Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
o Lesznek 12 fõs szerverek.
Már azt hittem, hogy ez csak engem zavar... A jelek szerint itt tényleg jobb lesz a support, mint a MW2-nél.
quakelive.com - itt lehet
Nem vitatom, hogy a szerver megoldás sokak álma volt, csak az nem fér a fejembe, hogy miért nem lehetett meghagyni, vagy újraalkotni a matchmaking rendszert. Bár mintha lenne egy Ranked Game (?) menüpont, ha jól sejtem ez egyfajta quick game lehet. Na, ha ezt kiegészítenék egy game mód választással és hozzá csapnának egy invite opciót teljes lenne a boldogság.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
The Matrix has you...
Sync Every Frame
kikapcsolása mennyi plusz FPS-t jelenthet , illetve pontosan ez a funkció mire jó?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
JEJEJEEEEEEEE
Tegnap kérdeztem, de nem kaptam választ. nyilván mert nem tudta senki rá a választ, de megkérdem újra...hátha😊
Lehet valahogy írni a fegyverekre? mert ugye a borítón is ott a Sally, meg a videóban amibe Kobe Bryant is benne van, ott is vannak írások a fegyvereken.
Köszi.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
pcn ha együtt akartok játszani ne publicon bohóckodjatok hanem irány qnet és keressetek enemyt (meg 2 társat elõbb)
Ó istenem megint egy értelmes hozzászólás....
Ne kezdjük a ki kezdte régebben témát nincs kedvem ovi szintre visszamenni.
Elmondom mi van most, vagyunk 3an, friendnek felvéve steamen, úgy mûködik az egy játékba csatlakozás, hogy valaki belép egy szerverre és a player cardnál a másik a "join sessionnel" "utánamegy".(kivétel az az eset amikor mind3 usernek a favorit listájában benne van az adott szerver.
Most publicról beszélünk, gondolom ez világos. Ebben az esetben össze vissza szórja a 3 játékost a 2 csapatba, ami nem is lenne gond, de hiába van a másik csapatban mondjuk 5 ember a miénkben 7 nem aktív a "change team" ikon(nálam legalábbis). Tegnap egyszer nem sikerült csapatot váltanom, pedig próbáltuk párszor, ezért csak a szerencsén múlott, hogy mindhárman egycsapatba kerüljünk(ez 5bõl 1szer sikerült).
Sajnos nincs lobby mint mw2ben, ez nagyon hiányzik belõle(legalábbis mi nem találtuk), hogy lobbyként egy csapatba rakja a 3 embert.
Ofc saját szervernél ez gondolom nem okoz gondot, de egyelõre publicról beszélünk.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
The Matrix has you...
IN PROGRESS
* - GPU hitching on certain graphics cards.
* - Incomplete server browser results.
* - Improvements to Quickmatch joins (results with better ping and reduced lag).
* - Zombies "The game session is no longer available" error.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Visszaolvastam + kerestem de nem találtam választ a kérdésemre, ami a következõ lenne:
Most 2 pálya érhetõ el a zombi módban nálam, mit kell még csinálnom, hogy mind a 3 meglegyen?
Battletag: Muhee#2716
Hogyan lehet resetelni a szintjeimet a játékban? Tehát elõröl kezdeni mindent?
Ilyen egyszerû.
Közbe ugyan kiírta hogy kaptam ilyen olyan fegyvert, de azt kilépés után nem adta meg.
Eljátszotta ezt párszor, kiléptem a steam-bõl is, akkor megjavult,pár pálya múlva újra eljátszotta, megint kiléptem...
Azóta szerencsére nem csinálta.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Játék közben folyamatosan kaptam, az infót a szintlépésrõl, a challange-ekrõl, az unlock-okról, aztám mikor kiléptem egyszerûen nem adta meg.
Gondolom amiatt van, hogy kilépésnél sikertelenül töltötte fel a main-szerverre a profil.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan kell "megfelelõen" kilépni egy játékból?<#wilting>#wilting>
(Most csak másfél óra játékom csúszott el<#bdead>#bdead>)
Az operációs rendszeren is túl...