11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#6544 pcdev
Multiplayer patch will go live in less than 2 hrs. #codblackops #pc
1 minute ago via web -
#6543 jah, mind1 -
#6542 Egy n nek néztem r n majdnem ugyanaz. -
#6541 remélem igaz, nem "nem igaz" -
#6540 kössz -
#6539 Mi nem igaz? -
#6538 rem igaz
-
#6537 Hell... its about time! -
#6536 gameservers forum -
#6535 ezeket hol olvasod? -
#6534 PATCH will be applied TONIGHT 11/19/2010
A new patch will be released tonight in the coming hours. Because this is a client side patch, all servers will need to be patched as well. We will be applying the patch to all servers globally. During this patch application, your server will be restarted once in order for your server to take the update. -
#6533 Csak azért kérdeztem... mert kiszúrja az ember szemét... nem a kis szöveget néztem én sem, hanem amikor megszerzi akkor ott középen mutatja nagyban milyen killstreaket kapott :D -
#6532 Így már egész komisz ez a booby:),hogy is kell ezt csinálni?:D -
#6531 Mi van?Mért ne néztem volna meg,csak kicsiben a szöveget nem figyeltem hogy captureli is egyben. -
#6530 Rambo halála -
#6529 Azóta Frank Woods is népszerűbb, mint valaha. Facebookon be is jelöltem egyből :D:D -
#6528 igen, nagyon durva a filing, én nagyon élveztem és még vég fogom tolni 1x 2x tuti -
#6527 tárolja -
#6526 Amúgy a multit a server tárolja, vagy érdemes kiírni a players mappát? -
#6525 Nagyobb skill, mint egy sarkot le"gaymore"-ozni/3méterröl késelni :) -
#6524 Azt hogy vedd meg -.- -
PedroSKA #6523 nem ezt kérdeztem:) kell vmi szerverkereső progi hogy online játszahssak? és mit ajánlanátok? -
#6522 a beállításokat nem menti el online. -
#6521 az pontosan mi? -
PedroSKA #6520 sziasztok!
Lehet hülye a kérdés de hogy tudok multiban játszani? Elindítom a black ops mp-t és elindítja a steamet. és utána? -
#6519 ha a steam cloud-ot nem pipáljuk ki akkor mi nem lesz frissítve a játékban szerintetek? -
#6518 Te meg sem nézed a videót? Csak mert ott mutatja, hogy FELSZEDI ÉS LECSAPDÁZZA A KÖVETKEZŐNEK. -
#6517 Ez sztem tök hülyeség,a kill gyűjtő faszjózsikáknak való ez a booby trap. Több értelme van felszedni és mondjuk van benne egy spy plane már ezerszer többet segített a csapatnak. -
#6516 szerintem az, mert előtte le kell lőni a dobozka tulajdonosát... -
koocos #6515 Ez már akkor a skill a játékban? -
#6514 -
#6513 A single lehet hogy abból áll de a filing az nagyon durva benne. És ez a lényeg a filing -
#6512 #6466 -
#6511 időeltolódás miatt talán még este is lehet belőle:S -
#6510 multi a lényeg nem a single :D -
#6509 fura hogy ilyen népszerű ez a játék amikor a fele csak videókból áll :( -
#6508 holnap jön le lett írva ma -
#6507 Csak úgy megjegyzem, hogy tegnapi konzolos frissítés után ma megint kaptak egy patchet. Mi patchünk hol van? Sehol se ahogy látom. -
#6506 most a playercardok őrültek meg, van amikor mutatja őket van amikor meg csak egy alap szürkét ad be mindenkinek -
#6505 ja van de akkse biztos h 1 csapatba dob