42868
-
hűha
nekem ez ugrik be a névről
jópofa! nem tudom hová soroljam, de van benne egy kellemes italo hatás is.
a fickó hangja és énekstílusa egész egyedi,tetszik.most utánanéztem, végre megtudtam, hogy egy new york-i Mike Mendoza nevű srác van a
név mögött. -
szpojlerbe rakott dolgokhoz semmilyen áldás nem kell
-
Who Ha - Beyond Synth Patreon Jingle (Infinity mix)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A régi szinkronok mesteriek voltak, most is ez a véleményem!
-
olvasgatok ma mindenfelé, feleség gyerekek az anyósnál huhh egy kis nyugalom
face-n is megy az adok kapok, ki mire szavaz meg a többi a péróm tele van az egésszel már, de mind e közben...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Népszerű témák
NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/N...
MUSIC for pleaS.U.Re
Big Boobs and Big Tits
Manchester United Fan Club
Humoros-aranyos képek/videók
FORMA1
Might & Magic: Heroes VII
Kingdom Come: Deliverance
Prepar3D - XPlane
Playstation 4
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagy százalékban tök jók a magyar szinkronok,a dutyidili kapcsán amit Rain említett,azt én is hallottam,mármint a poénok magyarul még inkább csattanósak a filmben. -
Így van! -
Olyan Eurovision Contest hangulata van. -
Hoztam egy zenét is ,a videó alatt egy hétig találtok free DL linket,WAV minőségben.
Maxika barátom áldását kérve a dologra,mert határeset,ezért spoiler.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na spec. ürmügül nem tudok - de ha az anyanyelvem lenne, akkor sem írtam volna, hogy jó az ürmüg szinkron. Mert a magyar a legjobb. Az eredeti után (amúgy a magyar filmeknél tényleg a magyar a legjobb választás)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Add fel,nem megy ez neked,szinte semmi köze a new-italo disco stílushoz!
Miért is volna egy amatőr szintetizátor játéka,new-italo? .... ezen már kínomban nevetek! -

-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagy klasszikus,vagy tucatszor láttam,de Tom Hanks és a "Legénybúcsú" is az volt! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az első mondatod több mint vicces, ha most ürmüg lenne az anyanyelvünk, akkor azt írnád, hogy ürmügül nyilván lehet az a véleményem, hogy jó az ürmüg szinkron?
ezzel a gondolatmeneteddel nem készülhet jó szinkron az eredetit kivéve a világ egyik nyelvén sem,ami minden szempontból túlzás,sőt súrolja a szarság határát,
még akkor is, ha sokszor fordul elő, hogy alapvetően tévesen vagy csak hülyeségeket fordítanak.
ennek oka sokszor pont az,amit írsz, mi nem használjuk úgy, vagy nem értenénk, de nem a szószoros jelentésű fordítástól lesz jó vagy rossz egy szinkron,hisz annak pont az a lényege, hogy adott nyelven legyen megérthető és kontextusba helyezhető a téma.
igen, sok olyan film is van,aminek teljes csőd a szinkronja,és a fordítása is, de ehhez alapból kell egy béna szinkronstúdió és fordító páros is.
arról nem beszélve, elég sok film van, és most ne a klasszikusokra vagy a sztárolt filmekre gondolj, aminek az eredeti szövege és mondanivalója is a béka segge alatt van, és pont attól lett nézhető, hogy értelmes szinkront kapott. zeff példái is jók, de többszáz hasonló volt és lesz is még a filmtörténelem során,ahol a mgyar szinkronnal értelmet nyert a film.
aztán unalmas órákban meg lehet számolni, melyik sikerült rosszul és melyik nem. úgy életem első tízezer megnézett filmjének arányában kialakult sorrend alapján tárgyalnám újra ezt a kérdést. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A te humorodat érteni?
Nincs neked humorod,csűrőd-csavarod a szavakat ,aminek a végeredménye,szánalmas dedós gagyogás!
A sz@r az egészben, hogy elhiteted magaddal hogy amit firkálsz az szórakoztató és humoros,pedig nem!
