11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#6865 közel van hozzá. és akkor még nem beszéltünk arról, mennyire esélytelen vagy azzal szemben akinek 90-125 van.
de az fps esés a fő gond, nem az 50. az csak nevetséges opt. utal. -
#6864 haggyukmár hogy 50el játszhatatlan -
#6863 50 fps az igen vékonyka ennél a motornál, már-már a játszhatatlan tartományba csap át -
#6862 nekem néha szaggat néha nem, szóval nem nagyon jöttek még itt rá mitől lehet ez hiába jött már 2 patch -
#6861 Nekem már az elsö patch után is jó volt. Ma hazaértem leteszteltem és a 2. patch után is jó. Sött kb olyan +5 átlag fps javulás van.
1680x1050ben 4x-es élsimitás, max antizopikus szürés, árnyék ki, grafika low. Igy átlag 50fps-em van. Bár lehet a grafika növelésével nem sokat csökkenne az fps, de jó ez igy :D
Mivel az élsimitás meg be van kapcsolva igy nem is recés. :) -
#6860 ja, csak éppen az avatar termelte hónapokig, egy játék meg lehozza 2-3 nap alatt a bevétel jelentős részét. hol is állt meg az avatar? 2.5 milliárdnál? black ops vajon mennyit hoz? negyedét? újabb hatásvadász cikk. -
#6859 nem kell ezt eladni...ez egy jó játék lesz, amint megcsinálják rendesen a javítást.. végre skill isk ell ehhez a játékhoz, nem az van, hogy rohangálok bármilyen fegyverrel aztán mindenkit megölök, még 3vs1-ben is kb... még egy kis türelem :) -
#6858 A Call of Duty: Black Ops már bemutatásának napján annyi bevételt termelt, amelyre a 3D-s mozizást felfuttató Avatar csak három hét alatt volt képes. -
#6857 a config_mp.cfg fájl törlése után nekem nem szaggat meg nem is lagol csak ritkán -
#6856 mw2-től is sokan megváltak, aki meg nem tudott az remélhetőleg tanult a helyzetből is nem arra regelte a black opsot amin 100 másik játéka van :D -
#6855 steam account eladás érdekes lesz -
#6854 várj a vásárlással, pár hét múlva mindenki adja majd el olcsón ha már elfogy minden remény egy normális patchre -
#6853 1: Sztem sokkal
2: Én még egyet se láttam és vannak adminok
3: U azok a játékmódok mint mw2-ben, és igen rengetegen játszanak
4: Nem tom körülbelül annyi mint mw2-ben. Viszonylag változatosak
5:
6: Az én gépemen high beállitásokkal fut 1280x1024-ben
7: hát ha akarsz multizni akkor ja -
#6852 Ez az új patch borzasztó... :S nekem totál hazavágta az egészet...undorító laggos sz@r, fps-em 5mp-ént leugrik 12-re...az előző patch-el minden király volt..remélem hamarosan jön a következő ^^ -
#6851 Sziasztok meg szeretném venni a játékot, de lenne pár kérdésem előtte, és érdekelne a véleményetek.
1.: Milyen a multija a játéknak? Van annyira szórakoztató, mint az MW2-é?
2.: Sok a cheater multiban?
3.: Élvezetesek a játékmódok? Sokan játszanak?
4.: A pályákból hány van? Változatosak?
5.: Jól optimalizálható a játék?
6.: Jelenlegi gépemen elfutna közepesnél valamivel jobb beálításokkal? (konfig az aláírásomban)
7.: Érdemes megvenni a játékot? -
Sforzan #6850 egy meccset vártam és léptem:) folyamatosan néztem és 80 felé sosem ment a pingem, kb. 30-50 között mozgott, ahogy a többségnek. a szerver egyébiránt német volt...
ezt leszámítva egy hét alatt sokat javult a helyzet, legalábbis nálam. -
#6849 hát akkor neked kell lépni. nem tudom mennyire mérvadó az a szám amit mutat a játék (elvileg jó, nem?), de nálam most 50 körül futkos sokszor és max 70-re megy fel. ugrálni szokott, ha killcamot mutat pl, meg néha belaggol, de egyébként korrektül játszható, a pár nappal korábbihoz képest nekem javult. -
#6848 XD. Ja egyenesen más bolygón vannak a szerverek -
Sforzan #6847 Azt hiszem megfejtettem a lagolás problémáját. Emögött csak is az Infinity Ward állhat. Fizetett ügynökeik más kontinensbeli szerverekre csatlakoznak be és 200-900-as pingjükkel ellehetetlenítik a játékot.
Most léptem ki egy szerverről, ahol bárhogy "kérték" 2-3 IW agent nem akart lelépni és képregénnyé változtatta a játékot.
-
#6846 Hát.. :L COD4, COD2-re visszagondolva németszerón 10-30-as pingek voltak, semmi lag.. ez meg.. no comment.. -
#6845 Kösz:) -
#6844 egy rugóra jár az agyunk -
#6843 -
#6842 14-es prestige után kapod meg... -
#6841 szerintem a 14-es után kapod meg. -
#6840 De nem kell hozzá h prestige 15 50es legyek? Elég ha prestige-t elkezdtem? -
#6839 Igen -
#6838 Arany festéshez ki kell vinni az adott fegyónál a challangeket? -
Sforzan #6837 valóban:)
de mint minden játéknak ennek is vannak szabályai. ha valaki, bármilyen módon megszegi ezeket és ezáltal előnyhöz jut: az bizony csalt. -
#6836 heh, akkor sok értelme megint nincs.... -
#6835 az csak konzolon van, csak annyi hogy elkülönítve játszhatnak a többiektől -
#6834 végül megtaláltam:)
LINK
az utolsó szinten kapott prestige playlists elvileg plusz még egy féle játékmód, de nem tudom ez mit takarhat. -
#6833 nem elég egyszer kivinni, valahol le volt irva, hogy miket kapsz prestige-enként és a végén vannak még érdekes dolgok. ha jól emlékszem nem fegyverek, de az arany festés vaalhol a vége felé van csak. ez mondjuk nem befolyásolja a játékot, de lehet van olyan ami igen. kerestem, de nem találtam meg a listát. -
#6832 ami nagyon sok német serverre. -
#6831 max a játékkal, a szervereken 50-60as pingek vannak -
Neoncsoves #6830 mondtam hogy nem lesz jó vége ennek, hogy 1 szerverhoszting kap csak szerverfájlokat -
#6829 Valaki vegye már észre, hogy itt nem a gépekkel van a gond, hanem a szerverek ilyen fos lagos szarok, nézzétek csak meg, csináljatok egy privát meccset, hivjatok be pár havert, jobb úgy játszani komolyan mondom mint a szar lagos fosokon .... -
Gman2142 #6828 A lejátszóeszközöknél a minőség nálam eddig 24 bit 192 000 hz-n volt, most visszavettem 16 bit 44100 hz-re és így javult a game sebessége. -
Farbiter #6827 sziasztok!!az lenne a kerdesem, hogy konzolba mi a vegtelen loszer commandja mint codwaw-ba???zombiba kene :D -
Gabe18 #6826 De amikor egy lövésből 50-es lett, akkor ki kellett lépni prestige-t nyomni hogy újat kezdjen, nem? Onnan már nem a "Trey" hibája, hanem a játékos hozzáállása...