11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#6624 Nálam kB. játszhatatlan lett a patch óta, se cfg reset se dx install nem segít. Die motherfuckers, DIEEEEEEEEEEEEEE. -
#6623 #6618 -
#6622 ÉS hogy lehet steamen keresztül frissíteni a dx-et? -
#6621 Mindkettő cfg fájlt töröljük? -
#6620 Ember te isten vagy. Most már jó THX -
#6619 Kösz. Remélem jó lesz -
#6618 Steamapps mappáról, azon belül COD BO--- Redist map -
#6617 Steamről is lehet telepiteni DX-et? :D -
#6616 Haver írta nekem, hogy fel telepítette a DX-et a steamről. Megoldotta neki a gondokat. elég érdekes. lehet csak gépfüggő, de azért prob. -
#6615 Nekem előtte nem volt gondom most meg van -
#6614 ne mondd nekem hogy normális hogy egy 70ezres vadiúj vga-n amit már szénné húztam 50fps az normális, ami ráadásul 1-10-20-ra esik le 10 secenként. a processzorom szintén húzva 3.2-ön pörög. igen egy kibaszott duo nem quad, de nevetséges hofgy ez a fostalicska szerinted igényli a 4 magot? az emberek 70%-80%nál még 1 vagy 2 mag dübörög, de még ha egy kurva crysis lenne...de csúnya.
és látom a játék pozitívumait, de ez a pár dolog nullázza a játékot, de mint írtam én már lemondtam róla, így van ez már évek óta, mindig csak majdnem jó játék a cod.
a. csinál valamelyik fejlesztő egy jó fps-t végre így 5 szűk esztendő után
b. többet nem lövök, van még normálic pc esport game a piacon, ugye tudod melyikre gondolok?:) -
Newfronter #6613 Nekem sincs problémám, a killcam akad, húú most de nagy probléma. :d Majd kijavítják.
Mikor megvettem akkor tényleg lagosak voltak a szerverek, de már nem. Nagyon király a játék! -
#6612 érdekes itt 3unknak semmi baj a gém megjelenése óta -
#6611 Viccet félre téve, nálam semmi változás nem történt. ugyanúgy akadozik, bármely ponton. Rá is kérdeztem szerón hogy még mindig van lag, vagy már megint csak nekem. természetesen mindenki lagolt, swapolt.
Egy haveromnak meg mindeddig tökéletesen futott, de az új patchel rosszabodott a helyzett, kifagy neki percenként. és még szép, hogy akadozik. ennyit trehányékról. maradjanak inkább konzolnál, az való nekik. PC-hez zéró tudásuk van. Az is csoda náluk, hogy egyáltalán el tud indulni a gém. -
#6610 A multiplayer pályák mekkorák?
KB fél másodperc alatt végigfutsz vagy azért kis idő míg elérsz az egyik oldalból a másikba? -
#6609 Nem meg mondtam én, hogy akinek nagyon faszán futott, az most szívni fog ezzel az új patchel. ennyi.
Nekem tökéletesen fut, hehehehe. akadásmentes -
#6608 ITT olvastam, hogy akinek szar még mindig, az törölje ki a config fájlját. -
#6607 Hát ez valami undorító... még ekkora akadást, hihetetlen. Bullshit az egész. -
Gman2142 #6606 OFF
"mint az annak" Hűű ezt jól megmondtam Nem rég keltem és még nem reggeliztem -
Gman2142 #6605 A "patch" óta nekem is szaggat. Játszhatóbb volt amíg ez ki nem jött. Nincs egy atomerőművem de a mw2 maxon futott. Ennek szerintem közel sincs olyan szép grafja mint az annak, de a gépigénye 2x akkora. Ehhez csak gratulálni lehet a treyarch-nak -.-' -
#6604 Na, meccs végi killcam még mindig trágya és most már nem csak lövésnél szaggat be hanem mindig kb, mint az első napokon \o/ Plan B lép életbe. -
#6603 Ezek a patchek a Steamen találhatóak csak meg? Vagy külön is van valami lelőhely, ahonnan le lehet őket kapni???