Pihizzél kicsit,talán jót tenne neked és a fórumnak is,vagy végre valami érdemi dolgot dobjál a közösbe,ez a sok értelmetlen vaker amit nyomsz,nyomasztó inkább mint hasznos! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Magyarként nyilván ez lehet a véleményed. De az eredeti nyelvű szövegek pont jobban beleillenek az adott kontextusba és sokszor lefordíthatatlanok abban az értelemben, ahogy azt eredetileg értik vagy csak úgy, hogy teljesen más értelme lesz. Sokszor meg annyira hülyeségeket tudnak fordítani hivatalos szinkronban is, hogy az bődületes. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tökmindegy milyen nyelven röfögöm: ma sem nyertem az 5-ös lottón sz@rt sem

-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valamiben legalább egyetértünk ma is
Figyelem a következő spoilerig hátralévő idő...
-
ma tartjuk a spojlerek világnapját?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!örök vitatéma lehet, hogy milyen a magyar szinkron, de én nem osztom, hogy régen minden jobb volt, vagy régen jó volt, most meg szar (ha már ma a szarozás világnapját is éljük) vagy épp fordítva.
jelenleg is 1600 db-os az itthoni hálózatos filmkészletem, ami heti 4-5-el nő, mind eredeti és magyar hanggal is, bőven volt eredeti és anyanyelvi szinten is hallgatni, csak ezek alapján is úgy érzem, hogy a magyar szinkronokkal az esetek igen nagy arányában rengeteg film kifejezőbb és hangulatosabb, mint az eredeti jelentések vagy szóról szóra fordítások, hisz a mi nyelvünk sokkal színesebb és hangulatilag kifejezőbb,mint bármely más nyelv a világon. mindhalálig lehetne a témán ugrálgatni, de a véleményem sosem változna meg: a magyar szinkron jó!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Főleg, há csák röfögni mágyár. Akkor érthető, hogy úgy jobb.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Manapság esetleg. De akadnak azért kivételek.. pl. Ford Fairline is és az A&O Kleopátra küldetés is teljesen más szintre emeli a filmet magyarul mint eredeti nyelveken. Nem is beszélve a Frédi és Béni rajzfilmek magyar szinkronjairól..
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez is örök toplistás persze, de a szinkronos dolgot nem osztom. Az igaz, hogy régen jobb magyar szinkronok voltak (mondjuk a Star Wars sorozat nem), de az eredetinél sosem jobb semmilyen szinkron. -
Csak semmmi szarság! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez szerintem még jobb és inkább a magyar, mert akkoriban az amcsik is lenyilatkozták, hogy a magyar szinkronnal jobb és poénosabb lett a film, mint az eredeti. Igen, akkoriban profik voltak a színészek szinkronmunkáik is.
-
A lentebbi kérést figyelembe véve egy tavalyi remake italo disco inkább csak spoiler alatt..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az esetleges reklamációk esetén kéretik figyelembe venni, hogy ez bizony kérem new italo disco
-
Elengedtem. Sam Foxot is..(akinek szerintem ugyanúgy semmi keresnivalója itt)
-
örök kedvencek! 
-
nem vicceltem! hozd az 5 aktiv tag támogatót és nézegesd itt is azt a szart. KOMOLYAN! ez ma a te nagy lehetőséged!
de mára már erről ne írj sem nyíltan, sem árnyaltan, sem burkoltan többet.
sam foxot bele lehet erőltetni a nu-discoba, csúnyán, de lehetne, ha meghallgatod a zenei alapokat, és kiszedsz képzeletben pl egy 30 sec részletet, elmehet bármelyik italo zenében is. a te sd zenédből pedig semmit olyat ne tudnék kivenni,ami picit is hasonlít akár munzert úr munkásságára,akár az ide való stílusok bármelyikére,még keverve sem. de mit nem értesz ezen, hogy nem tudod elengedni a témát? részemről ennyi,mára hagylak pihenni,mert elfáradtál.
-
Jó hokizást!..ööö..vagy nem arról beszéltél? 
Életemben nem láttam még valakit...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!így begerjedni a sz@rozástól
Maxika! Plíz töröld már ezt a sok ide nem illő hszt.
