Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
K*rva anyját az ilyennek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://thepiratebay.org/torrent/5952489/B.S.O._Call_Of_Duty_Black_Ops_%282010%29
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
HUN SH BlackOps HC HQ & SD
eXl.'''ClanHC/SD(HUN) (173.199.111.199:3074)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Lenne egy kérdésem nem tudjátok mi annak a zenének a címe azon pálya elején szól amikor árkokba kell menni, jönnek a vietkongok meg a tankok
Idáig nekem se ment vmi jól, szerencsére a multi player laggot kijavították, esetleg még ezt megpróbálhatják azok akiknek szaggat. Annyi az egész h letöltöd ezt a fájlt és berakod a C:\...\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players mappába. a felbontást és a grafikát állítsátok át majd amilyenre szeretnétek. nekem jobb lett ettõl(csak console beállításokat tartalmaz nem rontja el a játékot, de azért mielõtt berakjátok csináljatok biztonsági mentést az eredeti fájlokról) Remélem h tudtam segíteni, és még a jön majd patch a cod-hoz amitõl helyreállítódik az FPS, kb olyanra mint a MW2ben.
azt gondolom észrevetted, hogy directx is mindig van. igaz úgy tûnik mindig ugyanaz, de sosem lehet tudni éppen õk mit csapnak hozzá, ami viszont kell.
The Matrix has you...
Kifejtenéd részletesen hogy mi volt a kamu benne?
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Scientia potentia est.
Scientia potentia est.
Eddig semmi gond nem volt.
Még a szerverlistán is fél perc alatt talál 200 szervert???
AHOVA SIKERÜL BELÉPNEM OTT MEG 750-ES PINGEM VAN 50/20 NET MELLETT???
Remélem kurvagyorsan kiadnak végre valami patchet!!!!!!!!!!!!!!
Do you feel alive?

Az lenne a problémám h a multihoz belépve egy kép és ez a szöveg fogad:
Error!
The Call of Duty: Black Ops server is not available at this time.
Please try again later or visit http://www.callofduty.com/blackops/status for updates.
Valaki esetleg tudja h mit lehet ezzel kezdeni?
Az esetleges választ elõre is köszönöm...
a 9700 serverbõl 250-et ad be.
megy singlezni, jó hogy erre az idõkre tartogadtam...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
A segítségeteket kérném. Ma megvettem a játékot, de amikor megpróbálom felrakni akkor, azt írja hogy a Steam szerverek túlterheltek. És érdekes módon, amikor elindítom a lemezt nincs rajta Install csak Play, Uninstall, Reinstall, Readme, mintha már felraktam volna a játékot... Uninstall és a Reinstall-t is próbáltam de semmi.
Battletag: Muhee#2716
Amit behoz, oda se tudok belépni. Reméljük azért van mert csinálnak valamit. <#whatever>#whatever>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
forrás
ejha😄
Ha valaki kihívásra vágyik meg max elõveheti a cod2t és csatlakozik egy onlyRifle szerverre. na ott tényleg számít a skill nem csak az agyatlan hent megy.
emlexem a hud is olyan elnagyolt , gatyi benyomást keltett MWnél az elõzõ részek után.
szomorú látni mi lett a codból.
errõl is a kcsög konzolosok tehetnek csakhogy legyen kit hibáztatni.<#nevetes1>#nevetes1>)
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Azt viszont jó volna tudni hogy hova tölti le a megnézett vidiket. Valaki tudja? Mert jó volna elmenteni késõbbre is a jól sikerült visszajátszásokat. Mert ugye a játék fõmenüjébõl csak az utolsó 7 napot lehet visszanézni.