NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #22664
    Különös lenne ha téged azok a vinylek lázba hoznának,nincs is készüléked mivel meghallgatnád,tehát a hsz-em nem a te számodra készült, tartsd tiszteletben hogy olvassák a topicot olyanok akik nem kevés pénzt áldozva rá, gyűjtik ezeket a lemezeket illetve hasznos infóként kezelik,lásd. Biatomi kollégát!

A héten egyébként Rain beszólásán nevettem igazán nagyot,miszerint az általam mutatott italo albumok filléres lemezek és 990 ft-ért vett Joy lemezt!
    Aki komoly lemezgyűjtő és járt a 90s évek első felében lemezboltban azt tudhatja,ezeket az italo lemezeket a hivatalos kiadó eredeti korongján, mindenhol kiemelt áron adták,ha egyáltalán lehetett találni itt hazánkban az üzletek CD választékában,a minőségükkel pedig semmi probléma ,sőt ezek a régebbi kiadású lemezek többnyire jobban szólnak mint a mai kiadásúak !

Jártam néhány tucat lemezboltban itthon és külföldön egyaránt ,Joy és Scotch CD-t soha nem láttam 990 ft-os áron,véleményem szerint ennyi pénzért legfeljebb egy orosz kalóz másolatot lehetett venni!
    Manapság pld. egy új Albert One - Best Of ára, friss infóm : 5990-ft
    Az a "Best Joy" CD egyébként nem eladó!

Italodisco stílusra mindig volt,van és lesz kereslet,tehát az új kiadású Scotch lemezre is,aki ezt nem tudja értékén kezelni az talán nem is kedveli ezt a műfajt!

Sokan érdeklődnek privát elsősorban Bobby O - Best Of 'lemezem áráról,igyekszem majd privát válaszolgatni,de előre jelzem ,miután én nem 990 ft-ért vásároltam,nem tudom olcsón adni,Ausztrál importból származik,és a Juventus rádió egykori zenei igazgatója szerezte be nekem,ha jól emlékszem több mint egy hónapot vártam a lemezre!

Apropó Bobby Orlando : CD albumon ,az első soralbuma " Freedom In An Unfree World" "O" Records csillagászati összegért kapható ,néhány darab itt (1,136 € ) másutt 1,340 $
    Nos, az én gyűjteményemben van egy példány ebből a CD albumból,a katalógusból melyből anno rendeltem több ezer lemez kináltak, az 1cd-s soralbumok közt toronymagasan a legdrágább ez a lemez volt ,ennyit a 'filléres' italo ill. 80s disco lemezekről :))) !