Az enyéimet ne, csak a sz@rabbakat!
-
igen, eddig én is úgy éreztem, hogy elég ritkán szoktan belenyúlni a dolgokba, de most nagyon kellett, mert ha zeffre rájön ez a fajta itálódickózási roham, gyorsan átfordulhatnánk valamiféle szofisztikált glitch-hop-pop-thrash stílus felé is. ez neki normális is lenne, csak hát a 'normális' értelmezése is vitaalap sokaknál.
velük meg nem vitázom.
-
Mint ahogy Samantha Fox-nak sincs. Amúgy meg a franc se kérte a vidi visszahelyezését.
Továbbra sem érted a humort. Az enyémet még megértem, de hogy maxikáét sem?
Csak viccelt a helyreállító műtéttel, ez egyértelmű.. -
Ne sz@rakodjatok már ennyit,mert rossz szag fogja átjárni a topicot,na én ki is lépek!
Kezdődik a kézi meccs!
-
Pedig jó cikk, de mint mondtam: az élet megy tovább. Ne szarozzunk hát
-
Belehallgattam a törölt videóba,semmi köze nem volt a topic zenei stílusaihoz.
A törlés teljesen jogos volt,a cirkuszt ez ügyben lefújhatnátok már,egyébként sem vagy az a hsz törlő bajnok "HG"!
Éppen én szoktam kifogásolni,hogy nem élsz a hsz törlő jogoddal elégséges terjedelemmel!
-
Ennyit szarozni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
...ez jutott eszembe erről...
-
most akkor az a szar tényleg szar?! vagy most mi a szar szar? 
ááá, szarjunk bele.ma egy ilyen szar nap van. -
Lehetne. A Marcello The Mastroianni például sokat szólt akkoriban nálam is, de azért én sem mondanám tipikusan egy italodiszkónak. (annak ellenére, hogy sokszor leszögeztem, hogy én aztán nem vagyok mestere a stílusba sorolásoknak).
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.04.07. 16:50:11 -
köszi!
rossz irányba fordult volna,aztán rájöttem, nem az a cél.
-
mint oly sokadjára,megint történelmi tévedésben vagy, neked elnézem,mert már annyira megszoktam, és tévedéseid tömkelegével megszoktattad magad már másokkal is.
a discogs nem egy stíluselemző portál, és ha ismernéd (mint ahogy azt sem ismered), tudnád, hogy elég szűkös a stílusmeghatározási és besorolási lehetőség, ezért adódik sokszor úgy, hogy abszurd kategóriákba kénytelenek jelölni akár előadókat,akár zenéket a tagi szerkesztők vagy munkatársak. nem nagy ügy, de te szeretnél belőle nagyot csinálni. nem fog menni. itt nem.
tényleg nem érdekelnek a béna linkelt cikkeid, de már nem tudom, hogy hogyan mondjam vagy írjam le, hogy NEM ÉRDEKEL, miattam ne linkelgess semmilyen egybites értelmű cikket vagy józsi bácsi véleményét a túloldalról.
a többi részt nem értem, minek ide írtad, szerintem megint fórumot tévesztettél.
a fórumba kerülő zenei stílusokról,amennyiben az kiugróan eltér az idevalótól, továbbra is döntök. elég ritkán élek ezzel a lehetőséggel,de ezzel lehet keretek között tartani, hogy te ne dobáld ide a hányattató sorsú zenei ajánlóidat. valamint mint jeleztem, ha az aktív tagok nagy hiányát érzik annak,amit eltávolítok, demokratikus alapokon visszaállításra kerül. nincs más dolgod,mint támogatókat szerezni a csodálatos sd zenédhez. nem kell emiatt most hetekig fesztiválhszek tömkelegével fárasztani mindenkit.
písz
-
Ide semmiképp sem, de oda ahol ismerik is az italo disco stílust, bármikor
-
Nem én készítettem Sam Fox dalát,tehát nem engem kritizáltál,nem is vettem magamra.
A véleményedet tiszteletben tartom,nincs két azonos zenei ízlésű ember,egy kicsit a dal minősítését túl toltátok,ezért írtam a hisztit.