NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    A vinyl infóid hasznosak, csak én nem az infók haszontalanságáról beszéltem, már ha ezt sikerült valamelyest megértened.
    Leírom mégegyszer, mert úgy látom nem ment át: mindenki,bárki,annyi vinylt gyűjt, annyi pénz áldoz rá,amennyit csak akar, én nem a vinyl ellen beszéltem, hanem egyes kiadási típusokról. Hogy mennyit ér egy átlagos piaci ártól jóval túlárazott lemez? Pont annyit,amennyiért van aki megveszi. A körítés, hisztérikus, mágikus blablát mellé, az ideológiát, hogy miért olyan drága, azt mindig vagy a kiadó, vagy a rajongói oldal rakja hozzá. Erre van,aki vevő, van,akit meg megmosolyogtat. Ennyi.
    Én úgy gondolom, attól, hogy leírtam a véleményem, még messze van a köpködő kocsmai stílus, de lehet a te környékeden ez már annak számít. Vannak ilyen társadalmi különbségek az országban, ez van!

Az én gyűjteményem pont annyira privát dolog,mint amennyire a tied is, nem gondolod?! Csak nekem nincs szükségem arra sem anyagilag, sem mentálisan, sem fizikailag , hogy "bemutassan" neked vagy a méltóságos nagyrabecsült fórumnak,hogy mim van.
    Eladásban nem keverek semmit sem, most ne akarj meggyőzni mindenáron, hogy gyári italo kiadvány az elmúlt 20 évben soha semmikor nem volt olcsó,mert akkor mi let volna a szerencsétlen CD boltossal,meg mennyi a haszna marhaságokkal. A sok kicsi sokra megy kevés veszteséggel típusú kereskedelmi gyakorlatról, készlet kisöprésről, kiárúsításról is hallottál már gondolom. Ne haragudj Reynaud, évek alatt én tényleg voltam olyan figyelmetlen, hogy nem dokumentáltam kellően a hasonló eseteket, nem fotóztam,nem videóztam (pont le is szartam valószínű), így hagyjuk is ezt! Igazad van. Legyen meg a Te akaratod!

Én azért kívántam Neked minden jót az eladásokhoz,mert úgy is gondoltam, Te meg ezt is sértődbve reagálod le, biztos a nagy meleg miatt,mert másra nem tudok gondolni, vagy amire még talán,azt nem is írom már le.

Ha nem eladó a lemez,akkor minek rakod ide, hogy tudják, neked az is megvan? Ne már! Nincsenek önértékelés gondjaid, ugye?

Az én szarkupacombam is benne van ez a lemez, még az is lehet, ha nagyon felbosszantom magam a kivagyiságodon, és lesz pakolászni kedvem, előkotrom és INGYEN ODADOM AZ ELSŐ 10 jelentkező közül VALAKINEK! Mert mint mondtam, nekem nem a lemez a lényeg,hanem a ZENE!!!

üdvözlet a köpködős kocsmából