NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #27366
    Ahhoz képest hogy nem vagy angoltanár,teljes mértékben helytálló ,helyes amit írsz, ("at last") volt első szándékból nálam is,de éppen a google fordító gyakori zagyvaság dobálása miatt választottam inkább a ("finally") szót,("getting boring") igen,a szövegkörnyezetbe inkább illik.
    Beszélem az angolt,de van még hová fejlődni ahhoz hogy tökéletes közeli szintre kerüljek.

Igen! jól vágod,az autóm megmutatása fotón nem dicsekvés,valóban inkább az a bizonyos természetes emberi tulajdonságunk az okozat esetemben is,hogy amire büszkék vagyunk,ami örömöt jelent számunkra azt pld.,haveroknak,barátoknak megmutatjuk,mint sok más tagnak,nekem is vannak kiépített jó haveri kapcsolataim az sg-n is.
    Nagyon jól összefoglaltad ennek lényegét.

Ezt csak visszaidézem tőled:
    Ami a topikban végzett "munkásságodat" illeti, szerintem hasznos. Zeff azt írta, hogy mindez csak reklám, ezeket az infókat előbb vagy utóbb a többiek is megszerzik - ezt így is fel lehet fogni, de én úgy látom, hogy igenis hasznos, mert sok energiát fektetsz ebbe és így a többieket megkíméled egy csomó kutatómunkától, annál is inkább, mert lehet, hogy nem is tennék meg maguktól, vagy nem is tudnák a lelőhelyeket, nincsenek olyan ismerőseik, stb.
    Köszönöm hogy ezt leírtad,jól esik hogy hasznosnak gondolod a ténykedésem,én magam is hálás vagyok az aktív tagoknak,minden egyes infóért,úgy gondolom nekünk szenvedélyes zeneimádóknak ez egy nagyon jó dolog,és szó sincs reklámról.
    Egy példával azonnal ezt megerősítem,Tom Garrow barátom érdekeltségében tartozó kiadványt sem linkeltem még,szimplán a videót néhány napja.

Ami téged illet,számomra te egy szórakoztató, intelligens egyéniség vagy,kissé talán különc,örülők a jelenlétednek a fórumon.
    A pár éve használt EQ avatárod hova lett ? hasonló volt az enyémhez.