11248
  • csuszi
    közel van hozzá. és akkor még nem beszéltünk arról, mennyire esélytelen vagy azzal szemben akinek 90-125 van.
    de az fps esés a fő gond, nem az 50. az csak nevetséges opt. utal.
  • tommygear
    haggyukmár hogy 50el játszhatatlan
  • Jaffa 2843
    50 fps az igen vékonyka ennél a motornál, már-már a játszhatatlan tartományba csap át
  • tommygear
    nekem néha szaggat néha nem, szóval nem nagyon jöttek még itt rá mitől lehet ez hiába jött már 2 patch
  • Zomil
    Nekem már az elsö patch után is jó volt. Ma hazaértem leteszteltem és a 2. patch után is jó. Sött kb olyan +5 átlag fps javulás van.
    1680x1050ben 4x-es élsimitás, max antizopikus szürés, árnyék ki, grafika low. Igy átlag 50fps-em van. Bár lehet a grafika növelésével nem sokat csökkenne az fps, de jó ez igy :D
    Mivel az élsimitás meg be van kapcsolva igy nem is recés. :)
  • csuszi
    ja, csak éppen az avatar termelte hónapokig, egy játék meg lehozza 2-3 nap alatt a bevétel jelentős részét. hol is állt meg az avatar? 2.5 milliárdnál? black ops vajon mennyit hoz? negyedét? újabb hatásvadász cikk.
  • teckdeck
    nem kell ezt eladni...ez egy jó játék lesz, amint megcsinálják rendesen a javítást.. végre skill isk ell ehhez a játékhoz, nem az van, hogy rohangálok bármilyen fegyverrel aztán mindenkit megölök, még 3vs1-ben is kb... még egy kis türelem :)
  • nud
    A Call of Duty: Black Ops már bemutatásának napján annyi bevételt termelt, amelyre a 3D-s mozizást felfuttató Avatar csak három hét alatt volt képes.
  • darki81
    a config_mp.cfg fájl törlése után nekem nem szaggat meg nem is lagol csak ritkán
  • lolSL
    mw2-től is sokan megváltak, aki meg nem tudott az remélhetőleg tanult a helyzetből is nem arra regelte a black opsot amin 100 másik játéka van :D
  • tommygear
    steam account eladás érdekes lesz
  • lolSL
    várj a vásárlással, pár hét múlva mindenki adja majd el olcsón ha már elfogy minden remény egy normális patchre
  • elitehun
    1: Sztem sokkal
    2: Én még egyet se láttam és vannak adminok
    3: U azok a játékmódok mint mw2-ben, és igen rengetegen játszanak
    4: Nem tom körülbelül annyi mint mw2-ben. Viszonylag változatosak
    5:
    6: Az én gépemen high beállitásokkal fut 1280x1024-ben
    7: hát ha akarsz multizni akkor ja
  • teckdeck
    Ez az új patch borzasztó... :S nekem totál hazavágta az egészet...undorító laggos sz@r, fps-em 5mp-ént leugrik 12-re...az előző patch-el minden király volt..remélem hamarosan jön a következő ^^
  • Grove4
    Sziasztok meg szeretném venni a játékot, de lenne pár kérdésem előtte, és érdekelne a véleményetek.
    1.: Milyen a multija a játéknak? Van annyira szórakoztató, mint az MW2-é?
    2.: Sok a cheater multiban?
    3.: Élvezetesek a játékmódok? Sokan játszanak?
    4.: A pályákból hány van? Változatosak?
    5.: Jól optimalizálható a játék?
    6.: Jelenlegi gépemen elfutna közepesnél valamivel jobb beálításokkal? (konfig az aláírásomban)
    7.: Érdemes megvenni a játékot?
  • Sforzan
    egy meccset vártam és léptem:) folyamatosan néztem és 80 felé sosem ment a pingem, kb. 30-50 között mozgott, ahogy a többségnek. a szerver egyébiránt német volt...
    ezt leszámítva egy hét alatt sokat javult a helyzet, legalábbis nálam.
  • bigapó
    hát akkor neked kell lépni. nem tudom mennyire mérvadó az a szám amit mutat a játék (elvileg jó, nem?), de nálam most 50 körül futkos sokszor és max 70-re megy fel. ugrálni szokott, ha killcamot mutat pl, meg néha belaggol, de egyébként korrektül játszható, a pár nappal korábbihoz képest nekem javult.
  • elitehun
    XD. Ja egyenesen más bolygón vannak a szerverek
  • Sforzan
    Azt hiszem megfejtettem a lagolás problémáját. Emögött csak is az Infinity Ward állhat. Fizetett ügynökeik más kontinensbeli szerverekre csatlakoznak be és 200-900-as pingjükkel ellehetetlenítik a játékot.
    Most léptem ki egy szerverről, ahol bárhogy "kérték" 2-3 IW agent nem akart lelépni és képregénnyé változtatta a játékot.
  • V43 1105
    Hát.. :L COD4, COD2-re visszagondolva németszerón 10-30-as pingek voltak, semmi lag.. ez meg.. no comment..
  • Barrett 50 Cal
    Kösz:)
  • elitehun
    egy rugóra jár az agyunk
  • bigapó
  • elitehun
    14-es prestige után kapod meg...
  • bigapó
    szerintem a 14-es után kapod meg.
  • Barrett 50 Cal
    De nem kell hozzá h prestige 15 50es legyek? Elég ha prestige-t elkezdtem?
  • szabii98
    Igen
  • Barrett 50 Cal
    Arany festéshez ki kell vinni az adott fegyónál a challangeket?
  • Sforzan
    valóban:)
    de mint minden játéknak ennek is vannak szabályai. ha valaki, bármilyen módon megszegi ezeket és ezáltal előnyhöz jut: az bizony csalt.
  • bigapó
    heh, akkor sok értelme megint nincs....
  • lolSL
    az csak konzolon van, csak annyi hogy elkülönítve játszhatnak a többiektől
  • bigapó
    végül megtaláltam:)

LINK

az utolsó szinten kapott prestige playlists elvileg plusz még egy féle játékmód, de nem tudom ez mit takarhat.
  • bigapó
    nem elég egyszer kivinni, valahol le volt irva, hogy miket kapsz prestige-enként és a végén vannak még érdekes dolgok. ha jól emlékszem nem fegyverek, de az arany festés vaalhol a vége felé van csak. ez mondjuk nem befolyásolja a játékot, de lehet van olyan ami igen. kerestem, de nem találtam meg a listát.
  • lolSL
    ami nagyon sok német serverre.
  • tommygear
    max a játékkal, a szervereken 50-60as pingek vannak
  • Neoncsoves
    mondtam hogy nem lesz jó vége ennek, hogy 1 szerverhoszting kap csak szerverfájlokat
  • V43 1105
    Valaki vegye már észre, hogy itt nem a gépekkel van a gond, hanem a szerverek ilyen fos lagos szarok, nézzétek csak meg, csináljatok egy privát meccset, hivjatok be pár havert, jobb úgy játszani komolyan mondom mint a szar lagos fosokon ....
  • Gman2142
    A lejátszóeszközöknél a minőség nálam eddig 24 bit 192 000 hz-n volt, most visszavettem 16 bit 44100 hz-re és így javult a game sebessége.
  • Farbiter
    sziasztok!!az lenne a kerdesem, hogy konzolba mi a vegtelen loszer commandja mint codwaw-ba???zombiba kene :D
  • Gabe18
    De amikor egy lövésből 50-es lett, akkor ki kellett lépni prestige-t nyomni hogy újat kezdjen, nem? Onnan már nem a "Trey" hibája, hanem a játékos hozzáállása...