42866
-
wmallas #27380 AlimkhanOV A. - Eyes Of Delight (Extended Mix) Italo Disco 2018 -
Micsoooodaa? 
Akkor ez már a vég kezdete. Ha már te sem tudsz...
Na de semmi gond. Valahonnét úgyis beszerezzük majd.
-
Gyerekek, gyerekek...
..a témáról ha lehetne..engem már eleget fényeztetek..
-
mindettől függetlenül,tényleg jók. -
Nekem ez tetszik tőle,aktuálisan sokat játszották (Radio Stad Den Haag).
Nem tudok beszerezhető forrást :( ! -
Én is megértem, hogyne érteném meg. Ha valaki, akkor ő tényleg az sg elemi része. Dehát tudja ő azt, nem kell mondanom.
-
nem merültem el a részletekben és hosszas előzményekben, de az utolsó előtti mondat vége nagyon gonosz lett!
még ha igaz is.
azért néha zeffet is meg lehet érteni, és én mindenki állás és nézőpontját megértem és elfogadom! kivéve, ha nem egyezik,az enyémmel!
-
köszönöm!
-
nekem tetszenek, jók, vikivel együtt!
csak kár, hogy semmi eredeti sincs bennük, korábbi sikerek lenyúlt dallamai, ütemei
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oh, pardon, akkor tévedtem...
-
A SC.-on van ami tetszik,nem sok,de a youtube-re feltettek hallgathatatlanok(számomra) -
Theme is closed. -
Ezt ugyan nem nekem szántad, de akad némi hozzáfűznivalóm ha megengeded... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először is tisztázzuk a "troll" fogalmát, mert ezt a legtöbben szándékosan vagy véletlenül félreértik. Troll az, aki szándékosan, a fő témától állandó jelleggel direkt eltér azzal a szándékkal, hogy a többieket összeugrassza, vagy a fórumozástól elvegye a kedvüket. Közel 10 éve figyelheted a tevékenységeimet csak itt az SG-n különböző témájú fórumokon. Nem egy példát tudnék neked mutatni, ahol pont, hogy én jeleztem a többieknek, hogy lassan ideje lenne már az eredeti témáról is ejteni pár szót.
Ez full kizárja a trollkodás tényét. Témától eltérni valamennyire azért sokszor elkerülhetetlen, és ezzel te magad is tisztában vagy (például ha egy segget mutatsz véleményként egy műszaki jellegű totyikban. Na ezt nyugodtan sorolhatnánk a trollkodás számlájához, ha nem lennék ilyen vajszívű amilyen vagyok..
Ad2) engem mindenki megért, aki meg akar érteni. Mert ha nem ért: kérdez, én meg olyankor korrigálom a mondandómat a kérdező intelligenciájához. Aztán már megérti. Ha mégsem, akkor tovább korrigálok..
Ad55) (mert közel ennyi sört gurítottunk le ma este a torkunkon a kollégákkal) mi az, hogy nem sikerül?
Kisapám: a fórumozás egyetlen és legfőbb célja a vélemény nyilvánítás pro és kontra. Én mondom mi van, te mondod a tutit, egy harmadik meg reagál rá úgy és azt amit gondol. Ettől halad a totyik, lesz pörgés, lesz miről kommunikálni. Ennyi a lényeg.
Ja, hogy közben egyesek megútálnak másokat, az megesik. Nincs annyi ujj a kezeden, ahány fórumozó letépné bármikor a fejemet. De ugyanannyi meg kedvel is. Jól szórakozik rajtam, rajtad, rajtunk..
Tegye. Ha nincs jobb dolga... -
Engem ez érdekel, ha korrekt az ár is.
Legyen már egy new italo lemezem nekem is...
Keress priviben, többit ott.
-
Ahhoz képest hogy nem vagy angoltanár,teljes mértékben helytálló ,helyes amit írsz, ("at last") volt első szándékból nálam is,de éppen a google fordító gyakori zagyvaság dobálása miatt választottam inkább a ("finally") szót,("getting boring") igen,a szövegkörnyezetbe inkább illik.
