11248
  • darki81
    most akkor a patch csinállt valamit a késsel? vagy nem?
  • Forrest Tomee
    Srácok ez nagyon durván szar lett. Eddig a 'néha lövök lagg' kivételével semmi gondom nem volt, most a peccs után 3-4 percenként kifagy a játék.

Szerintem Bobby bácsi megmondta a frankót a trehányarcnak - csináljatok pc-re egy nagy szart, hogy legközelebb eszükbe ne jusson a pc-seknek ezt venni, el is felejtjük őket, így megspórolunk egy csomó pénzt és a konzolosok szépen tejelnek nekünk.
  • Pengn
    Tegnapelőtt megrendeltem online az 576-ból a játékot. Erre tegnap felhívnak,egyeztetjük az adatokat és mondja a csávó, hogy aznap küldeni fogják a játékot délután. Erre nem jött meg :@ Ok kibírom várni a jövő hetet, nem vagyok türelmetlen de ha nem küldik meg aznap akkor ne mondják. Másnak is voltak ilyen élményei ezzel a bolttal? :)
  • Cris99
    nemtudom hogy van ez, de nekem a patch elött is meg egész eddig semmi bajom nem volt a játékkal, sem a single sem a multival..
    kivétel hogy párszor kifagytam
  • darki81
    nem, havernak is meg nekem is meg neki is csak ott!!!
  • lolSL
    kijött a single player update is, talán már lehet zombizni
  • lolSL
    most kivenném az intel procit a gépemből és szétverném egy kalapáccsal ha tényleg képesek voltak annyit fizetni, hogy az emberek 10%-ánál fusson csak jól az új túlárazott szarjaikon
  • Forrest Tomee
    Steam fórum is tele van vele, hogy a peccs után rendszeresen kifagy a játék, megy az anyázás rendesen. Infinity ward szerintem röhög a markába.

Még egy kis adalék:

"Activision/Treyarch also recommend an Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 processor, which is interesting given our findings. The Core 2 Duo E8500 that we tested with managed just 47fps at 1920x1200 with a Radeon HD 5970, and therefore it stands to reason that regardless of the graphics card used this is the frame rate cap.

However, we tend to agree more with the AMD Phenom X3 8750 processor, as we found that even the Athlon II X3 445 was faster than the Core 2 Duo E8500 with an average of 52fps. While the triple-core AMD processors appear adequate, we would still recommend looking into a quad-core as they provided the best performance in this game.

The truly interesting results came when looking at the Core i5 and i7 chips, which were head and shoulders above the rest of the pack. The results were so extreme that we re-tested several times, but in the end they held true and it would appear that Call of Duty: Black Ops has been optimized for these processors."
  • nyuny01 #6576
    Akiknek még mindíg szaggat,azok a config-ban átírták amit kellett?
  • szopacska
    Nekem eddig simán ment erre le töltötte a frisitést el kezdtem játszani és minden mecsböl ki fagy a game! mi a pöcsömet csináltak ezek?
    pontokat elvesztem meg jobban szaggat mint elötte:)
  • Solid Snake
    Na végre
  • nyuny01 #6573
    Egy pálya után,most azt mondom tökéletesen fut!
  • Brezovics
    Semmi változás ugyanolyan szar. :(
  • hyjal
    Ezt a patchet ki sem kellett volna adni,igy még rosszabb lett mint volt.
  • Prof81
    detto
  • Sforzan
    Köszi a választ, teszek egy próbát:)
  • csuszi
    hát ez nálam ugyanolyan játszhatatlan de már le is mondtam róla...
  • csuszi
    majd egyszer meséld el miért jó a com_max 60on:)
  • Zomil
    ha nyomtad a shift-et nem lehetett zoomolni :)
  • Gabe18
    Mondjuk az elsőnél valamit elcsesztem, hát az nagyon rövidet mért csak...
  • lolSL
    az mind1 mert azt nem is listázza ami nincs patchelve
  • Gabe18
    Na patch után így állok, másfél SD meccs (tehát 2 különböző pálya) mérés után:

Beállítások:

Gép: AMD Phenom X4 9950 Black Edition, Nvidia GTX 275, 4 giga ram.

Nálam 60-as FPS limit be van még kapcsolva, úgyhogy ha ment volna feljebb azért nem ment. Végig 60 körül volt, hogy 10-et hol mért nem tudom, lehet az még a menüben volt töltés közben vagy passz...
  • Darth10
    "Patch is currently in progress. We will update once all servers have been patched"
  • lolSL
    nemtom server para-e, de állandóan beakad amikor emberre lövök, mondjuk 1 tár alatt 2x is
    ha a falat lövöm jó
  • Fpocok
    1. Csatlakozásnál kiírja a szerver neve alá, hogy hol székel.
    2. Találtam egy wageres szerót, amit nem a trések csinálnak wtf?
  • Fpocok
  • lolSL
    hát sokkal jobb lett intel dual coreon, egy pályán körbeszaladva van ahol majdnem duplája lett az fps, de van ahova kinézve még mindig jól leesik
    most már egy fps cfg-vel talán van kilátás fix 125-re
  • Fpocok
    Mé, mi volt a gond?
  • Zomil
    Fix for ADS while holding shift as a sniper

igen,igen,igen :D
  • Zomil
    Call of Duty: Black Ops - Multiplayer
    CPU performance improvements
    Server browser bug fixes and tweaks to populate faster and do full refresh less often
    Fixed crash when viewing leaderboards if player has more than 99 friends
    Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
    Fix for ADS while holding shift as a sniper
  • Zomil
    És ilyenkor nem vagyok otthon :D
  • Fpocok
    Megjött a patch!
  • Gabe18
    Na steam valamit töltött, aztán most nincs egy szerver sem nekem...
  • Gabe18
    A cica aranyos meg ötletes. A repülős... (no comment)
  • Fpocok
  • Fpocok
  • Fpocok
    ÁUCS

• Fpocok
  • lolSL
    Aki megvárja addig nézheti az epileptic gaminget, black ops review lesz mindjárt.
  • Fpocok
    Fuck yea... bár kéne aludni.