The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
itt csak egy ilyen "híd" van és azt alig lehet mozgatni. gakorlatilag úgy indul a pálya hogy egy ilyen hídon mész át és fisszafordulva egy nagyon picit lehet emelni vagy lenyomni de nem számottevõ..
A Force Pussal lehet ugrást nõvelni? Én azt hittem csak a Dash meg a duppla ugrás van.. :S
mascarun
Vagy vannak ott ilyen "függõ folyosók" azokat is lehet mozgatni le fel jobbra balra!

A mozgó körös platformokról mindíg egy robotra kell átugrani hogy feljebb juthass.Nézz körül, ott van az.Használd a Dash-t és nyomj rá egy Force Push-t, ezzel távolabb tudsz ugrani.
MarkBlade
Egy kis segítséget kérek. A mozgó platformos pályán kadtam el. Átmegyek egy mozgatható hidón ráugrok egy 4 db körbõl álló forgó részre majd onnan robotra és egy álló körösre. onnan robot és megint egy mozgó körösre. De innen nem megy tovább a robotok túl messze vannak a másik platform szintén. Hogy lehet tovább menni?
Kategóriáját (hack 'n slash) nézve ez bizony egy gyenge alkotás, te pedig láthatóan hülyeséget beszélsz a 9.5 értékeléseddel, vagy egyszerûen szûk látókörû vagy. Ennyi. Tudod mit, dicsérd orrba szájba, és akkor legközelebb már összesen 30 perc lesz a játék.
Seth
Béna skin? Francia mesefigura? Ez Guybrush Treepwood a Monkey Island sorozatból XD

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
ok..
Kategóriát nézve nekem tetszett. Van valami problémád ezzel? Nincs? Akkor meg mit szólsz bele (ahogy már írták is..) nem telefon.

mascarun
Találtam egy béna skint az egyik pályán!
Kb mint a francia mesefigurák.
Link

darak, lila: a Vader-es pálya nyílt terület, ezért ha a Distance (hogy milyen messzire látsz el) túl magasra van állítva a grafikai opcióknál, beszaggathat. A zárt tereket nyilván sokkal könnyebb render-elnie a GPU-nak. Próbáltátok lejjeb venni a grafikai beállításokat? Azzal kellene a szaggatást orvosolni.
Ha valakinek a játék kezdésekor textúrahibás lenne a padló, akkor a következõ a megoldás: Be kell kapcsolni a Reflections-t a menüben.

Sound
Itt egy mentés azoknak akik Battle for the Salvation mapon, a bugzós power cell-el szívnak:

saved game

Autosave pont a kapu után ment.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

DarkSector
nekemis szaggat, nem látni szinte a sok effecttõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hurrá, akkor remélem csinálnak ehhez is egy patchet, amiben megoldják, hogy kisebb konfigurációkon is jól fusson a játék. Vagyis alapból jól fut, de végén a Vader elleni harcnál vmi iszonyatosan szaggat és csak ott...
Seth
Csak simán tartsd nyomva a force grip gombot

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
jó megoldottam 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
a TIE fightert hogy lehet megfogni és eldobni?vagyis a megfogással nincs baj csak összeroppan mielõtt eldobnám...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tommygear
igen õk
nézd meg a credits-et
Amúgy ezt a játékot is az Aspyr portolta? Csak mert sehol nem vettem észre a logójukat és a hivatalos honlapjukon sem szerepel a játék.
DarkSector
1 délután max. ha sokszor meghalsz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Julius Caesar
Rövid? Manapság a rövid mennyit tesz? Hány óra alatt lehet végigtolni?

Mert 2 délutánért még várhat.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

szabii98
öhhm...
Egyes fórumozók szerint:
"Azért van a fórum , hogy segítsünk."
Én ezzel nemértek egyet, ahogy látom te sem.
Üdv az SG-n megkell szokni! 😊

I met God. She's black

Kongy
Szubjektív vélemény. Mit szólsz bele? <#lama>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Basszus, ha erre a pici látvány szösszenet játékra 9.5 pontot adsz, akkor az új Castlevania mennyi lenne már??? <#pardon1> Nincs ez 9.5, jó indulattal is csak 6 pont, pedig én szeretem a SW játékokat. Asszem összepisálnád magad ha a Mercurysteam csinálna egy Star Wars játékot...
The Protector
csak irigy vagy......😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

dark: ja és köszi a mentést, de szeretem én is megoldani a dolgokat egyedül.
DarkSector
jah énis csináltam ilyet, jól megbonyolították mi? 😊

Megoldottam favágó módszerrel: a pályán korábban van egy szoba sok ellenséggel, ahol az egyik ajtóban benne van egy aksi, a másikba meg bele kell tenni egyet (a földön heverõt). No, kikaptam az ajtóban levõt (nem arra kell menni, talán onnan jöttem), és cipeltem magammal végig. Nem kellett sokáig. NA MOST PERSZE ERRE most le lehetett venni az utolsó ágyúról is az aksit, szóval két aksim is volt a földön fekvõhöz!!! Ezt a bug-ot, öcsém!!!
DarkSector
bumm neki.
egyszerûbb lenne ha adnák neked mentést bakker.
C->d&s->neved alatt->dokumentumok és ide másold be a lukács mappát.