Beszélem az angolt,de van még hová fejlődni ahhoz hogy tökéletes közeli szintre kerüljek.
Igen! jól vágod,az autóm megmutatása fotón nem dicsekvés,valóban inkább az a bizonyos természetes emberi tulajdonságunk az okozat esetemben is,hogy amire büszkék vagyunk,ami örömöt jelent számunkra azt pld.,haveroknak,barátoknak megmutatjuk,mint sok más tagnak,nekem is vannak kiépített jó haveri kapcsolataim az sg-n is.
Nagyon jól összefoglaltad ennek lényegét.
Ezt csak visszaidézem tőled:
Ami a topikban végzett "munkásságodat" illeti, szerintem hasznos. Zeff azt írta, hogy mindez csak reklám, ezeket az infókat előbb vagy utóbb a többiek is megszerzik - ezt így is fel lehet fogni, de én úgy látom, hogy igenis hasznos, mert sok energiát fektetsz ebbe és így a többieket megkíméled egy csomó kutatómunkától, annál is inkább, mert lehet, hogy nem is tennék meg maguktól, vagy nem is tudnák a lelőhelyeket, nincsenek olyan ismerőseik, stb.
Köszönöm hogy ezt leírtad,jól esik hogy hasznosnak gondolod a ténykedésem,én magam is hálás vagyok az aktív tagoknak,minden egyes infóért,úgy gondolom nekünk szenvedélyes zeneimádóknak ez egy nagyon jó dolog,és szó sincs reklámról.
Egy példával azonnal ezt megerősítem,Tom Garrow barátom érdekeltségében tartozó kiadványt sem linkeltem még,szimplán a videót néhány napja.
Ami téged illet,számomra te egy szórakoztató, intelligens egyéniség vagy,kissé talán különc,örülők a jelenlétednek a fórumon.
A pár éve használt EQ avatárod hova lett ? hasonló volt az enyémhez. -
wmallas #27365 Nem is rossz Batya..
-
Biatomi #27364 Már nem annyira újdonság talán
Vision - Midnight.................
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=---rov4VRmM
Utoljára szerkesztette: Biatomi, 2018.07.20. 21:27:40 -
wmallas #27363 A zenei tárháza eléggé kiismerhető Ian Coleen-nek is,de én elég sok remixét imádom..pl ezt is!! :) -
Eric Saade
Nekem meg inkább ez tetszik. -
Mostanában nem vesztegetem ilyenekre a pénzt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az angollal kapcsolatban nem kötözködni akartam, biztos vagyok benne, hogy szóban jól elboldogulsz vele, megértik mit akarsz, esetleg visszakérdeznek. Talán az a finally ott az elején kicsit bántja a szememet, lehet a végére tenném, esetleg helyette "at last", másik: az as well tényleg felesleges, továbbá valami ilyen lenne: I hope it is possible because it is getting boring...
Nem vagyok angoltanár, sőt, szerintem az embernek mindig van mit tanulnia. Biztos vannak itt nagyobb agyak, akik jobban ki tudják javítani. Ami a Google fordítót illeti, sok zagyvaságot tud összehozni, ami meg a fordítást illeti, értem mit akartál, de nem vezet jóra, ha az ember a magyart akarja szóról-szóra átültetni egy másik nyelvre.
Más: a dicsekvésről. Megvádoltátok egymást Zeffel, először én is annak véltem a kocsi mutogatást vagy másik részről a "kanadázást" vagy a nyaralás publikálását. De ahogyan írtad is, te a Mercidre büszke vagy, megdolgoztál érte. Úgy gondolom, hogy egy ilyen kocsi jó ízlésre és igényességre (a jó értelemben) vall, már nem azt látom benne, amit először, hanem azt, hogy örülsz neki, hogy elérted, hogy ilyened legyen. Emberi tulajdonság, hogy vágyunk az elismerésre és szeretjük megmutatni azt, amire büszkék vagyunk. Ez természetes. De ugyanez igaz Zefírre is, azért "kanadázott" éveken át, én legalábbis így látom. Nem tudom megvetni érte.
