Középkori FPS - brutális kardozással
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából az egész játék egy lanpartyn került elõ, akkor láttam elõször és utoljára, és eszemben sem volt singleben játszani vele, annyira röhejesen ortopéd volt a mozgás. De belenéztünk a sztoriba, meg arénáztunk egymás ellen. Kisgec goblin vs nagybuzi troll, aztán azzal szórakoztunk, hogy kisgeccel beleugorjunk a troll megsuhintott kalapácsába, aztán ki tudja messzebbre ütni a másikat... 😊
Nem is értem, miért nem terjedt el az a csodás irányítási séma... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mondjuk valszeg azért bírtam, mert voltam vagy 10 éves, és akkor még faszának tûnt 😄
Uhh, errõl jut eszembe, a Die by the Sword c. remekmûvet ismeritek? Nem mai gyerek... Olyan volt benne a kardozás, hogy a csóka kezét közvetlenül lehetett egérrel vagy joyyal irányítani(joyyal jobb volt). Na, annál sokkal elbaszottul ortopédabb mozgást még nem láttam, haverokkal sírva röhögtünk, amikor megláttuk. Még a Trespasser könyökficamos félkezû nõje sem volt annyira mozgássérült... 😛
Én TPS-párti vagyok, majd ha IMAX-szerû monitorok lesznek elérhetõ áron full támogatással, akkor már talán az FPS-nek is lesz értelme.
oblivion...
thief...
mindegyik teljesen játszható volt belsõ nézetbõl.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
#21: Ott a pont, egy max 5ezer Ft -os webcam (amit jól támogat, pl. a Microsoft egy kamerája), egy egyledes fejlámpa, és 30 fps-el lehet nézelõdni a játékban. Armed Assault 1-2 pl. tökéletesen támogatja, ezerszer élvezetesebb úgy játszani, függetlenül nézelõdni. Szimulátorokban meg pláne alap, ott a 3 ledes lámpa mondjuk elõnyösebb a zoomolás meg a kihajlás miatt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Viszont érdekes lesz a játék elsõ ránézésre, max elcseszik ezt is.
Hát nemtom, sztem egy sima sztereó fülessel bõven el lehet tájékozódni hangok alapján...
plusz ugye még figyel a hangok irányára, ami nem igazán visszaadható egy szimpla otthoni gépen. Ezért is elõnyösebb szerintem a TP nézet, mert a térérzet erõsebb, legalábbis nekem az😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A jobb oldali kép egész szép.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
FPS nézetben alapból 90 fokot látni, de van játék, ahol 75 fok a látótér. Az azért elég messze van a 170-180 foktól...
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Pont, hog az az uncsi, amikor látod hogy mögötted üt az ellenség (sõt még meg is jelenik felette egy korona hogy éppen õ fog ütni - Batmanre gondolok ha valakinek nem ugrana be), és egy gomb nyomásra ki is védi. De Assassin's Creed is hasonló, egy hadsereget ki lehet nyírni úgy, hogy mindig megvárod míg támad az 1-ik majd két gomb lenyomásával meg is ölted, még el se lehet rontani. Tényleg ezek kellenek valakinek?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
practitioner of the forbidden arts of death
Keresztbevágás,oldalvágás,védés...ennyi...Becsodás....😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni