Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stefling
Nekem is alig alig lép be, a zombi módba se lép már be megint, pedig ma már 2x bejutottam 😊 Biztos csinálnak valamit.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Most már megy nekem is, sokat idõzik a "downloading game settings" résznél, de továbbjut.
Bogdogege
kamu

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Bogdogege
<#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

hellóka

Na ukránból hozott élesitve,ahogy mondtam simán eu verza,nem kell kint aktiválni,annyit megért!!

tommygear
ezzel is már lehetett játszani 2 nap után szóval ugyan ott vagyunk
Blacksheep333
Hadjad már!
Full laggos volt, a server keresõt is csak 1 hónap után tudták használhatóvá tenni. A Friends listáról ne is beszéljünk.

Az operációs rendszeren is túl...

nem tudom ti milyen bc2-vel játszottatok, én 2. nap már tudtam játszani, sõt 1. nap vége felé már alakult a dolog és simán lehetett játszani...

bigapó
de létezik, amint látod😊 nem csak a steam-el lehet baj, mivel nem náluk vannak a szerók. teljesen új a rendszer, lehetnek benne hibák, mint már mondtam, akár így is, hogy leáll az egész. De gondolom Te kapcsolgatod otthonról, hogy ez így tudod biztosan 😊

The Matrix has you...

Blacksheep333
"az egész világnak baja van a kapcsolódással"

Szerver keresõ müxik, és ahogy látom vannak játékosok.
Ebbõl arra következtetek, hogy nem globális karbantartás folyik, hanem csak valami gebasz van és a többségnek szarakszik.
Biztos, hogy javítani fogják.

BTW emlékezzetek vissza a Bad Company 2-nek mennyi idõ kellett mire fel tudtál csatlakozni egy serverre és lagg nélkül tudj játszani...
Egy hónap után is szar volt az egész. Ahoz képest a BO még jól produkált, szvsz.

Az operációs rendszeren is túl...

Frank99
nem viccelek.
lehet jó serveren voltam....
Épp találkoztam Kistocsóval, õ sokat nyomta MW2-õn is....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok
Most már be tudtam logolni, de szerverre nem enged vagy nem tudom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rage47
az egész világnak baja van a kapcsolódással, nálad persze megy😄
Benedek
Húúú, b...meg. Én mindig megfordítotom az aimot, de itt nem érvényes... 😊

Silence! I keel you...

Rage47
ez minden pc-s játéknál így van manapság, kivéve Blizzardnál
mmovar
#5267 ez az idézet tõled ered erre válaszolj! köcce

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Köszönöm a választ.
A rakétét úgy kell kilõni hogy ráközelítesz és fölé célozva tüzelsz.
Frank99
most toltam két kört.
csont nélkül ment.
egy kicsit lassabban kapcsolódik az elején, de aztán megy...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok
Azt a rakétát te irányitód. Egérrel vagy WASDvel már nem emlékszem, de tudod irányítani.

Cris99
olyan pl vkinek nincs h megveszel egy kieget stukkerre erre megveteti veled még1x??? pl most meg csak úgy nullázódott a pénzem tök király, meg olyan is volt h beállítom a classt és akkor semmit se ment el belõle kezdhetem újból....

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

HeadHunter86
Én meg biztos vagyok benne hogy ezt a játékot PC-re úgy elqrták ahogy illik. Aztán lehet védeni a kiadót/fejlesztõt. Jól szembefosták a vásárlókat, ennyi. Activision-tõl már megszokhattuk.

Fpocok
Jó lenne, ha nem keltenéd itt a pánikot feleslegesen. 100%, hogy alkotnak valamit épp.

Benedek
Hogy a rákba kell kilõnni a platformról induló ûrhajót a tévés rakétával? Jobbklikkel rázoomolok aztán ballal elengedem és semmi követés. Egérrel sem bírom követni. Ha fölé, ha alá célzok, akkor mindig alá esik.

Silence! I keel you...

lolSL
és hozzáteszem ilyen nincs fps játékban hogy órákra le kelljen állítani egy szaros servereket listázó servert meg ilyeneket ez nem létezik

lolSL
ha ez karbantartás lenne, akkor elõre be lenne jelentve, vagy ülne ott valaki aki beírja a 4000. steamforum síró komment után hogy mi a helyzet
de semmi kussolnak cask nemmegy a game, ez nem tervezett dolog

bigapó
akár ez is lehet. ugyan volt optimalizáció, de emberek végzik, követnek el hibákat õk is.

The Matrix has you...

bigapó
Szerintem Te nem sokat tudsz a világról, mert sose tippelsz jól.
Minden nagyobb cégnél van hétvégi munka is (ügyelet vagy ilyesmi), pont azért, hogy ha gondod van, akkor legyen kinél sírnod. Bár itt egyértelmûen rossz idõpontot választottak, hiszen játékoknál pont hétvégén vannak sokan, de talán éppen a megnövekedett forgalom miatt akadtak gondok. Elektronikus (és mechanikusban) rendszerben rengeteg hibalehetõség van.

