Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Achmed927
Látom mindenki bagózik mindenre, csak a csalókkal vagytok elfoglalva. Na szép. Tiszta medal of honor fórum. Vazzeg. Azért leírom még 1x a bejegyzésem:

Halihó.
Lenne 1 kis gondom, amire remélem Ti tudtok segíteni.

Amikor elindítom játékot minden faxa. Elkezdeném az elsõ pályát, erre kidob Direct-X hibával. Ezen az segít, ha kikapcsolom gépet és újra be. Erre laptop rám szól, hogy szar a beállítás és akkor már visszatom állítani normál állapotba. Olyan, mintha lebaszná a direct-x -et a géprõl. Help!

Rage47
ezt hol láttad?
Prince23
Na az imént mentem egy jó szerverre. Néha volt beakadás, fõleg a közeli célpontoknál, amikor zoomoltam akkor akadt be. Most viszont meg nem tudok egy szerverre se join, mert sokat gondolkodik:S

csuszi
szeretlek

MJ rulz Pink Team The Only One

Fpocok
Megtörtént.

Parasite Eve 2, best game EVER!

csuszi
jelentsd fel.

MJ rulz Pink Team The Only One

tommygear
embertelen lag megint
TDC Geronimo
Ugyan ez nálam is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lolSL
a legújabb steam beta-ban van egy black opsot érintõ javítás is:

- Fix a regression where Steamworks P2P networking could deadlock in certain scenarios (Black Ops)

settings 1. fülén lehet rá váltani.

roland2293
Nekem segített csak 2-3 perc mulva kiirja hogy ship console error :S és erre nem találok semmit megoltás !:S

fejnelkuli
Hat sajnos ez sem segitett.Ugyanugy swappel a winyo mintha nulla memiria lenne a gepbe.

tommygear
SMART GAMING Fast Rank 1
Barrett 50 Cal
Nem " FastXP Nuketown ONLY" volt a neve?😄

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

pisztácia
áhh megyek aludni..ma se lesz javítás

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Zomil
akarom mondani rankeden...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Ehhh...de hogy a francba mikor elvileg csak a configba lehet belenyulni unrankeden?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pisztácia
Akkor itt is van xp boost???:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
Rohadjon meg a tré, hogy konzolon megy ez a ratyi theateren, pcn meg nem.

tommygear
LOOOL bekerültem valami fast ranking szerverre és 1 killért adott 10000 XP-t... hirtelen nem tudtam mivan
am tökéletesen megy már megint a játék
Fpocok

Fpocok
Használtam. Nem csak én, hanem a többiek is a szerveren.

Zomil
Használd a report player funkciot!!!!
Nem véletlen rakták be, h minél hamarabb bannolni lehessen az ilyen kis patkányokat.

roland2293
Sziasztok patchelés után a játék nekem hibátlanul megy! de...2-3 perc után ki ír 1 oat hogy sip console error vagy micsoda ez ellen van valami megoldás ? aki tudna segíteni az létszíves segítsen! elõre is köszönöm

Rage47
megnézed a steam fórumot, 4 magoson is szarakodik valakinek😊
Fpocok
Akkor lehet azért megy logannek szarul, mert cask két magos van neki.

Prince23
De a Cod5 meg jól fut, szal tényleg nem értem. Olyan mintha egy teljesen új grafikai motort tettek volna BO alá, ami még alfa állapotban van 😄

Rage47
a procit maxon hajtja, a VGA-t és a RAM-ot alig használja, ez az egyik nagy baja.
jó kérdés, ez hogy sikerült nekik, 10 éves motornál😄
Prince23
Na errõl beszélek! Így vagyok én is.

Prince23
Combat training is laggol nekem vagy inkább akad. Mit tudom én már. DE pl. amikor megvan a helikopter kill és ugye az MG-vel kell szórni az áldást, fentrõl. Milyen érdekes, tükörsimán futott, mint MW2.
szal rohadtul nem vágom mi a retkes fasz baja van, frissítettem a dx-et ismét, a steam mappában lévõvel is, a biztonság kedvéért, hogy hátha nem fog akadozni. de semmi sem segít ezen.

Xbox360-on az év játéka
PC-n pedig az év csalódása tecnikai szempontból. a grafika egy hányadék ha úgy veszzük... és egy paksi erõmûvön is csak 35-91 fps-t produkál 200 helyett 😄 szal inkább itt a portolással van inkább gond, kezdem inkább ezt hinni.

Windows7, dupla mag, GTX275 VGa., 2 Gb ram. ez a gépem. ez meg nem hinném hogy gyenge lenen, minden játék maxon fut vele, max felbontással természetesen (1920*1200)

BEAST
Nekem néha 2-3 lépésenként beáll másodpercekre, amikor pedig ellenfél kerül a képernyõmre szinte mindig.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fpocok
Nem tudom... nekem se lagg, se akadás. 50-90fps között van 1280ban.

tommygear
<#wow3>
Prince23
Jelenlegi állapotában sehol sem érdemes megvenni - még 😛

Sajnos neki volt, nem mindenki él, játszik tisztességesen.

tommygear
banner
Fpocok
Banner alatt van pár link, nézd meg õket.

danyi2
Sziasztok.
Hol éri meg megvenni a játékot?
Hol a legolcsóbb és a legjobb a kiszálítást is beleértve?

Steam: zboard25

tommygear
annak volt akkor értelme
SigS
Eredeti játék mellé most ezt adja a Tréárcs <#taps>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

"mert nem eredetivel nem lehet csalni"
lolSL-nek teljes mértékben igaza van, csak neked nem esett le a mondanivalója.
Magyarul a játék, a profil eredeti, csak azért vette, hogy csalhasson.

tommygear
ezt magadtól is kérdezhetnéd akkor mivel a lent linkelt profil eredeti
lolSL
és azzal hogy csalsz nem eredeti játékkal? single playerben? 😄

watto
Úgy 5éve mikor cod2 multiztam én is mindig mindenkire azt mondtam hogy csal mikor lelõtt 😄 Az a durva hogay az ember ilyenkor magának is be tudja magyarûzni, és elhiszi amit kitalált. :d

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

tommygear
már megint túl okos vagy
privát hack csomagról gondolom életedben nem hallottál még amikért kemény összegeket elkérnek
lolSL
hétvégén, de még hétfõn se nagyon számíts rá hogy bármit is kiadnak, nem hiszem hogy extra órákat vállalnának a pc-s tábor kedvéért

lolSL
mert nem eredetivel nem lehet csalni

Achmed927
Halihó.
Lenne 1 kis gondom, amire remélem Ti tudtok segíteni.

Amikor elindítom játékot minden faxa. Elkezdeném az elsõ pályát, erre kibod Direct-X hibával. Ezen az segít, ha kikapcsolom gépet és újra be. Erre laptop rám szól, hogy szar a beállítás és akkor már visszatom állítani normál állapotba. Olyan, mintha lebaszná a direct-x -et a géprõl. Help! 😛

Üdv

tommygear
valami lehetne már...
pisztácia
ohh bakke, adjak mar ki a javitast, ugy multiznek...:S

Fpocok
De csal. Láttuk killcamon keresztül, hogy falon át lekövetett.