-
#6602 Azt mire használ CPU-t? :D Most megnézem én is, de ha ugyanolyan szar, akkor jövő héten megveszem boxra ezt meg felgyújtom :d -
#6601 Nem a kültéri területeken kisebb inkább az FPS? Fordítva kellene lennie, házban többnek -
#6600 Ezt a lövésnél megfagy 1-2 secre problémát én is tapasztalom a patch óta... Mondjuk nekem tényleg elég gyengus gépem van, de azért elég idegesítő hogy bizonyos helyeken megvan az 50-60 fps és amikor berohanok egy házba ott meg leesik 20 fps-re. :( -
#6599 A játék nagyon CPU igényes, azt nagyon használja. -
#6598 Te miről beszélsz,milyen user gondok? Ezen a konfigon nem fut a dx9-es Black ops? Konfigom: Asus P5Q Pro,Intel® Core™2 Duo Processor E7400 s775 (3M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz),ATI Radeon HD 4830 512 MB DDR3,Kingston HyperX 4GB 1066Mhz ddr2, Win7 64bit.Ne viccelj már a BC2 fut rajta dx 10.1-en medium beállitásokkal.(átalg 40 fps) A mai patch óta megint fényképeket látok az egészből... Vagy azt akarod mondani hogy op.rendszer problémánk van,vagy esetleg driver? Hidd el nekem több játék fut a gépemen (eredeti) amihez friss driver és karban tartott op.rendszer nem árt ha van.Jelen pillanatban csak ezzel a szarral van problémá(nk)m. -
#6597 Nekem csak a megjelenés napján voltak gondjaim,azóta tökéletes,commodore 64-re ne tegyétek már fel,azon a patch sem segít -
#6596 [spoiler]
Gondolom warez.
Várj kicsit és rakd le a C4et
-
takiati1989 #6595 Spoiler előtag :D
Hogyan kell továbbjutni a 2. pályán(Vorkuta)? Ott vagyok (már a pálya vége felé) hogy STEP 6: Wield of fist of iron. Na itt mit kell csinálni? Mert odamegyek ahhoz az nagy ajtóhoz,ott állunk párunk és semmi se történik.
Na itt hogy kell továbbjutni?
Várom a válaszokat
Előre is köszi
Üdv -
Kisbuddha #6594 reggel 7től idáig toltam , vélemény:
Fagyás nincs , mondjuk nem is volt.
+10 FPS legalább az eddigiekhez képest.
Zombival sincs gond.
Jó lett. -
killerkocka #6593 Van valaki, akinél egyáltalán megoldotta ez a patch az fps ingadozást a csillagos égről a mélypontra? Most néztem, ugyanaz. Bár talán most több fps-em van, igaz édesdmind1, ha akár 120-ról is 1 pillanat alatt leesik vagy 20-ra -.- -
#6592 ki kellett volna adni, csak nem pcre
így megint verik a szögeket a pc gaming koporsójába, nevetséges hogy hányadik alkalommal újra és újra megaláznak minket -
#6591 Itt nem game gondok vannak,hanem user problémák! -
#6590 "nekik semmi nem jó."
lol
Hát az ha 4 percenként kifagy a játék az bizony nem jó. Előtte alig volt gondom, pedig rengeteget játszottam. -
#6589 Szerintem nálatok van a gond, mert nekem már a legelső patch óta tökéletesen fut minden pedig nincs valami nagy erőművem. -
#6588 Tök jó, hogy eddig sokan várták ezt, mint a messiást, erre egy csoóan: ez szar, ki sem kellett volna adni... nekik semmi nem jó.
Érdekes, nekem előtte, meg utána sincs gondom... kivéve aznap, amikor nem mentette el, de már tudom mi a gond. -
#6587 ennyi? :D
én nemlátok benne egy kib**ott knife feliratot sem -.-
Akkor megmarad a gyogyós ovodás játékmód? :@
-
atyiko #6586 Update tartalma: Forrás steam
Updates to Call of Duty: Black Ops - Multiplayer have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:
Call of Duty: Black Ops - Multiplayer
CPU performance improvements
Server browser bug fixes and tweaks to populate faster and do full refresh less often
Fixed crash when viewing leaderboards if player has more than 99 friends
Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
Fix for ADS while holding shift as a sniper -
szopacska #6585 Ez egy szar lett miért kellet ezeknek patchet ki adn. be lépek és 2 perc se tellik el meg fagy. ienkor mi a szom van?
ez kuka lesz ugy érzem