A te esetedben azt látom, hogy egy érzékeny ember vagy, aki vágyik az elismerésre és nagyon meg tud bántódni, ha beszólnak valami kellemetlen dolgot, amit úgy érzel, hogy nem érdemelsz meg. Többé-kevésbé egyébként mindenki hasonlóan éli meg.
Ami a topikban végzett "munkásságodat" illeti, szerintem hasznos. Zeff azt írta, hogy mindez csak reklám, ezeket az infókat előbb vagy utóbb a többiek is megszerzik - ezt így is fel lehet fogni, de én úgy látom, hogy igenis hasznos, mert sok energiát fektetsz ebbe és így a többieket megkíméled egy csomó kutatómunkától, annál is inkább, mert lehet, hogy nem is tennék meg maguktól, vagy nem is tudnák a lelőhelyeket, nincsenek olyan ismerőseik, stb. Ezért hasznos még (vagy volt topikgazdaként) Kaposi Laci is, mert él-hal a témáért. De lehetne még említeni sokakat: wmallas, biatomi, amaximus, gyula1971, lazzoo... stb, stb. Mindenki tesz valamit hozzá a dologhoz. Én csak kötözködni szoktam, sajnos az is egy emberi tulajdonság, Zeff meg trollkodni, mert sosem értik meg, hogy ő is szeretne valamit hozzátenni, csak nem sikerül.
Na elég, kicsit túlzásba vittem a szöveget.
-
Érdekességnek jó volt. A cím alapján egyből az eredeti ugrott be, na mondom lássuk! Az volt, amire gondoltam, a másik dolog, meg, ami érdekelt, hogy vajon tudnak-e valami jobbat kihozni belőle - nos ez szerintem nem sikerült. -
gyula1971 #27359 Igen, tudom!
A 80-as évek sikerei nem nagyon ismételhetők meg!
-
FD remix ,baresz ! 
-
"as well " felesleges,de aki fordítóba dobja,érteni fogja,úgy állítottam össze a mondatokat. 
Ám ha angol nyelvtanár vagy javítsd ki,legalább tanulok tőled,az angol nyelvről tudjuk hogy egy szónak,egy mondaton belül több tucat jelentése lehet.
Mostanában nem láttam new-italo témájú fotókat tőled,a régebbi fotók válszeg már nem elérhetők,az én korábbi fotóim nagy része sem. -
wmallas #27356 Ez bejövős nekem,,Thanks az infót!!! 
-
Ami itt témába vág, abból nincs túl sok és már mind "lejárt lemez". Biztos megvannak. Meg írtam is, hogy már anno feltettem őket, visszakeresésben (is) jó vagy, ha még a képtárhelyeken megvannak, akkor itt is meglesznek.
Ja, azt az angolt azért nézd át...
-
Victor Ark feat. MR Konrad - Loving Me (Vocal Mix) sc
Victor Ark feat. MR Konrad - Loving Me (Nu Disco Mix by Mark Lobensteijn) sc -
vissza a zenékhez.
Yuhniversia - Infection (sc)
(Flemming Dalum Remix) sc -
Na dobj fel pár fotót azokról a lemezekről,engem érdekel miket tartasz vásárlásra érdemesnek.
Tán akad köztük olyan amit én még nem is láttam. -
Zef ! ne ferdíts ! 
...and now,finally can we close this theme ?
I hope, it will be possible as well,because it already starting boring !
Thanks !
(tán angolul megérted a kérésem,ha magyarul nem ment)
Dobd fel a pörgetőre azt a Bobby O korongot,hasznosabb dolog lesz mint itt süketelni !
-
wmallas #27350 Sziasztok Kollégák!!!
Mode-One – Melodies Of Freedom cd Album 2018
Ha valakit érdekelne, akkor van eladó példányom a fentebb említett kiadványból. Celofános,vadiúj.
Ár priviben.
-
Biztos pikkelnek rád.
Nem csoda...