The Matrix has you...

E6550 ; 4 giga ram , 1 giga gts250 vga

Friss új gép és közepes grafikán nincs 30 fps-em. Vagy patch hiány van még mindig , vagy itt bizonyos gépeket szeret valamiket meg nem.

Most meg per pill nem tudok szerverre csatlakozni csak pörgeti a töltés jelzõt és semmi.
Fpocok
Sajnos jelenleg karbantartás van. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan menni fog. Eddig ment rendesen és már nagy lagg sincs. Türelem.

hali!
Olyan kérdésem lenne hogy most vettem meg eredetibe a játékot direkt a netes része miatt.Csatlakozni szeretnék szerverekhez de sehová nem ended belépni. Mindig azt írja ki hogy "játék letöltési beállítás" persze ez szabad fordítás.
Mi ilyenkor a teendõ?
aricsi
Az a legviccesebb hogy a klántársam 9800gt-jén,meg vmi 2 magos amd-jével van 120 fps-e,nekem meg 30fps-re ugrál ha vmi nagyobb területre látok rá. Codokhoz min. 60fps kell ezzel sztem nem mondok újat.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

tommygear
egy percig sem gondolsz arra, hogy nálad szar valami? a patch után nekem a multi szinte full grafon 40-50 fps-t produkál akadásmentesen, pedig nincs olyan hû de jó gépem
ha jól emlékszem neked fagyott le állandóan, hát nekem egyszer sem
Fpocok
Azért azt megkérdezném, hogy amikor lehaltak a szerverek, amcsiban mennyi idõ volt? Kérem kapcsolja ki.

lolSL
valve-nál max addig lehet gond ameddig elindítod a játékot, utána nem az õ saruk

Prince23
Ez a játék csak decemberre lesz játszható, van egy olyan megérzésem. kivéve a paksiakat.
Már nem azért, de egy erõs középkategóriás gépen van, minden maxon fut rajta... de ez meg itt lagol, akad. mindent csinál.

hétvége van, egyértelmûen lehaltak a szerverek, ne legyetek naivak 😊

Cris99
ja végülis nekik tök8 mi megvesszük onnan ha õk leszarják és szar az egész, akkor is megvan a nyereségük

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Rage47
sztem meg simán behaltak a szerverek és a trések ünneplik végre a 7milkás eladást.
Rage47
szerencsén múlik
Üdv
Futna-e a gépemn?
intel duo 6320 1,86 GHz 2gb ram
asus eah2600
tommygear
ajj de jó hogy te mindent tudsz 😊
Fpocok
Nem tudom. Gondolom a trések, de mivel STEAMre van integrálva, szerintem van nekik egy kis steames csapatuk is.

Prince23
Amúgy most a Valve ügyködik a javításon vagy a tré? vagy esetleg mindkettõ team?

Fpocok
Mivel gyakorlatilag senkinek nem megy, ezért biztos vagyok benne, hogy õk csinálnak valamit, nem csak "úgy" leállt.

Prince23
Amúgy valaki elmondaná, hogy hogy a fasba lehet 64 kört kibírni zombi módban?

knekem eddig a 12 a a mx 😄
régibe, waw meg 26

Cris99
figy. én is értem, tudom mekkora hatalmas munka kijavítani ezeket a hibákat, és remélem hogy javítanak is nem pedig csak szimplán megint rossz, nem az a bajom h rossz csak az pont most, javítsák hétközbe :😄D
amúgy tényleg kegyetlenjóra sikerült a gém

lolSL
ilyenkor biztos nincs se karbantartás, se patch
ilyenkor nagyban alszanak 😊
reménykedni lehet hogy a technikusok ébren vannak és vhogy kijavítják

Cégeknél megszokott a hétvégi karbantartás. Viszont nem biztos hogy ez szándékosan történt, lehet most jött elõ egy újabb hiba szerver oldalon, ami miatt mindent le kellett állítani hogy kijavítsák. Nem egyszerû ekkora hálózatot rendbe hozni, rengeteg mindent figyelembe kell venni, ha picit hibázol az globális problémákat jelenthet. Kicsit pillangó-effektus. 😊
De, direkt arra mennek hogy neked rossz legyen...pfffff.
Azon vannak hogy egy normális, lagmentes játékot biztosítsanak neked. Az hogy az elsõ napokban miért volt ennyire szar, azt egyelõre nem tudjuk, de biztos hogy ki fogják javítani a hibákat.
Amikor jó volt, nagyon élveztem a játékot, erre nem tudok mit mondani. Anno még a COD 2-vel játszottam 2004 körül, de ez túltesz rajta. Azóta nem is játszottam COD-al, de most volt is pénzem rá, és jól jött egy kis lövölde, ami leköt.
Cris99
nem, de játszható volt nem volt lagg, csak max tûzharckor, de tegnap hajnalban akkor sem, most vok itthon hétvégén erre most bazsakodnak, inkább csinálják vissza