Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mmovar
szánalmas, hogy egy ketten CS-t akarnak csinálni cod-ból. nem is értem. mért nem álltok neki és tanultok bele a szakmába és olyan fps- játékot csináltok amit ti szerettek. ez olyan mint az autóipar akinek nem jön tetszik suzuki az nem azt vesz és nem sír a közösség elõtt, hogy ez mért nincs az mért nincs meg ha majd lesz benne merci motor akkor jó lesz... biztos van olyan játék ami olyan színvonalú ami nektek tetszik mért nem azzal játszotok!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

BEAST
Már miért lenne szánalom? Csak 2 rakéta lett volna hogy eltakarítsák a helikoptert. Ha nem képesek ennyire akkor megérdemlik amit kapnak.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bogdogege
Tök király amúgy ,itt nincs gond a hitbox-al, fél méterrel mellé lõhetsz a csávesznek és akkor is meghal.

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Lunki88
Miért ti inkább nem használnátok ha véletlen összejönne egy ilyen? 😄
SigS
#5750 <#miaz>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Bogdogege
Szánalom

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

SigS
realityi <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

koschwarz
minden tudását be kellett vetnie, hogy folyamatosan nyomva tartsa a tûzgombot...omg...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Skynet
Erre? Lol....
Ha valaha értelmesre patchelik a játékot és eljutunk oda hogy sajátszeró mert értelme is lesz,akkor ez a szar az elsõk között lesz ami tiltva lesz SD_ben..😄
mmovar
valóban szép hent!

skynet mivan irigykedsz? 😛

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Prince23
Már rég meglenne az atom :S tán kétszer is neki.

Skynet
Ez szép? Ez inkább hatalmasan szánamas kategória,hagyján hogy semmi tudást nem igényel,célozni sem nagyon kell demégcsak túlsem melegszik,hagyhúzza a paraszt a "ravaszt"....
pisztácia
szép dara.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Prince23
Hát jah, arra kíváncsi lennék azért

Szerintem azt kéne tudni hányan regisztrálták a játékot a Steam profiljukba, és máris meglenne hány darabot adtak el.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
De az ilyen adatokba nem számít bele, amit steamen töltöttek le, csak amit boltban vettek és regelték steambe.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
De a vásárlás módja akkor is kétféle lehet 😄

Reméljük soha nem lesz warezos multi, és akkor talán a pc eladás is beindul...
Fpocok
STEAMrõl csak digitálisan lehet megvenni.
Az, hogy STEAM be kell regelni... attól még nem lesz STEAMes a bolti.

Gondolom a pc-s eladásoknak betettek az elsõ hírek a laggolós multiról, és az optimalizálatlan futásról.
Lesz ez még jobb is, de hát olyan mindegy a konzolos számok közelébe nyilván nem fog érni, ezt lehetett tudni.

Prince23
Kétféleképpen lehet beszerezni a cuccot Steamen:

- Dobozos, ami a boltban van
- és a Steam áruházon keresztül, ergó digitális letöltés.

legalábbis a profilnál így jegyzi be hivatalosan a steam a saját játékaidat. Persze amennyiben igénybe veszed a dobozos verziót, és a "megfoghatatlan és összetörhetetlen" verzát 😄

Prince23
MW2-õt tudomásom szerint azért elérte a 5%-ot PC-n, még az elsõ héten.... aztán 7-10% lett jelenleg. ?

Fpocok
???

TDC Geronimo
Semmi meglepõ nincs benne

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Prince23
Ez csak dobozos, ami persze steames is.

Fpocok
Ebben nincs benne a STEAM eladások meg az egyéb letõltös eladások.

Lunki88
Na ezek után ráfoghatják hogy látjátok ezért nincs optimalizálva a játék, mert nem veszitek. 😄
elitehun
Én már nem járok tékába. Illetve csak ritkán mert ami itt volt közel megszûnt és vmi szalon lett belõle
Különc
Igen, nekem volt, írtam alább, bár lehet nekem más jellegû, mert nekem csak néha jön elõ

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Na nekem a Theater-be megjött egy csomó pályavideó.
Úgyhogy dolgoznak ezek, csak módjával...

Fpocok
Szerintem lassan elkerülhetetlen lesz újraraknod a windowst.

gömbgiliszta
"Igen én azt birom amikor a DVD elején van az a kisfilm hogy: Ugye nem lopnál el egy táskát, egy autót, egy DVD-t.
XD
Az vicces hogy a warez-t egy autólopáshoz hasonlítja "

Igen, és ezt végig kell nézned, amikor elmész a tékába és KIKÖLCSÖNZÖL egy filmet!

röhej...

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

roland2293
Szép jó napot mindenkinek! Kérdeztem már de még mindig csak én szenvedek ezzel a ship console erroral ? ha valakinek voltmár ien és megtudta csinálni az létszíves segítsen! Köszönöm

kössz
Azért, nem jelent semmit, ha tudják a jelszavad, aki kicsit is törõdik a STEAM accountjával, akkor megcsinálja az email verifyolást, vagy hogy irják 😄
ez alapján az EMAIL cimed az, ami számit, onnan kérhetsz új jelszót.
Mellesleg én szeretem szivatni az ilyen majmokat, akik megtalálnak, hogy kölcsönkérnek acountot war-ra, meg blabla 😄
csuszi
hihetetlen azért milyen emberek vannak nem?

MJ rulz Pink Team The Only One

trident
Bekapcsolva a megjelenõ képkockákat szinkronizálja, megakadályozza, hogy "töredezzen" a kép. Például.
Bekapcsolva nem jelenít meg több képkockát, mint a monitorod frissítése, magyarán a maximális fps-d = monitorod frissítése.

Ha kikapcsolod, csak akkor "nyersz" vele fps-t, ha a vga-d több képkockát tud megjeleníteni mint a monitorod frissítése.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Fpocok
Most szerintem kérdezd meg még 3szor... de elõtte olvass vissza, mit írtam rá.

Sync Every Frame
kikapcsolása mennyi plusz FPS-t jelenthet , illetve pontosan ez a funkció mire jó?
Nem valószínû.

JaSoN HuNTeR
olyan törtszerverek mint a COD2be olyanok lesznek itt ebben?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ELADÓ
még mindig ez a fostákolmány, 7500 forint, Pesten akár személyesen is átvehetõ, nem banolt acc, stb...
PM if ur interested
csuszi
visszatért a jó kis lagg...

tommygear
combat record
és a player cardban hol?
csuszi
player card. még az is ott van mivel öltél, mi által haltál, hol találod el, leaderboard meg minden jóság, tiszta sportstatisztika.

hali

hogy lehet megnézni ha egyáltalán meglehet h összesen mennyit öltem és hányszor haltam meg?
pisztácia
Amúgy ki milyen fegyvert használ a multiban, és perket??

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.