-
Mindent elhiszek. De attól még kidobhatod ide a fotókat 
De várjunk csak...hogyhogy nem nyúlitaló az a zene amiről trécsikélünk?
Újabban már lehet ilyesmiket is kitenni? Pár hete még leszedték a fejemet ha itt diszkófelújításokat mutogattam..
-
A válasz: igen. Sőt vettem néhány ilyen lemezt is, bármikor lefotózom őket, ha nem hiszed. De elhiszed, tehát hagyjuk. Meg amúgy korábban meg is tettem már, csak elkerülte a figyelmedet.
De amire azt írtam, hogy az eredeti jobb, az mitől új italo disco szerzemény?
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.07.20. 11:39:16 -
Bocs ha lemaradtam (mégsem lehetek melletted mindig
) de azóta, hogy utoljára feltettem a kérdést, létezik már olyan új italo disco szerzemény, ami már neked is tetszik?
Akár hazai, akár külföldi fronton... -
Megbeszéltük.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hanyadjára is? Kerüllek én, de tényleg. Erre időről időre, mint valami kis unatkozó nagyon ráérő tag, felkutatsz egy általában másnak írt hozzászólásom és belekötsz. Kivételesen nem rólad volt szó, mert nem csak körúlötted forog a világ, de bármikor írhatnék rólad is a "hátad mögött", ha megengeded. És ha nem, akkor írok az engedélyed nélkül.
Igazából alig alig olvasom a hozzászólásaidat, mert a legtöbb csak reklám, hogy itt és itt vehetitek meg ezt és ezt a zenét. Már meg ne sértődj, de ezen infókat itt a legtöbben - csak idő kérdése és - megtudják.
De zavar engem, hogy te ezt folyamatosan és feleslegesen közlöd? Ne válaszolj: nem zavar.
Zavar engem, hogy időről időre előhalászol valami 100000 évvel ezelőtt íródott véleményezést és azt mutogatod mint valami szuperhős? Nem zavar. Hidd el, egy cseppet sem.
Vagy amilyen vagy, legyél aki lehetsz, tőlem aztán azt kommentelsz amit csak akarsz.
De ha valamit nem értesz / vagy félreértesz, akkor inkább kérdezz.
Tudod a vicc az ugyanaz marad, csak mindenki másként érti.
-
Nem csak azért. Egyértelműen jobb. -
Irhatál volna 1 korrekt választ,s akkor azt mondom el van sikálva a dolog,nem sikerült.
Nekem sem időm,sem energiám nincs arra hogy veled civakodjak,szórakozzak itt.
Tartsd tiszteletben a kérésem,ne keresd a társaságom,és ne üzengess nekem burkoltan sem,köszönöm. -
De csak azért, mert azt szoktad meg..
-
Pontosítok ha megengeded: valóban flém amit művelsz, ugyanis
Uff
a) nem hozzád szóltam
b) nem tartozik rád
de ami a legfontosabb: spoiler alatt olvastad amit nem is kellene,
tehát akkor meg miről is hadoválsz?
De végül is nem haragudhatok rád, hiszen mint írod is: mindenfelé az én hozzászólásaimat keresed és kutatod..
Hát igen. Van aki ki nem állhat, de azért csak elolvassa mit firkáltam, mert kíváncsi..
Más meg kedvel, és azért olvassa kíváncsian Zef monológjait.
A fotód szuper. Bár nem tiszta mire is kellene irigykednem:
a szakadt verdára, vagy a gagyi cd-re?
Mellesleg, hogy tiszta vizet is öntsek a pohárba Bobby "O" ügyileg..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!te még az SG létezéséről sem tudtál, amikor én már a cd-d 1. track-jét töltöttem fel a 80-asba saját vinylről.
Nyugodtan kérdezd csak meg a puszipajtásaidat innen. Persze csak azokat, akik elég rég feljárnak az esgére..
Na jó lét és jó éjt, de mindenek előtt jó zenét.
És legközelebb majd akkor reagálj, ha kérdezlek.
Na csocsi
Uff