mint oly sokadjára,megint történelmi tévedésben vagy, neked elnézem,mert már annyira megszoktam, és tévedéseid tömkelegével megszoktattad magad már másokkal is.
a discogs nem egy stíluselemző portál, és ha ismernéd (mint ahogy azt sem ismered), tudnád, hogy elég szűkös a stílusmeghatározási és besorolási lehetőség, ezért adódik sokszor úgy, hogy abszurd kategóriákba kénytelenek jelölni akár előadókat,akár zenéket a tagi szerkesztők vagy munkatársak. nem nagy ügy, de te szeretnél belőle nagyot csinálni. nem fog menni. itt nem.
tényleg nem érdekelnek a béna linkelt cikkeid, de már nem tudom, hogy hogyan mondjam vagy írjam le, hogy NEM ÉRDEKEL, miattam ne linkelgess semmilyen egybites értelmű cikket vagy józsi bácsi véleményét a túloldalról.
a többi részt nem értem, minek ide írtad, szerintem megint fórumot tévesztettél.
a fórumba kerülő zenei stílusokról,amennyiben az kiugróan eltér az idevalótól, továbbra is döntök. elég ritkán élek ezzel a lehetőséggel,de ezzel lehet keretek között tartani, hogy te ne dobáld ide a hányattató sorsú zenei ajánlóidat. valamint mint jeleztem, ha az aktív tagok nagy hiányát érzik annak,amit eltávolítok, demokratikus alapokon visszaállításra kerül. nincs más dolgod,mint támogatókat szerezni a csodálatos sd zenédhez. nem kell emiatt most hetekig fesztiválhszek tömkelegével fárasztani mindenkit.
písz