-
Az utolsó bekezdésedre reagálnék először:
Igen attól hogy Ausztrál import beszerzésből származott a lemez,jóval drágább volt,megvan mert eltettem a CD csomagban talált a lemezhez mellékelt kis cédulát,melyben a zenei igazgató úr elnézést kért tőlem a lemez szokatlanul magas áráért!
A többi irományodhoz:
Nem szívtam semmit mellre,csak megkértelek tiszteld meg azokat akiket érdekelnek vinyl megjelenésekről infók, tudnék linkelni neked pld.német italo fórumot ahol ezekért az infókért a posztoló tagnak járt a köszönet a fáradozásért,normális esetben ez így természetes!
Korábban írtam én tőled ilyent nem várok el,csak minimum annyit hogy ne köss bele mindenbe,ez egy zenei fórum,nem egy sarki ,köpködő kocsmában vagy!
A gyűjteményedről: privát dolgod,de valahol úgy érzem csak blabla az egész,dobj fel legalább egy ritkának számító lemezt,ha nekem nincs meg akkor ha eladód üzletelhetünk!
Mint írtam az italodisco stílusban kiadott original CD lemezekre mindig volt kereslet,manapság is kiemelt áron kelnek el,tehát semmi nem indokolta hogy ezeket leárazzák, sok gyűjtő örült ha egyáltalán hozzájuthatott italo albumokhoz,tehát engem nem tudsz meggyőzni erről, az általad említett időszakban is ugyanúgy fogytak,esetleg egy-egy válogatás szériát leakciózta,ilyenről én is tudok de 2000 ft alatt az sem lehetett kapni!
Valószínű az egyik nagy áruházlánc kosaras ,valóban a kutyát sem érdeklő oldies és stb 400-800 ft-os válogatás lemezeivel kevered a minőségi italo albumokat!
Csak gondolj bele egy kiskereskedő vállalkozó CD boltos ha egy ezresért adott el egy Joy vagy Scotch lemezt azon vajon mennyi haszna volt,semmi ,sőt inkább vesztesége!
Köszönöm az eladáshoz a jó kívánságokat,nem létszükséglet hogy eladjam őket,itt és máshol is sok érdeklődő van,de nem lep meg,italo lemezeket nem nehéz eladni,és ez napjaink italo muzsikáira is jellemző,jól fogynak a lemezek,sőt a digitális vesztességmentes fájlok is!
Ez is egy jó lemez de nem eladó! Mike Mareen – Dance Control