11248
  • Zomil
    A játékban még mindig nincs lvlhack, csak az elsö 4-5napban volt egy parancs amit bármelyik ranked szerveren lehetett használni és 1 lövésböl 50-es lettél...

Amugy meg ugyanez volt a WaW-ban is, ugyhogy ne a játékosokat szidd, hanem a trey-t, h volt olyan balfasz és megint beszopta ugyanazt a hibát.
  • Zomil
    Olvastam régebben, h valakinek az oldaltta meg, h a játékon belül a hang beállitásoknál headphone-ra állitotta és alatt pedig vmi másikat válaszott.

Nem tudom kiprobálni, mert nálam az ki van szürkitve, és nics legördülö rész.
  • Prince23
    Jóhogy
  • fejnelkuli
    Nalam ugyanez.Ennek a javitasara varok!
  • Lunki88
    Na most kipróbáltam hogy letiltottam minden hangeszközt a windows-ban és lám, hang nélkül semmi akadás, sőt az fps-em is stabilnak mondható 40-50 között van. Csak hát hang nélkül kicsit érdekes. Viszont ha újra engedélyezem akkor sokszor leesik 30 alá és fagyogat csomószor. Ezek szerint a hang driverekkel lehet a gond?
  • antgecc
  • LSC
    azt hittem csak nálam csinálja de ezek szerint nem...
  • Fpocok
    ez
  • lydog
    Modern Warfare 2ömet (nincs DLC) Black opsra cserélném
    [email protected] Email :)
  • Barnus
    Ha megmaradna a pénzed, mi értelme lenne a prestige-nek, ha mindent azonnal ismét meg tudnál venni?:)) Ahogy lvl upolsz és unlockolódik valami, rögtön mindent megveszel. Összes perk, attachments, playercard minta, stb:)
  • gallardo
    Ez már tényleg kezd nagyon idegesítő lenni hogy az új patch óta minden 2. meccs kifagy. Remélem gyorsan lesz megoldás.
  • pisztácia
    Király lett a vidi:D
    Meglesz az új gép csak gta 4 meg a kiegjével játszok:D na meg egy kis BO
  • RatBaG #6813
  • Fpocok
    Az animációs filmekhez nem értek. De a renderelés ideje sok mindentől függ... kell egy rohadt erős gép. Minél erősebb, annál gyorsabban csinálja... illetve ha tömöríted, akkor az sokkal több idő. Én nem szoktam. Szóval nekem nagyon hamar megcsinálja.
  • Sponnyabob
    De miért vette el a prestis mód a pénzem azt hittem legalább azt nem bántja erre 40k-m odalett
  • Gman2142
    Mert egy "igazi renderelés" lenne akk...őőő az sokáig tartana...érted? Mint a gta 4-ben (ezért is linkeltem) Mert ez a 13 perces vidit kb egy délutánon keresztül számolgatta. Még egy irodai gépen is, amin éppen hogy elindulna a game lowon 5 fps-el, a rendereléssel maxon 30-40 fps lenne a videóban. Mint az animációs filmekben (pl Shrek) amikor a mozgásokat és effekteket állítják be akk az animátorok a képernyőn kb guake 2-es szintű grafon látját, majd napokig renderelik hogy jó legyen a minősége és folyamatos a kép.
  • elitehun
    "...x-dik megalázó vereség..."
    XD
    ez még mindig csak egy játék
  • Sforzan
    Én meg még mindig többre becsülöm azt a kevesebb tehetséggel bíró játékost, aki vért izzadva küzdi előre magát szinteken és az x-dik megalázó vereség után is beleveti magát a küzdelembe, mint azt a jobb képességű kölköt, aki tönkre vágva más játékélményét felnyomja magát max szintig, mert az úgy se számít csalásnak nagy általánosságban.

A levelhack az első szint. Aztán, mivel ettől nem lett jobb játékos jön az aimbot, meg a wallhack. Az MW2-ben, látott csalók nagy többsége már tavaly decemberben 10. prestige 70. szinten volt. Szerintem itt sem lesz másként. Már csak azon csodálkozok, hogy nem nyomtak ki valamilyen CoDPoint trainert, hogy még azzal se legyen gondjuk a kis köcsögöknek.
  • Fpocok
    Nem nagyon értem... miért írtad azt, hogy nem renderelés? Pedig az... de valamiért ilyen szarul csinálja meg. Frapsel simán felvettem, de jó lenne, ha működne a játék rendereléssel is, mert akkor nem kellene egy külső programot használni.
  • Gman2142
    off
    Francba nem lett jó a link, akk így írom

http://www.youtube.com/watch?v=BESgFUFmjx8
  • Gman2142
    Annyira nem értek hozzá... de ez sztem nem renderelés. Úgy értem hogy ez kb ugyan az mintha fraps-el vennéd fel "valós időben". Ha renderelés lenne valszeg nem lenne nálad semmi probléma az fps felgyorsulásával, a vidi készítőjének pedig a lelassulásával.