KATT

töltsd le inkább a mentést, mert valamit rosszul csináltál, van a játékba sok bug de triggerek nincsenek.

Kongy
Törölték a hszemet. 😄 Remélem olvastad.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

oké, már látom a problémát, nekem annál az ágyúnál NINCS ott a GRIP-pel levehetõ kis ajtócska az aksi elõtt, mint az elsõ két ágyúnál... bug.
tommygear
ottvan a folyósó végén egy ajtó mögött egy mûködõ ágyú abból kell kivenni
Tommygear, HONNAN veszed ki az aksit hozzá, ez a kérdés. Nekem nem engedi sehonnan.
tommygear
amelyik ágyú kirobbant a helyérõl (tehát ami a földön hever) abba kell beletenni az akksit és kilövi az ajtót
DarkSector
itt elakadni ba+

Az ágyús résznél vagyok én is leragadva, skaccok megmondaná valaki pontosan, hogy HONNAN veszi ki az aksit a földön fekvõ ágyúHOZ? El lehet kerülni,hogy a Tie-fighter belerobbanjon a nagy teremben levõ ágyúba, mielõtt kivenném az aksit onnan? Pontos instrukciókat kérnék, megöl az ideg. 😊 De az Erõ velem van!
DarkSector
másik topikban a válasz.

Felraktam én is, de amikor betölt az elsõ pálya(tréning), a kör alakú teremben a padló textúrahibás(fehér a kis színes kockákkal).
A leújabb nvidia driver van fenn, és a directx updater szerint a directx is a legfrissebb.

Más is találkozott ilyen problémával? (GTS250,XPSP3)

DarkSector
igen énis most nyomtam le, megnéztem mind2 befejezést, rövid, de kibaszott látványos lett, sokáig fogjuk emlegetni. 😊

mascarun
Végigvittem. A rövidsége ellenére kibeba****tul tetszett!
A vége nagyon jó volt. Megérte végigjátszani.
A fénykardkristályoknak sajnos csak egy részét sikerült megcsinálni, de azt még pótolhatom.

Az ágyús cucc hanyadik próbálkozásra nem bugzik?Mikor kivehetõ rendesen az aksi kikapja elsõre vagy még ott is jól kell helyezkedni?
A sok próbálkozás azt jelenti hogy helyezkedik az ember és nyomja a grippet vagy visszatölti a checkpoint mentést?
Semmi spoiler nélkül szerintem a darkside is jó lett a maga módján.
Kongy
Te meg legminimálisan sem tudsz magyarul.

Kongy
Na, kijátszottam a játékot.

A végérõl annyit, hogy a Lightside-ot válasszátok, mert a Darkside nagyon ratyi lett. Nem kapsz konkrét választ semmire, és szerintem marhára összecsapott. Sajnos azt választottam, és jól befürödtem vele. Meg is néztem a Lightside ending-et YouTube-on. Na, de a játékról. Jobban optimalizált, szebb, és valamivel okosabb is. Kár, hogy rövidebb, de összességében élvezetes volt minden perce. A hype túl nagy volt körülötte. Keménykedtek Yodával, meg toronymagas bossOKKAL. Most oké volt 1 db gecinagy, de több nem. Szóval sztem kevesebb hype-pal jobb lett volna. Tulajdonképpen jobb, mint az 1, lehetett volna hosszabb, és kicsit változatosabb, na meg a sztorin is finomíthattak volna még, de összességében tetszett.

Nálam 8/10, mert SW fan vagyok.

Tatyla
szerintem 100x jobb mint az 1 igaz azt végig se vittem mert kábé a felénél meguntam de ez eddig eléggé leköt...

DarkSector
igen sajnos csak annyi.

Hector Troy
Összességében remek játék, ez nem vitatható, de az ígéretektõl sokban elmarad. Amúgy két kérdésem van:

A dagobah pályát minek tették bele?! Kapott egy külön slotot is a mission selectbe. Nagy mission az tény.
Vagy csak nálam annyi, hogy 20 méter után bemész a barlangba és csókolom, vidi, új pálya.

Azt harangozták be hogy "unleash truth", na már most minden kiderül a végére, csak az igazság nem...

Azt hiszem megyek inkább megveszem az új fable-t, a régiekben egyszer sem csalódtam.

every_body_tells_a_story

Ryder62
"Hát na ez olyan mint a Mafia 2-ben a "rob shops or bring cars to Bruski"."

Itt ugye azért akadtak el mert nem volt célpont a térképen és mint kiderült a játékosok nagy része még legminimálisan sem tud angolul.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

wedge31
Amiota kiderült hogy megvásárólhatók a nagy teszterek én mindegyiket leszarom, többet adok az itteni véleményekre.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kongy
én speciel leszarom a GT véleményét.
Amúgy 6.3-at kapott nem 6.5-öt.

morvaigaben
Hát na ez olyan mint a Mafia 2-ben a "rob shops or bring cars to Bruski".
Szerintem még sokszor fogjuk hallani ezt a kérdést 😛
DE! Bevallom 5 percig én is gondolkodtam hogy ott mi a rákot kell csinálni...csak lõttem a csillagrombolót, gondoltam majd lesz valami 😄

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489