Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha valaha értelmesre patchelik a játékot és eljutunk oda hogy sajátszeró mert értelme is lesz,akkor ez a szar az elsõk között lesz ami tiltva lesz SD_ben..😄
skynet mivan irigykedsz? 😛
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az, hogy STEAM be kell regelni... attól még nem lesz STEAMes a bolti.
Lesz ez még jobb is, de hát olyan mindegy a konzolos számok közelébe nyilván nem fog érni, ezt lehetett tudni.
- Dobozos, ami a boltban van
- és a Steam áruházon keresztül, ergó digitális letöltés.
legalábbis a profilnál így jegyzi be hivatalosan a steam a saját játékaidat. Persze amennyiben igénybe veszed a dobozos verziót, és a "megfoghatatlan és összetörhetetlen" verzát 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Úgyhogy dolgoznak ezek, csak módjával...
XD
Az vicces hogy a warez-t egy autólopáshoz hasonlítja "
Igen, és ezt végig kell nézned, amikor elmész a tékába és KIKÖLCSÖNZÖL egy filmet!
röhej...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
ez alapján az EMAIL cimed az, ami számit, onnan kérhetsz új jelszót.
Mellesleg én szeretem szivatni az ilyen majmokat, akik megtalálnak, hogy kölcsönkérnek acountot war-ra, meg blabla 😄
Bekapcsolva nem jelenít meg több képkockát, mint a monitorod frissítése, magyarán a maximális fps-d = monitorod frissítése.
Ha kikapcsolod, csak akkor "nyersz" vele fps-t, ha a vga-d több képkockát tud megjeleníteni mint a monitorod frissítése.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
kikapcsolása mennyi plusz FPS-t jelenthet , illetve pontosan ez a funkció mire jó?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
még mindig ez a fostákolmány, 7500 forint, Pesten akár személyesen is átvehetõ, nem banolt acc, stb...
PM if ur interested
MJ rulz Pink Team The Only One
hogy lehet megnézni ha egyáltalán meglehet h összesen mennyit öltem és hányszor haltam meg?