-
a végén vettem észre, hogy elkapott a szófosi, bocsánat, lépjen mindenki tovább. 
jaj, Reynaud koma! Te már alapjáraton mindent mellre szívsz, ha kell , ha nem!
Amikor ide írsz (nyilvános, közösségi fórum),akkor attól függetlenül, hogy megcímzed valakinek, egy közösségi témában nyilatkozol, formálsz véleményt,amira óhatatlanul reagálhat bárki,akinek van véleméyne a témáról. Ha ezt el akarod kerülni,akkor kell privátot írni!
Néha annyira butyutaságot tudsz írni, hogy ááááá, de nem reagálok mindenre, hagyom, hagy pancsolj te is itt, ahogy én is és más is.
Én a véleményem mondtam el, nem kértem, hogy sorakozzon fel bárki mögé. Egy eredeti vinyl kiadást legfőképpen 2010-ig értékelek ebben a stílusban, és volt nekem is lemezjátszós korszakom, de egyszerűen továbbléptem, de most ne is kezd papolni a minőségről,mert elvisszük a témát és amúgy sem lenne igazad.
A JÓ vinylnek megvan a kiváló analóg hangzása, ez tény, csak egy a bökkenő, a jóból van a kevés, ellenben tonnányi szart rányomnak ráadásul szar minőségben és most nem kell felsorolni az egymillió kiadványból azt az ezret,ami valóban jól is szól, ezt ne is feszegessük, a lényeg, én nem azt gyűjtöm, tényleg nem érdekel már ez a pörgettyűs téma, de ettől még számomra értéktelen vacakok azok a kiadványok,amik egyszemélyes magánkiadók által felkarolt, stúdiót sosem látott felvételekkel vannak mindenfajta színben rehabilitálva. Hozzáteszem többnyire nem a mesterszalagról származó forrásokból, hanem nem is részletezem, innnen-onnan egszerzett kópiákból van összerakva. Különböző hifi meghallgatásokra járok, bőven van tányérra való viszonyítási alapom. A mostaniaknak -ebben a diszkó stílusban- a hőskorhoz nagyon ritkán van köze, persze nagy szerencse, hogy néha belecsúszik pár jó is a szórásba, ha odafigyelnek rá rendesen.
Azzal sem túlzottan értek egyet, hogy Joy és pont az a Joy (vagy a 80as italo albumok) nem volt soha ezres alatt, hisz igaza van Rain-nek, volt egy jó hosszú időszak, kb. 98-2006 között biztosan,amikor évi jónéhány alkalommal szinte minden italo kiadvány fillérekért akcióztak,kiárusítottak,én is láttam tonna számra, mert nem kellett a népnek, illetve a 80-as évekbeli előadók re-re-re-kiadott albumait képletesen szólva már-már újságmellékletként árulták,sokszor csak be voltak dobva százával egy nagyobb mindentbele dobozba,aztán válogass..... Kínálat-Kereslet, ez a viszonyszám mindig, és ezután is ez lesz.és most tényleg nem fárasztanálak hosszú eladási statisztikákkal. Anno 90-esben kb. 10 év alatt 4-500 CD lemezt vettem, régóta hever 1-2 nagyobb dobozban, akkori új árán kb. 700-800ezer forintnyi halomban, kb. ugyanennyit elcsesztem kölcsönzéssel, egyéb beszerzéssel, de ez sem érdekel már, mert azóta mind digitalizálva van, és már nem igazán vonzódom ahhoz, hogy több aktatáskányi zenét tárolgassak,mikor elfér az egész +még vagy húszezer szám 1-2 négyzetcentiméteren. Már jóideje csak digitálisan vm-ben vásárolok.A lényeg, hogy meglegyen és meghallgassan, hogy nem fizikailag tapizható barázdákon, vagy csillogó felületen tárolódik a vm,az nekem lényegtelen. Mondom,ettől még ne zavar mások gyűjteménye, én csak a forrással nem tudok megbarátkozni, de mindenki oda hánnya a pénzét, ahová akarja,ez tény.
A Scotch-tól (is) minden meg van,ami valaha is számított, jó volt és szükségem van rá, csak azért nem veszem meg ugyanazokat, hogy 2-3-133x is meglegyen ugyanaz! De biztos bennem van a hiba, hisz most előtted bevallom őszintén, én sem vagyok tökéletes!
Neked tényleg sok sikert az eladásokhoz,mondtam, csak a megfelelő vevőt kell megtalálni,a többi nem számít.Legyen mindenben szerencséd, és jöjjön vissza minél több manitu,amit elkölthetsz majd más zenékre!
",Ausztrál importból származik,és a Juventus rádió egykori zenei igazgatója szerezte be nekem,ha jól emlékszem több mint egy hónapot vártam a lemezre"
És ezért most sokat ér?
Hát a légipostáról hallottatok-e??