó minőségűek is!

Tracklistán nem akármilyen italo zenék!
    Italo 2000 - Rarities Vol. 2
    Italo 2000 - Italo Dance Classics Vol. 2

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocs Max ,az offért!

• amaximus
    nekem már ez a pazar zene ugyan meg van, de ez most váratlanul jött ki,
    tehát erről az EP-ről a címadó dal.

Mflex Sounds - Love Message (italo disco 2015)

• amaximus
    Pin Up Club - Beat Nympho (Italo Brutalo Remix) DOWNLOAD

• amaximus
    van egy fórum itt 2008-ból,ami akkor le is halt különböző okok miatt, most nem linkelném, de valószínű nem is itt menne el a legjobban. ezek és a hasonló lemezek is csak egy gyűjtőnek érdekes, az értékeli. lehet jobban jársz, ha más, erre szakosodott oldalakon próbálkozol megválni tőlük, mert gondolom nem anyagárban akarod eladni őket.
  • reynaud #22631
    Én sem találtam,pedig jó lemezeket árulnék!
    Esetleg valaki nyithatna egy ilyen jellegű topicot.

Egy kis ízelítő ,a kép minőségéért elnézést,nem vagyok egy fotóművész!

Elég erős,vagány áron is kinálják!
    Bobby "O" ‎– The Best Of Bobby "O": How To Pick Up Girls
    Waterfront Home ‎– New Breed Of Mermaid
    Ottawan ‎– D.I.S.C.O.
  • reynaud #22630
    Aha , " Italocennection re-edit " mint írtam tényleg bitang jól sikerült,sokkal jobb mint az original vocal version.
  • amaximus
    épkézláb nemigen.