Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Na ukránból hozott élesitve,ahogy mondtam simán eu verza,nem kell kint aktiválni,annyit megért!!
Full laggos volt, a server keresõt is csak 1 hónap után tudták használhatóvá tenni. A Friends listáról ne is beszéljünk.
Az operációs rendszeren is túl...
The Matrix has you...
Szerver keresõ müxik, és ahogy látom vannak játékosok.
Ebbõl arra következtetek, hogy nem globális karbantartás folyik, hanem csak valami gebasz van és a többségnek szarakszik.
Biztos, hogy javítani fogják.
BTW emlékezzetek vissza a Bad Company 2-nek mennyi idõ kellett mire fel tudtál csatlakozni egy serverre és lagg nélkül tudj játszani...
Egy hónap után is szar volt az egész. Ahoz képest a BO még jól produkált, szvsz.
Az operációs rendszeren is túl...
lehet jó serveren voltam....
Épp találkoztam Kistocsóval, õ sokat nyomta MW2-õn is....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Parasite Eve 2, best game EVER!
Silence! I keel you...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
A rakétét úgy kell kilõni hogy ráközelítesz és fölé célozva tüzelsz.
csont nélkül ment.
egy kicsit lassabban kapcsolódik az elején, de aztán megy...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Silence! I keel you...
de semmi kussolnak cask nemmegy a game, ez nem tervezett dolog
The Matrix has you...
Minden nagyobb cégnél van hétvégi munka is (ügyelet vagy ilyesmi), pont azért, hogy ha gondod van, akkor legyen kinél sírnod. Bár itt egyértelmûen rossz idõpontot választottak, hiszen játékoknál pont hétvégén vannak sokan, de talán éppen a megnövekedett forgalom miatt akadtak gondok. Elektronikus (és mechanikusban) rendszerben rengeteg hibalehetõség van.
The Matrix has you...
Friss új gép és közepes grafikán nincs 30 fps-em. Vagy patch hiány van még mindig , vagy itt bizonyos gépeket szeret valamiket meg nem.
Most meg per pill nem tudok szerverre csatlakozni csak pörgeti a töltés jelzõt és semmi.
Olyan kérdésem lenne hogy most vettem meg eredetibe a játékot direkt a netes része miatt.Csatlakozni szeretnék szerverekhez de sehová nem ended belépni. Mindig azt írja ki hogy "játék letöltési beállítás" persze ez szabad fordítás.
Mi ilyenkor a teendõ?
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
ha jól emlékszem neked fagyott le állandóan, hát nekem egyszer sem
Már nem azért, de egy erõs középkategóriás gépen van, minden maxon fut rajta... de ez meg itt lagol, akad. mindent csinál.
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Futna-e a gépemn?
intel duo 6320 1,86 GHz 2gb ram
asus eah2600
knekem eddig a 12 a a mx 😄
régibe, waw meg 26
amúgy tényleg kegyetlenjóra sikerült a gém
ilyenkor nagyban alszanak 😊
reménykedni lehet hogy a technikusok ébren vannak és vhogy kijavítják
Azon vannak hogy egy normális, lagmentes játékot biztosítsanak neked. Az hogy az elsõ napokban miért volt ennyire szar, azt egyelõre nem tudjuk, de biztos hogy ki fogják javítani a hibákat.
Amikor jó volt, nagyon élveztem a játékot, erre nem tudok mit mondani. Anno még a COD 2-vel játszottam 2004 körül, de ez túltesz rajta. Azóta nem is játszottam COD-al, de most volt is pénzem rá, és jól jött egy kis lövölde, ami leköt.