OFF!:

A gta 4-ben sokkal jobb a vidiszerkesztő (már csak a több funkció miatt is, kameramozgás, előre beállított helyeken lassítás/gyorsítás stb) És ott normális volt a renderelés. Mert ha a játék futott 10-15 fps-es a renderelt vidin ez nem látszott, vagy ha a felbontás nagyobb volt akk több ideig tartott(1 perces vidi renderelése kb 3 perc).
    Jah és ha már gta 4 (bocsi hogy OFF de ezt érdemes megnézni, főleg hogy én csináltam )

• nono28
    Sziasztok!

Hogy lehet menteni a játék állást?Mert akárhányszor elinditom mindig előről kezdi!
  • Fpocok
    Egyelőre sehogy :D
  • Zomil
    Engem spec totál nem hoz lázba ki hányas szintü, löni ugyse tanul meg, most hogy milyen kis ikon van a neve mellett, kb. leszarom :D
  • PosSe PenGe
    konzolból hogyan lehet ipre csatlakozni hogy ne a beépitett szerverkeresőből kelljen kikeresni a magyar szervereket?
  • Stefling
    Nem igaz mostmár felhúz :@ végre elérek egy szép pontszámot erre a végén kifagfy, ez ma már a 3. :@@@@@@@ mi a f*szt csinálnak már.....
  • Sforzan
    Akkor le minden levelhackerrel!!!
  • Forrest Tomee
    Persze rögtön ment a nyafi, hogy 'én véletlenül mentem fel ilyen mentem fel ilyen megpiszkált szerverre'. Azt mondták megtudják különböztetni ki az aki véletlenül ment fel és ki az aki direkt maradt ott...
  • Forrest Tomee
    "Originally Posted by david vonderharr
    @Brettw22 Don't worry. If you glitched your way to high level of Prestige, you will get what is coming to you and regret it."
  • Sforzan
    A levelhack legalább olyan gusztustalan, mint bármelyik másik csalás. Úgy szerzel meg dolgokat, jutsz előnyhöz a játékban, hogy nem csináltál érte semmit. A presitge rendszernek pont a nevében van a lényege. Nem tudom ki, hogy van vele, de ez az egyik fícsőr, ami ezt (és az MW2-t) a többi lövölde felé helyezi. (Bár nekem jobban tetszett mikor challenge-hez volt kötve az adott title vagy emblem.)
    Személy szerint az összes levelhack-es kis buzit ugyanúgy büntetném, mint a többi csalást használókat. Egy probléma van ezzel: hogy nézed meg, hogy ki, aki akaratán kívül futott bele egy ilyenbe. Az MW2-ben egyszer nekem is sikerült beszopni és kénytelen voltam egy tizenakárhány szinttel korábbi mentést visszaállítani.
  • elitehun
    Kösz hogy belinkelted el is felejtkeztem róla. Amikor utoljára láttam csak 2 rész volt :D
  • atyiko
    Viszont itt meg tudod nézni a játékos adatlapját. Az meg mindent elárul és abból kiderül hogy csaló vagy nem.
  •  Evil
    És aki csak megy, nézegeti a szervereket, belép, megy lelő egy embert, bumm max szint, mégha nemis akarná?

Itt az a gáz hogy ilyen dolgokat benthagynak, nincs az hogy normálisan versenyezzetek, fejlődjetek, hanem az ilyen hibák miatt tönkreteszik a játék ezen részét.
    És erre még rátesznek egy lapáttal a csalók.. Foglalkozni meg nem foglalkozik velük senki, ott a saját szerver vacak VAC-al, majd kickeled, oszt kb ennyiben kimerül az ő részük...

Prestige része meg ezzel kiis fúj, minek? Elég 1x kivinni.. Ha mégis nagy kocka vagy és szeretnéd maxra húzni, akkor meg lvl hackes leszel csak, legalábbis mindenki aztmondja rád majd.
  • lolSL
    kár ezen pörögni minden évben
  • Gabe18
    Akkor nem hack, mindegy, lényeg ugyanaz. Gondolom azért csak észrevette hogy egy kill-ért ötszázezer pontot kap nem 100-at vagy 500-at...
    Számomra az is csaló volt aki WaW-ban 10.000xp/kill-es szerveren pörgette magát.
  • Zomil
    Az nem hack!!! pár napig egy conosle parancsal bármelyik ranked szerveren be lehetett állitani, h vmiért X számu xp-t kapj. Ugyanugy mint Waw-ban, aztán persze patchelték a dolgot, de pár embernek elég volt az idö, h 15-re felhuzzák magukat.
  • Fpocok
  • Gabe18
    Török szerveren török "barátaink" már prestige hack-el nyomják. 15. halálfejes embléma mindkét klántag neve előtt...
  • Fpocok
    Azzal szerintem nincsen gond... azt csak a hülye politikusok fújják fel, akik ebből élnek. Inkább az, mint egy spriccelő fax.
  • Lunki88
    Most hogy mondod, látszik hogy rég játszottam cod2-vel. Régi szép idők.